Ninu 2000 Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Mie mi-au spus ca asteapta sa ajunga cagula (30 euro),si dupa acea imi livreaza pachetul. @saracie.Ai cerut tu comanda impartita sau au trimis-o ei.As cere si eu comanda impartita ,dar vorba lui @stokerel ,nu as plati 15 euro transport pt cagula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 nu am specficat niciodata nimic. plasam comanda, de regula mai multe produse (unele voluminoase - costum piele, casti...) si eram anuntat ca din motive de furnizor (bla bla) tre sa astept dupa unele produse sau sa accept impartirea comenzii. Cand "ardea" sunam si vb la tel cum sa procedam mai eficient. De regula raspunde un arab care e greu de cap sau aiurit ca sa nu spun prost (incurca comenzile). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ninu 2000 Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 (editat) Inseamna ca la comanda de 200e (total) nu se obosesc sa trimita doua colete . Cred ca luni le trimit un e-mail sa-mi trimita doar casca daca vad ca nu se misca treburile . P.S.Primesc atentionare prin e-mail cand pleaca coletul spre mine ? Update..Am primit e-mail precum ca pachetul a fost trimis spre adresa ..abia astept sa pun casca cea noua pe cap ( Shark RSF 3). Pate sa-mi spuna cineva cu aproximatie in cat timp ar putea ajunge in Athena(adresa pt destinatie) ? Editat Octombrie 4, 2013 de Ninu 2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 In Romania mi-au ajuns in 5 zile lucratoare, de fiecare data. Probabil tot un termen de livrare similar vei avea si pt Grecia. Urmareste trackingul si o sa vezi ps: eu ii stiam filipinezi, dar intr-adevar e destul de greu sa comunici ceva cu cei de la suport ))) Insa, per ansamblu, magazinul e foarte ok, comanda a ajuns de fiecare data si daca au fost probleme s-au rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 (editat) Daca comand o casca de la ei (370 euro).. pe langa transport 8 euro.. mai platesc ceva? Diferenta de tva sau eu stiu? Editat Noiembrie 4, 2013 de Scarto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 +5 euro daca vrei plata la livrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 Coletul ajunge acasa sau la posta? Plata am facut-o cu cardul. Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 Coletul ajunge acasa sau la posta? Plata am facut-o cu cardul. Multam! la adresa de livrare completata la momentul comenzii. curier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 Perfect! Multumesc inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiesto Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 Salut, Intrebare de newbie. Se percepe vreo taxa (vama, posta, etc)? Sau total cost = costul echipamentului respectiv + transport? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 Tocmai am intrebat eu mai sus... daca citeai.. Se plateste pretul produsului + transport. Daca vrei plata la livrare, mai platesti 5 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiesto Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Tocmai am intrebat eu mai sus... daca citeai.. Se plateste pretul produsului + transport. Daca vrei plata la livrare, mai platesti 5 euro. Scuze. Nu am fost atent si am ignorat ce era mai sus. Mersi pt info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 (editat) casca mea comandata luni seara, a plecat joi de la fc-moto, luni seara a plecat din viena... cu UPS (care nu stiu sa aiba punc in sibiu) , sunt curios daca: la sibiu ajunge la Posta sau DHL si daca platesc in euro sau echivalentul in lei ? Editat Decembrie 23, 2013 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 casca mea comandata luni seara, a plecat joi de la fc-moto, luni seara a plecat din viena... cu UPS (care nu stiu sa aiba punc in sibiu) , sunt curios daca: la sibiu ajunge la Posta sau DHL si daca platesc in euro sau echivalentul in lei ? ajunge prin curier… ala cu care lucreaza ups in zona. platesti in lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Baieti seriosi, am comandat ceva de 275 euro, cu plata in ramburs...joi a plecat pachetul si marti l-am primit prin UPS, plata in lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 (editat) A schimbat casca, mon voisin ? Editat Martie 14, 2014 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Sunt ok. Si eu am primit piesa lipsa, foarte promt. Lipsea obturatorul de vant de la barbia castii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 (editat) In seara asta am comandat si eu, platit cu cardul... produsele pe stoc (2-5 days). Aveti idee cam pe cand ar ajunge coletul? Am comandat luni un costum si o pereche de cizme (760 euro) si nici pana azi nu le au livrat (plecat din depozitul lor)... Mai astept pana maine si anulez comanda. Cam neseriosi. Editat Aprilie 28, 2014 de Scarto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Sunt 5 zile lucratoare de la ei. Nu te stresa. Eu am primit cu ups de la ei de 2 ori si nu am avut probleme si nu am comandat de 10 euro. Teoretic ai tracking number. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Pai de luni pana azi au trecut cele 5 zile si nu au expediat. I am intrebat azi prin email cand livreaza si au spus ca azi... dar e deja ora 19.15 in Germania (ei lucreaza pana la 19) si nu am primit niciun awb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kvs Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Daca au zis ca a plecat, vezi in mail ca ai un cod lung unde il poti localiza, Eu zic sa astepti pana luni Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 N am nimic in mail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 (editat) Keep calm Scarto, a - banii tai de pe card sunt "blocati", nu si luati , se iau la definitivarea comenzii b - si la mine FC-moto a lalait-o peste cele 5 zile, dupa 7-8 zile au trimis. Si raspund dupa 2 zile la un e-mail... c - Trimit cu UPS, un serviciu mai slab ca DHL, in opinia mea, (merge doar terestru si face 4-5 zile , DHL trimite par avion in 2 zile e la Oradea, a treia zi imi ajunge acasa) d - oricum e weekend, nu raspunde nimeni pana luni nici la returnarea de care spui. Editat Mai 2, 2014 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Plus ca FC-moto au un serviciu care, pe langa suma de plata, platesti 8 euro parca ca sa platesti la livrare si sa nu platesti cu cardul. Mie imi plac si o sa mai apelez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 (editat) Referitor la retururi FC-MOTO dar si altii (Motoin, de exemplu) La Posta Romana, acestea sunt tarifele actuale: ( verificat acum doua zile, 110 lei un retur la FC moto) 62 RON plus 14.3 RON pentru fiecare Kg. http://www.posta-romana.ro/dms/posta-romana/pdf-si-word/tarife/tarife-servicii/Marfuri/internationale/Prioritare-Neprioritare/Tarife-Colete-Internationale---2014/Tarife%20Colete%20Internationale%20-%202014.pdf Exista un alt serviciu mai ieftin? Eu nu am gasit. Dar mi-as dori.. Editat Mai 2, 2014 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate