OLY Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 s-o stapanesti sanatos........cat te-a costat minunatia?  pedros nu zice tata adevaru ca ii imbolnavesti pe astia pe aici de inima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Chiar asa, o sa ne taiem venele, nu alta... Si acum sa revenim ontopic: S-a facut ceva pana la urma cu emblemele acelea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Chiar asa, o sa ne taiem venele, nu alta... Si acum sa revenim ontopic: S-a facut ceva pana la urma cu emblemele acelea? /index.php?...6157&st=800 ... aici a postat userul mertan nijte variante de stckere ... cel pe auriu mi se pare mai mult decat ok ... facem un fel de sondaj public cu cine ar dori sa ia asa ceva ? eu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Salutare la toata lumea, si eu sunt interesat de prima varianta harta , pe fundal tricolorul si marginea alba. Dixit. in curand asfalt uscat la toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 pedros nu zice tata adevaru ca ii imbolnavesti pe astia pe aici de inima pedro spune ,didi, adevarul, te intreaba fratele tau ........dau o bere cand ne intalnim in vitan........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Chiar asa, o sa ne taiem venele, nu alta... Si acum sa revenim ontopic: S-a facut ceva pana la urma cu emblemele acelea? Multumesc tuturor ptr uraride bun venit.Numai conteaza cit am dat pe ea,,, important,e ca o am,si spunneti-mi cum sa fac sa ma trezesc din bautura . Cum facem sa intram in posesia STIKERELOR,,,,,,,,,,,,,,,,,, si mai ales cum facem sa ne cunoastem?,,,,,,,,,,,,,,,, Citi posesori de AT,sintem din buc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Multumesc tuturor ptr uraride bun venit.Numai conteaza cit am dat pe ea,,, important,e ca o am,si spunneti-mi cum sa fac sa ma trezesc din bautura . Cum facem sa intram in posesia STIKERELOR,,,,,,,,,,,,,,,,,, si mai ales cum facem sa ne cunoastem?,,,,,,,,,,,,,,,, Citi posesori de AT,sintem din buc? cum adica ca cati suntem posesori de A.T. ? EU SUNT SINGURUL DETINATOR. uite'asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 cum adica ca cati suntem posesori de A.T. ?EU SUNT SINGURUL DETINATOR. uite'asa. ptiuuuu, si eu credeam ca esti detinator de ATW-eu. fara suparare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Tanc Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Ma ajuta si pe mine cineva cu niste opinii?! Ce ziceti urmatorul schimb: sa dau doua moto, un honda vfr 750 din '94, impecabil tehnic si optic si un gilera rc600 in stare excelenta, pe un africa twin din '93, in stare buna cica mecanic si estetic, cu 60000km la bord... SA FAC SCHIMBUL SAU NU?! Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Ma ajuta si pe mine cineva cu niste opinii?! Ce ziceti urmatorul schimb: sa dau doua moto, un honda vfr 750 din '94, impecabil tehnic si optic si un gilera rc600 in stare excelenta, pe un africa twin din '93, in stare buna cica mecanic si estetic, cu 60000km la bord... SA FAC SCHIMBUL SAU NU?! Multumesc, Cum tia zis si OLY, nu mai sta pe ginduri,AT,face treaba cit aminduoua motorete pe care le ai, toate bune, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 da da, vrem stikere! sa votam , sa hotaram si sa le lipim! Eu votez pt cea cu harta tarii, cu tricoloru doar in interiorul tarii!! deci un vot pt asta! Hai cu voturile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 da da, vrem stikere! sa votam , sa hotaram si sa le lipim! Eu votez pt cea cu harta tarii, cu tricoloru doar in interiorul tarii!! deci un vot pt asta! Hai cu voturile! gata de acord, dar sa se faca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Ma ajuta si pe mine cineva cu niste opinii?! Ce ziceti urmatorul schimb: sa dau doua moto, un honda vfr 750 din '94, impecabil tehnic si optic si un gilera rc600 in stare excelenta, pe un africa twin din '93, in stare buna cica mecanic si estetic, cu 60000km la bord... SA FAC SCHIMBUL SAU NU?! Multumesc, VFR + diferenta mica == AT. Daca dai ambele motoaree, tu iesi in pierdere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 VFR + diferenta mica == AT. Daca dai ambele motoaree, tu iesi in pierdere. nu-i baga omului idei d'astea in cap ca o sa mai stea fara africa inca 2 ani SI nu e orice africa aia de si-o ia .....e allmighty 93. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 alooooo bossulica ! mertzan comanda ferma aicia 3 bucati la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 La momentul respectiv mi-am dat si eu cu parerea referitor la textul scris pe stickere. "Romania Team" suna aiurea. Fie e "Romanian Team" fie "Team Romania". Personal as opta pentru varianta 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 La momentul respectiv mi-am dat si eu cu parerea referitor la textul scris pe stickere. "Romania Team" suna aiurea. Fie e "Romanian Team" fie "Team Romania". Personal as opta pentru varianta 2. daca tot alegem drapelul in conturul tarii si daca toti traim in romania ar fi placut sa fie simplu africa twin romania...ideea e faina aveti sustinatori si de pe coclaurii moldovei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 oameni buni, ne putem organiza o tzara ? sa facem un centralizator, o lista cu 3 coloane: 1 - userul 2 - model de sticker dorit 3 - cantitate si isi adauga fiecare preferintele pe lista ... ma gandesc ca e mai usor pt userul mertan sa stie ce si pentru cine sa faca pretul e in jur de 8 lei pe bucata, nu ? corectati-ma daca gresesc daca nu este o idee buna - ar trebui sa facem o dezbatere daca sunteti de acord, as dori sa incep eu: 1. Sherky modelul pe auriu 3 buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rip_husi Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Salutare si bine v-am gasit ! 1 - userul - rip 2 - model de sticker dorit - ala cu tricolorul ( eventual marginile reflectorizante ) 3 - cantitate - 3 buc Apropo de tema de acum cateva pagini ( cum ca nu e bine sa iti iei Africa Twin ca prim motor ) ....GRESIT !!! Eu sunt la prima mobra ( inca nu am permisul de A ) si pot sa afirm ca dupa cateva zeci de kilometri numai pe coclauri ( si vreo 15-20 de cazaturi ) m-am acomodat repede cu ea. Asa ca recomand oricarui doritor cu cea mai mare place sa-si piarda "virginitatea" calare pe "vacuta" asta ! Cu respect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 inca o data ca sa iasa numaratoarea: una to case doua gentile laterale una pe rezervor total 4 bucati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Si cu textul cum ramane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Eu ca text optez pt ce o zis Xel... Africa twin -Romania Si as propune sa facem acelasi model, adica ar fi mai fain decat sa apara fiecare cu alta culoare si alt text.(chiar daca nu suntem "a team", ar da macar impresia ca suntem uniti parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Eu zic sa fie Africa Twin in partea de sus si Romania jos. Tot cercul sa fie sub forma tricolorului. cat despre "team" in adevaratul sens al cuvantului, mai e cale lunga, dar poate se va realiza ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 pretul pe un sticker poate fi si de 3 ron.. adica 4 stickre de motor e okei. adica 12 lei de motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 africa twin -Romania oly 4 bucati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate