unaetnumitsirc Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Si crezi ca 180-190 nu-l omoara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Salut, ce te face sa crezica limitarea de care vorbesti "180-190 maxim" e o chestie foarte sigura cind ii dai in orasi printre masini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Mai nou asa se fac topicurile in care se intreaba daca se poate limita un r6 ? Nu, raspunsul e nu, nu se poate limita r6-le. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 (editat) 180-190 ti se pare o viteza safe daca esti "out of control"? Limitarea in primul rand trebuie sa vina din interor. Daca il stii mai vitezar...degeaba il limitezi la 180-190...ca tot in pericol este. Mai bine discuta cu el sa inceapa cu ceva mai bland, apoi sa treaca la ceva mai agresiv...dar, din experienta spun, e greu sa ii scoti omului din cap ce isi doreste... LE...si vorba colegului de mai sus....poti sa mori si cu scuterul daca nu esti cumpatat... Editat August 20, 2014 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BitKode Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Mai nou asa se fac topicurile in care se intreaba daca se poate limita un r6 ? Nu, raspunsul e nu, nu se poate limita r6-le. Nu vreau sa spun asta. Eu vreau sa imi ajut prietenul. Nu vreau sa il las sa moara ca prostu. Si de asta intrebam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 zii sa isi cumpere scuter:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Eu zic sa-l lasi sa-si ia ce vrea; daca-l duce capul, nu pateste nimic. Daca nu-l duce... oricum nu mai conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BitKode Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 zii sa isi cumpere scuter:) Daca ii zic sa isi ia scuter probabil incepe sa ma injure =)) Tot R6 vrea. L-am sunat acum 2 minute si ce credeti ca facea.. Cauta R6 de vanzare Ma streseaza omu' asta. Am vazut pe net ca e ceva limitare pentru acceleratie. Stie cineva ceva despre asta? :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Are permis macar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BitKode Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Are permis macar? Il are de cateva saptamani.. :/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Daca zici ca iti e asa bun prieten, iesiti la o bere vorbeste cu el,incearca sa il temperezi,daca nu reusesti si o tine pe-a lui...... tragei o mama de bataie si asa ai rezolvat-o ) nu mai sinteti prieteni , am glumit , daca asta are in cap o va face si daca e temperat si va fi tot-ul bine iti vei dori si tu tot un r6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BitKode Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 (editat) Daca zici ca iti e asa bun prieten, iesiti la o bere vorbeste cu el,incearca sa il temperezi,daca nu reusesti si o tine pe-a lui...... tragei o mama de bataie si asa ai rezolvat-o ) nu mai sinteti prieteni , am glumit , daca asta are in cap o va face si daca e temperat si va fi tot-ul bine iti vei dori si tu tot un r6 Mai am mult de asteptat eu pana imi iau r6.. Acum vreau hyosung gt 125r... Sa merg cu A1 Editat August 20, 2014 de BitKode Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Arata-i ceva ogrish cu vitezane, poate nu a vazut pana acum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Ce an ? Daca e dupa 2005, se poate limita puterea oricit, se poate face sa nu depaseasca 1/2 din putere, 1/3, 1/4. Se face electronic si se poate reveni oricind la puterea initiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BitKode Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Inca cauta o mobra.. Cred ca o sa fie dupa 2005 sau sper.. Limitare 1/4 inseamna ca ajunfe undeva la 25 kw daca nu ma insel.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Mai bine da cartile pe fata si recunoaste ca tu vrei r6 , sa stim cum te luam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Limitarea se face din interior, cum spunea cineva mai sus. Tu ti-ai facut datoria de prieten, i-ai spus ce-i prieste mai bine din punctul tau de vedere, da' nu-l poti obliga sa-si ia ce vrei tu. Lasa-l sa-si ia ce doreste, ca poate sa moara si pe bicicleta. De fapt, poti muri pe orice, dar asta nu prea mai conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BitKode Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Mai bine da cartile pe fata si recunoaste ca tu vrei r6 , sa stim cum te luam. Daca tu stii vreun R6 care se conduce cu A1 il vreau eu cu cea mai mare placere Acum vorbim la modul cel mai serios.. Pe bune e pentru un prieten care are A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mohaoliver Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Daca vrei ii dau prietenului tau numarul de telefon al unui prieten de al meu care a fost exact in aceeasi situatie.avea B-ul de multi ani, dar n-a mers in viata lui nici macar pe scuter.si-a luat acum 2 luni A-ul si un r6 din 2003.a facut cu el vreo 7000 de km, pe bune, iar acum il vinde pentru ca a ramas fara permis viteza in localitate, cu motorul,evident... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Hai ca-i vand eu un hornet de 600 fara nici o investitie necesara, nici mecanic, nici estetic, daca tot vrea sa simta ceva caluti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 si eu ii vand un kawasaki zr 7 tot fara nici o investitie necesara :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BitKode Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Vrea R6... O sa vorbesc cu el sa vad, ii arat ofertele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Eu am inceput pe zx6r, deci am cam fost in situatia lui. Am avut doua incidente si din fericire ambele s-au petrecut la viteze foarte mici si ambele din vina soferilor participanti la trafic. Asadar, poti incepe si pe scuter si sa cazi, dar ideea care este... pe 120 de cai, vei fi impins la mai mult, mai mult, in conditiile in care tu inca esti novice, iar urmarile unei mici neatentii la 150kmh nu vor fi aceleasi ca la 30-40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Asta cam asa este Vorbesc din experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BitKode Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Eu am inceput pe zx6r, deci am cam fost in situatia lui. Am avut doua incidente si din fericire ambele s-au petrecut la viteze foarte mici si ambele din vina soferilor participanti la trafic. Asadar, poti incepe si pe scuter si sa cazi, dar ideea care este... pe 120 de cai, vei fi impins la mai mult, mai mult, in conditiile in care tu inca esti novice, iar urmarile unei mici neatentii la 150kmh nu vor fi aceleasi ca la 30-40. Exact! Eu imi cunosc limitele.. Puteam sa imi cumpara si R6 ca si asa la mine in oras politia nu opreste motoarele, dar stiu ca daca merg incet si ies undeva cu baietii ii vad pe ei ca merg tare, si incep si eu. Poate cine stie cum cad si mor pentru o prostie.. Mai bine incep treptat si o sa capat si experienta si zile. » Post actualizat in 20 Aug 2014 17:12 Exact! Eu imi cunosc limitele.. Puteam sa imi cumpara si R6 ca si asa la mine in oras politia nu opreste motoarele, dar stiu ca daca merg incet si ies undeva cu baietii ii vad pe ei ca merg tare, si incep si eu. Poate cine stie cum cad si mor pentru o prostie.. Mai bine incep treptat si o sa capat si experienta si zile. Si alta problema la mine ar fii banii.. A spus si Error mai sus, am 15 ani si cateva luni. Parinti nu ma inteleg si nu vor sa imi ia motor. Eu imi strang bani si mai primesc ajutor din partea bunicului (doar el e de acord cu motorul) ca in rest pentru motor nu imi da nimeni...Asa ca pentru mine hyosung 125 sau aprilia rs 125 sunt in cautare (cu cat mai ieftine cu atat mai bine ... sa imi mai ramana bani si de un plin ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate