Lucian_M Postat Mai 7 Share Postat Mai 7 (editat) Acum 1 oră, vrajitoru a spus: Nu da teapa, @Lucian_M!!! Alea sunt niste mizerii. Trepideaza ca nu iti dai seama ce e in spate. Nici nu vezi nimic in ele. Am avut model din ala si nu au rezistat pe motocicleta mai mult de un drum. Mi-am asumat ca am aruncat banii in vânt. Dar nu am incercat sa le vand la altul. Poate sunt bune pe un 4 in linie care nu vibreaza. Dar pe un V2 sunt dezastru. Pe miar trepidează orice. Le-am obținut în schimbul unui serviciu, le-am pus pe a mea, când încă nu aveam permisul, însă nu le-am putut orienta mai în jos (reglaj aiurea la suporții manetelor), așa că mi-am comandat unele de Aprilia Pegaso. Trepidează și alea pe miar de n-au stres. Mișto apelarea, eu cu țepe mă ocup in mod curent. Dacă erau gratis, nu mai era țeapă, corect? Editat Mai 7 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Mai 7 Share Postat Mai 7 Acum 2 ore, vrajitoru a spus: Nu da teapa, @Lucian_M!!! Alea sunt niste mizerii. Trepideaza ca nu iti dai seama ce e in spate. Nici nu vezi nimic in ele. Am avut model din ala si nu au rezistat pe motocicleta mai mult de un drum. Mi-am asumat ca am aruncat banii in vânt. Dar nu am incercat sa le vand la altul. Poate sunt bune pe un 4 in linie care nu vibreaza. Dar pe un V2 sunt dezastru. Lucian poate fi orice vrea el dar nu tepar. Am cumparat de la el mai multe chestii si totul a fost asa cum am discutat. Ba mai mult, am platit pretul complet dupa ce am primit ce am cumparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 7 Share Postat Mai 7 Mă știu băieții, fii liniștit. Și mulți au niște păreri foarte mișto despre mine (n-am ce face că mă lovesc de unii pe net). Îmi vând cauciucurile (Road 5), cred că dau o țeapă de 370 lei (sau 500 cu montaj, echilibrare și valve noi). Să văd cine e ghinionistul... 🫢 Acolo țeapă, nu niște oglinzi omologate, totuși... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian.Popescu Postat Mai 7 Share Postat Mai 7 (editat) Stiti careva o metoda de montare a piesei negre din poza pe un 650 DL 2005 ? Din pacate am doar scutul, exista ceva kituri separate pentru montaj? Multam! Editat Mai 7 de Adrian.Popescu Uitat attach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 Teoretic îți trebuie suportul din spate și două "scoabe" filetate M6 pentru față. Îți fac niște poze orientative după-amiază? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 Acum 9 ore, Lucian_M a spus: Dacă erau gratis, nu mai era țeapă, corect? Corect. Si nub ra teapa si daca ii spuneai de la inceput ca sunt pribleme, in asa fel incat omul sa isi asume ca da banii pe ceva ce sar putea sa nu ii fie de folos. Mie asa imi zice bunul simt. O fi mai acut la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 N-ai înțeles, le-am dat jos că nu erau corect poziționate comenzile, eu neiesind cu mobra câteva săptămâni după achiziționare, din lipsa permisului. Dar dacă eu sunt țepar, alții sunt zgârciți, deoarece au cumpărat lucruri ieftine, în dauna unora originale. Eu măcar n-am dat bani pe ele (am schimbat uleiul și filtrele la o mobra, i-am pus oglinzi noi, mici, i-am zis omului că nu-l costă nimic manopera dacă îmi lasă oglinzile). Acum nu le mai pun înapoi, că mi-am luat de Aprilia, cum am avut și pe 650. De fiecare dată trebuie să explic, după ce s-au scuipat semințe în capul meu. Cât despre claxoane, astea sunt ok, e ceva de obiectat? Pe cel original l-am dat cu 50 lei, montaj inclus. Am dat țeapă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 Acum 27 minute, Lucian_M a spus: claxoane Fac ca ? De unde și cât? Bine, un cod ceva m-ar ajuta mai mult că sigur le găsesc pe la un furnizor cu care am contract. 🫣 Nu mi-ai zis ce lungime are bena remorcii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 Zgârie auzul, rău de tot. Caut pozele cutiilor. Bena parcă are 210 cm, nu-i mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 Impresii despre miar? 650-ul l-ai vândut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 S-a dat a doua zi după ce am luat miarul. Impresii? Două chestii nașpa: vibrează in draci, iar oala de ambreiaj face zgomot la relanti. In rest, trage de rupe, TC și-a făcut impecabil treaba ieri pe ploaie și aluviuni, consum mediu cca 5% cu pasager (și stil alert când mă apucă), bord cu instrumentar divers, protecție foarte bună cu Givi AirFlow, șaua e destul de confortabilă, frânele conform așteptărilor (foarte ok, mai ales în comparație cu un 650 stock, la al meu am făcut câteva mici upgrade-uri la frâne). Una peste alta, singurul regret e că nu mi-am luat mai din timp miarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian.Popescu Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 Acum 4 ore, Lucian_M a spus: Teoretic îți trebuie suportul din spate și două "scoabe" filetate M6 pentru față. Îți fac niște poze orientative după-amiază? Multam fain. Baga niste poze cand ai timp. Suportul din spate ar trebui manufacturat cumva banuiesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 Al meu, la miar, poate făcut din aluminiu de 5 mm. La 650 îl poți face din platbant de 3 mm, nu-i greu de realizat, se prinde mai ușor decât la miar. Să ajung acasă și îți pun poze, prinderea diferă, dar măcar să vezi, orientativ, cum ar merge. *pare, nu poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cio.infinitas Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 12 hours ago, Adrian.Popescu said: Stiti careva o metoda de montare a piesei negre din poza pe un 650 DL 2005 ? Din pacate am doar scutul, exista ceva kituri separate pentru montaj? Multam! Vezi aici manualul... poate iti vin idei: https://www.cosmo-accessories.com/products/suzuki/dl-650-v-strom-2004-2011/skidplate-dl650-vstrom-detail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 Nu știu cât ajută, dar măcar orientativ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 În spate trebuie prins cu brida aia și în față de crashbar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 Întrebare: sigur acel scut e compatibil cu crashbarul de pe moto? La al meu știam că nu se pupă scutul Cosmo cu crashbarul Heed, dar pun mai multă bază pe țeavă decât pe tablă, așa că urmează să îi fac niște prinderi pentru crashbar și aia e. Aici e prins provizoriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian.Popescu Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 Multam baieti ! Nu stiu daca se va pupa cu crashbarul. Speram sa gasesc kitul de prindere separat dara daca nu dau de el ma pun pe improvizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 Aparat de sudură, flex, bormașină și ceva timp să fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian.Popescu Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 Acum 3 ore, vis-a-vis a spus: În spate trebuie prins cu brida aia și în față de crashbar... Ala e. Poti te rog sa ma ajuti cu linkul acela ? Nu reusesc deloc sa gasesc pe site si poza pusa de tine nu se mareste suficient incat sa identific piesele exact. In mare mi-am cam dat seama care e treaba. Multumesc pentru ajutor baieti si calariti cu placere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 Ăsta e? https://www.cosmo-accessories.com/brands-2/suzuki/dl-650-v-strom-2004-2011/skidplate-dl650-vstrom-detail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian.Popescu Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 Acum 59 minute, Lucian_M a spus: Ăsta e? https://www.cosmo-accessories.com/brands-2/suzuki/dl-650-v-strom-2004-2011/skidplate-dl650-vstrom-detail Nu. E cel pus de colegul de mai sus. Intre timp am reusit sa il si deschid. Asa ca multam baieti. Problema rezolvata. Mai revin cu intrebari daca e cazul( sper ca mai rar) Mobra e blana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 Spor maxim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cra Postat Mai 10 Share Postat Mai 10 La 08.05.2024 la 1:33, Adrian.Popescu a spus: Stiti careva o metoda de montare a piesei negre din poza pe un 650 DL 2005 ? Din pacate am doar scutul, exista ceva kituri separate pentru montaj? Multam! Salut. Eu mi-am croșetat unul din tabla de alu de 4mm pt al meu DL650XT 2022. Am găsit pe stormtrooper un desen, l-am ajustat, mockup din tabla de 0.5mm, ajustat din nou, salvat dxf si trimis la CNC pt tăiere si indoire. Dacă te ajută caut desenul sa ți-l modifici pe modelul tau de scut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian.Popescu Postat Mai 10 Share Postat Mai 10 1 oră în urmă, cra a spus: Salut. Eu mi-am croșetat unul din tabla de alu de 4mm pt al meu DL650XT 2022. Am găsit pe stormtrooper un desen, l-am ajustat, mockup din tabla de 0.5mm, ajustat din nou, salvat dxf si trimis la CNC pt tăiere si indoire. Dacă te ajută caut desenul sa ți-l modifici pe modelul tau de scut. M-ar ajuta daca as gasi schita pt brida de prindere cu cotele ca sa incerc sa o fac la un cnc. Alternativa este sa incerc sa o fac singur, eventual cu un "mulaj" de carton si 100 de masuratori pe parcursul operatiunii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate