Korben Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 Eu zic sa-l bati preventiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 Nicule, Mi se termina calendarul.... cand le dai la tipar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 stiu ca sunt dar nu cunosc pe nimeni care fi schimbe bascula spate la transalp xl 600 .stiu ca potriveste bascula de la africana de 650 ,am una cu roata cu tot tacamul dar singura buba ii la lant ,bascula la africana ii mai lunga cu vreo 4 cm si as vrea sa pun lant nou dar nu stiu cu cate zale sa fie ca sa fie la minim reglajul la lant ...? la africana de 650 is 124/16/49 si la transalp 118/15/47 daca imi poate da careva idee cum sa fac, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 (editat) stiu ca sunt dar nu cunosc pe nimeni care fi schimbe bascula spate la transalp xl 600 .stiu ca potriveste bascula de la africana de 650 ,am una cu roata cu tot tacamul dar singura buba ii la lant ,bascula la africana ii mai lunga cu vreo 4 cm si as vrea sa pun lant nou dar nu stiu cu cate zale sa fie ca sa fie la minim reglajul la lant ...? la africana de 650 is 124/16/49 si la transalp 118/15/47 daca imi poate da careva idee cum sa fac, nu garantez pt info,dar: https://www.louis.de/en/rund-ums-motorrad/bike-datenbank/honda-xrv-650-africa-twin/rd03/0318 Front/rear sprockets: 16/49 ZÄHNE Chain/Final drive: 124 GLIEDER (pt RD03) Editat Decembrie 12, 2015 de Bogdan03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 nu garantez pt info,dar: https://www.louis.de/en/rund-ums-motorrad/bike-datenbank/honda-xrv-650-africa-twin/rd03/0318 Front/rear sprockets: 16/49 ZÄHNE Chain/Final drive: 124 GLIEDER (pt RD03) asta stiam si io ...dar io vreau sa tin pinioanele de la transalp ..si stiu ca mai sunt in tara transalpuri cu bascula de africana de 650 si nu stiu exact cate zale 122 sau 120 pt transalp cu bascula de africana cu pinioane 15/47 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 Mah io am facut niste ghixusii si nu imi aduc aminte exact, dar Am desfacut lantul original de transalp si am vrut sa pun 4 zale in plus si mi a dat fail la zale de legatura. Apoi parca am comandat lant cu 122zale si era fix. Ca sa dau roata jos trebuia sa desfac lantul. Si asa am ajuns sa am pinion cu mai putini dinti pe spate si sa merg ca moshu. Adica incet si rar:) Daca pui bascula de AT la transalp, pune lant de AT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 Mah io am facut niste ghixusii si nu imi aduc aminte exact, dar Am desfacut lantul original de transalp si am vrut sa pun 4 zale in plus si mi a dat fail la zale de legatura. Apoi parca am comandat lant cu 122zale si era fix. Ca sa dau roata jos trebuia sa desfac lantul. Si asa am ajuns sa am pinion cu mai putini dinti pe spate si sa merg ca moshu. Adica incet si rar:) Daca pui bascula de AT la transalp, pune lant de AT mersii de inf ...am un lant de africana uzat si am sa il pun asa sa vad cum este ...si apoi cred ca voi comanda unul nou dupa proba ,doar ca nu am vrut sa tot dau bascula jos pt schimbat lantu da nu ii bai ca inca ii iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 Nicule, Mi se termina calendarul.... cand le dai la tipar? Saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Decembrie 13, 2015 Share Postat Decembrie 13, 2015 cam asa a fost azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Decembrie 14, 2015 Share Postat Decembrie 14, 2015 Ce inseamna sa ai C02 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Decembrie 14, 2015 Share Postat Decembrie 14, 2015 Ce inseamna sa ai C02 sa stii ca dioxidu ala de carbon este bun rau...nu prea simti ca esti pe zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Decembrie 18, 2015 Share Postat Decembrie 18, 2015 un Bord de africana 07 gasesc si eu pe undeva? ale mele s-au decolorat de la soare. proprietarul a uitat-o in fata blocului 3 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 18, 2015 Share Postat Decembrie 18, 2015 Ale tale bord? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Decembrie 18, 2015 Share Postat Decembrie 18, 2015 Nu e o filmare cu africane, dar va zic un secret: multe din filmari sunt facute de pe africana mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 18, 2015 Share Postat Decembrie 18, 2015 Daca nu cumva filmarile de sus sunt tot de pe Africana ta, atunci e o confirmare ca Africana poate sa mearga pe drumuri unde doar BMW ajunge....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Decembrie 19, 2015 Share Postat Decembrie 19, 2015 Daca nu cumva filmarile de sus sunt tot de pe Africana ta, atunci e o confirmare ca Africana poate sa mearga pe drumuri unde doar BMW ajunge....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 20, 2015 Share Postat Decembrie 20, 2015 Ce-i aia BMW? Ceva şampon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 21, 2015 Share Postat Decembrie 21, 2015 Din filmari reiese ca BMW-urile or fo tat pe sub Africana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 21, 2015 Share Postat Decembrie 21, 2015 un Bord de africana 07 gasesc si eu pe undeva? ale mele s-au decolorat de la soare. proprietarul a uitat-o in fata blocului 3 ani Ce s-a decolorat? Cadranul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Decembrie 23, 2015 Share Postat Decembrie 23, 2015 Din filmari reiese ca BMW-urile or fo tat pe sub Africana E drept ca de vreo doua ori am reusit sa dec9olez cu africana. Mai greu putin la aterizare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 29, 2015 Share Postat Decembrie 29, 2015 Stiu ca e o piesa mai rara si ca se cer multi bani pe ea, dar asta deja mi se pare prea mult http://www.ebay.co.uk/itm/Honda-Africa-Twin-650-Headlight-Grill-/111859764319?hash=item1a0b5c8c5f:g:3twAAOSwCQNWdY9T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red Postat Decembrie 29, 2015 Share Postat Decembrie 29, 2015 protectie rezervor BAGSTER + parbriz original pt africa twin /index.php?/topic/670799-bazar-vanzari-si-cumparari/page-89&do=findComment&comment=4101492 tel 0727362440 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 3, 2016 Share Postat Ianuarie 3, 2016 Hello, mai e cineva pe aici? Q? Un cdi de AT o sa imi miste ambii cilindri la TA fara necaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 3, 2016 Share Postat Ianuarie 3, 2016 Da am eu 2 cdi ...sunama 0745538663 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 Daca s-a mai postat, imi cer scuze, dar fotografiile arata prea bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate