Sari la conținut

Tocmai Am Vazut De La Geam Un Accident..


bucs
 Share

Postări Recomandate

Nu-mi vine sa cred! eram la geam, luam o pauza de uitat in monitor, si vad un motociclist care venea pe Floreasca, spre soseaua Pipera. Un endurache. Ma bucur in gand, uite ce misto, a venit caldura, norocosii care au motociclete le-au scos la plimbare..

Se opreste la stop (intersectia Floreasca - Pipera, la Porsche Romania si turnul Oracle), face stanga pe Pipera spre Caranfil, se strecoara elegant pe langa niste masini, drumul se elibereaza si il urmaream visator cum se indeparta - nu mai avea nici o masina in fata - si de pe o straduta in dreapta, imediat dupa un Petrom, oarecum in dreptul statiei de metrou Aurel Vlaicu, iese o masina albastra care vroia sa faca stanga, si se opreste undeva la mijlocul drumului, deci ocupa un sens intreg. Adica a iesit in fata motorului si i-a ocupat tot sensul.

Motocicleta era destul de aproape, si avea ceva viteza - nu exagerat, da era in accelerare dupa ce scapase de niste masini. A franat, ma gandeam "ia uite-l ma si pe taranu asta cu masina, cum iese ca balega in mijlocu drumului, sa se rupa omu asta saracu in frane.." si franeaza, franeaza, si dintr-o data intra in aripa fata a masinii si face un flic flac peste capota, cu tot cu motor!! Nu-mi venea sa cred! Stateam si ma uitam ca prostu de la geam, din turnu oracle, cum se strangea lumea in jurul amaratului cazut acolo..

Am coborat si eu, m-am dus pana acolo, a venit o salvare destul de repede, maxim 10 minute, dar politia nu venise nici macar dupa juma de ora. Era plin de tigani, nu stiu de unde naiba s-au strans atatia, baiatul ala era pe jos - am inteles ca se lovise la spate, dar era constient. Avea echipament, geaca, pantaloni, casca, manusi. Au venit astia cu salvarea, i-au pus un guler, l-au pus pe o targa si l-au bagat in duba. Sper ca nu s-a lovit prea tare, nu avea viteza mare la impact, apucase sa incetineasca aproape de oprire - doar a sarit pe spate peste capota masinii, si a cazut pe partea cealalta.

Masina era o Skoda Fabia albastra, si soferul ei era o femeie, tanara, amarata, care plangea pe acolo, cu javrele alea colorate care ranjeau si faceau haz pe cate luni/ani o sa ia.. Cum or putea oamenii astia sa se bucure de nenorocirea altora, nu pot sa inteleg..

Mi-era mila si de motociclist, si de fata aia - incredibil cum se poate schimba viata omului asa, cand iesi in pauza de masa si nu esti atent juma de secunda, sau intri cu 1 metru mai mult in strada.

Ma gandesc ca s-ar fi putut evita ciocnirea daca motocicleta ar fi avut frane mai puternice, sau daca motociclistul ar fi facut o manevra de evitare, din sens opus nu venea nimeni, si masina se oprise de vreo 2 secunde deja in mijlocul drumului, cand motociclistul a inceput sa franeze.. probabil in momentele alea nu prea te mai gandesti, actionezi la instinct. Instinctul lui a fost sa stranga frana, si a sperat ca se opreste...

Sper sa auzim vesti bune despre cel lovit.

Fiti atenti baieti, dupa pauza mare din iarna e probabilitatea cea mai mare de tolaneala...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 50
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ma gandesc ca s-ar fi putut evita ciocnirea daca motocicleta ar fi avut frane mai puternice, sau daca motociclistul ar fi facut o manevra de evitare, din sens opus nu venea nimeni, si masina se oprise de vreo 2 secunde deja in mijlocul drumului, cand motociclistul a inceput sa franeze..

Se putea evita dacă maÂşina nu se băga aiurea. Asta era cea mai bună variantă, abia după aceea se pot lua în calcul frâna mai puternică, evitarea pe contrasens etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se putea evita dacă maÂşina nu se băga aiurea. Asta era cea mai bună variantă, abia după aceea se pot lua în calcul frâna mai puternică, evitarea pe contrasens etc.

 

Evident, ai dreptate. Ma gandeam insa la ce poti face tu, cu competentele tale si cu capul tau, in niste conditii date - cum apar conditiile astea, e o treaba pe care nu poti s-o controlezi, indiferent ca se cheama masina iesita aiurea, balega in mijlocul drumului, pata de ulei in curba, copac cazut etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce oare se intampla?! Au mai fost zile frumoase luna asta si au iesit multi motociclisti, dar nu am auzit nimic grav.

Insanatosire grabnica motociclistului cazut la datorie!

 

Asfalt uscat! :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pacat, un accident stupid. Dar vina ramine vina. Sa speram ca o sa fie si invatare de minte, nu numai vina si teatru.

E drept ca e probabil sa se fi putut evita, dar cine stie ce se intimpla daca ocolea masina prin fata. Nimeni nu garanta ca masina sta pe loc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nasol!!

Sa dea Domnul sa nu fi patit nimic!

 

Eu unu mereu ma cert....din cand in cand scap mana in gaz, si asta in oras.

Nu-i bine deloc!

 

Era sa o patesc si eu ..exact la fel, numai ca am putut sa-l ocolesc.

A fost din vina mea!

....In oras nu se da in gura..asta daca vrei sa scada sansele

de a te bulii.

 

 

 

 

:cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ZI MARCOS CE AI RUPT!!!!!!!!!!!! TE VAD ON LINE!!!!!!!

 

Insanatosire grabnica!

Probabil n-a franat destul cu fata sau avea franele slabe.

PE SPATE ASA-I ERA SLABA AM PROBAT EU ! PAROL D`ONOR!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am fost protagonistul ...

Intai de toate pagube : mana stanga fracturata, picior in ghips (nush ce la genunchi) ... in rest am scapat bine ...

La motor ... cadru stramb ! (unde e axu de diretie - am intrat frontal) , rezervor turtit, plastice warza, semnale rupte, contactu a zburat ... nu mai stiu daca porneste :cheers: Si casca sparta ... mi-a salvat viata ...

In rest, circulam pe drum prioritar, am vazut-o ca se opreste initial si pe urma i-a dat pana in mijlocu strazii ... nu m-am riscat sa o evit oe contrasens ca banuiam ca o sa o ia din loc si m-ar fi facut terci ... am decis sa franez cat pot de tare, poate o ia si ea din loc si scap ... n-a fost cazul, am intrat in aripa ei si pe urma imi aduc aminte ca m-au luat cu targa si ata ete ...

Acum sa vad cum recuperez paguba de la ea si sa-mi fac motorul cat mai repede ... Un cadru nou imi trebe ca restu se face, caut acu pe ebay si poa poa ... inca n-am gasit nika da poa apare ceva ...

 

ZI MARCOS CE AI RUPT!!!!!!!!!!!! TE VAD ON LINE!!!!!!!

PE SPATE ASA-I ERA SLABA AM PROBAT EU ! PAROL D`ONOR!

Spatele l-am blocat ... m-am dus sanie, cik am lasat 7 metri urme pe asfalt ... frana fata era de pe un wr450 , io zic ca tinea bine, dar am mers la limita cat sa nu ma dea in cap ... tot speram sa se miste aia din loc ... cred ca am si dat ceva claxon ...

post-5179-1142884777_thumb.jpg

post-5179-1142884860_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tot speram sa se miste aia din loc ... cred ca am si dat ceva claxon ...

te-ai bazat pe altul si ai fura-o imi par rau pt ce ai patit, dar pe viitor incearca sa te bazezi numai pe actiunile tale

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 3 ani parca era sa o patim si noi la fel , pe drum cu prioritate un retardat cu o Dacie a ieshit pana in mijlocul shoselei. Eu eram pe Ij cu fratele meu care mergea in paralel cu un prieten cu Nipru. Noi am fost mai norocosi ca dupa 20 m de frana am reusit sa intram pe contrasens sa evitam impactul cu mashina ( daca nu frana intram direct in portiera shoferului ) dar prietenul cu Nipru a intrat de pe contrasens pe trotuar si s-a infipt intr-o duba parcata . El si pasagera au fost proiectatzi in parbrizul dubei si au picat pe asfalt. Spre fericirea noastra totzi suntem ok , fierul se indreapta , iar soferul s-a ales cu dosar penal.

Marcos , se pare ca si tu eshti norocos :cheers: e bine sa fii cu ochii in 4 !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai avut noroc, sanatate multa si medicamente pt. motocicleta cu reteta compensata, de catre tanti soferu'!

 

Am patit acelasi lucru zilele trecute, am plecat de la semaforul de pe Stefan cel Mare cu Lizeanu spre pasajul obor, am trecut usor liniile de tramvai dupa care am dat gaz( soseaua era goala in fata mea) moment in care iese un idiot cu un super A6 argintiu din pasajul obor( venea din directie opusa), taie brusc liniile si imi iese drept in fata , ma vede, eu deja eram cu franele aproape blocate si opreste in mijlocul drumului, eu am dat drumul franelor pt ca mai aveam putin si ne duceam in cap( aveam ca pasager sotia) crezand ca am scapat , evitand in acelasi timp pe partea dreapta, si...stupoare , soferul isi continua fara nici un pic de rusine manevra ratandu-ma cu cativa centimetri. Aproape ca am atins cu genunchiul masinile parcate pe dreapta si am ratat si intrarea in pasaj, dar l-am prins pe idiot, era un chinez care nu sa sinchisit nici macar dupa ce i-am dat un picior in masina. Noroc ca era soseaua larga si am putut evita accidentul si cu sotia care ma calmat dupa incident! :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Marcos , se pare ca si tu eshti norocos :cheers: e bine sa fii cu ochii in 4 !

 

Din pacate norocul d-lui Marcos (sau al XT-ului, cine stie) e cam chior.

Nu mai departe de septembrie Marcos calatorea cu salvarea dupa o intalnire cu un Pasat in Piata Victoriei suparator de similara cu accidentul de azi.

 

Insanatorsire grabnica, Marcos, din nou.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sanatate lui Marcos ! Mai oameni buni...in oras ne jucam cu vietile noastre !Nu mai va bazati pe prioritate sau pe motor,sau pe dexteritatea voastra ! Ca iasa un dobitoc,si ori intri in el ca sa aiba si el daune(sa poti face motorul pe asigurare),ori cazi si ala scapa nevinovat,daca nu are nimic pe masina ! Aveti grija ! Nu va fortati norocul ! :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...