bogdan_harea Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 Din pacate din motive de rentabilitate nu pot face unicate mai ieftine decat produse similare fabricate in serie. Am restrains gama de produse strict la cele care sunt mai cerute si pe care le fac in serii de minim 10 buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 @Bogdan: voiam sa-mi cumpar de la tine, in vreo 2-3 luni, un set de cutii laterale cu tot cu suporti. Daca nu se mai fac decat in serii de 10, cum recomanzi sa fac, mai ales ca suportul ar fi pentru un Aprilia Pegaso si nu cred ca faci 10 prea curand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 Cutiile sunt un articol solicitat si universal. Sunt mereu pe stoc.Eu ma refeream la alte diverse accesorii, solicitate sporadic, pt modele de motociclete mai rare pe la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kr3at0r Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 (editat) Salut Bogdan, Cat costa un scut pentru V-STROM 1000 k7? (am crashbar givi) De asemenea, ma poti ajuta cu highway pegs? (Imi plac f mult cele de la www.enduroguardian.com) http://shop.enduroguardian.com/HWY-pegs-for-all-Adventure-bikes-HWY-1.htm Multumesc, Marius Editat Martie 21, 2015 de kr3at0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 pentru cei care au cutii de la Bogdan (si nu numai) gasiti la decathlon niste genti de fitness de 30L care incap la fix cate doua in fiecare cutie. casta 22 lei bucata.pot fi legate si deasupra cutiei la nevoie. nu sunt impermeabile ! (eu oricum am saci de plastic tot timpul la mine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Eu am doua genti laterale textile care se potrivesc de minune in lazi si sunt si impermeabile cu toate ca nu este necesar, lazile fiind ermetice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Eu am doua genti laterale textile care se potrivesc de minune in lazi si sunt si impermeabile cu toate ca nu este necesar, lazile fiind ermetice. vrei doar sa te lauzi sau ne zici si noua unde se gasesc de cumparat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 vrei doar sa te lauzi sau ne zici si noua unde se gasesc de cumparat ? Doar ma laud . Eu le-am primit de la cineva care nu le mai folosea dar am sa ma uit dupa numele lor dar am sentimentul ca sunt luate din Polo . » Post actualizat in 23 Mar 2015 11:39 Seamana cu acestea : . Ma incurca putin corzile de prindere din spate dar nu vreau sa le tai ptr ca nu se stie cand voi avea nevoie de ele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 chiar arata bine. cum ai zis si tu, corzile alea par sa incurce. la fel si cu cataramele alea le-am gasit pe net http://www.chaseharper.com/SaddleBags/SaddleBags.htm http://www.amazon.com/Chase-Harper-3775-Phoenix-Saddle/dp/B000GRN2C0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klocky Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Salut Bogdane Uite, am luat acum vrea 2 ani un set de cutii de aluminiu de la Konvoi. Din pacate, trebuie sa spun ca de la inceput nu au fost ermetice, intre timp mai scapand straoama pe jos de 2-3 ori, asa incat acum imi intra bine apa inauntru. Ideea e ca m-am saturat si as vrea sa le fac o reparatie. Teoretic nu pare a fi mare scofala ... scos niturile, indreptat tabla, pus material izolant ... Dar din proprie experienta, treaba se poate imputi Asa ca vroiam sa te intreb daca te ocupu cu reparatii de cutii de la alt furnizor, sau daca nu, poate sti pe cineva care se ocupa, preferabil mai aproape de Mures. Mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 De ce nu vb cu cei de la Heavy Duties sant acolo langa tine (cluj),poti face chiar o plimbare cu moto pana acolo . Sant foarte ok. Bafta, Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RomiC Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Asa ca vroiam sa te intreb daca te ocupu cu reparatii de cutii de la alt furnizor, sau daca nu, poate sti pe cineva care se ocupa, preferabil mai aproape de Mures. Mersi mult De ce nu vorbesti cu cei de la Konvoi ? Avea ceva anunt ca a reinceput activitatea si cred ca ei ar trebui sa-si repare produsul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klocky Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Multam, voi incerca la ambii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Nu te baza pe konvoi. Eu încă aștept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Cei de la konvoi cu mine au fost foarte ok,plus ca doar jumatate din ce au trimis am platit (restul am trimis ulterior,m-au asteptat cu banuti). Iar acum mai recent imi trebuia un coltar pt cutie ,mi-au trimis 4 fara sa platesc nimica ! Stima , Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klocky Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Am vorbit cu baietii de la Heavy Duties si mi-au spus ca nu repara decat produse proprii (inteleg asta si accept). Insa din pacate nu dau de cei de la Konvoi, aveti cumva un telefon de contact va rog? Mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Konvoi e falit . Daca ai drum prin Bucuresti daca nu ai fa-ti si treci pe la atelier pe la domnul Harea si sigur te va ajuta . E singurul care poate sa te rezolve deoarece stie ce trebuie sa faca . Majoritatea se feresc de asa ceva deoarece implica intai gandire si apoi munca fizica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 confirm harea stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RomiC Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 (editat) pune o poza cu cutiile, sa vaza si ochiu' nostru cum arata cutiile alea de nu le poate repara decat Dl Harea . poate daca nu implica asa multa gandire si este nevoie doar de munca fizica , te ajut eu cumva . Editat Aprilie 22, 2015 de RomiC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 "Majoritatea" se feresc pt ca sunt niste verze, cutiile alea, si dacă te uiti mai urât la ele, se strâmbă. Motiv pt care, nimeni nu are chef sa le repare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Ar fi ok sa poti vorbi cu d-l Bogdan sa le preia ptr reparatii si sa le si intareasca putin . Lazile ce au iesit din atelierul lui sunt deosebit de rezistente si calitative si cred ca asta conteaza pana la urma . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Are cineva niste genti HeavyDutties de dat! as vrea si eu o pereche -- nu noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klocky Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 multzam de sfaturi. Voi pune zilele astea niste poze, insa veti vedea ca cutiile nu sunt foarte deformate iar colturile sunt intregi Din cate am vazut, sunt sigur ca ar fi suficienta indepartarea niturilor si aplicarea unui material izolant. Am gasit in Tg Mures pe cineva care ar face treaba cu niturile, insa nu prea stiu ce izolant sa pun (cu silicon am incercat, insa nu adera pe aluminiu) Imi place ideea asta cu gandeste prima data si munceste dupa, asta e motivul pentru care nu ma apuc eu sa le fac ... Imi pare rau de KOnvoi, insa intr-adevar in ultimul timp calitatea prodselor facute de el lasa mult de dorit. Daca era mai serios, avea viitor. Stiu ca facea si pentru strainatate, chiar cutiile trimise mie aveau inscriptionat pe ele ceva in spaniola, posibil o adresa. Asta e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=lk45Va6BM-TOyQPhuoDIBQ&url=https://usa.sika.com/dms/getdocument.get/0761eb0f-2462-3806-abd2-7b17e3f7b986/pds-cpd-Sikaflex11FC-us.pdf&ved=0CCEQFjAC&usg=AFQjCNGxj3QYGVwFZq5YGVt8LHyKy-D5FA&sig2=hL-wIx_aqBXddRSBbiPXuw Poți să încerci si cu 3M 5200. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klocky Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 mersi, voi incerca in regie proprie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate