gabi_tro Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Casca ar fi asta, ca si model (nu si culoare ): http://www.motorcycle-superstore.com/1/2/4...are-Helmet.aspx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arhimede Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Cred ca la Scorpio-Az ca parca ei importau asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 incearca la motoriders pe sos. viilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENZO24 Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 sau pe ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tziparu Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 Casca ar fi asta, ca si model (nu si culoare ): http://www.motorcycle-superstore.com/1/2/4...are-Helmet.aspx http://www.motovip.ro/produse/Casti/Viziere.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 ia uitati ce dracie a scos icon: http://www.superbiketoystore.com/sport/Hel.../prod_5745.html ma intreb daca paraie gatul cand intorci capul la 100 la ora da, sunt optionale, dar totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Aveam tot respectul pentru cei de la Icon. Au unele dintre cele mai miÂşto grafici pentru căÂşti. Când eram mai drac aveam un robot Âşi avea căpățâna dotată tot cu niÂşte idioțenii dinalea. Nu mi-as cumpăra aÂşa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 urata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 (editat) Cu schimbarea motorului in timp, ma gandesc sa schimb si casca de la un Suomny Apex, am pus ochi pe modelul de la Icon (Variant) din ce am vazut pe net vad lucruri bune despre ea, mai putin de viziera iridium care cica unele sunt cu probleme cu reflectarea , e cineva care sa aiba aceasta casca si sa spuna parerea lui despre casca? +uri -uri nu conteaza, thanks. Pentru cei care nu stiu casca este facuta pentru Strada -touring,sport ,SS, etc. Editat Iunie 28, 2012 de Nate4u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 (editat) In caz ca nu ai citit deja review-ul asta http://www.webbikewo...s/icon-variant/ Pare ok, dar nu mi-as cumpara-o pt SS. Nu-mi place cozorocul care probabil la viteze mari va incomoda, nu are pinlock deci se va aburi pe vreme rece sau ploaie, viziera se scoate destul de greoi, este destul de grea si masiva. In rest probabil este o casca ok pt oras/touring. Editat Iunie 30, 2012 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 In caz ca nu ai citit deja review-ul asta http://www.webbikewo...s/icon-variant/ Pare ok, dar nu mi-as cumpara-o pt SS. Nu-mi place cozorocul care probabil la viteze mari va incomoda, nu are pinlock deci se va aburi pe vreme rece sau ploaie, viziera se scoate destul de greoi, este destul de grea si masiva. In rest probabil este o casca ok pt oras/touring. nu lam vazut merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 mai ai aici o prezentare. cat despre Icon...eu am un domain 2 cu viziera iridium,e un pic dubioasa cand bate soarele din anumite unghiuri laterale,in rest e totul OK Grija la marime... Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 mai ai aici o prezentare. cat despre Icon...eu am un domain 2 cu viziera iridium,e un pic dubioasa cand bate soarele din anumite unghiuri laterale,in rest e totul OK Grija la marime... Toate cele bune! am auzit ca au probleme cu vizierele iridium, merci pentru link! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudorp28 Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 O casca foarte misto ca aspect m-am indragostit de ea de la prima vedere. Am avut inaitnea ei o Airoh S4. Variantul e mai silentioasa o leaca. problema vantului lateral nu o mai influenteaza asa rau Campul vizual este foarte bun chiar cu viziera fumurie intunecata ( dark smoke ) AM mers cu ea pana la 170 Km / h si COzorocul nu creaza probleme ingrozitoare. CU toate astea, Viziera nu face contact perfect cu garnitura ceea ce creaza un curent suparator inauntru ei. spatiul dintre cureaua de prindere si buretele lateral creaza zgomot in casca deranjant. Iar cel mai grav este ca dupa 2400 Km parcursi elementele de plastic ce formeaza prinderea mecanica ale cozorocului s-au spart fara nici un fel de impact localizarea lor fiind sub cozoroc care mai are si adeziv in partea din spate si alte ruruburi de prindere in fata ce tin si viziera. Iar potriveala marimilor Icon cu restul stadardelor este doar pe incercate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 (editat) Eu as zice ca la 2xxkm/h iti cam rupe gatul cozorocul ala cand scoti capul de dupa parbriz. Si la o casca aerodinamica simti niste forte destul de mari cand intorci capul la viteza. Ia-ti o integrala normala. Citez din unul din review-uri: Of course, there is one factor to note when discussing any of the Enduro-type helmets: they're very sharply focused in terms of styling and they only look right on a dual-sport bike. I think one might look rather silly wearing an Icon Variant while riding a GSXR Editat August 5, 2012 de cristidb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 Va salut, Ma intereseaza cat mai multe pareri si sugestii despre aceste modele de casti. Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 https://www.google.ro/search?q=icon+review+webbikeworld&oq=icon+review+webbikeworld&aqs=chrome.0.57j60j59j62l3.3785&sourceid=chrome&ie=UTF-8 poate omu vorbeste de alea de cross ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OfficialBizkit Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 (editat) Tocmai ieri ce vazusem o geaca de 1.500 de $ de la ei :crack: Castile sunt ok,am un mainframe manic si nu am avut probleme cu ea. Editat Ianuarie 29, 2013 de OfficialBizkit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 https://www.google.ro/search?q=icon+review+webbikeworld&oq=icon+review+webbikeworld&aqs=chrome.0.57j60j59j62l3.3785&sourceid=chrome&ie=UTF-8 poate omu vorbeste de alea de cross ) Scuze! Ma refer numai la castile integrale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvann Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 am avut un icon mainframe skull si mi-a zburat viziera din mers wtf ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 Am un Operator si sunt super multumit. E bine inchegata si finisata! Viziera e super ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OfficialBizkit Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 Ce modele te-ar interesa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 Ce modele te-ar interesa? Inca nu am luat o hotarare in acest sens,ceva in jur de 100-150 eur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 Daca te duci la airframe - o sa-ti vajaie capul mai mult decat la celelalte din cauza capacelor de la viziera. Casca e ok, comoda, putin cam grea (1500g) daca nu ti-o iei cu carbon . Alliance SSR - imi place mai mult dar nu are material din ala la barbie .. In rest mai trebuie sa ai grija cu ele in cauza ca daca iti mai scapa din mana sa nu se sparga bling bling-urile alea de tuneluri de aer de deasupra. Eleronul functioneaza -adicatelea datorita lui capul tinde sa stea intr-o anumita pozitie ( comoda daca ma intrebi ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupul Gri Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 Am avut Icon Legion... mi s-a parut mediocra, dar arata frumos si a fost destul de ieftina. Ca minusuri - vajaia destul de tare la peste 100 KM/h si interiorul nu era detasabil, a fost un cosmar spalatul. De aburit se aburea, nu mi s-a parut sa aibe cine stie ce aerisire. In rest, buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate