raoulserban Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 (editat) O intrunire reusita! nu s-au raportat incidente la retur! Oameni faini si voie buna! Pentru cei ce nu au reusit sa ajunga vreau sa le spun ca fasolica o fost buna(ceva nou pt. mine gulasul asta de fasole), gratarul si mai si (ca doar eu l-am facut), si evident ca am avut si anul acesta 2 trasee. Unul hardcore pentru masochisti(cum imi place mie sa va spun) care a implicat urcarea de la cabana Capriorul catre vf. Pades si de acolo hai hui, si unul mai soft (s-a refacut primul traseu de la intalnirea Africa Twin de la Nadrag). Pentru o scurta perioada(1h) traseul a fost comun si anume urcarea catre Cabana Capriorul(varianta Long) Pics: Gasca de localnici, niste pussy...de abia s-or descurcat showoff Premiul pentru cea mai interesanta Africana nu s-a acordat din cauza ca nu am putut stabili castigatorul: Cea mai frumoasa afrikana desigur ca a fost a mea: Va asteptam si la anul! ps: nu va mai coditi si uploadati pozele Editat Iunie 4, 2012 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 Fain baieti...foarte fain.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoafricatwin Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 (editat) ,, Editat Iunie 4, 2012 de leoafricatwin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 daca nu v-ati prins ce a vrut sa spuna Leo, va lamuresc eu. aia siunt coltii de la capusa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoafricatwin Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 ,, E mai greu de la serviciu .... salutare, multumim tuturor, a fost supeeeeerrrrr. cristi, mai! pe 4 august, da? la valeni :-)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 daca nu v-ati prins ce a vrut sa spuna Leo, va lamuresc eu. aia siunt coltii de la capusa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 Ale dracului capusele astea de Nadrag... Cica si urzicile is a dracului aici Poze de la mine: https://picasaweb.google.com/oldmotors/AfricaTwinMeetingNadrag2012# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 E mai greu de la serviciu .... salutare, multumim tuturor, a fost supeeeeerrrrr. cristi, mai! pe 4 august, da? la valeni :-)))) Cine v-a supărat măi băieți, de ați pus în weekendul de 3/4/5 august întâlnirea de la Văleni ? Pentru acelaÂşi weekend e programată Âşi întâlnirea Transalp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Cine v-a supărat măi băieți, de ați pus în weekendul de 3/4/5 august întâlnirea de la Văleni ? Pentru acelaÂşi weekend e programată Âşi întâlnirea Transalp Pai sa vina la si ei la Valeni.... Sau mergem noi peste ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Pentru cei ce nu au reusit sa ajunga vreau sa le spun ca fasolica o fost buna(ceva nou pt. mine gulasul asta de fasole) Mai trebuie sa spun ca cineva mi-a stricat ziua facand curatenie sambata in cazan si aruncand cateva portii? Am si scris aici ca vin sambata, dar degeaba De nervi m-am plimbat ampulea prin tot Banatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kampur Motors Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Ma declar total dezamagit de Metzler Sahara 3!!!! Dupa 7 mii km, mai am 1(unu!)mm de urme de crampoane.... Anul trecut am urcat mai usor cu tourance, t'ui mama masii. Pe sosea, mi-a alunecat pe asfalt uscat, mi-a alunecat pe asfalt ud, am tras prin noroi cu totii de ea. Ce naiba cauciucuri sunt astea? Scumpe si proaste! Punct. Cristi, te rog, trece-ma pe lista de asteptare cu un rand de roti fara gume. Imi fac un set special pt intalniri. Si cu o aripa inalta... ;-) Te astept cu drag la un set de Anakee2...poate de data asta ma crezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Cine v-a supărat măi băieți, de ați pus în weekendul de 3/4/5 august întâlnirea de la Văleni ? Pentru acelaÂşi weekend e programată Âşi întâlnirea Transalp Eu am avut noroc ca suprapunerea mea era geografic doar la 180km intre locatii si ca weekendul a fost de ala prelung. poze si de la mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Si inca ceva poze.In special ptr Borko si Pufarinu. https://picasaweb.google.com/103755882797927463603/13Iunie2012ATNADRAG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Mihutz...data viitoare poate incerci Conti Escape....8000 km acum si inca 50% carne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Mihutz...data viitoare poate incerci Conti Escape....8000 km acum si inca 50% carne Multam fain de sfaturi, cred ca voi lua urmatorul rand de anvelope saptamana viitoare: Anakee2. Bag multi km pe sosea. Pt intalnirile noastre, imi iau alte roti cu anvelope dedicate off-road-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 (editat) Salut! Imi poate spune cineva, la un RD07 care se lasa sub greutatea lui, ce distanta este intre cele doua linii trasate de mine? Editat Iunie 5, 2012 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Am vazut astazi pozele din concediul lui cipri AT prin Balcani...frumoase locuri si frumoasa excursie...la mai mare si la mai multe. Poate le bagi si pe picasa sa le mai savurez odata si acasa. Felicitari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jacques Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Cateva poze si de la noi: http://www.traseeromania.ro/intrunire-honda-africa-twin-nadrag-2012/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Salut! Imi poate spune cineva, la un RD07 care se lasa sub greutatea lui, ce distanta este intre cele doua linii trasate de mine? Salut Andrei! Suspensia spate se masoara punand mobra pe cricul central, sau ridicandu-i spatele si masurand lungimea arcului necomprimat. S-ar putea sa trebuiasca sa slabesti piulitele de reglaj pt taria suspensiei pt asta. Lungimea trebuie sa fie intre 245.5 mm (nou) si 240.6 mm (limita de service). Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Am facut si eu cateva poze: https://picasaweb.google.com/100331520378377243932/20120602IntrunireaAfricanelor?authkey=Gv1sRgCPXm76qkhNLBqAE# Traseul: http://ridewithgps.com/routes/1268889 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Cateva poz(n)e si de la mine. Urmeaza sa pun albumul complet. Sa aud eu pe cineva ca spune ca nu a iesit bine in poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 vrio 2 poze si de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Cateva poz(n)e si de la mine. Urmeaza sa pun albumul complet. Sa aud eu pe cineva ca spune ca nu a iesit bine in poza... Le-ai facut prin vizorul de la usa? Frumosi cu totii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
77RAMO Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Sara buna! cateva poze de la "baza" si imprejurimi, nu prea inspirate.. dar vinul de la OLD GEORGE ramane indimenticabil!!! cum zice un proverb:"Dacă lipseÂşte vinul, lipseÂşte tot"- IN CONCLUZIE A FOST SUPER! https://picasaweb.google.com/105562588652801313049/ATNADRAG2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate