asdfghjk Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 stai in pipera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Santem 7-8 motoare pt Ruse. Adunarea in Jilava imediat dupa soseaua de centura la 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Santem 7-8 motoare pt Ruse. Adunarea in Jilava imediat dupa soseaua de centura la 10. bine vin si eu. unde exact, dincolo de sinele alea si de pod? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 bine vin si eu. unde exact, dincolo de sinele alea si de pod? Da, se poate trage pe dreapta la vreo 30-40 de metri, fara sa incurcam traficul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 On topic : o sa vin si eu cu taica-miu si cu inca 2 prieteni de-ai lui la intrunirea veteranilor.Toti 3 sunt "veterani pe moto" Tata are permis moto din 04.62,ceilalti doi prieteni de-ai lui unul din '70 si ceva si unul din '86... Cred ca o sa fie chiar interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 vedeti ca ma duc la slanic cu tineretul, la ruse e cam aproape iar de veliko s-ar putea sa fie frig. daca vreti sa schimbati si voi ruta la 10 la petrom miorita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 (editat) Am fost 6 motoare pe traseul : Buc - Giurgiu - Ruse - Giurgiu - Ghimpati - Mihailesti - Buc. ..... o zi superba cu o companie super formata in majoritate din VETERANI... @ Doru BMW - te dai cu TINERETUL .... pana la Slanic nu este distanta mai mare decat pana la Ruse .... daca o sa spui ceva de CURBE -sa stii ca pe Ghimpati sunt CURBE si sosea SUPER ..... Editat Martie 1, 2009 de DORUMASTER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 nu fac discriminari, merg oriunde cu oricine. stiu ruta, am fost pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 (editat) Dar chestia asta e ceva originala si imi place.Daca se generalizeaza la nivel de tara cred ca v-a fi ceva interesant.Pot poate sa intru in vorba cu unul ca mine la vre-o intrunire mai usor daca-i vad tresele.Poate vom lega prietenii mai usor,vom avea aceleasi subiecte de discutat.E un exemplu doar.Asa cum se deosebesc diferite cluburi din tara de moto,asa ne vom putea recunoaste si noi.Putem generaliza chestia asta la nivel national si propune A.M.R-ului ideea. Drum bun Dorule in week.Sa auzim de bine! Mai veniti cu propuneri,idei. * good point! in fond, nu toti veteranii au parul alb si nici nu poarta toti ochelari (numa' unii ). e un semn bun de recunoastere si mai mult de atat poate fi (ocazional) si amuleta, decoratie, capriciu sau semn distinctiv. (cum unii poarta tatuaje..., de ce nu trese?) diplomele ar putea fi date, parerea mea, pentru activitati curente. de ex. la intrunire se pot organiza concursuri si castigatorii sa primeasca premiu & diploma. daca va stiti intre voi foarte bine si va cunoasteti activitatea indelungata ca si motociclisti, atunci se pot da diplome de merit pentru "intreaga activitate", ...insa pregatiti-va si pentru surprize. pot aparea veterani de care nu ati stiut si pe care nu-i cunoaste nimeni pe forum si sa va ia toate diplomele la fatza locului Da, se poate trage pe dreapta la vreo 30-40 de metri, fara sa incurcam traficul. * ooof! nu puteai sa dai si tu, bre, un semn in direct!? ...ca mergeam si io sa-mi aleg un martisor de la Ruse Editat Martie 2, 2009 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoo_in Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 ...in fond, nu toti veteranii au parul alb ... ...drept. Unii nu mai au deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 (editat) Am fost 6 motoare pe traseul : Buc - Giurgiu - Ruse - Giurgiu - Ghimpati - Mihailesti - Buc. ..... o zi superba cu o companie super formata in majoritate din VETERANI... @ Doru BMW - te dai cu TINERETUL .... pana la Slanic nu este distanta mai mare decat pana la Ruse .... daca o sa spui ceva de CURBE -sa stii ca pe Ghimpati sunt CURBE si sosea SUPER ..... La Multi Ani cu sanatate Dorule,acum la venerabila varsta de 50 ani.Numai bine, cati mai multi kilometri pe motocicleta si tot ceea ce-ti doresti tu! Editat Martie 2, 2009 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Martie 2, 2009 Autor Share Postat Martie 2, 2009 40 de ani de moto de toate soiurile din care 35 pe BMW... 1974 - Primul meu BMW - "Sniffy" (Campionul). 1984 - "Condor 1000" - BMW-ul cu motor de Wartburg. 1996 - "Asul de Cupa" - BMW R 1100 RS. 2000 - "Asul de Caro" (Red Baron). BMW K 100 RS 2006 - "Universal Soldiers" - Turul Tarii (2.200 km in 48 de ore). BMW R 1200 GS. 2007 - "Big Blue" BMW K 1200 RS. 2008 - "Reliable" - BMW R 1200 R. Imi cer scuze pentru calitatea fotografiilor dar mai ales pentru ca de aici lipsesc "o seama de motoare" si multe, multe amintiri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 (editat) scoala dane lasa amintirile pentru cand n-o sa mai poti, constantin are 70 de ani si umbla. treci la plimbare! @kato - multumesc dar nu e ziua mea. in apr. fac 51, unde-or fi zburat nu stiu, cred ca am pierdut vreo 30, de asta merg cu tineretul hahaha Editat Martie 2, 2009 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 ......deci tu erai cu bmw-ul cu motor de wartburg..... am auzit de voi - cica erau vreo 3 bmw-uri pe crangasi/turda/constructorilor - din care unul era cu motor de wartburg; te-am vazut o singura data si m-am speriat de cat de lat era.....cred era prin `86-`87..... felicitari si la mai mare !!! asfalt uscat !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 (editat) scoala dane lasa amintirile pentru cand n-o sa mai poti, constantin are 70 de ani si umbla. treci la plimbare!@kato - multumesc dar nu e ziua mea. in apr. fac 51, unde-or fi zburat nu stiu, cred ca am pierdut vreo 30, de asta merg cu tineretul hahaha Today's Birthdays 24 members are celebrating their birthday today Iulian(22), DORUMASTER(50), SadBJ(25), zundi(35), PISTRUIATUL(37), Sc0OTeR(21), sue(32), NEMO(26), rzv(22), saf(29), virgil(42), traffic_man_fm(34), satana pe mobra(1), chopster(29), cripple(22), purice87(22), mihai_2b3(28), Wild Hog(41), wishmaster29(29), trafficman(34), attila.imre(39), padr3(22), andr3itta(24), bestbike.ro(25) Forthcoming Calendar Events within the next 40 days There are no forthcoming calendar eventsInseamna ca au gresit astia de la forum...dar cred ca e vorba de DORUMASTER,nu? Editat Martie 2, 2009 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 scuza-ma, e alt doru, dorumaster, la multi ani doru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 40 de ani de moto de toate soiurile din care 35 pe BMW... ...... Imi cer scuze pentru calitatea fotografiilor dar mai ales pentru ca de aici lipsesc "o seama de motoare" si multe, multe amintiri... * hehe! mai rar asa motociclist statornic si fidel! e drept, ca nemtii fac masinarii nemuritoare, dar si pilotii lor dovedesc un atasament puternic... felicitari, domnule draga! si multumiri pentru o "tura" de istorie (in imagini, de data asta) pe care n-au reusit prea multi s-o schimbe, vad. hai, mai adunati ceva veterani! ...cred ca tre' sa-l scot din barlog pe taica-miu, hmm..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Martie 3, 2009 Autor Share Postat Martie 3, 2009 Doamnelor si domnilor multumiri pentru apecieri. Veterani, va asteptam cu poze si povestiri dar mai ales cu inscriei si idei pentru "Parada Veteranilor". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Doamnelor si domnilormultumiri pentru apecieri. Veterani, va asteptam cu poze si povestiri dar mai ales cu inscriei si idei pentru "Parada Veteranilor". Dane,nu esti cumva tu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 intradevar santem mai multi alt doru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 intradevar santem mai multi alt doru Domnule Doru,complecteaza-ti profilul in totalitate sa vedem si noi cu cine vorbim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 intradevar nou pe aici, dar sant vechi motociclist, am vorbit si cu nastase dan chiar azi,el m-a incurajat sa intru in acest site dar m-am hotarat de curand sa o fac. adica azi ! atat deocamdata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 (editat) pe la vara fac si eu 5 ani de moto. 48000km desi in ultimul an am facut doar 1000. putina experienta de circuit + un minitur de europa sper sa conteze la "admiterea" mea in aripa tanara. si daca imi iau baterie la monster vin si eu la plimbare. Poza e la iesirea de sub MontBlanc spre franta. Motorul e monster de 600, primul. fata e sotia. Editat Martie 3, 2009 de sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ROBY Indianu Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Salutare fratilor.An armata,n-am alergat dupa grade,respectiv trese.Nu-mi placeau lucrurile fortate.Dar acum daca e la liber,parca ami surade ideea.Acum am emotii,ca sunt la limita.Am de 19 ani cat.A. Ma ancadrez si eu la clasa veterani sau numai de la anu intru in drepturi.Felicitari pentru ideea in sine de a organiza acest eveniment.Sper sa pot onora si eu cu prezenta.Respectele mele pentru toti ce ati scris anaintea mea in acest topic.Postez si eu cateva poze din "evolutia microbului moto" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Salutare fratilor.An armata,n-am alergat dupa grade,respectiv trese.Nu-mi placeau lucrurile fortate.Dar acum daca e la liber,parca ami surade ideea.Acum am emotii,ca sunt la limita.Am de 19 ani cat.A. Ma ancadrez si eu la clasa veterani sau numai de la anu intru in drepturi.Felicitari pentru ideea in sine de a organiza acest eveniment.Sper sa pot onora si eu cu prezenta.Respectele mele pentru toti ce ati scris anaintea mea in acest topic.Postez si eu cateva poze din "evolutia microbului moto" Salutare si bine ai venit printre noi!Incet incet facem o mica armata .Un sfat prietenesc:Nu mai scrie la inceputul cuvantului cu ,,i" din ,,a". Acesta se pune doar in cuvant,la incepututul cuvantului se merge pe vechea scriere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate