Sari la conținut

Honda AfricaTwin - XRV650/750

Postări Recomandate

Nu prea cred ca ai sa mai gasesti dimesiunea 130/90-17, ci mai degraba 130/80-17 sau 140/80-17. Modelele astea doua sunt mai comerciale si multi au montat asa ceva pe Africana.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

mie pe talon mi-au trecut ambele anvelope. in cartea mobrei din germania era cu 130 si m-am dus la ei cu 140. ori cotizezi si le arati cum ca honda cu rd07-le a trecut pe 140 si tot ei au spus ca e valabil si pt 04/03 or ....

Link spre comentariu

Alti bani...alta distractie... Cautam o cale mai simpla si mai ieftina ca deh...

La ce RAR ai fost? Daca vrei te pot ajuta ca am cunostinte pe acolo.Tot din Austria o am si eu si nu am avut probleme.Pot sa sun miercuri acolo daca nu este prea tarziu.Ma gasesti la nr asta 0729 997 445.Ionut

Link spre comentariu

La ce RAR ai fost? Daca vrei te pot ajuta ca am cunostinte pe acolo.Tot din Austria o am si eu si nu am avut probleme.Pot sa sun miercuri acolo daca nu este prea tarziu.Ma gasesti la nr asta 0729 997 445.Ionut

rd07 e omologat cu ambele dimensiuni.

rd04 doar cu 130/90

A mea cand am adus-o avea 140/80, dar cel care-a inspectat-o doar mi-a zis ca-i alta dimensiune decat trebuie, nu m-a respins. asta era acum 3 sau 4 ani.

se pare ca la RAR grivita este ceva mai relaxata atmosfera... eu zic sa mergi cu ea asa cum este si il schimbi daca te respinge. Revenirea te costa 20-30 de lei.

Link spre comentariu

M-am uitat acum pe graficul de lucru, si variantele pentru intrunire sunt urmatoarele

1. 3-4-5 August. Pe 6 august e o sarbatoare la Tabla Butii ( acolo unde a dormit gaska lui 10Ursi ) si pentru cei care doresc, putem sa urcam pe 6 acolo, traseul nu este deloc dificil.

2. 10-11-12 August.

3. 31-1-2 Septembrie. Aici e mai complicat putin cu vremea. Sa nu avem surprize...

Inca nu am discutat cu Leo, dar nu cred sa fei vreo problema nici una din datele respective. Noi ne gandeam sa fie 3-4-5 sa fie soare, sa fie iarba mare, sa fie oi, ca sa ne distram si noi...

Adevarat a inviat... Esti meserias la outze... :))

Link spre comentariu

mai 1 luna si jumate pan la Nadrag-city AFRICA TWIN GATHERING! sa v-aduca iepurasu cauciucuri cramponate ca 112cstelia nu vrea sa coboare stacheta :-L :D

Sper ca iepurasu sa luicreze intens pentru toata lumea si sa fim gasca completa. In rest si noi si africanele sa pastem fericiti! :cheers:

Link spre comentariu

Noi inca ne codim daca sa lungim tura de Balcani inspre Nadrag cu inca 3-4 zile. Plecam pe 19 sau 22Mai spre Nadrag??? Avem in jur de 3800km...Vrem balaceala si feryboat-turi pe insule, vrem vreo 7 tari sa calcam pana la Nadrag. Ne clatim praful adunat sub cascada de mai sus de tabara :-) Motoarele suna bine, toti suntem nerabdatori si emotionati cu gandul la marea plecareeee: NADRAG 2012!!!

Serbia, Macedonia,Muntenegru, Albania, Bosnia Hertegovina, Croatia, Romaniaaaaaaaa!!!!

Abia astept sa-mi lipesc stikerele cu indicativul tarilor prin care trecem, pe coburii africanei mele :banana:

Mai sunt 4(patru) saptamani!

Editat de Mihutz77
Link spre comentariu

vreau sa schimb garniturile de cupru de la imbinarea cilindrului cu teava de evacuare(ma fluiera pe la cil. fata si nu putem sa acceptam asta)

imi trebuiesc atat pe fata cat si pe spate. cf fisei ele sunt diferite si au codurile 18291- MN4-920 si 18291- MM5-860. am gasit la wemoto si la louis dar vreau sa suntez transportul . any ideea de unde le-as putea procura din tara

Link spre comentariu

vreau sa schimb garniturile de cupru de la imbinarea cilindrului cu teava de evacuare(ma fluiera pe la cil. fata si nu putem sa acceptam asta)

imi trebuiesc atat pe fata cat si pe spate. cf fisei ele sunt diferite si au codurile 18291- MN4-920 si 18291- MM5-860. am gasit la wemoto si la louis dar vreau sa suntez transportul . any ideea de unde le-as putea procura din tara

Uite aici garniturile:

http://romimoto-piese.ro/category/10400000000/vehicle/31813

Link spre comentariu

Noi inca ne codim daca sa lungim tura de Balcani inspre Nadrag cu inca 3-4 zile. Plecam pe 19 sau 22Mai spre Nadrag??? Avem in jur de 3800km...Vrem balaceala si feryboat-turi pe insule, vrem vreo 7 tari sa calcam pana la Nadrag. Ne clatim praful adunat sub cascada de mai sus de tabara :-) Motoarele suna bine, toti suntem nerabdatori si emotionati cu gandul la marea plecareeee: NADRAG 2012!!!

Serbia, Macedonia,Muntenegru, Albania, Bosnia Hertegovina, Croatia, Romaniaaaaaaaa!!!!

Abia astept sa-mi lipesc stikerele cu indicativul tarilor prin care trecem, pe coburii africanei mele :banana:

Mai sunt 4(patru) saptamani!

Sper sa nu fie prea devreme pentru balaceala, dar oricum riviera Dalmata e printre cele mai frumoase lucruri care ti se pot intimpla. Recomand insula Raab, singura plaja cu nisip intilnita si un orasel de piatra gen "Starwars" : Poate va ajuta si povestea asta:

/index.php?/topic/571772-ungaria-croatia-bosnia-muntenegru-serbia/page__view__findpost__p__2567435__hl__%2Bungaria+%2Bcroatia+%2Bmuntenegru+%2Bserbia__fromsearch__1

Link spre comentariu

Cu intarziere va urez si eu,... Un Paste Fericit! :).

Saptamana asta am scos si eu jucaria la plimbare si pot spune ca a fost un deliciu.

Pana la urmatoare intruniri, ....Toate gandurile de bine de la Craiova.

Link spre comentariu

Dupa pasti am facut o tura mai lunga prin tara, tura a fost inceputa la Bran cu ceva mai mult decat un soft enduro si s-a finalizat cu nisip, mult nisip in delta. Punctul cel mai indepartat a fost plaja din Sulina. Au calatorit mobrele cu pontoane si cu vaporase de numa. In poze se poate observa si cum a ajuns RD 03-ul ce a fost al meu.

numa bine :friends:

https://picasaweb.google.com/100391964376205639874/TuraDeltaDunariiSiPutinPrinBran

Link spre comentariu