yuk Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 daca vrei sa faci o "fapta buna" pune-i d-asta ! http://www.blauparts.com/proddetail.asp?prod=G012A8FM1 iti ajunge de 3 ori ce-i drept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 unde tot gasiti nediluat frate? nu de alta da' vara as merge cu mai multa apa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Peste tot am gasit numai concentrat. F rar am gasit de-a gata si era mult mai scump. La toate supermarketurile au concentrat precum si la toate magazinele auto sau moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 in galati n-am gasit. la singura reprezentanta moto din galati la fel. doar motul gata facut. o sa mai caut, cine stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 da tu vrei sa scrie pe el "moto"? mergi si ia de auto linistit. si vezi ca tocmai vara e de preferat sa nu mergi cu el prea diluat. odata cu cresterea punctului de inghet scade si punctul de fierbere, si sunt multe motociclete care ating 105-110 grade celsius in exploatare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 (editat) unde tot gasiti nediluat frate? nu de alta da' vara as merge cu mai multa apa... am luat de la piese auto... dar G12 este in general la 1.5 l concentrat ... iar de mers iarna, vara nustiu cu ce concentratie, cred ca la calitatea aia nu este nevoie sa umbli la el cativa ani... eventual pana la prima avarie sau interventie la instalatie Editat Decembrie 10, 2010 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 (editat) O sa ajunga si antigelu' ca uleiul, nu o sa mai stii de care sa bagi, diluat, nediluat, G12 sau G12 Plus, ala e bun, ala nu e bun Editat Decembrie 10, 2010 de corleone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 (editat) da tu vrei sa scrie pe el "moto"? mergi si ia de auto linistit. si vezi ca tocmai vara e de preferat sa nu mergi cu el prea diluat. odata cu cresterea punctului de inghet scade si punctul de fierbere, si sunt multe motociclete care ating 105-110 grade celsius in exploatare. ah, nu vreau sa scrie moto, am zis asa ca spusese cineva mai sus ca gasesti nediluat si la magazinele moto. in legatura cu scaderea punctului de fierbere ai dreptate dar in schimb transferul termic e mai bun la apa chioara decat la cea cu antigel. numai ca daca mergi numai cu apa chioara se strica semeringul de la pompa de apa. am luat de la piese auto... dar G12 este in general la 1.5 l concentrat ... iar de mers iarna, vara nustiu cu ce concentratie, cred ca la calitatea aia nu este nevoie sa umbli la el cativa ani... eventual pana la prima avarie sau interventie la instalatie la 2 ani se schimba in general, cel putin asa am vazut in toate manualele auto-moto. Editat Decembrie 10, 2010 de stress_L&P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 (editat) Am cumpărat ieri de la carrfoure (sau cum s-o scrie) antigel Aral concentrat, 1 litru 28lei. Au antigel dinăsta peste tot prin oraÂş. Editat Decembrie 12, 2010 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Am cumpărat ieri de la carrfoure (sau cum s-o scrie) antigel Aral concentrat, 1 litru 28lei. Au antigel dinăsta peste tot prin oraÂş. E scump, la magazinele de pise auto straine se gaseste HEPU G12Plus la 30lei, bidon 1.5 litri concentrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 (editat) Eh, mie mi se pare ok. Îl schimb odată la doi ani, nu lunar. Editat Decembrie 12, 2010 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Ce Âştie să facă față de restul de-i aÂşa bun ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Ce Âştie să facă față de restul de-i aÂşa bun ? cartofi prajiti eu pun glaceol rx tip D 1:1 -37 grade celsius. il gasesc la orice magazin de piese auto , si e ok pt aluminiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Motocool acela mai este bun pentru ca, din cate stiu, scade temperatura motorului cu 10 grade si este antigel aprobat pentru mersul pe circuit (nu are glicol, care aluneca, de aceea este interzis antigelul nomral pe circuit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 cartofi prajiti eu pun glaceol rx tip D 1:1 -37 grade celsius. il gasesc la orice magazin de piese auto , si e ok pt aluminiu. Asta e antigel recomandat pentru logan si clio symbol, in general renault. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 @crisU,vreau sa te intreb si eu ceva ,CE SA ALUNECE??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 (editat) Motocool acela mai este bun pentru ca, din cate stiu, scade temperatura motorului cu 10 grade si este antigel aprobat pentru mersul pe circuit (nu are glicol, care aluneca, de aceea este interzis antigelul nomral pe circuit) Antigelul nu are cum sa scada temperatura motorului, nici macar daca e sfintit. Temperatura de lucru este stabilita de parametrii sistemului de racire (marime radiator, termostat, viteza de circulare a lichidului prin radiator, etc). Editat Decembrie 17, 2010 de corleone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Decembrie 18, 2010 Share Postat Decembrie 18, 2010 Antigelul nu are cum sa scada temperatura motorului, nici macar daca e sfintit. Temperatura de lucru este stabilita de parametrii sistemului de racire (marime radiator, termostat, viteza de circulare a lichidului prin radiator, etc). FOARTE CORECT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 Asta e antigel recomandat pentru logan si clio symbol, in general renault. pai da , stiam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 Antigelul aluneca. Incearca pe sa franezi pe o pata de antigel Acu am vazut ca una este Motocool, una este Mocool, Mocool-ul scade temperatura motorului, si nu este si antigel. Am crezut ca e unul si acelasi.. eu am vazut doar Mocool. Si am citit Motocool Imi cer scuze ca m-am bagat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hadiadrian Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 buna as vrea sa stiu daca antigelu de la hepu este bun pt motocicleta.e vb de antigelu g12 plus (la asta m-am gandit eu).hepu mai are si g 12 si cel de culoare albastra. poate cineva sa imi dea vreo lamurire. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 pipi de pisica! e cel mai bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 pipi de pisica! e cel mai bun! Poate se gaseste un moderator sa te domoleasca un pic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 buna as vrea sa stiu daca antigelu de la hepu este bun pt motocicleta.e vb de antigelu g12 plus (la asta m-am gandit eu).hepu mai are si g 12 si cel de culoare albastra. poate cineva sa imi dea vreo lamurire. multumesc Sunt foarte bune, si G12 si G12 Plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Mai 21, 2011 Share Postat Mai 21, 2011 Poate se gaseste un moderator sa te domoleasca un pic... probleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate