Sergiu_Q Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 pe unde se găsește de cumpărat șea mai joasa ? voi aveți probleme ca sunteți prea înalți ...eu invers ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 (editat) pe unde se găsește de cumpărat șea mai joasa ? voi aveți probleme ca sunteți prea înalți ...eu invers ) Daca este pt DL 650 dintr-o sa normala iti face Darian una mai joasa, folosind acelasi burete si aceeasi fata, daca este in stare buna. Editat Februarie 14, 2012 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 pina la primavara este gata,saua la darian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 (editat) Trebuie sa se grabeasca, sa prinda sezonul reducerilor, la termenul de livrare. Editat Februarie 14, 2012 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 Daca este pt DL 650 dintr-o sa normala iti face Darian una mai joasa, folosind acelasi burete si aceeasi fata, daca este in stare buna. DL 1000 exista o versiune joasa de la suzuki ( Suzuki Optional Low Seat P/N# 45100-06G50-H1N 32.30 ) dar parca nu as da 300e pe asa ceva. stiti cumva cat costa la Darian o modificare de genul asta (ca tot pomeneați de reduceri ) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 DL 1000 exista o versiune joasa de la suzuki ( Suzuki Optional Low Seat P/N# 45100-06G50-H1N 32.30 ) dar parca nu as da 300e pe asa ceva. stiti cumva cat costa la Darian o modificare de genul asta (ca tot pomeneați de reduceri ) ? oase ai incercat? http://www.vstromania.ro/forum/17-accesorii--dezmembrari/2994-inaltatoarecoboratoare-pt-vstrom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 Incearca o sa de Dl650. Daca ti se potriveste, cred ca exista doritori sa faca un schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 DL 1000 exista o versiune joasa de la suzuki ( Suzuki Optional Low Seat P/N# 45100-06G50-H1N 32.30 ) dar parca nu as da 300e pe asa ceva. stiti cumva cat costa la Darian o modificare de genul asta (ca tot pomeneați de reduceri ) ? Faci schimb cu una de DL650? Macar asa, de proba, cateva zile, ca nici eu nu sunt hotarat. Evident, cand se topeste mizeria asta de pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 Faci schimb cu una de DL650? Macar asa, de proba, cateva zile, ca nici eu nu sunt hotarat. Evident, cand se topeste mizeria asta de pe jos. incercam din ce an e motoreta ta ? a mea e 2008. poți sa vii cu șeaua la mine la garaj sau vin eu la tine cum se mai topește și am unde parca tocmai ce am luat-o și acum trebuie s-o cobor întrucât fostul proprietar are vreo 1.95 iar eu am 1.66 . umblu și la oase dar acolo vroiam sa umblu cel mai puțin posibil . motoreta are kit de înălțare acum ..deci stau ca balerina pe ea și n-am nici o șansa sa merg pe ea cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 Tot 2008 e si a mea. Vorbim cand se mai topeste, vad ca stam destul de aproape incercam din ce an e motoreta ta ? a mea e 2008. poți sa vii cu șeaua la mine la garaj sau vin eu la tine cum se mai topește și am unde parca tocmai ce am luat-o și acum trebuie s-o cobor întrucât fostul proprietar are vreo 1.95 iar eu am 1.66 . umblu și la oase dar acolo vroiam sa umblu cel mai puțin posibil . motoreta are kit de înălțare acum ..deci stau ca balerina pe ea și n-am nici o șansa sa merg pe ea cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 poate chiar mai aproape ca m-am mutat in grigorescu acum ...deci vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 poti incerca sa tai si tampoanele de cauciuc mai castige de acolo ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 sefu,eu nu stau pe ganduri, fac schimb de sa si gata, daca esti hotarat eu sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 poti incerca sa tai si tampoanele de cauciuc mai castige de acolo ceva. Da, si eu am scos tampoanele de cauciuc, si in locul lor am lipit cate o bucatica mica de camera de bicicleta. Cu asta am mai castigat aprox 1cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 suna bine. in principiu evit s-o cobor prea mult din kitul de coborâre.....as face ceva cu șeaua dar tocmai asta e faza ca multi zic ca cea de pe dl1000 e mai buna decât cea de pe dl650. acum vreau sa vad cat câștig din scosul tampoanelor, înlocuitul kitului de înălțare și ultima chestie sa schimb sau sa modific șeaua. trebuie s-o cobor de la 84 cm la 80cm . din ce stiu pana acum de la voi sau de pe alte site-uri pot sa scad: -1cm din tampoane -2 cm din buretele seii - de la 1 la 5 cm din oase. cel mai ieftin de facut pt moment sunt tapoanele (gratis) si kitul de coborare (150ron). cat costa de modificat o șea de v-strom la darian? (daca ati facut cumva) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 suna bine. in principiu evit s-o cobor prea mult din kitul de coborâre.....as face ceva cu șeaua dar tocmai asta e faza ca multi zic ca cea de pe dl1000 e mai buna decât cea de pe dl650. acum vreau sa vad cat câștig din scosul tampoanelor, înlocuitul kitului de înălțare și ultima chestie sa schimb sau sa modific șeaua. trebuie s-o cobor de la 84 cm la 80cm . din ce stiu pana acum de la voi sau de pe alte site-uri pot sa scad: -1cm din tampoane -2 cm din buretele seii - de la 1 la 5 cm din oase. cel mai ieftin de facut pt moment sunt tapoanele (gratis) si kitul de coborare (150ron). cat costa de modificat o șea de v-strom la darian? (daca ati facut cumva) Trei cm poti cobora din oase lungite cu 10mm, iar inca 10 mm din puferele de sub sa. Ar trebui sa fie de ajuns. Daca umbli prea mult la oase, se micsoreaza mult si garda sub motor. Fata se coboara usor cca 2cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 (editat) suna bine. in principiu evit s-o cobor prea mult din kitul de coborâre.....as face ceva cu șeaua dar tocmai asta e faza ca multi zic ca cea de pe dl1000 e mai buna decât cea de pe dl650. acum vreau sa vad cat câștig din scosul tampoanelor, înlocuitul kitului de înălțare și ultima chestie sa schimb sau sa modific șeaua. trebuie s-o cobor de la 84 cm la 80cm . din ce stiu pana acum de la voi sau de pe alte site-uri pot sa scad: -1cm din tampoane -2 cm din buretele seii - de la 1 la 5 cm din oase. cel mai ieftin de facut pt moment sunt tapoanele (gratis) si kitul de coborare (150ron). cat costa de modificat o șea de v-strom la darian? (daca ati facut cumva) seaua stock de 650 este la 820 dc tai si tampoanele ajungi la 810 n-are rost sa strici seaua de la 1000 cand o poti da la schimb macar pt proba... si mai ales gratis eu ma simt perfect pe seaua de 650 si nici prin cap nu-mi trece sa o schimb pe cea de 1000 da am vazut ca sunt doritori ... dc scoti buretele din asta de 1000 slabe sanse sa iasa ma confortabile ca asta de 650 Editat Februarie 15, 2012 de florin.radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 (editat) La scosul tampoanelor apar 2 probleme: 1. Saua joaca un pic sus/jos, in mers insa nu se simte nimic 2. Se juleste un pic vopseaua de pe rezervor, dar nu in zona vizibila - pun si o poza aici: Editat Februarie 15, 2012 de emilian_rks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 La scosul tampoanelor apar 2 probleme: 1. Saua joaca un pic sus/jos, in mers insa nu se simte nimic 2. Se juleste un pic vopseaua de pe rezervor, dar nu in zona vizibila - pun si o poza aici: asa se intampla si cu tampoamele montate am lipit pe rezervor niste banda adeziva 3M, "scoci american" si s-a rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 nu strica bunatate de sa doar ca sa o faci la fel cu cea de 650, o schimbi si gata. pe mine nu ma intereseaza atat confortul, care nu este deloc diferit sau cea de 1000 e mai pufoasa, ma intereseaza cei 2 cm in plus care ma fac sa nu mai stau cu picioarele ata de indoite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 sefu,eu nu stau pe ganduri, fac schimb de sa si gata, daca esti hotarat eu sunt. Tu esti in Italia ba, stai acolo si bucura-te de soare si de caldura Eu sunt mai aproape de Sergiu, facem proba cum vad prima raza de soare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 Saua modificata la Darian m-a costat vreo 230 cu scris pe ea. Cred ca poti sa o vezi pe topicul lui pe la pagina 85. Dar la mine e refacuta complet, si e si inaltata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 nu o stric...evident . o sa testesz cu una de 650 sa vad diferenta . la treaba asta cu modificatul ma gandeam ca daca tot l-as modifica macar sa iasa o chestie gen Corbin sau Sargent..sau Top Saddlery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 Tu esti in Italia ba, stai acolo si bucura-te de soare si de caldura :PEu sunt mai aproape de Sergiu, facem proba cum vad prima raza de soare. lasa ma ca tu esti obisnuit cu sei joase, ca doar ai mers pe ciopar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 lasa ma ca tu esti obisnuit cu sei joase, ca doar ai mers pe ciopar.... Lasa coane ca daca este vreo sfaraiala cu saua noua de la Darian, o s-o inalt si p'aia stoc si ti-o fac cadou. Ma rog...nu chiar cadou ca iti iau cricul central Sau cel mai bine la intrunire il aghezmuim pe Mugur cu juma de votca. Cand incepe sa ne pupe, il operam la mobra. O sa avem cel putin o zi avans pentru ca dupa mahmureala, n-o sa-si dea seama prea curand. Dar centralul tot ti-l iau Apropos, unde dreaq e Mugur ca n-a mai dat un semn de viata de ceva vreme. Mugureeee.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate