piccolino Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 (editat) Arata excelent cutiile. Ce litraj au? Editat Septembrie 9, 2009 de piccolino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristialex Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Arata excelent cutiile. Ce litraj au? 39 litri aprox 5 kg/ cutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Mi-a venit acum o idee, tot citind despre cutiile de aluminiu. Oare cum ar arata in loc de cutii nistre trolere(cred ca asa le zice) , daca le dai jos cele 2 tevi si rotitele, cred ca s-ar prinde destul de bine pe suporti, idei poate va vin voua cum sa fie prinse, eventual cu ceva intaritura pe interior, iar cred ca sunt destul de rezistente. Oricum cred ca e o alternativa buna la gentile textile. Voi ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Am cautat si eu trolere un an de zile, dar nu am gasit o dimensiune potrivita pt moto. Erau prea inalte, sau prea voluminoase sau prea subtire plasticul din care erau facute. Pana la urma am gasit niste cutii de scule la Hornbaher pe care le-am modificat si pe care le folosesc cu succes de 2 ani. Investitia a fost de cca 450 roni pt 2 cutii de 42 L si suportul de prindere pe moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Cam asa au iesit ale mele ... volumul e de 39 l ... M-au costat in jur de 300 lei ... prinderile le-am facut cu nijte urechi ce se incadreaza pe suportul ala ... suportul e din teava patrata ... La un moment dat am scapat mobra pe dreapta, undeva pe o straduta cu piatra cubica ... s-a strambat suportul, cutia - a fost drai veter taft - a rezistat ! Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Cam asa au iesit ale mele ... volumul e de 39 l ... M-au costat in jur de 300 lei ... prinderile le-am facut cu nijte urechi ce se incadreaza pe suportul ala ... suportul e din teava patrata ... La un moment dat am scapat mobra pe dreapta, undeva pe o straduta cu piatra cubica ... s-a strambat suportul, cutia - a fost drai veter taft - a rezistat ! Bafta ! 300 de lei cutia sau amandoua? Nu de alta dar si eu mi-am facut 2 bucati home made, una de 28 litri si una de 35 litri si m-au costat in jur de 600 de lei amandoua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 300 de lei cutia sau amandoua? Nu de alta dar si eu mi-am facut 2 bucati home made, una de 28 litri si una de 35 litri si m-au costat in jur de 600 de lei amandoua. 300 setul ... manopera a fost gratis, doar ca mesterul s-a cam impiedicat ne nijte sticle prin atelier pe acolo si a dat cu silicon pe exteriorul cutiilor, nu pe interior cum ii spusesem ... oricum am mers vreo 300km pe ploaie intr-o zi si n-am avut infiltratii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 mai poti sa iei si pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik4 Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Frumos lucrate ultimele cutii. Desi nu am ,inca, motocicleta mi se pare interesant de facut aceste cutii. Intreb si eu daca nu s-a gandit nimeni sa le faca din alubond? Placile sunt folosite la fatadele cladirilor. Se gasesc de diferite culori...si cred ca pe langa un santier, puteti face rost de cateva bucati, la un pret mult mai mic. Sunt practic 2 placi de aluminiu cu cauciuc la mijloc. Cu sculele potrivite se pot indoi perfect la 90 grade. Stiu....nu arata la fel de bine ca o cutie de aluminiu, insa cred ca ar iesi un lucru bun, cu bani mai putini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Frumos lucrate ultimele cutii. Desi nu am ,inca, motocicleta mi se pare interesant de facut aceste cutii. Intreb si eu daca nu s-a gandit nimeni sa le faca din alubond? Placile sunt folosite la fatadele cladirilor. Se gasesc de diferite culori...si cred ca pe langa un santier, puteti face rost de cateva bucati, la un pret mult mai mic. Sunt practic 2 placi de aluminiu cu cauciuc la mijloc. Cu sculele potrivite se pot indoi perfect la 90 grade. Stiu....nu arata la fel de bine ca o cutie de aluminiu, insa cred ca ar iesi un lucru bun, cu bani mai putini. Nici pomeneala sa fie bun alucobondul pt cutii. Materialul in sine este alcatuit intradevar din doua foi de aluminiu, dar foarte subtiri (cateva zecimi de mm) si la mijloc plastic (nu cauciuc). La indoituri se frezeaza un strat de aluminiu si plasticul si se indoaie in lungul canalului format numai stratul exterior. De departe ca aspect arata bine, dar de aproape inbinarile pt o cutie ies grosolane, iar la colturi rezistenta este 0. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 mai poti sa iei si pasager? lejer cumetre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Merge cu pasager fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Daca imi iau cutii de scule, ca am gasit unele misto la 119 lei bucata, se pot realiza usor prinderile pe suporti? Si daca da, vor rezista bine la viteze de 130-140? Si il rog pe numitul cristialex care face minunatiile alea de cutii, sa-mi raspunda si mie la PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxus Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 cred ca depinde cum vrei sa le faci si cine le face. daca sunt cutii de tabla subtire s-ar putea totusi sa nu tina tabla la cazaturi/lovituri. facute bine, rezista cu siguranta! //ce-am pierdut... daca as fi fost pe forum de primavara... ce de idei bune as fi furat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbish Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 (editat) Un link care poate fi folositor Visit My Website Multumiri celui care a urcat aceasta "povestire" pe internet. Spor la treaba !!! Mesaj completat Un link care poate fi folositor Visit My WebsiteMultumiri celui care a urcat aceasta "povestire" pe internet. Spor la treaba !!! Revin cu precizarea ca in acest link vezi gasi un descris pas cu pas, procesul de fabricare a cutiilor de aluminiu pt motor, plus inca cateva chesti folositoare. Editat Ianuarie 20, 2010 de barbish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2010 Poate e veche poanta... rtw.xtz660.googlepages.com/alluboxes ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbish Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 ... nu am inteles nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxus Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Un link care poate fi folositor Visit My WebsiteMultumiri celui care a urcat aceasta "povestire" pe internet. Spor la treaba !!! Mersi de reclama La momentul respectiv am cautat doar pe google (nu gasisem nimic de aici de pe forum). Si recunosc, m-am inspirat de la tipul cu yamaha albastra (site-ul de deasupra) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbish Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Mersi de reclama La momentul respectiv am cautat doar pe google (nu gasisem nimic de aici de pe forum). Si recunosc, m-am inspirat de la tipul cu yamaha albastra (site-ul de deasupra) Cu multa placere, Toti ne inspiram de undeva. Si eu am studiat o gramada pe net inainte sa ma apuc de lazile mele. E foarte buna descrierea ta pt cei care vor sa incerce sa-si faca singuri. Bafta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 ups acuma fac al doilea set de data asta putin mai frumoase......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asilindean Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Salut, Sunt si eu in curs de a imi face propriile cutii de aluminiu pentru Transalpul meu. As avea o intrebare: cum a-ti rezolvat problema colturilor la capacele de la cutii? Am vazut la unii ca au sudat, dar nu am idee unde as putea face asa ceva in bucuresti. Plus ca fiind primul set nu a iesit exact cum visam, iar marginea capacului care vine peste cutie e destul de mica, 1 cm. Unde as putea gasi niste coltare, sau o alta solutie pe care sa o folosesc? Multumesc, Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Salut, Sunt si eu in curs de a imi face propriile cutii de aluminiu pentru Transalpul meu. As avea o intrebare: cum a-ti rezolvat problema colturilor la capacele de la cutii? Am vazut la unii ca au sudat, dar nu am idee unde as putea face asa ceva in bucuresti. Plus ca fiind primul set nu a iesit exact cum visam, iar marginea capacului care vine peste cutie e destul de mica, 1 cm. Unde as putea gasi niste coltare, sau o alta solutie pe care sa o folosesc? Multumesc, Adrian Incearca aici: http://www.partysound.ro/coltare-boxa-stag...545-p-3214.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asilindean Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Salut, Multzam, pe astea le-am gasit si le-am comandat deja. Dar sunt pt partea de jos a cutiei. Eu vreau ceva mai mic pt. coltul la capacul cutiei. Numai bine Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbish Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Salut, Multzam, pe astea le-am gasit si le-am comandat deja. Dar sunt pt partea de jos a cutiei. Eu vreau ceva mai mic pt. coltul la capacul cutiei. Numai bine Adrian Cred ca la Hornbach gasesti coltare mici, pt o latura de 1 cm. De acolo mi-am luat eu coltare pt lazile mele si-mi amintesc parca aveau si dimensiuni mai mici. Merita sa incerci. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 eu imi sudez colturile si e ok Mesaj completat primul set a iesit ..hm ok al doilea iese chiar bine al treilea va fi superrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate