sorin 666 Postat Februarie 22, 2019 Share Postat Februarie 22, 2019 Michelin PR4, PR5 sau Metzeler Roadtec01, super, pe asfalt uscat sau ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kr3at0r Postat Februarie 22, 2019 Share Postat Februarie 22, 2019 Salutare, Anul trecut am avut parte de primul accident :( sper sa fie si ultimul. Am oprit la trecere dar masina din spatele meu nu. Din fericire daunele au fost doar materiale si am scapa atat eu cat si pasagera fara probleme serioase. Am o dilema referitoare la crashbar. Si-a facut treaba... carena si piciorul meu nu au avut de suferit, insa crashbarul drept s-a apropiat de carena cu vreo 2-3 cm. Sa il indrept sau sa il schimb? Pentru indreptat... eu m-am gandit sa pun motocicleta intre 2 stalpi... In stanga sa leg de cadru iar in dreapta de partea de sus a crashbarului si sa dau usor la clicket chingii. Atasez si cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 22, 2019 Share Postat Februarie 22, 2019 Ai modelat un pic loganul... Pune motorul intre doi copaci, tragi cu un troliu sau chingă cu clichet de partea îndoită. Te descurci tu. Eventual îl dai jos și îl dezdoi într-o menghină. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Februarie 22, 2019 Share Postat Februarie 22, 2019 alti colegi au indreptat mai simplu. O chinga de un copac prins de crashbar, apoi lasat motoru pe parte si din greutatea lui se indreapta inapoi ajutat un pic. Treaba de 3-8 minute fara prea mari batai de cap fara trlii cricheti clicketi si alte nabadai. Timpul e dat de cat de lunga faci chinga la prima incercare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 23, 2019 Share Postat Februarie 23, 2019 Treaba e simpla, de indreptat nitel se indreapta, da tot stramb o sa fie si deja a preluat un soc. Banii si i-a scos deja ca te-a salvat odata. Si la picioare si la buzunare. Merita scos la pensie si luat altul nou. Nu sunt ata de scumpe incat sa nu merite sa iei altul nou la fel de trainic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Avem film de la intalnirea de toamna 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Cam puține v-strom [emoji14] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 sunt ex vstroamele deghizate asa ca, oamenii sunt aceasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leontiev Postat Martie 4, 2019 Share Postat Martie 4, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Martie 4, 2019 Share Postat Martie 4, 2019 Minte puțină... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Martie 4, 2019 Share Postat Martie 4, 2019 pe mine ma inspira............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Martie 4, 2019 Share Postat Martie 4, 2019 astept de zile intregi sa mai scrie cineva pe aici ca sa pot sa pun si io o intrebare Are cineva manualul de service pdf pt dl1000 de la 2014 in sus ? sau are cineva cont pe forumul .uk caci acolo sunt unii care il au si trimit linkul pe pm ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.ch Postat Martie 4, 2019 Share Postat Martie 4, 2019 Salutare v-stromisti, De curiozitate am intrat pe site-ul Motul si am folosit functia Oil Selector unde iti introduci datele despre mobra si iti spune ce ulei recomnda (Motul bineinteles ca doar e site-ul lor). Interesant e ca daca pt. mobra mea (DL650 2008) pana anul trecut recomandau Motul 7100 10W40 sau 10W50 acum recomanda Motul 7100, dar 20W50. Asa ca intrebarea e daca foloseste cineva Motul 7100 20W50 si cum se comporta. Multumesc, Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 4, 2019 Share Postat Martie 4, 2019 Haha, poate doar vara, la temperaturi foarte înalte. Cât sunt temperaturi normale, merg pe 10w40 de la Eneos. Verile trecute am mers pe Motul 5100 10w50. Mai sunt unii care baga 15w50. Dar 20w50 rar la Vstrom... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.ch Postat Martie 4, 2019 Share Postat Martie 4, 2019 Si in manualul de V-Strom e trecut 20W50 doar ca plaja e de la -10 la +40 grade pe cand gama 10W incepe si de la -20.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 4, 2019 Share Postat Martie 4, 2019 Parcă totuși nu aș pune așa ceva în motor. Na, părerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Martie 4, 2019 Share Postat Martie 4, 2019 eu am bagat 20w50 fara nici o problema, dar de la belray, o singura data mineral si de cateva ori semisintetic. Cel mai frumos torcea cu cel mineral, dar si daca il incalzeai apareau mici probleme cu el. Cu cel semisintetic absulut nici o problema. Frumusetea schimbarii vitezelor se mentine indiferent de temperatura. Nu pot spune asta despre motul, care tragi de pedala aia si cloncane la schimbat de numa la cald. Cat despre motul... imi mentin parerea, doar marketing fara substanta. Pana si castrolul 15w50 din benzinarie (de ala de masina) se comporta mult mai bine ca motulul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 4, 2019 Share Postat Martie 4, 2019 Subscriu. Cu Eneos 10w40 schimbă mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 4, 2019 Share Postat Martie 4, 2019 Am zis că schimbă mai bine, nu perfect. Deocamdată nu schimbă deloc, stă pe bară, că nu mă pot apuca de treabă din cauza febrei musculare. E oleacă de lucru la mobră, e și frumos afară, este și chef, dar fizic îmi e imposibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenharleyd Postat Martie 4, 2019 Share Postat Martie 4, 2019 Aloha. Lume, are careva prin dulap un suport de parbriz pentru V-Strom DL650 2004-2011, sau un sfat unde as putea gasi? Al meu a cam suferit de la zdranganelile din vara si se vrea inlocuit. Multam mult pentru ajutor :D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 4, 2019 Share Postat Martie 4, 2019 Daca gasesti, lasa-mi si mie vorba. Am imprumutat unul de la un prieten (nu stiu daca e doar imprumut sau ca si "onorariu" pentru indreptat scarita). Al meu a fost rupt si carpit de fostul proprietar, apoi am reusit sa-i bulesc cauciucurile din spate si l-am cam distrus. O alta varianta ar fi sa iti faci unul custom, din aluminiu frumos modelat, eventual glisant pe inaltime. Daca nu- MadStad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Martie 6, 2019 Share Postat Martie 6, 2019 Am cumparat manere incalzite Oxford touring. Ceva sfaturi pentru montaj ? Lucian, am cumparat acceleasi aparatori de maini ca ale tale . Trebuie sa tai capetele manetelor de frana si ambreiaj ? Cum le-ai fixat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 6, 2019 Share Postat Martie 6, 2019 Eu le-am tăiat. Bine, una era deja tăiată. La stânga a mers cu suportul din set. La dreapta, o prelungire de câțiva cm din aluminiu. Fac poze când ajung acasă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leontiev Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Salutare! În afară de Yuasa, mai recomandați și alți producători de baterii? Varta, de exemplu? Mulțumesc, Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Am FulBat, de la Motodiscount, 150 lei anul trecut, prin iarnă. După un sezon mă declar mulțumit de ea, nu a dezamăgit până acum. Am văzut că mulți recomandă Exide, LP, Yuasa, Macht (ordine aleatorie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate