raoulserban Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 draci superglue! poxypol metal si alte lipiciuri dastea industriale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 ...dar magnetul?! ce fac cu el?! pune, omule, o poza cu nenorocitul ala de magnet, sa vedem si noi ce e cu el Ala e foarte usor, se poate lipi de disc Acuma, nu cred ca tine cu superglue dar cu poxilina iti garantez eu ca acolo moare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Mai Marius, ia zi-mi si mie cat costa jucaria aia ca nici eu nu am trip master, si e rezistenta la apa? spalari sub presiune??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Sebi - sebicozaurul?! Pai varianta multi soricei e pentru a prinde pe jurca cititorul....dar magnetul?! ce fac cu el?! Pai poti sa il prinzi si cu scoci dublu adeziv de la 3M sau sunt o gramada de solutii de la bison,dar cel mai bine cum a zis si Korben pune si tu o poza sa vedem si noi despre ce este vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rip_husi Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Salutare ! Are cineva prin garaj ( propriu sau tert ) un cauciuc spate , mixt si cu macar 70-80 % "carne" pe el ? Contra cost bineinteles ! M-am saturat de franat cate 10-15 metri cu plasticul montat acum pe mobra si in Iasi au inchis astia toate SH-urile moto . Cu stima ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 (editat) pune, omule, o poza cu nenorocitul ala de magnet, sa vedem si noi ce e cu el Ala e foarte usor, se poate lipi de disc Acuma, nu cred ca tine cu superglue dar cu poxilina iti garantez eu ca acolo moare Asta e ansamblul pe care trebuie sa il montezi....nu toate piesele insa...Functie de necesitate. Acolo se vede si magnetul! Lipit cu poxilina sau alte d'astea nu vreau sa fac ca nu imi bat joc de motocicleta. Am cautat cateva variante si din ce am vazut pe la motor as putea fie sa il sudez/prind pe surubul de la discul de frana....fie am sa dau o gaura in disc si il fixez acolo. Pt tine Cip....tigania e waterproof, dustproof...rezista la spalarea sub presiune samd. Costa uneva sub 70 lei, functie de unde comanzi. Editat Mai 16, 2012 de marius.roibu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Asta e ansamblul pe care trebuie sa il montezi....nu toate piesele insa...Functie de necesitate. Acolo se vede si magnetul! Lipit cu poxilina sau alte d'astea nu vreau sa fac ca nu imi bat joc de motocicleta. Am cautat cateva variante si din ce am vazut pe la motor as putea fie sa il sudez/prind pe surubul de la discul de frana....fie am sa dau o gaura in disc si il fixez acolo. Pt tine Cip....tigania e waterproof, dustproof...rezista la spalarea sub presiune samd. Costa uneva sub 70 lei, functie de unde comanzi. Eu stiu ca trebuie sa ai o anumita distanta (variabila) de la centrul rotii pt locul in care fixezi magnetul in functie de diametrul rotii sau este fixa si introduci in "computer" datele roti...de aceea eu cred ca magnetul o sa-ti vina prins ca la biciclete undeva pe una dintre spite!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 ... Lipit cu poxilina sau alte d'astea nu vreau sa fac ca nu imi bat joc de motocicleta. Am cautat cateva variante si din ce am vazut pe la motor as putea fie sa il sudez/prind pe surubul de la discul de frana....fie am sa dau o gaura in disc si il fixez acolo. ... deci...esti amuzant la faza cu batut joc de motoreta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Nu cred ca ar conta pozitia pe spita, pt ca indiferent unde e pusa, tot o data la fiecare rotatie a roti va trece prin fata senzorului. Singura restrictie din cate stiu eu este sa fie la o distanta "potrivita" de cititor. Ma rog...vom vedea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 (editat) Eu stiu ca trebuie sa ai o anumita distanta (variabila) de la centrul rotii pt locul in care fixezi magnetul in functie de diametrul rotii sau este fixa si introduci in "computer" datele roti...de aceea eu cred ca magnetul o sa-ti vina prins ca la biciclete undeva pe una dintre spite!! La sistemele astea nu conteaza locul pe raza rotii, deoarece masoara viteza unghiulara de rotatie( delta alfa/delta t masurind timpul intre doua impusuri unde un impuls= o rotatie completa deci alfa = 360 grade) si probabil se seteaza apoi in computer diametrul rotii si din cele doua informatii computerul calculeaza viteza si distanta. Daca nu se poate seta diametrul gumei (17 toli de ex.)dispozitivul este probabil facut doar pentru biciclete (nu ma pricep acolo o fi toate rotile la fel)si nu-i bun la motor. Asa dar nu conteaza unde se fixeaza perechea senzor/magnet, din considerente de soliditate a fixarii preferabil cit mai aproape de ax, eventual magnetul pe discul frinei si senzorul pe etrier. Normal ca lipirea se face cu adezivi industriali adevarati rezistenti la soc, variatii de temperatura si umiditate. Editat Mai 16, 2012 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Nu cred ca ar conta pozitia pe spita, pt ca indiferent unde e pusa, tot o data la fiecare rotatie a roti va trece prin fata senzorului. Singura restrictie din cate stiu eu este sa fie la o distanta "potrivita" de cititor. Ma rog...vom vedea! uite un link http://www.xrv.org.uk/forums/africa-twin/17688-trailtech-vapour-help-needed.html cred ca o s ate ajute in fixarea magnetului.nu am muncit foarte mult dor o scurta cautare pe gugulu da nah nu e mai bine sa ne dam toti cu parerea? ti-am zis ca pot sa ti-l repar pe cel vechi da tu batman batman Nu stiu cat de bine o sa mearga chestia asta chinezeasca care vrea sa semene cu un vapor trail tech da incearca poate ai noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Cel vechi dupa ce l am desfacut am vauzut ca avea 12V pe alimentarea de la microprocesor!...Crezi ca mai poate fii facut? http://www.okazii.ro/biciclete/accesorii/computer-bicicleta-vitezometru-odometru-termometru-cronometru-multiple-functii-ciclocomputer-a114258561 Cip...asta e pentru tine, restul ma scuzati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Cel vechi dupa ce l am desfacut am vauzut ca avea 12V pe alimentarea de la microprocesor!...Crezi ca mai poate fii facut? http://www.okazii.ro/biciclete/accesorii/computer-bicicleta-vitezometru-odometru-termometru-cronometru-multiple-functii-ciclocomputer-a114258561 Cip...asta e pentru tine, restul ma scuzati! NU dați banii pe chinezisme! Cumpărați ceva calumea. -> http://www.playbike.ro/categorie.php?id_categorie=74 SIGMA, TREK sau VDO Sunt rezistente la apă, mizerie, Âşocuri. Înregistrează viteze până la 500 km/h (nu e cazu). Codurile de setare la majoritatea e lungimea cercului (roata față). Se măsoară cu ruleta Âşi se intro-bagă în jucărie. Spor maxim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Daca vitezometrul si odometrul functioneaza, nu e mai simplu un GPS pe post de tripmaster? Ciclocomputerele sunt o alternativa in cazul in care se strica vitezometrul original. PS EXC-urile vin din fabrica cu ciclocomputere, cu fir, cu senzor in etrier, cu magnetel pe discul de frana, etc... Le-ar mai trebui un powermeter www.SRM.de la roata. hi hi hi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Sebi....nici un altul nu are functii asa cum are cel pe care l am postat eu!...E mare si poate afisa multe informatii. si ii pot fi adaptate butoane ca sa resetezi counter ul mic...pt a fii folosit in combinatie cu un derulator....Sunt chiar ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 ...E mare si poate afisa multe informatii. Asta e cel mai important, sa fie mare sa se vada cifrele, nu sa ma chiorasc in el la cifre mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Cel vechi dupa ce l am desfacut am vauzut ca avea 12V pe alimentarea de la microprocesor!...Crezi ca mai poate fii facut? http://www.okazii.ro/biciclete/accesorii/computer-bicicleta-vitezometru-odometru-termometru-cronometru-multiple-functii-ciclocomputer-a114258561 Cip...asta e pentru tine, restul ma scuzati! Orice se poate face daca ai vointa , treaba asta am mai discutat-o ,nu pot sa iti spun daca se poate face pana nu il desfac. spor In ceea ce priveste gps-ul e o idee buna dar ce faci cand il uiti pe motor (hocus pocus) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Daca te crezi increzator in fortele tale....ti l trimit si imi zici cam cat ar costa sa il readucem la viata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byk Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Eu stiu ca trebuie sa ai o anumita distanta (variabila) de la centrul rotii pt locul in care fixezi magnetul in functie de diametrul rotii sau este fixa si introduci in "computer" datele roti...de aceea eu cred ca magnetul o sa-ti vina prins ca la biciclete undeva pe una dintre spite!! Eu zic sa iei in considerare ce a spus amicul meu Raul, are mare dreptate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Cel vechi dupa ce l am desfacut am vauzut ca avea 12V pe alimentarea de la microprocesor!...Crezi ca mai poate fii facut? http://www.okazii.ro/biciclete/accesorii/computer-bicicleta-vitezometru-odometru-termometru-cronometru-multiple-functii-ciclocomputer-a114258561 Cip...asta e pentru tine, restul ma scuzati! trimite-mi un pm si o lamurim . spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 (editat) Asta e cel mai important, sa fie mare sa se vada cifrele, nu sa ma chiorasc in el la cifre mici. Mai pedro nu ai si faza lunga? Auzi pedro ma gandeam ca poate iau remorca si mergi si tu acolo,binenteles sa iti iei si vaca in remorca,ce zici te-ar tenta? Editat Mai 16, 2012 de neagu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oqkoq Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 stie cineva daca rezervorul de RD07A se potriveste pe cadrul de RD07 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 stie cineva daca rezervorul de RD07A se potriveste pe cadrul de RD07 ? se potriveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Pentru cei interesați am de dat 2 side-caseuri + suporții aferenți. Suporții se potrivesc pe RD04. Preți 500 ron. Cutiile sunt în stare bună. Suporții ar trebui vopsiți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Ma baieti eu am plecat la Nadrag, in seara asta pana la Sibiu, unde ma reintalnesc cu Mihut pe dimineata , si o taiem catre Herculane, dupa care duminica de dimineata valea la sarbi si mai departe pana la Nadrag Spor la treburi si sa ne vedem cu bine!!! Cristi 112 te rog sa nu ma uiti cu furtunul ala de frana spate. Mersi , Cipri AT si nevastasa ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate