Sari la conținut

AM SCAPAT PE ARATURA

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

@ restul userilor.....in cazul in care decizie lui raul ramane definitiva, va rog sa imi solicitati sprijinul oricand considerati necesar pentru pastrarea in conditii calitative cat mai bune a discutiilor de pe aria "enduro - touring". multumesc

Cred ca sunt vreo 3 report-uri de care nu s-a ocupat nimeni.

- concret, ce reporturi?nu am detalii.

Editat de Soso
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 weeks later...

Huaaa!!! ti-ai dracu de nenorociti ! Pleaca omul de pe forum... din cauza voastra . Niste nenorociti domn`le !

PS : Vreau sa cumpar forumul ! Ofer 5 lei si o doza de Cola ! :love:

Link spre comentariu

Nenea P.R.,

Nu te-am cunoscut personal, din pacate, dar viata e lunga, sper sa nu o irosesc, cum zic mai jos: nu o lasa sa te depaseasca. Da-l draq de forum, dar lasa un blog ceva, sa ne mai rascolesti (placut) cu umblarile tale.

Io niciodata nu m-am implicat in forumuri, organizatii, dar in umblarile tale... parca as fi fost acolo! asta e motociclismul, nu forumuri, nu admini, nu butoane!

In cinstea ta, mai bag o bere si o tigara, de aia de muncitori forestieri, care's mai buni ca gipiesu',

al tau cititor,

Octavian Mihai Scriuba

Link spre comentariu

Si daca ai si calatorii si butoane.. e rau? Se exclud neaparat una pe alta?

Mie mi se pare cel mai frumos cand cineva si face ceva (excursii, reparatii, etc..) si impartaseste ce a facut. De aia facem poze pe unde mergem, uneori de-aia mergem . . ca sa facem poze, uneori.. .

Daca faci tot ce faci acolo ca ghizuroiu si nu impartasesti cu nimeni... parca tot degeaba e..

La multi ani tuturor!

Link spre comentariu

Vizitator _Raul_

Sa avem parte, toti, in noul an, de sanatate, putere de munca, liniste, intelepciune, intelegere si toleranta, oameni de calitate, aceeasi pasiune nemarginita ce ne reprezinta, impartasirea ei gratuita si amintiri de neuitat in momente de retrospectiva ca acestea.

Inainte de final - de motocicletele, peisajele, drumurile si numarul de kilometru care sunt pe sufletul nostru !

LA MULTI ANI !

Editat de Popescu_ MihailRaul
Link spre comentariu

LA MULTI ANI RAUL !!!!

La Multi Ani tuturor care impartasesc fara limite pasiunea celor doua roti , sa va aduca 2010 tot ce 2009 nu a reusit ,in principiu motor ,sanatate ,bani ,timp liber si benzina cat cuprinde !!!!

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:love:

Editat de challenger
Link spre comentariu

Sa avem parte, toti, in noul an, de sanatate, putere de munca, liniste, intelepciune, intelegere si toleranta, oameni de calitate, aceeasi pasiune nemarginita ce ne reprezinta, impartasirea ei gratuita si amintiri de neuitat in momente de retrospectiva ca acestea.

Inainte de final - de motocicletele, peisajele, drumurile si numarul de kilometru care sunt pe sufletul nostru !

LA MULTI ANI !

La multi ani! Sa va aduca noul an sanatate, bucurii si multe calatorii fantastice in saua motocicletelor si nu numai!

Link spre comentariu

Si daca ai si calatorii si butoane.. e rau? Se exclud neaparat una pe alta?

Nu, mai, m-am exprimat io prost, sau nu ai inteles tu bine; idee e sa pui accentul pe umblari. Sigur ca e frumos sa povestesti, pe forum sau ce o fi sau si mai bine la o bere. Iar daca niste tampiti pe forum te dezamagesc enerveaza, sa nu pui la suflet, sa-ti vezi de drumul tau. Pe de alta parte stiu ca parctica e cam altfel.

Toate cele bune si un an nou super!

Link spre comentariu

Raul, imi pare rau ca pleci fiindca uneori ma regaseam in ceea ce povesteai si imi facea placere sa citesc sau sa vad pozele facute de tine. Nu e capat de lume, o sa muti povestirile in alt loc si nu vei pierde legaturile cu amicii.

:love:

Link spre comentariu

• 2 weeks later...