bursyllac Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Ma gandeam la unul metalic - se sacrifica atat de mult din garda? De urcat, nu imi permit sa o urc pentru ca asa cum e acum, abia ajung jos....Oricum, nu e graba foarte mare ca mai intai vreau sa ma obisnuiesc un pic cu ea pe asfalt - pentru asta mi-ajunge belly pan-ul Zilele astea am aflat ca mai nou, nu poti sa iti faci RCA in vederea inmatricularii fara sa o inregistrezi fiscal (eu inmatricularea o am programata abia pe 24 martie si speram sa fac abia peste vreo 2 saptamani inregistrarea fiscala) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Ala original nu sacrifica nimic. este decupat in dreptul evacuarii si sta fix la nivelul ei. Gasesti poze pe net. Celelalte coboara cu circa 6-8mm. Ala portughez ce se prinde de gaura de sub motor coboara mai mult. circa 1,5 cm. Dar daca o folosesti normal rareori o sa simti problema asta. Eu chiar si in doi pe off am lovit cu el numai la salturi sau pe drumuri cu bolovanis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rrrhadoo Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Excelent, ca pentru proști. Mulțumesc mult!!! Pus guma noua, lăsat apoi roata la montat rulmenți, mecanicul a găsit disponibili doar FAG, fără joc. S-au pus zero grame plumb pe jantă, premieră absolută pentru mine. Am dat cu greu mobra cu cracii mai sus, dar am reușit. Bonus: o durere oribilă de gât, că am transpirat o oră pe lângă ea. Vad ca ti-ai pus deflector de la chinezi! Simti vreo imbunatatire cu el? ca as vrea sa imi iau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Aflu azi, dacă reușesc să o asamblez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rrrhadoo Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Mersi fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Jegul ala de deflector isi face treaba peste asteptari! Cam 60-70 km am facut astazi, ma declar incantat de felul in care presteaza vechitura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
supergica Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Salutari! Am si eu nevoie de un mic sfat. Asta toamna am reusit sa sparg "sticla" de la semnalizatorul fata dreapta. Corpul semnalizatorului, becul, totul e intact, doar plasticul alb s-a spart. Intrebarea mea este, de unde as putea face rost doar de plasticul respectiv fara sa dau 100+ ron pe un semnalizator nou complet? Se vinde pe undeva doar plasticul? As putea sa adaptez ceva, gen de la un alt model de moto/scuter care sa se potriveasca cat de cat? Pe net chiar nu am gasit nimic pt v-strom, majoritatea ce se gasesc vad ca sunt pentru scutere. Am stromul de 650 din 2006. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Eu zic sa inlocuiesti semnalizatoarele originale cu semnalizari miniaturale pe fata care sa nu se extinda peste crashbar, in felul asta nu vei mai avea probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Salutari! Am si eu nevoie de un mic sfat. Asta toamna am reusit sa sparg "sticla" de la semnalizatorul fata dreapta. Corpul semnalizatorului, becul, totul e intact, doar plasticul alb s-a spart. Intrebarea mea este, de unde as putea face rost doar de plasticul respectiv fara sa dau 100+ ron pe un semnalizator nou complet? Se vinde pe undeva doar plasticul? As putea sa adaptez ceva, gen de la un alt model de moto/scuter care sa se potriveasca cat de cat? Pe net chiar nu am gasit nimic pt v-strom, majoritatea ce se gasesc vad ca sunt pentru scutere. Am stromul de 650 din 2006. Salut, daca scormonesti pe net ai sanse sa gasesti, Altfel sticla o gasesti doar originala si e vreo 20 de euri sau un semnal complet aftermarket vreo 120. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Are cineva pe forum la vânzare 4 sticle + becuri, pe la 50 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Sticla se potriveste de la multe modele Suzuki. Intr-adevar cele albe sunt mai rare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Eu am dar galbene.alb gasesti la romimoto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 Baieti, are cineva de vanzare o tija pentru furca? Daca are cineva, sa fie in stare cat mai buna, fara zarieturi in partea mediana si inferioara. Si dreapta, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 (editat) Inscrierile pentru V-Stromania deschiere de sezon 2017 si V-Stromania editia IX au inceput. Hai cu V-Stromania!!!!! LE: gasiti informatii pe vstromania.ro Editat Martie 1, 2017 de vrajitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 (editat) Mi-a zis Gospo, cred că mă bag și eu + madam. Veniți cu mobrele, sper... Editat Martie 1, 2017 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Mi-a zis Gospo, cred că mă bag și eu + madam. Veniți cu mobrele, sper... Nu! Cu masinile si mobrele pe platforma. Normal ca cu mobrele!!! Indiferent de vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Mi-a zis Gospo, cred că mă bag și eu + madam. Veniți cu mobrele, sper... Venim cu motocicletele si se anunta muuulti km!! M-am inscris si eu. Platesc la leafa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 (editat) Plătim integral sau doar un acont de 200 lei? Sau cum procedez? Uitasem că e în iunie. Atenție, din Chei până la Sovata (aproape) asfaltul e bombardat, am mers luni pe acolo. Editat Martie 1, 2017 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Conteaza cand ai V-Strom? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 (editat) Cratere si de 15 cm. Contează, zic eu. Adâncime, că suprafața uneori depășește o bandă. Editat Martie 1, 2017 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 https://www.olx.ro/oferta/suzuki-v-strom-2007-abs-dezmembrez-ID7mZoI.html#2a6501c2c8 Am gasit anuntul asta, poate intereseaza pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 2, 2017 Share Postat Martie 2, 2017 O întrebare: am lanț DID, pinioane Sunstar. Mai am 4 linii și un pic până la capăt (cu tot cu slack). Ar trebui inlocuit? Mi s-a făcut ofertă pentru kit, tot DID, 450 lei, nu știu dacă e cu tot cu za de îmbinare, încă. E ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Martie 3, 2017 Share Postat Martie 3, 2017 eu mai aveam 6 sau 7 linii si era tot lantu blocat din cauza coroziunii, iar altii cand nu il mia pot intinde se gandesc sa mai scoata niste zale, ai zis ca te uiti la pinionul de fata, daca ala e aproape inexistent, mai bine schimbi si stii o treaba, de acum inainte stii ce faci cu lantu. Avem printre noi lanturi la peste 40 de mii de km si avem lanturi printre noi care nu au prins 20 de mii. Deci ce crezi ca putem sa iti raspundem noi ? troncane? bate? zornaie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 3, 2017 Share Postat Martie 3, 2017 Parcă zornăia aseară, am realizat că era uns... din părți. Promit că astăzi desfac și capacul, curăț pe acolo și pun poze clare. Tot e cald, am motive să lucrez un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Martie 3, 2017 Share Postat Martie 3, 2017 Lucica tata,toata ziua stai cu mestereala.bn k ai timp frate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate