bogdan_harea Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Pt suruburi Fabory, acum primesc comenzi numai pe net si vin acasa prin curierat in 24 h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 pacat bre Emiliano. dar pana la urma bine ca esti fericit cu uleiul ce il folosesti acum. eu mai am o pasarica cu bardhal dar inca nu am vazut prin tm si-s comod tare ca sa il fac efort sa comand de pe net ... dar mai e vreme. numai bine, paul » Post actualizat in 24 Feb 2015 20:12 tu doar te lauzi? (va video-ul e private ... la mine cel putin asa scrie). stima lasa balta bardhal-ul. am pus eu si dupa 200km l-am scos. nu era chip sa schimb vitezele ca omu. saream ca maimuta pe schimbatorul ala. eu zic ca e unul dintre cele mai bune uleiuri de pe piata dar nu e de vstrom. » Post actualizat in 25 Feb 2015 07:23 Si la mine a mers bine cu Motul5100 10W40 de la Ciclop - in 2011 cu 2 schimburi, dar cel luat in 2012 tot de la Ciclop era mai naspa. Bidoanele si etichetele erau 100% la 100% identice si cele din 2011si cel din 2012. Schimbul la 5-6k sau mai repede daca a stat peste iarna. Eu nu ma mai risc cu ulei cumparate din RO. Castrolul la Louis e 30EUR, pret bun. Vreti motul de calitate, luati din italia. Ce vine la noi e ca si in restul europei mai putin italia care are piata si cerinte specifice. Piata motul se imparte in zone, 8 mai exact, Italia are zona ei cu alte cerinte si cu uleiuri superioare. Sunt ceva mai scumpe dar merita. Eu am adus si am pus in cateva mobre motul 5100 din italia si e alta mancare de peste. Dovada: https://www.motul.com/it/it/about/11 clic pe harta sau prin pagina si o sa va lamuriti cum e cu pietele in europa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kr3at0r Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 (editat) Pentru colegu in cautare de aranjament pentru loobman oiler. Traseu scurt, ungere rapida; testat 2 sezoane fara probleme. Editat Februarie 25, 2015 de kr3at0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Chiar nu are nimeni poze cu instalatia de uns lantul? Am gasit ceva pe net dar poate e careva pe-aici mai ingenios si a gasit o metoda mai buna vezi si pdf-ul din postul acesta: /index.php?/topic/37237-suzuki-v-strom-dl-6501000/?p=3790142 este pentru un scottoiler dar poate iti place pozitia din spatele scaritiei stanga pasager. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Da, pare mai interesanta poziția în spatele scariței și va fi și traseul cât mai scurt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 (editat) eu le-am montat pe aproape toate in spatele scarite. din pacate nu am poze. daca vine civa cu vreo mobra zilelel astea, pozez si postez. Editat Februarie 25, 2015 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Donez mapping Power Commander 3 facut la Vegh tech Racing,Ungaria.Configuratie:filtru aer K&N,evacuare LeoVince SBK3(Baffels-urile montate),sonda Lambda deconectata.Pentru V Strom 1000.Mai trebuie adaugat doar un emulator Lambda care e vreo 25 USD.Consum in plus,vreo 0,5L.dar trezeste bestia.Tuningul a costat 250 euro,dar nemaiavand Strom nu mai am ce face cu mappingul in cauza.Recomand!!!! Sunt interesat. Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Filtrul il vreau eu. Il platesc rambus. trimit pe PM adresa. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Salutare, Cineva interesat de un topcase Givi Flow E350 in stare buna cu placa de prindere universala si cu 2 chei? 70 euro in TM, contact PM. Stima, Paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 Habar nu am cum sa pun.poza de pe tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 Habar nu am cum sa pun.poza de pe tel. Numai daca ii dai full version poti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 (editat) Habar nu am cum sa pun.poza de pe tel. De pe tf eu nu am reusit sa postez poze pe forum...poate reusesti tu @xesbi - sa o stapanesti sanatos ( la recomandarea ta prin Biris am luat eu Vstromul ) Bafta Editat Februarie 28, 2015 de mihaistancu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 Biris,Biris........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 Am incercat eu juma de zi da am reusit. Aici montez eu ungatorul. Tradeu scurt. Pozitie protejata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 Nu exista posibilitatea sa iti fie furat de acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhapsody Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 (editat) Am incercat eu juma de zi da am reusit. Aici montez eu ungatorul. Tradeu scurt. Pozitie protejata. eu l-am montat aproximativ la fel, dar nici acum nu sunt convins de functionalitatea corecta. In mers, e dificil de actional butonul. Editat Martie 1, 2015 de Rhapsody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia_Long_Xiao Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 (editat) Am ungator montat de Fabio, isi face treaba cu brio. Are 2 sezoane si ceva, inca e acolo. Mentionez ca mobra a mai fost parcata si prin zone mai dubioase. Incearca sa stai linistit, ca o iei razna numai daca te gandesti la oglinzi. Bafta! Editat Martie 1, 2015 de Horia_Long_Xiao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 Si mie tot Fabio la montat. E inca acolo sta la soare si isi face treaba. De mentionat ca butonul nu il actionezi in mers.....ma rog ,eu personal nu o fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 o doza de ulei tine circa 200 km in contii normale. dificil sa faci mai mult fara sa te opresti si atunci e momentul ideal de uns. inainte de plecarea de pe loc dupa pauza. pe ploaie se schimba putin treaba da si asa e dificil sa mergi foarte mult fara oprire. oricum il montezi cu butonul putin spreexterior ca se poata ajunge in caz de nevoie cat de cat la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Unde pot cumpara cuzineti inferior furca fata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Unde pot cumpara cuzineti inferior furca fata ? Incearca aici pentru Timisoara: SC RS SARA MOTORS SA Sediul Social: Calea Lugojului, nr.96A, Timisoara, jud. Timis Vanzari T/F: 0256 201 050; E: office@saragrup.ro Luni - Vineri: 9.00 - 18.00 Sambata: 9.00 - 14.00 Duminica: inchis Service: T/F: 0256 293 755; E: receptie-service@saragrup.ro Luni - Vineri: 8.00 - 17.00 Sambata: 8.00 - 13.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Unde pot cumpara cuzineti inferior furca fata ? sau la Paul Moto in girocului. Timisoara: Calea Martirilor, nr 103, cod: 300744 jud Timis, Romania Telefon: Telefon mobil: 0724 362 852 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Mersi , e 80lei bucata , in schimb , tot setul e 170lei cu tot cu simering si sigurante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Mersi , e 80lei bucata , in schimb , tot setul e 170lei cu tot cu simering si sigurante. Unde? Si ce cuprinde acel set (pt un telescop) - 2 cuzineti, simering ulei si siguranta simering ulei? OEM? merci, paul » Post actualizat in 03 Mar 2015 15:24 Unde? merci, paul Am gasit - sunt de la AllBalls si kitul contine 4 cuzineti, 2 sigurante de deasupra de simeringul de ulei, cateva saibe (astea cred ca includ cele de la surubul din capatul de jos telescop) si 2 o-ringuri de la capac telescop. principalele piese raman cuzinetii - de restul chiar nu ai nevoie de schimbare nici dupa 5-6 desfaceri complete de telescop. mai ramane de vazut daca sunt diferente de calitate intre cuzinetii OEM si cei de la allballs. "Allballs" zice ca rezista mai bine decat cei OEM: http://www.allballsracing.com/media/productshowcase/F_POP_FORKBUSH.jpg Numai bine, Paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 A sunat azi la amiaza.Pleaca azi si acestea spre noul proprietar!Am primit si eu filtrul KN. In stare foarte buna. L-am spalat si uns. Viitorul proprietar, incantat, iti multumeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate