Sari la conținut

Suzuki V-Strom Dl 650/1000

Postări Recomandate

Ma gandeam la unul metalic - se sacrifica atat de mult din garda?

De urcat, nu imi permit sa o urc pentru ca asa cum e acum, abia ajung jos....
Oricum, nu e graba foarte mare ca mai intai vreau sa ma obisnuiesc un pic cu ea pe asfalt - pentru asta mi-ajunge belly pan-ul :D
Zilele astea am aflat ca mai nou, nu poti sa iti faci RCA in vederea inmatricularii fara sa o inregistrezi fiscal (eu inmatricularea o am programata abia pe 24 martie si speram sa fac abia peste vreo 2 saptamani inregistrarea fiscala)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ala original nu sacrifica nimic. este decupat in dreptul evacuarii si sta fix la nivelul ei. Gasesti poze pe net. Celelalte coboara cu circa 6-8mm. Ala portughez ce se prinde de gaura de sub motor coboara mai mult. circa 1,5 cm. Dar daca o folosesti normal rareori o sa simti problema asta. Eu chiar si in doi pe off am lovit cu el numai la salturi sau pe drumuri cu bolovanis.

Link spre comentariu

Excelent, ca pentru proști. Mulțumesc mult!!!

Pus guma noua, lăsat apoi roata la montat rulmenți, mecanicul a găsit disponibili doar FAG, fără joc.

S-au pus zero grame plumb pe jantă, premieră absolută pentru mine.

Am dat cu greu mobra cu cracii mai sus, dar am reușit. Bonus: o durere oribilă de gât, că am transpirat o oră pe lângă ea.

Vad ca ti-ai pus deflector de la chinezi! Simti vreo imbunatatire cu el? ca as vrea sa imi iau si eu

Link spre comentariu

Salutari! Am si eu nevoie de un mic sfat. Asta toamna am reusit sa sparg "sticla" de la semnalizatorul fata dreapta. Corpul semnalizatorului, becul, totul e intact, doar plasticul alb s-a spart.

Intrebarea mea este, de unde as putea face rost doar de plasticul respectiv fara sa dau 100+ ron pe un semnalizator nou complet? Se vinde pe undeva doar plasticul? As putea sa adaptez ceva, gen de la un alt model de moto/scuter care sa se potriveasca cat de cat? Pe net chiar nu am gasit nimic pt v-strom, majoritatea ce se gasesc vad ca sunt pentru scutere. Am stromul de 650 din 2006.

Link spre comentariu

Salutari! Am si eu nevoie de un mic sfat. Asta toamna am reusit sa sparg "sticla" de la semnalizatorul fata dreapta. Corpul semnalizatorului, becul, totul e intact, doar plasticul alb s-a spart.

Intrebarea mea este, de unde as putea face rost doar de plasticul respectiv fara sa dau 100+ ron pe un semnalizator nou complet? Se vinde pe undeva doar plasticul? As putea sa adaptez ceva, gen de la un alt model de moto/scuter care sa se potriveasca cat de cat? Pe net chiar nu am gasit nimic pt v-strom, majoritatea ce se gasesc vad ca sunt pentru scutere. Am stromul de 650 din 2006.

Salut, daca scormonesti pe net ai sanse sa gasesti, Altfel sticla o gasesti doar originala si e vreo 20 de euri sau un semnal complet aftermarket vreo 120. Bafta

Link spre comentariu

Inscrierile pentru V-Stromania deschiere de sezon 2017 si V-Stromania editia IX au inceput. Hai cu V-Stromania!!!!!

LE: gasiti informatii pe vstromania.ro

Editat de vrajitoru
Link spre comentariu

Mi-a zis Gospo, cred că mă bag și eu + madam.

Veniți cu mobrele, sper...

Nu! Cu masinile si mobrele pe platforma. ;)

Normal ca cu mobrele!!! Indiferent de vreme.

Link spre comentariu

Plătim integral sau doar un acont de 200 lei? Sau cum procedez?

Uitasem că e în iunie.

Atenție, din Chei până la Sovata (aproape) asfaltul e bombardat, am mers luni pe acolo.

Editat de Lucian_M
Link spre comentariu

O întrebare: am lanț DID, pinioane Sunstar. Mai am 4 linii și un pic până la capăt (cu tot cu slack). Ar trebui inlocuit? Mi s-a făcut ofertă pentru kit, tot DID, 450 lei, nu știu dacă e cu tot cu za de îmbinare, încă. E ok?

Link spre comentariu

eu mai aveam 6 sau 7 linii si era tot lantu blocat din cauza coroziunii, iar altii cand nu il mia pot intinde se gandesc sa mai scoata niste zale, ai zis ca te uiti la pinionul de fata, daca ala e aproape inexistent, mai bine schimbi si stii o treaba, de acum inainte stii ce faci cu lantu. Avem printre noi lanturi la peste 40 de mii de km si avem lanturi printre noi care nu au prins 20 de mii. Deci ce crezi ca putem sa iti raspundem noi ? :) troncane? bate? zornaie? :)

Link spre comentariu