Robyb Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 Am eu 2 modele pe stock care nu protejeaza sa zicem la fel de bine , dar arata de 100 ori mai bine. noi / nevopsite . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 Roby, cu alea de plastic chiar nu am ce face. De Vazut Tm, cauta pe net, sa iti faci idee de preturi. SH se gasesc foarte greu, le preturi similare unora noi. Daca nu erau prinderile bune la al meu, acum cautam evacuare, in cel mai fericit caz. » Post actualizat in 22 May 2017 16:19Zilele urmatoare ma apuc de fabricat si ungatoarele pentru lant, daca sunt persoane interesate, pretul va fi 50 lei cu tot cu transport (daca se pun banii in cont). » Post actualizat in 22 May 2017 16:31Horia, surubul este metric 6. » Post actualizat in 22 May 2017 19:15O chestie am si eu pe chelie: cum pot afla cand a fost produs lantul (sau pinioanele) de la motorul meu? E doar o curiozitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian0s Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 Bai deci io chiar vreau sa scap de asta, si ar fi fain sa ajunga la cineva care sa-l si foloseasca. Pretul parbrizului scade la 150 de lei, in continuare negociabil (dar nu pana la moka). /index.php?/topic/746371-vand-parbriz-suzuki-v-strom-650-2012-2016/ Salutare! Caut un parbriz inalt si daca e si putin mai lat ar fi perfect pentru v-stromul meu. Am incercat sa deschid linkul tau dar nu vrea sa se deschida. Daca il mai ai, te-as ruga sa imi trimiti o poza doua cu el, pe mail (belciugadrian@yahoo.com) sau eventual pe whatsapp (0724051585), poate te scap eu de el... Mersi frumos! Salut cu aceasta ocazie toti V-stromistii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Mai 26, 2017 Share Postat Mai 26, 2017 Inaltatoare max 20 mm,dar si aplecate spre rider stie cineva pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Mai 27, 2017 Share Postat Mai 27, 2017 Salutare! Caut un parbriz inalt si daca e si putin mai lat ar fi perfect pentru v-stromul meu. Am incercat sa deschid linkul tau dar nu vrea sa se deschida. Daca il mai ai, te-as ruga sa imi trimiti o poza doua cu el, pe mail (belciugadrian@yahoo.com) sau eventual pe whatsapp (0724051585), poate te scap eu de el... Mersi frumos! Salut cu aceasta ocazie toti V-stromistii!!! Salut, ti-am raspuns si pe privat, parbrizul a fost dat deja, probabil de aia nu mai merge nici link-ul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian0s Postat Mai 27, 2017 Share Postat Mai 27, 2017 Salutare! Da.. acum am vazut ca mi-ai raspuns.. Mersi frumos! Pacat.. cred ca te-am "descoperit" umpic cam tarziu... (Nu prea obisnuiesc sa scriu pe forum-uri, de cateva zile am inceput sa le "perii"). Am tot cautat pe net un parbriz si nu mi-a placut ce am gasit si sincer cam scumput pentru mine.. Mai caut. Cu toate astea imi permit sa te rog daca auzi ceva de vreunul de vanzare sa ma anunti si pe mine. Mersi frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 27, 2017 Share Postat Mai 27, 2017 Azi am iesit la plimbare si, inevitabil, m-a prins ploaia. Am tras sub un copac, imbracat costumul de ploaie, apoi la drum. Mai mult de 125/h nu i-am dat, turna binisor, deflectorul isi face bine treaba. Prin costum nu a intrat deloc apa, iar cizmele si manusile au ramas uscate. Ce m-a surprins placut: Metzeler Tourance fac fata asfaltului ud cu brio. Nu cat sa ma inclin la meserie pe curbe, dar nici nu m-am trezit pe jos. Sunt curios cat m-or tine, dar cred ca, daca ajung la 20k cu ele, tura viitoare tot asa ceva iau. » Post actualizat in 29 May 2017 19:244900 km din septembrie. Nu e rau. Zilele urmatoare fac schimbul de ulei si filtru. » Post actualizat in 02 Jun 2017 15:30O intrebare: cum s-ar potrivi pe V-strom niste Givi maxia 50 ca si side-cases? Ca topcase merge de minune, am deja unul, dar ma gandesc sa mai pun inca doua, le-as gasi la preturi oarecum decente, in stare potrivita (unul necesita vopsire). Sau altceva, de capacitate peste 45 litri, maxim 1000 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Iunie 4, 2017 Share Postat Iunie 4, 2017 Vand filtru ulei nou,filtru aer folosit max 500 km.ramase de la vstromul meu.italianul de la care am luat o mi a spus k este nou , si cel de ulei si uleiul ,dar nu am crezut,când am desfacut avea dreptate,dar operrtiunea de schimbare fiind mai grea am decis sal pun nou .restul nu am mai schimbat.Pretul este de 60 lei ambele.0722318215. » Post actualizat in 04 Jun 2017 11:37 Vand filtru ulei nou,filtru aer folosit max 500 km.ramase de la vstromul meu.italianul de la care am luat o mi a spus k este nou , si cel de ulei si uleiul ,dar nu am crezut,când am desfacut avea dreptate,dar operrtiunea de schimbare fiind mai grea am decis sal pun nou .restul nu am mai schimbat.Pretul este de 60 lei ambele.0722318215.am uitat ,mai am si un set placute fata de frana tot 500 km folosite,deci c am noi.70 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iunie 4, 2017 Share Postat Iunie 4, 2017 am si eu un jug complet de dl650 la 60euro 0751223726 Robert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 4, 2017 Share Postat Iunie 4, 2017 Dar un tub telescop (cel cromat) nu are nimeni? » Post actualizat in 05 Jun 2017 19:02 Cum ar merge cutiile astea pe V-strom? Tare ma bate gandul sa iau asa ceva in loc de doua Givi Maxia 50... http://www.emag.ro/cutie-profesionala-scule-unelte-trufi-g22-t-organizator-17200382/pd/D87VH3BBM/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 O sa arati ca un instalator diliu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Frectie, chiar mi se rupe de ce cred unii, important e sa am eu spatiu de depozitare si sa pot lega de ele cortul, sacii de dormit si alte minuni. Suportii ii fac la cineva din zona. Toba e slim, deci nu o sa fie la distante inegale. Am montat semnalizarile Lampa pe spate, sunt surprins de rezultat, pe cat de mici sunt, pe atat de puternic lumineaza. Iar daca tot eram murdar pe maini, am schimbat si placutele spate, celelalte erau varza, discul are ceva uzura inegala, dar sper sa se "pasuiasca". Am pus de la placutele vechi doar acele tablite, mai trebuia si "azbestul" ala alb montat intre tablite si placute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Mama dar ce vrei sa pui,altceva nu ai gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 daca si in continuare crezi ca acel motor are doar 20 de mii de km, ma dau batut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 Am scris pe pc un mesaj destul de lung si concludent, dar cred ca nu am apucat sa il trimit. Nu stiu ce treabă are sula cu prefectura, placutele cu cutiile si kilometrii. Uatever. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 Luciane man, dar tu pana sa montezi cutii asa voluminoase (nu fac referire neaparat la cele de scule de mai sus) te-ai gandit vreo clipa daca amortizorul spate face fata la 2 astfel de sidecase-uri + topcase si pasager? Nu ti-e teama ca transformi v strom-ul in chopper? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 Frectie, chiar mi se rupe de ce cred unii, important e sa am eu spatiu de depozitare si sa pot lega de ele cortul, sacii de dormit si alte minuni. Suportii ii fac la cineva din zona. Toba e slim, deci nu o sa fie la distante inegale. Am montat semnalizarile Lampa pe spate, sunt surprins de rezultat, pe cat de mici sunt, pe atat de puternic lumineaza. Iar daca tot eram murdar pe maini, am schimbat si placutele spate, celelalte erau varza, discul are ceva uzura inegala, dar sper sa se "pasuiasca". Am pus de la placutele vechi doar acele tablite, mai trebuia si "azbestul" ala alb montat intre tablite si placute? Vara azbestu ala la loc. Ca are si el rolul lui, mai disipeaza din caldura la franele "gresite" si nici nu mai scartaie frana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 Telescopul cred ca rezistă, nu sunt primul care merge cu motorul încărcat. Pun azbestul la loc, mă gândeam eu că are rolul lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzi22 Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 (editat) Salutare, as vrea sa-mi iau un set de anvelope pt "capra", dar m-am cam blocat in niste indici si nu stiu ce sa aleg: Roata Spate: Pirelli Scorpion Trail II 150/70 R 17 M/C 69V TL Rear vs Pirelli Scorpion Trail II 150/70 R 17 M/C 69V TL (G) Rear Roata fata: Pirelli Scorpion Trail II 110/80 R 19 M/C 59V TL Front vs Pirelli Scorpion Trail 110/80 R 19 M/C 59V TL (E) Front vs Pirelli Scorpion Trail 110/80 R 19 M/C 59V TL (H) Front Aveti idee ce reprezinta indicii din paranteze ? Mersi! Editat Iunie 7, 2017 de utzi22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 Aveti idee ce reprezinta indicii din paranteze ? Indici de viteza. Vezi: https://anvelope-discount.ro/uploads/images/Indici%20Viteza.png Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzi22 Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 Indicele de viteza pare sa fie V : Scorpion Trail II 150/70 R 17 M/C 69V TL (G) Deci (G)-ul asta reprezinta altceva (oricum ar fi fost prea mic indicele de viteza pt un cauciuc moto). Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 Salut.Acum ceva vreme am vazut ca intreba cineva de comenzi de pe cosmo-accessories.Azi vreau sa dau o comanda. Daca mai e cineva interesat, sa dea un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 A venit kitul de lant, dar nu cumva foaia spate e cam mare?! » Post actualizat in 08 Jun 2017 17:59 Cica ar fi bune pinioanele, n am scos nimic insa din ambalaj. Ok, m-am dilit, am luat cutiile. De bine si de rau despre ele: + bai, deci is MARI la exterior + greutatea e una decenta- 4 kg. In comparatie, Givi Maxia 50 are 4,5 kg. + par rezistente, m-am urcat in picioare pe capac, nu a schitat niciun semn de deformare (am 81 kile, m-am ingrasat). + multiple chestii de agatat pe lanteral (utile pentru pus bagaje usoare) + pret decent- 400 lei ambele - la interior sunt oarecum ok (au ranforsarile si iau un pic alea din volum) - urate in draci, mai urate ca orice side/top-case - le trebuie suporti custom-made, trebuie un meserias ca sa mi le manufactureze (alti bani, alta distractie) - incuietorile sunt duble, deci doua lacatele (cam aiurea) - laterala spate (care ma intereseaza cel mai mult) nu pare extrem de solida, trebuie ceva intaritura din tabla de aluminiu pe interior) - una din cutii nu etanseaza perfect pe una din laturi, posibil de la depozitare, dar se rezolva cu pistolul cu aer cald - am mentionat ca-s URATE?! Glumesc, mi se rupe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 Nu doreste chiar nimeni doua filtre si un sef de placute fata ,la un pret de nerefuzat? » Post actualizat in 09 Jun 2017 19:44Vand filtru ulei nou,filtru aer folosit max 500 km.ramase de la vstromul meu.italianul de la care am luat o mi a spus k este nou , si cel de ulei si uleiul ,dar nu am crezut,când am desfacut avea dreptate,dar operrtiunea de schimbare fiind mai grea am decis sal pun nou .restul nu am mai schimbat.Pretul este de 60 lei ambele.0722318215.» Post actualizat in 04 Jun 2017 11:37Vand filtru ulei nou,filtru aer folosit max 500 km.ramase de la vstromul meu.italianul de la care am luat o mi a spus k este nou , si cel de ulei si uleiul ,dar nu am crezut,când am desfacut avea dreptate,dar operrtiunea de schimbare fiind mai grea am decis sal pun nou .restul nu am mai schimbat.Pretul este de 60 lei ambele.0722318215.am uitat ,mai am si un set placute fata de frana tot 500 km folosite,deci c am noi.70 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zurlik Postat Iunie 11, 2017 Share Postat Iunie 11, 2017 Salut, am si eu o curiozitate, am 1.67m inaltime, m-as descurca cu un vstrom 650? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate