Korben Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 Africana, nu eu. :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 (editat) Dacă vrei să te dai prin pădure cu ea hai că-ţi dau eu kit complet de carene + rezervor + scut ENDURO. Editat Mai 4, 2014 de Andry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Dacă vrei să te dai prin pădure cu ea hai că-ţi dau eu kit complet de carene + rezervor + scut ENDURO. Dezmembrezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Ii e frica ca eu as putea reusi unde el a day gres asa ca distruge dovezile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Vino şi ia-o amice, dacă ai bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Men, pe banii mei ma distrez numai eu . Cum spuneam. Pt 500de coco ma lasa inima sa te scap de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Poţi să vi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Ti-am vazut si eu bolidul.. in parcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 (editat) raoulserban, on 05 May 2014 - 10:37, said: Pt 500de coco ma lasa inima sa te scap de ea Cred ca mai trebuie sa pui... Inteleg ca ploaia din ultima vreme v-a speriat, de nu s-a mai inscris nimeni pe lista Editat Mai 6, 2014 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Pana la urma am reusit sa salt motorul pe cric din prima. Asa au iesit la final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 Vreau si eu unul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 Pai...acesta este al tau!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 N-are ultimu update Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 Mai e o luna pana la intalnire... Ar fi bine sa stiu cine mai vine, din motive lesne de inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 Eu, sper. asadar 1. Eu 2. Zoli 3. Mircea Leschian 4. Pufarinu 5. Neagu 6. Borco 7. Arthur 8. Andry 9. Korben 10. Monocord ? 11. Pstefan 12. Bulinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 http://f.cl.ly/items/131m1T3u0v46471b0y2V/New-AT-MCN.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 Un rahat. Mulţumesc pentru link, totuşi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Un rahat. Mulţumesc pentru link, totuşi. Ce parere pertinenta.. Poate detaliezi un pic - mie mi se pare ca suna bine o greutate cu vreo 30kg mai putin decat varianta actuala, un centru de greutate mult mai jos, motorul imi place ca nu l-au dus la 1200 ca si "concurenta" dar putere o sa fie destula, suspensie de top + sisteme electronice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Chestia e ca hartia suporta orice, ramane sa vedem si realitatea. Problema cea mare e ca astfel de articole au tot aparut in diverse reviste de fiecare data cu un altfel de desen, deci din nou imi miroase a speculatie. Dupa umila mea parere momentul prielnic de a lansa "noua AT" ar fi fost in 2013 cand s-au sarbatorit 25 de ani de la lansarea primului model. Acum.... vine ca o ciorba reincalzita. Pentru cei ce au AT si au reusit sa o exploateze la potentialul ei adevarat, feelingul de "rahat" vine in principal de la cei 2 cilindrii in linie, concept bun pe sosea, nu si pe coclauri, centrul de greutate fiind impins prea in fata. In rest... fireste ca progresul tehnic isi spune cuvantul. Eu totusi sper ca atat Andry cat si eu si altii sa ne inselam si noua Africa Twin sa isi merite numele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Feelingul de "rahat" vine in principal de la cei 2 cilindrii in linie, concept bun pe sosea, nu si pe coclauri, centrul de greutate fiind impins prea in fata Pai dupa cum scrie si in articol conceptul cu motorul 2 in linie paralel pentru offroad e bun tocmai pentru ca e impins mai in fata si creeaza spatiu in spatele cilindrilor pentru rezervor si airbox si astfel coboara mult centrul de greutate. Probabil la supertenerele vechi sau tdm e feelingul de rahat pe off dar la modelele mai noi gen f800gs nu cred ca se plange cineva de distributia greutatii. Cat despre zvonuri si speculatii si eu le urmaresc de multi ani ca dintotdeauna mi-a placut africa twin.. de data asta cred ca zvonurile au baza reala si o sa vedem o lansare in toamna la milano - eu sper sa iasa ceva cu performante gen ktm950/990(sau mai bune) cu fiabilitate honda si consum la standarde 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 (editat) Las' ca pune CCM mana p'un motor V2 (gen ala de pe vstrom) si face un GP1000. Problem solved... Editat Mai 8, 2014 de mihaio07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 A postat cstelia un răspuns mai uşor digerabil de public faţă de ce aş fi scris eu, dar aceleaşi idei. Auzi la ei, 2 în linie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Problema cea mare e ca astfel de articole au tot aparut in diverse reviste de fiecare data cu un altfel de desen, deci din nou imi miroase a speculatie. Pai astia si zic in articol ca desenul e facut de ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Sa arunci un desen pe www sa vezi ce zice lumea nu este greu . Sondezi piata , vezi ce zice lumea si lansezi un prototip . Daca si ala are succes , atunci te gandesti la productia de serie . Dar pana atunci , Africana descrisa in link nu ma face sa cred decat ca este o idee preluata si coafata dupa aparitia stirilor despre CRF-ul de 1000 . Nimic mai mult . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate