cernunos Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) da' ce are ebay? n-are absolut nika doar k nu au aripi fata pe ebay.. (deocamdata cel putin) am gasit doar una de la un rd04 culoare negru cu verde.. mie imi trebuie alba.. si nu cunosc cum pot vopsi un plastic Editat Mai 5, 2009 de cernunos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Dacia ,daewoo si multe alte ,au senzori in rezervoare bazate pe flotoare.Dar cum romanul e inventiv trebe sa gasim o alternativa. 2 poze cu sonda dela VTR si CBR f4. Flotoarele sunt pt indicarea nivelului de benzina. Martorul de rezerva ti-l aprinde minunatul termistor varat in capsula despre care se discuta in propozitie. Iata o poza cu sonda de matiz. Am incercuit piesa respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Nu stiu daca masinile folosesc un montaj la fel de "ciobanesc" cum e asta, e posibil sa foloseasca termistori de valoare mai mare. In plus nu cred ca e o solutie sa inlocuiesti fix cu acelasi tip de temistor dat fiind ca asta pare sa se arda in mod constant. Stii cumva caracteristicile termistorului de la Cielo ? cip I really don't get it. De ce v-ati apuca sa experimentati, sa improvizati? Prostiile alea se gasesc la orice caruta care are bec pt low fuel. Nu stiu astea cu computador de bord, dar la cele fara nu vad cum ar putea avea indicatorul respectiv fara asa ceva. Pt dacie nu stiu daca se gaseste de cumparat separat de sonda, dar la Cielo parca se gaseste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Nu stiu daca masinile folosesc un montaj la fel de "ciobanesc" cum e asta, e posibil sa foloseasca termistori de valoare mai mare.In plus nu cred ca e o solutie sa inlocuiesti fix cu acelasi tip de temistor dat fiind ca asta pare sa se arda in mod constant. Stii cumva caracteristicile termistorului de la Cielo ? cip Azi am dat telefoane pe la distribuitori, m-am interesat. Nimeni nu a auzit de bulbi cu termistori pentru nivel la auto. Poate altii au avut mai mare noroc. Cielo, m-am interesat, are plutitor. presupun atunci ca italianul nu a inebunit construind ceva alternativ. Mai e solutia sa inlocuiesti doar termistoarele, aici nu am sapat inca nimic. Calculul zice ca termistorul ar trebui sa aiba in jur de 30-80 ohmi ca sa se incalzeasca si sa se autoambaleze in aer. deasemenea trebuie sa disipe cei 2-3 w necesari incalzirii. o vizita la un distribuitor de piese electronice este necesara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 /index.php?showtopic=354686 am ajuns acasa, pe mirificele plaiuri mioritice. mi-era dor de claxoanele, flash-urile si de injuraturile existente in traficul autohton. cat despre intrunire, sper sa am timp zilele acestea si sa-mi permita si vremea sa dau o raita prin imprejurimi. am o idee cu o locatie traznet (la 40 de km de Bv), dar vreau sa mai "sap" putintel. va tin la curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PERL Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 am ajuns acasa, pe mirificele plaiuri mioritice.mi-era dor de claxoanele, flash-urile si de injuraturile existente in traficul autohton. cat despre intrunire, sper sa am timp zilele acestea si sa-mi permita si vremea sa dau o raita prin imprejurimi. am o idee cu o locatie traznet (la 40 de km de Bv), dar vreau sa mai "sap" putintel. va tin la curent Uite aici o zona numai buna de intalnire in cazul in care ceva nu iese bine : /index.php?showtopic=355499 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Dacia ,daewoo si multe alte ,au senzori in rezervoare bazate pe flotoare.Dar cum romanul e inventiv trebe sa gasim o alternativa. 2 poze cu sonda dela VTR si CBR f4. E clar ca sint universale, merg precis la orice motor capsulele alea, problema e cit costa si daca se gasesc separat. Flotoarele sunt pt indicarea nivelului de benzina. Martorul de rezerva ti-l aprinde minunatul termistor varat in capsula despre care se discuta in propozitie. Iata o poza cu sonda de matiz. Am incercuit piesa respectiva. Se pare ca cel putin matizul are. Aceeasi problema, cit costa si daca se gaseste separat. Miine ma duc la dezmembrari sa vad pe acolo ce au. Incet incet le rezolvam. am ajuns acasa, pe mirificele plaiuri mioritice.mi-era dor de claxoanele, flash-urile si de injuraturile existente in traficul autohton. cat despre intrunire, sper sa am timp zilele acestea si sa-mi permita si vremea sa dau o raita prin imprejurimi. am o idee cu o locatie traznet (la 40 de km de Bv), dar vreau sa mai "sap" putintel. va tin la curent Un alt cimp numai bun pentru intilniri de vaci ar fi Obirsia Lotrului . E ceva camping acolo, iar pentru pretentiosi si vre-o 3 - 4 pensiuni. Ca sa nu mai vorbesc de infinite posibilitati de endureala pe "transalpina". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 am ajuns acasa, pe mirificele plaiuri mioritice.mi-era dor de claxoanele, flash-urile si de injuraturile existente in traficul autohton. cat despre intrunire, sper sa am timp zilele acestea si sa-mi permita si vremea sa dau o raita prin imprejurimi. am o idee cu o locatie traznet (la 40 de km de Bv), dar vreau sa mai "sap" putintel. va tin la curent Bravo, poate , in sfarsit, se misca ceva.., asteptam vesti de la tine si de la altii care locuiesc prin zona respectiva!Prospectati( asa se zice?!), eventual si niste poze cu ceea ce ar trebui sa fie locatia intrunirii.Cred ca e important sa fie si vreo pensiune, camping ceva prin apropiere, pt ca unii dintre noi avem alergie la cort.., la cate nopti am dormit in el cred ca si eu un simtom nevralgic , ca sa zic asa! Bravo, poate , in sfarsit, se misca ceva.., asteptam vesti de la tine si de la altii care locuiesc prin zona respectiva!Prospectati( asa se zice?!), eventual si niste poze cu ceea ce ar trebui sa fie locatia intrunirii.Cred ca e important sa fie si vreo pensiune, camping ceva prin apropiere, pt ca unii dintre noi avem alergie la cort.., la cate nopti am dormit in el cred ca si eu un simtom nevralgic , ca sa zic asa! Adica SIMPTOM< am vrut sa scriu.., 'anagramatul' naibii, cum ar zice un telectual din fotbal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Valabil si la mine. ( RD04 ). ...........habar, nehabar...ce ramane de facut ? La AT voi nu aveti bushon de benzina cu ON/OFF/RES? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
za_sly Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 La AT voi nu aveti bushon de benzina cu ON/OFF/RES? Robinetul de pe rezervorul meu are numai ON/OFF.. Cred ca si ala de pe stinga si ala de pe dreapta... Da, ambele sint asa.. (am fost si am verificat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 (editat) La modelul RD04 rezervorul are doua robinete de benzina fiecare cu cate doua pozitii ON si OFF, la modelele RD07 si RD07A este un singur robinet cu trei pozitii ON/OFF/RES, din acest motiv cei care au modelul mai vechi se lovesc de problema sondelor de nivel din rezervor care se strica si nu se mai aprind martorii in bord, cei cu modelul nou cand s-a terminat gazul dai din robinet direct pe rezerva Editat Mai 8, 2009 de duc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 Beemerii si-au facut deja intrunirea, la Voineasa, transalpistii o vor face pe 1 august la nus ce cabana.., noi nema.., stam si asteptam , nus ce! Bah, am empresia ca africanilor le place sa fie singuratici, asa ca propun ca fiecare sa-si faca intrunirea single, acolo unde este, la data care sa stabilit, ce spuneti? nu e bine? benzina nu consumam, stam in familie , dormim in the hause, bem ce am cules din prun si corcodus, si adoua zi avem si ciorba gata facuta de consoarta pt ca sa ne dregem de mahmureala.., face fiecare poze cu o carpeta cu muntele in fundal si gata topicul cu INTRUNIREA AFRiCANILOR! PS Si mai e un mare avantaj..,ne dam o nota buna sa nu se mai spuna ca nu suntem buni familisti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Beemerii si-au facut deja intrunirea, la Voineasa, transalpistii o vor face pe 1 august la nus ce cabana.., noi nema.., stam si asteptam , nus ce! Bah, am empresia ca africanilor le place sa fie singuratici, asa ca propun ca fiecare sa-si faca intrunirea single, acolo unde este, la data care sa stabilit, ce spuneti? nu e bine? benzina nu consumam, stam in familie , dormim in the hause, bem ce am cules din prun si corcodus, si adoua zi avem si ciorba gata facuta de consoarta pt ca sa ne dregem de mahmureala.., face fiecare poze cu o carpeta cu muntele in fundal si gata topicul cu INTRUNIREA AFRiCANILOR! PS Si mai e un mare avantaj..,ne dam o nota buna sa nu se mai spuna ca nu suntem buni familisti! Jane, lasa tzuika... O bem acolo. Sper sa fie gata si Afrika mea pana atunci. Daca nu, ma gandesc serios sa imi mai iau una, tot RD04 pe care sa o dezbrac si sa o fac de coclauri. Hai, e stabilita data si locul de intalnire? Nu mai statzi sa trece iar vara. Punetzi cele 3-4 locuri gasite pe o lista, si sa incepem sa votam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Jane, lasa tzuika... O bem acolo. Sper sa fie gata si Afrika mea pana atunci. Daca nu, ma gandesc serios sa imi mai iau una, tot RD04 pe care sa o dezbrac si sa o fac de coclauri. Hai, e stabilita data si locul de intalnire? Nu mai statzi sa trece iar vara. Punetzi cele 3-4 locuri gasite pe o lista, si sa incepem sa votam. salut imi pare rau de acest post cu intrunirea africanelor. ne tot intoarcem in urma cu votarea locului,si date care din cate inteleg eu si nu numai eu a fost deja stabilite. Pai aveam impresia ca a ramas stabilit: 24 -26 iulie '09 cheile rasnoavei .. ca sa poa sa se adune toata lumea de prin toata lumea deci chiar nu stiu de ce incepem sa votam o alta locatie. chiar atat de greu o sa ne adunam anul acesta? imi pare rau daca nu vom reusi sa ne vedem. pt. mine ar fi prima intrunire de africane la care as participa. sper sa nu fie si ultima,daca remane in piciore. 24 -26 iulie '09 cheile rasnoavei 1sau 2 pers.+ palica , cort ,iarba verde ,........... asfalt uscat si drumuri mai bune p.s. cu acest comentariu chiar nu vreau sa supar pe nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 (editat) Beemerii si-au facut deja intrunirea, la Voineasa, transalpistii o vor face pe 1 august la nus ce cabana.., noi nema.., stam si asteptam , nus ce! Parca s-a mai discutat pe aceasta tema, o tot luam si ne invartim in jurul cozii. Data: 24-26 Iulie Locatia: Cheile Rasnoavei Pt. cei care doresc sa doarma la hotel/motel/pensiune , va voi pune la dispozitie cateva numere de telefon pt a face rezervarile de rigoare. E un punct relativ echidistant fata de toate colturile tarii, astfel incat nimeni nu va trebui sa parcurga mai mult de 500 de km. Asadar, eu consider inchisa discutia vis-a-vis de acest subiect, punctele de reper fiind stabilite. Editat Mai 11, 2009 de dhamzea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 este de atata bun simt incat nici ieu nu ma puteam esprima mai bine. atentioneaza-i pe Domnii de mai sus ca tre sa aiba rabdare sa citeasca de unde au ramas data trecuta. numai bine de la mine si ASFALT USCAT. salutimi pare rau de acest post cu intrunirea africanelor. ne tot intoarcem in urma cu votarea locului,si date care din cate inteleg eu si nu numai eu a fost deja stabilite. deci chiar nu stiu de ce incepem sa votam o alta locatie. chiar atat de greu o sa ne adunam anul acesta? imi pare rau daca nu vom reusi sa ne vedem. pt. mine ar fi prima intrunire de africane la care as participa. sper sa nu fie si ultima,daca remane in piciore. 24 -26 iulie '09 cheile rasnoavei 1sau 2 pers.+ palica , cort ,iarba verde ,........... asfalt uscat si drumuri mai bune p.s. cu acest comentariu chiar nu vreau sa supar pe nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 (editat) OFICIAL DAM DRUMU LA FACUTUL SIGLELOR AFRICA TWIN. SCUZATI DE INTARZIERE. UN SET DE 4 SIGLE AT COSTA 15 RON, REFLECTORIZANTE, 10 CM DIAMETRU. VA ROG SA MAI REACTUALIZATI LISTA CELOR CARE VREAU. SUNT 2 TIPURI. CELE SIMPLE CARE NU AU NUME, SI CELE CUSTOM CARE AU NUME JOS. DARF PRETUL NU DIFERA. Editat Mai 11, 2009 de hondafan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 asta e sigla finala. si 2 exemple Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 salutare ! Deschid lista: 1. Sherky - 1 set - fara nume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PERL Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 salutare !Deschid lista: 1. Sherky - 1 set - fara nume 2.Perl - 1 set - cu nume : PERL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Si mie un set cu PEDROS. .......si ramine stabilita data de 24-26 iul 2009 la cheile risnoavei. sa fie intr-un ceas bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 1 set custom - OLDMOTORS 1 set custom - GROSSVATER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
84sbf Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 1 set, cu nume: BALEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 1 set, cu nume. JEAN, adica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cernunos Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 (editat) Parca s-a mai discutat pe aceasta tema, o tot luam si ne invartim in jurul cozii. Data: 24-26 Iulie Locatia: Cheile Rasnoavei Pt. cei care do..... Corect. Nu inteleg de ce se revine mereu pe tema intrunirii cd totul este stabilit.. (mai putin cazarea pentru cei cu cabana samd). Dar in fond si la urma urmei nu vad de ce numai cei de acolo trebuie sa se streseze cu toate aceste detalii. @Jean poti si tu sa cauti informatii turistice legate de cheile rasnoavei si apoi eventual sa ii intrebi pe cei din brasov dc sunt corecte sau fezabile. Nu cred ca asta denota lipsa de interes asa cum se afirma mai sus. Si eu imi doresc intalnirea asta la fel de mult, cu toate astea nu cred ca in fiecare saptamana are sens sa o luam de la capat cu plimbatul in "jurul cozii". Cheile Rasnoavei - 26 - 29 iulie '09. a.k.a DATA + LOCATIE. Editat Mai 12, 2009 de cernunos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate