devillsocks Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 ora 21:30 -- dupa intersectia calea dudesti cu mihai bravu ...trecuti de intersectie 2 tipi pe un 600 rr honda alb (rezervorul) cu negru rstul...au ridicat-o pe o roata si a inceput sa tremure si au dat cu ea ...de pamant...din cate am auzit proaspat vopsita si cel de la ghidon naspa..pasagerul era ok,sau invers. nr BV 27 MSE . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 a vrut spectacol si a facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 ora 21:30 -- dupa intersectia calea dudesti cu mihai bravu ...trecuti de intersectie 2 tipi pe un 600 rr honda alb (rezervorul) cu negru rstul...au ridicat-o pe o roata si a inceput sa tremure si au dat cu ea ...de pamant...din cate am auzit proaspat vopsita si cel de la ghidon naspa..pasagerul era ok,sau invers. nr BV 27 MSE . ar fi bine sa nu te dai cu pasager pe o roata daca esti novice dar am si eu prin cartier un vitezan de face broscute cu pasager si habar nu are sa se dea pe o roata. se joaca cu oasele lor dar mai grav e ca motoreta poate sa omoare pe cineva cand o scapi...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 asa le trebuie... scuze ca-s rau da'... poate se mai satura si ei si altii asemeni lor de atata panarama; legile fizicii oricum functioneaza si vor functiona mereu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 ora 21:30 -- dupa intersectia calea dudesti cu mihai bravu ...trecuti de intersectie 2 tipi pe un 600 rr honda alb (rezervorul) cu negru rstul...au ridicat-o pe o roata si a inceput sa tremure si au dat cu ea ...de pamant...din cate am auzit proaspat vopsita si cel de la ghidon naspa..pasagerul era ok,sau invers. nr BV 27 MSE . De unde ai informatiile acestea ? Nu de alta, dar ar fi pacat sa se puna in miscare masina de tocat aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Nici teribilism, nici ghinion. Accident. Genetic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 prostia se platese.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 oti fi si voi niste sfinti care nu vati dat pe`o roata niciodata aa ? si acuma veniti si criticati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 ora 21:30 -- dupa intersectia calea dudesti cu mihai bravu ...trecuti de intersectie 2 tipi pe un 600 rr honda alb (rezervorul) cu negru rstul...au ridicat-o pe o roata si a inceput sa tremure si au dat cu ea ...de pamant...din cate am auzit proaspat vopsita si cel de la ghidon naspa..pasagerul era ok,sau invers. nr BV 27 MSE . Doctorul de pe ambulanta care l-a preluat pe unul dintre cei 2 si l-a dus la Pantelimon (la Bagdasar n-avem serv radiologic) spunea ca cei 2 ar fi facut slalom printre masini,pasagerul s-ar fi dezechilibrat si l-ar fi antrenat si pe pilot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 oti fi si voi niste sfinti care nu vati dat pe`o roata niciodata aa ? si acuma veniti si criticati! De unde ai informatiile acestea ?Nu de alta, dar ar fi pacat sa se puna in miscare masina de tocat aiurea. Too late Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 ora 21:30 -- dupa intersectia calea dudesti cu mihai bravu ...trecuti de intersectie 2 tipi pe un 600 rr honda alb (rezervorul) cu negru rstul...au ridicat-o pe o roata si a inceput sa tremure si au dat cu ea ...de pamant...din cate am auzit proaspat vopsita si cel de la ghidon naspa..pasagerul era ok,sau invers. nr BV 27 MSE . Daca au cazut din wheelie, codita de ce e intacta ? Sau a voblat la 'aterizare' ? Doctorul de pe ambulanta care l-a preluat pe unul dintre cei 2 si l-a dus la Pantelimon (la Bagdasar n-avem serv radiologic) spunea ca cei 2 ar fi facut slalom printre masini,pasagerul s-ar fi dezechilibrat si l-ar fi antrenat si pe pilot. Pare mai plauzibil, la cum arata motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
devillsocks Postat Iulie 8, 2009 Autor Share Postat Iulie 8, 2009 De unde ai informatiile acestea ?Nu de alta, dar ar fi pacat sa se puna in miscare masina de tocat aiurea. referitor l ce?? la faptul ca s-a dat pe o roata si a cazut??? Am vbit cu vatmanul...a spus ca nu vrea sa spuna politiei...ca stiti si voi cum e cu martorul...a spus a venit tare si a inceput sa ii tremure..apoi a atins asfaltul..grav nu a fost nici un alt autovehicul implicat...or fi facut si slalom,dar s-a cazut de pe o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Nestiind experienta motociclistului...N-ai de unde sa stii daca a fost ghinion sau teribilism/prostie. Oricum, sanatate victimei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 vand carene laterale de cbr 600 rr an 2004 , baii ... ghinion , parerea mea ca stuntul e facut sa fie practicat in locuri izolate , parcari , nu pe strazi si cu motoare facute pt asa ceva care se ridica la viteze m mai mici nu de la 60-70 in sus insanatosire grabnica oricum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 (editat) teribilism sau ghinion?!! nu bre, prostie crunta. Si geme Romania de totzi prostanacii astia, care sunt mai deshi ca paduchii latzi. Pe cat de handicapat e ghidonaru, pe atat de retard e pasageru. .(ca nu a stiut cat de imbecil e handicapatul pe care il juca cu manutzele pe shale). PS: Imi bag peleul in sanatatea victimelor. Asa. .ca imi face placere la prostalai. Editat Iulie 9, 2009 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merishor Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Sanatate motociclistului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Perfect de acord...prostie crasa. Cum naiba sa te dai pe o roata cu pasager? Cand esti singur te dai si pe toba, dar asa sa fii putin responsabil. Eu unul recunosc nu m-am dat pe-o roata si nici nu simt nevoia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 teribilism sau ghinion?!! nu bre, prostie crunta. Si geme Romania de totzi prostanacii astia, care sunt mai deshi ca paduchii latzi. Pe cat de handicapat e ghidonaru, pe atat de retard e pasageru. .(ca nu a stiut cat de imbecil e handicapatul pe care il juca cu manutzele pe shale). PS: Imi bag peleul in sanatatea victimelor. Asa. .ca imi face placere la prostalai. al dreaq viteji/destepti/experimentati sau cum scrie la profilul tau ''experti'' mai sunt pe forumul asta. dak mai si omora pe cineva cred ca erai in stare sa l cauti sa i iei gatul. si-a facuto cu mana lui pt nebunie si a patito...soarta...nu a facuto pt a fi spurcat de catre mai multi ca tine de p'aci. sanatate celor 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 (editat) am vazut un motorist pe buc-ploiesti in zona petrom baneasa de langa podul de tren wheelie printre 2 masini el era pe banda de pe mijloc(masinile peste 60km/h), s-a apropiat infricosator de mult de masina de pe banda 3 ... stunts in locuri izolate nu in trafic, trebuie sa fi nebun, riscul de accident moto este foarte mare in general sa fi idiot sa-i cresti si tu procentul :S ... nu am nimic cu oamenii pur si simplu nu-s de accord cu ei ) sa fie sanatosi si la punga grosi Editat Iulie 9, 2009 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
werewolf Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 misto, daca dezmembreaza motoreta io vreau discurile de frana fatza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Pai daca faceau in locuri izolate nu mai are cine sa ii vada. Poate totusi nu a vrut sa se ridice pe o roata, o fi bagat mana in gaz mai puternic si s-a ridicat singura, s-a speriat si gata tavaleala. Bine ca nu s-a terminat mai rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 oti fi si voi niste sfinti care nu vati dat pe`o roata niciodata aa ? si acuma veniti si criticati! ai uitat sa-ti pui eticheta de pokemon. Sau tu aspiri la I N C O N S T I E N T? Never mind, you have the attitude... nu te lasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Pe toate drumurile, daca esti atent, vezi pe cineva cu vitezana pe o roata... asa ca de unde atata mirare ? Viteza, dat pe o roata, mers la limita printre masini... : adrenalina O pot face atata timp cat nu pericliteaza alte vieti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate