Sari la conținut

Culturism si fitness

P   T   R
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

E un forum, oamenii au pareri si le exprima. Cu unele nu o sa fii de acord, ai fi anormal daca ai fi de acord cu toata lumea. Nu iti convine parerea mea? Nimic anormal, mergi mai departe.

Nu trebuie sa am nici o justificare ca sa am o parere. Nu trebuie sa fiu doctor, avocat, factor postal, gay sau preot ca sa am o parere. Daca vorbesti de creiere uita-te in oglinda, stiu ca iti place ce vezi dar incearca sa te concentrezi si sa te gandesti de ce esti atat de marginit.

Daca iti dai cu parerea numai ca sa te afli in seama,tot ce pot spune despre acest lucru e: nasol.

Dexter,din cind in cind,isi mai revine,si cu greu,recunoaste niste lucruri.

Tu probabil ca nu o vei face,din orgoliu sau din mindrie.Sau poate din acelasi motiv din care nu ai nevoie de justificari sa ai o parere,ci pur si simplu o ai.

Culturismul e un sport de rahat,facut de idioti ce considera ca a fi cit un dulap este egal cu a fi frumos si care numesc sport ridicatul unei greutati in anumite unghiuri.O imensa timpenie.Probabil ca esti in extaz,sau pe cale sa fi.

A practica un sport,e ca si moda.Degeaba toti in jurul tau iti spun ca nu esti la moda,daca tu,in hanele tale "demodate" te simti perfect

Nu voi incerca sa iti explic despre respect,de a respecta opinia si parerea individului,pentru ca as vorbi la pereti.E clar ca daca aveai acest respect ,nu iti dadeai cu parerea,asa cum recunosti:fara o justificare.

Initial,si inca cred ,acest topic e mult peste procentul de 75 % on topic,asa ca pun punct.

Mi-ar placea,si sunt convinsi ca si celorlalti homo sapinens de aici,ridicatori de greutati,noi astia de iubim mirosul fierului pe piele,sa purtam discutii in contradictoriu,dar cu argumente.

All the best.

Mesaj completat

Salut 6speed, am 20 de ani si pot spune ca pun masa relativ ok.

1. Nu stiu/nu inteleg ce inseamna "bila"

2. La inceput pot spune ca eram destul de epuizat cand treceam si la a doua grupa insa ma obisnuiesc foarte repede cu efortul (citisem intr-un studiu pe undeva ca, corpul uman se va familiariza cu o activitate daca aceasta este facuta cu regularitate intr-un timp de 30 de zile), insa acum pot face si a 2a grupa la fel de bine, cu o paza de 3-5 minute intre ele.

Desi vreau masa la fiecare exercitiu fac ultima serie cu 8 repetari si incerc cam 3-4 serii pe exercitiu/aparat (prima incalzire, a doua acomodare, a 3a ceva mai tare si ultima cu cat duc). Momentan vreau sa le fac corecte, sa-mi cladesc incet o baza deoarece nu vreau sa risc o accidentare (am patit in august anul trecut cand mi-a facut poc spatele ca intr-un film cu tampiti si am ramas intepenit, o saptamana abia ma miscam).

Legat de faptul ca ma voi ingrasa in viitor daca ma las de sala nu stiu, cert este ca atunci cand am facut pauza am slabit cam 2-3 kg maxim si fiind ectomorf ramane masa musculara, iarasi interesant la mine e faptul ca daca nu fac efort nu prea am pofta de mancare.

bila=biceps

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai, on topic! Am fost la sala azi. Luni am bagat niste hiperextensii si ale naibii mi-au dat o febra la lombari si biceps femural de nu-mi vine sa cred.

Azi am bagat si un pic de presa de picioare, 3 serii x 40 de repetari cu 80kg, asa ca isi mai aduca aminte muschiul ca e si el pe acolo.

Am bagat si cardio la sfarsit, efluvii de endorfine, ma simt bine, asa ca lasati cearta! :)

Am zis si eu in paginile trecute, idealul de frumusete masculina variaza si sta in ochiul privitorului. Iar daca vorbim de femei sunt cele carora le plac cei subtiri si finuti cu lac pe unghii care au venit proaspat de la manichiura, cei cu o constitutie normala, cam cum i-a lasat Dumnezeu si cei care isi modeleaza corpul intr-un fel, ba sa fie mai puternici ba mai "frumosi", mai lati, mai fibrati,etc.

Asa ca nu-i nevoie sa facem iar o polemica gen "bruce lee era mai tare ca van damme' ca deja avem experienta!

Seara buna! :)

Link spre comentariu

Daca pot sa aduc un mic amendament afirmatiei , pt. mine frumusetea sta fix in ochiu' meu. Par examplu , sint un monument de "frumusete" , chel , tatuat , unii se uita mai ciudat cind ma sui in tramvai , vad reactii ciudate. Poate sint paranoic , poate nu. Ideea e ca nevasta-mea ma bate la cap ca-s urit cu chelie si mie mi se rupe , asa ma simt bine. De aia zic , e frumos ce-mi place mie.

Am dat la sac , ma simt bine.

Link spre comentariu

Dexter,din cind in cind,isi mai revine,si cu greu,recunoaste niste lucruri.

:)

eu nu recunosc nimic altceva decat ce am afirmat din prima:

culturismul e cea mai nasoala chestie ce i s-a putut intampla pregatirii fizice.

culturismul produce barbati de 60 secunde.

ca lucrul cu greutati se foloseste auxiliar in alte sporturi e altceva. nu se lucreaza pe grupe, serii si repetari, nu cu viteza si constanta de lucru din culturism.

si categoric nu cu scopul cresterii masei musculare.

in schimb vad ca tu incepi sa ai accese de sinceritate. :lol:

eu nu am spus niciodata si nu mi-as fi permis vreodata sa consider practicantii de culturism asa cum ii numesti tu.

eu zic doar ca sunt oameni de 60 secunde datorita antrenamentului facut, nu datorita incapacitatii lor genetice de a face rezistenta.

gradul lor de inteligenta nu se discuta nicaieri pe forumul asta. ca nu e vina lor, chiar daca ar fi asa cum sustii tu.

Culturismul e un sport de rahat,facut de idioti ce considera ca a fi cit un dulap este egal cu a fi frumos si care numesc sport ridicatul unei greutati in anumite unghiuri.

Link spre comentariu

Vizitator AdrianB1
Daca te duci la coltul cioparistilor si le zici ca motoarele lor sint niste cazane , in comparatie cu ultimu' plastic japonez , sa vezi reactie.

Daca sar de niste limite o sa le zic ca motocicletele lor sunt urate. Imi plac multe choppers si customs, la limita chiar si rat bikes, dar stiu ca rat bikes sunt urate cu spume si nu cred ca o sa aibe cineva parerea ca sunt monumente de eleganta si stil. La fel si culturismul daca intreci masura si arati ca un circus freak. Poza din primul post al topicului e ok, fix cum e bine sa arate un barbat ne-schilod si fara burta, aia despre care am comentat difera mult chiar daca e aceeasi persoana (la momente de timp diferite si ipostaze diferite). Btw, si Claudia Schiffer e urata in baie cand e constipata si de aceea nu pune asemenea poze pe net.

Baga niste antrenamente din sportul pe care il practici , cite flotari faci , pe cine ai mai smardoit in ultimul timp , cum ti-ai ridicat mobra de jos c-un deget , chestii fizice.

Nu mai practic permanent nici un sport fizic, ocazional tir cu arcul si ciclism offroad. Ce poze sa iti arat si pentru ce, te intereseaza tirul cu arcul si vrei poze cu corzile? Da, fac flotari si folosesc gantere cand am chef, dar nu cu greutati mari si in serii fixe pentru ca nu vreau sa fac masa musculara. Deloc.

Frate ,esti omu' invizibil , sau ce ? Inainte sa participi intr-un grup , pune ceva la profil , asa e politicos , poate si o poza , ca sa fie treaba treaba. Tare mult conteaza cei 7 ani de acasa , sa stii.

Mai, pe vremea cand am stat 7 ani acasa nu exista internet si nu m-a invatat mama sa pune poze pe forumuri. E forum moto, nu Hi5, am tipul motocicletei si locatia de baza, ce mai vrei in plus si la ce foloseste? Am 80 kg si un procent de grasimi onorabil, cam 15% la ultima masuratoare, vrei sa pun in profil poza cu bratele ca sa vada lumea bicepsii? Nu vand suplimente alimentare :)

Link spre comentariu

Pacatosule , marturiseste cuvintul Domnului , Arnold Schw. si vei fi mintuit.

Aoleo , stai ca am gresit topicurile. Ziceam sa pui o poza pt. ca aici se discuta de muschi , niste chestii care se vad. Daca cineva vine si zice ca "..." , sau ca"..." , fara o carte de vizita , ce incredere sa-i acorzi ?

Stii cite fete sint impresionate si atrase de forma fizica ? Cam tot atitea cit cele care nu sint atrase. Dar de ce crezi ca striperii nu sint schilozi ? Si nu au sunci. Haaa ??? Noi putem sa vorbim la infinit , asta nu te va trimite pe tine intr-o sala si nici pe altii nu ii va scoate de acolo. Dar asta e , fiecare cu menirea lui , nu are fiecare rabdarea sa arunce cu sageti . Fiecare se simte bine in pielea lui si multi nu au vocatie pt. sportul fierului. De aia ziceam sa pui o poza , sa vedem daca meriti sa ne dai sfaturi. Desi daca zici ca te dai cu bicla pe coclauri , se poate intimpla sa nu arati chiar dezastru , asta ca sa inchei predica ( ce am frate ? ) , intr-un ton crestinesc.

Mesaj completat

Cu corzile nu vreau poze , dar daca ai cu niste coarde , cu placere. Alea sint baza.

Link spre comentariu

Vizitator AdrianB1

lil, nu trebuie sa fi nascut de 3-4 ori ca sa poti spune ca asta e urata: post-7203-1268301518_thumb.jpg. Nu trebuie sa ai licenta de pilot si 2000 de ore de zbor ca sa poti afirma ca asta e un avion urat: post-7203-1268301807_thumb.png

Mai e nevoie de exemple?

Nu dau sfaturi despre cate serii si cu ce greutati sa faca cineva ceva, vorbesc despre estetica. Pentru asta nu imi trebuie experienta in culturism.

Link spre comentariu

Da,dar mergand exact pe acelasi rationament nu poti sa afirmi ca Gixxer nu arata bine decat daca vrei tu sa faci pe grozavul pe aici! Altfel, daca o sa pui 1000 de barbati si 1000 de femei sa dea un raspuns o sa vezi ca 99% o sa afirme ca corpul lui arata foarte bine, nu fii deplasat! :wacko:

Link spre comentariu

Vizitator AdrianB1

In prima poza arata bine. In ultima nu. Ai nevoie de 1000 de barbati si 1000 de femei ca sa confirme? Sau doar 334 de Mihaele Tatu?

Link spre comentariu

haideti ca topicul asta nu e despre mine, dexter sau hulk... schimbati subiectul, si fiti ontopic.

vorba multa saracia omului.

iata niste exercitii de facut acasa, faceti astea si apoi fac pariu ca nu mai stati azi pe forum :wacko:

Link spre comentariu

gixxere ma mir ca dai exercitiile astea "compound". ca astea's mica mea specialitate. deci nu mai facem luni spate , marti picoare , sambata muschiul ala de langa gat si duminica rugaciuni ? :wacko: glumesc man. bun linkul.

am doua smecherii pe care le fac eu ca variatii la primul clip. astia ii zic dumbell rows si intradevar face un triceps de moare fata. se face acelasi exercitiu din flotare. adica te pui cu ganterele pe jos . te ti de ele. faci flotarea si ridici mana dreapta cu gantera iar apoi pe celalalta. e un soi de dublu triceps de fapt.partea faina e ca ataca si pieptul. go go ! ;)

Link spre comentariu

o mica corectie cei grasi, endomorfii au metabolismul mei lent decat cei slabi ectomorfii , cei grasi au si teperatura coprului un picmai scazuta decat ectomorfii, asta deoarece ectomorfii avand metabolism mai rapid emana mai multa caldura. Nu vorbesc aici de faptul ca cei grasi suporta frigul iernii mai usor ci de metabolism si temperatura corpului in conditii normale. Am verificat chestia asta ...

PS :

nu s-a bagat nici un moderator sa editeze un pic topicul asta ??? intru si vad numai aberatii postate, cine este interesat de sfaturi utile, ontopic etc sa posteze cine nu sa nu mai umple topicu cu prostii si pareri despre idealuri de om complexat .asa cum noi suntem motociclisti si nu suntem intelesi de automobilisti inraiti , asa nici cei sedentari nu pot intelege unde e placerea sa se vada fibra si ridicatu greutatilor , abtineti-va fratilor , 2 treimi din topic sunt numai aberatii . e harcea parcea p'acilea

Editat de mariusspuneceva
Link spre comentariu

"Colac peste pupaza, muschii sunt organul care folosesc cea mai mare parte din energia stocata sub forma de grasime. Adicatalea, daca nu ai muschi, nu poti arde grasimea, dovada stand atatea “skinny-fat”-uri. Muschii sunt foarmati in principal din proteine(si apa, evident) deci nu pot proveni din grasime. Muschii provin din proteinele din alimentatie(materialul de constructie), antrenamente(factorul declansator) si odihna(muschii cresc in zilele de pauza, nu in timp ce ii antrenezi). Un alt paradox: muschii se construiesc prin antrenamente scurte si intense, nu prin ore nesfarsite de “aerobic”. Muschii ard calorii atunci cand sunt in procesul de refacere(chiar si la 2-3 zile dupa antrenament).

Nu te ambala, “sa cresti in masa musculara si sa arzi grasimea” nu este o solutie. Este un obiectiv in sine. Solutia este complexa, implica nutritie(dieta+suplimente), antrenamente(de mai multe tipuri), odihna. Si niste ani de munca. Sa atingi obiectivele poate fi usor, insa pentru a le stabiliza ai nevoie de mult mai mult."-cristian margarit

Link spre comentariu

sala e o investitie pe termen lung... rezultatele apar sigur,doar ca trebuie rabdare si vointa.daca fugi de greu in viata atunci sigur preferi ce e mai usor.Multi prefera la sala sa faca exercitii doar la aparatele cu scripeti, si evta sa faca cu bara si gantere.eu majoritatea le fac cu bara si gantere.Si am momente cand ma dor muschii de imi vine sa lacrimez,dar nu ma opresc.deja a devenit un tipar, caut durerea aia pentru ca recunosc nivelel intens de lucru al muschiului.

Link spre comentariu

Interesant, sunt sigur ca e plin de substante interzise, la fel si altii, Alistair Overeem ala, chiar Fedor a zis ca se bate cu el doar dupa ce il testeaza anti-dopping.

Deocamdata e o burta si atat, un fel de Bob Sapp european, sunt curios ce va face cu cei mai experimentati in MMA.

Intre timp, poate il provoaca vreun maestru aikido si-l face de ras! :wacko:

Link spre comentariu

Vizitator AdrianB1
"Colac peste pupaza, muschii sunt organul care folosesc cea mai mare parte din energia stocata sub forma de grasime. Adicatalea, daca nu ai muschi, nu poti arde grasimea, dovada stand atatea “skinny-fat”-uri. Muschii sunt foarmati in principal din proteine(si apa, evident) deci nu pot proveni din grasime. Muschii provin din proteinele din alimentatie(materialul de constructie), antrenamente(factorul declansator) si odihna(muschii cresc in zilele de pauza, nu in timp ce ii antrenezi). Un alt paradox: muschii se construiesc prin antrenamente scurte si intense, nu prin ore nesfarsite de “aerobic”[/4]. Muschii ard calorii atunci cand sunt in procesul de refacere(chiar si la 2-3 zile dupa antrenament).

Ma intreb cine te-a carat pe tine in spate de cand te-ai nascut si pana ai ajuns la sala, ca muschii tai s-au format sigur in antrenamente scurte si intense de-a lungul copilariei.

Paragraful ala poate fi dat ca explicatie la gradinita despre ce e ala un muschi, dar pentru cineva care a terminat liceul deja e prea infantil. Nu stiu cui i se pare evident ca daca muschii sunt formati din proteine (blow it, nu sunt) nu pot proveni din grasime. Suna atat de convingator ca si enuntul "nu se pot bate cuie in geam cu crocodilul". Pentru informarea ta proteinele, glucoza si grasimile sunt cei trei macronutrienti pentru muschi. Muschii nu au capacitatea de canibalizare, daca ar fi constituiti din proteine s-ar consuma singuri pentru a produce energie. Not funny.

Iar unul din cei mai mari consumatori de energie din corp, excedentar fata de volum, energie stocata sub forma de grasime, este creierul. OK, nu la toata lumea, doar la cei care gandesc, persoanele de fata se exclud :wacko: Creierul nu foloseste foarte multe proteine, deci daca nu ai muschi poti arde grasimea foarte usor pentru unii, foarte greu pentru altii, gandind. Nu doar la femei goale, desi imaginatia e un mare consumator de energie si solicita diferite parti din creier, orice fel de gandire intensa consuma grasimi. Dupa cum spuneau niste savanti (idioti in comparatie cu orice culturist care se respecta) creierul are 2% din masa corporala si consuma 25% din glucoza. De unde provine glucoza aia cand nu mananci dulciuri dar ai grasimi in corp are o explicatie simpla epntru savanti (idioti in comparatie ...) si nu are nevoie de explicatie pentru culturisti. Culturistii nu analizeaza cum functioneaza lucrurile, ei le spun lucrurilor cum sa functioneze - a la Chuck Norris facts, dar mai serios - Chuck Norris mai zambeste uneori, culturistii doar fac antrenamente scurte si intense si pauze intre ele. Complete, cel putin asa spun electroencefalogramele.

Pentru persoanele fara simtul umorului ultimele paragrafe sunt bazate pe fapte reale dar nu au nici o legatura cu unele sporturi de care se vorbeste aici. Gandirea nu e un sport, nu functioneaza cu antrenamente scurte si intense, trebuie exersata permanent si aerobic ;)

Link spre comentariu

Am si eu o singura intrebare.Eu nu ma pricep.Sunt total pe langa.

Cum aplici procedee de Aikido pe acest tip:

http://www.youtube.com/watch?v=s_2z3UemPZY...player_embedded

pai simplu: ca sa treci de la centura alba la galbena trebuie sa bati unul ca el. ;)

prima data se aplica in 2 timpi un kit athena 290 cmc dar in 4 timpi ( ca are cuplu de jos ) insotit de un IocoTomsiJerry dupa care imediat si in acelasi timp faci Toshiro Mifune. Daca nu iese si reactioneaza aplici ca si contraprocedeu un atemi upercut de stanga direct la glezne urmat de dayto ryu aikijujutsuu.

daca nu cade trebuie sa iti scoti ciorapii din picioare... dar deja vorbim de procedee periculoase. :wacko:

aikido nu inseamna cum sti sa te bati. aikido e ce faci tu ca sa eviti sa ajungi la bataie.

dupa asta e o arta martiala. care are ca scop supravietuirea ta ca individ, indiferent de procedeele aplicate.

sa nu iti imaginezi ca daca ii arzi o palma unui practicant de aikido ala, ca o arta a pacii ce este, isi va intoarce si celalalt obraz. incepatorii... poate.

pai sa presupunem ca ma plimb cu nevasta si cele trei fetite ale mele sub tampa, in clar de luna si tipul ala se da la mine si familia mea.

ce fac?!! ca de fugit.... nu pot. de alta parte tipul este o forta a naturii...

aplici procedeul: " decat sa planga mama, mai bine sa planga ma-ta !"

pentru mine inseamna atac (priza/lovitutra) la gat, pentru altul inseamna atac la ochi,coloana vertebrala, testicule, genunchi, prize si lovituri pe centri nervosi.... puncte unde pregatirea fizica si rautatea NU CONTEAZA.

Doamne fereste sa ajungi vreodata in situatia in care scapa cine poate. :)

Editat de _Dexter
Link spre comentariu

Ma intreb cine te-a carat pe tine in spate de cand te-ai nascut si pana ai ajuns la sala, ca muschii tai s-au format sigur in antrenamente scurte si intense de-a lungul copilariei.

Paragraful ala poate fi dat ca explicatie la gradinita despre ce e ala un muschi, dar pentru cineva care a terminat liceul deja e prea infantil. Nu stiu cui i se pare evident ca daca muschii sunt formati din proteine (blow it, nu sunt) nu pot proveni din grasime. Suna atat de convingator ca si enuntul "nu se pot bate cuie in geam cu crocodilul". Pentru informarea ta proteinele, glucoza si grasimile sunt cei trei macronutrienti pentru muschi. Muschii nu au capacitatea de canibalizare, daca ar fi constituiti din proteine s-ar consuma singuri pentru a produce energie. Not funny.

Iar unul din cei mai mari consumatori de energie din corp, excedentar fata de volum, energie stocata sub forma de grasime, este creierul. OK, nu la toata lumea, doar la cei care gandesc, persoanele de fata se exclud :wacko: Creierul nu foloseste foarte multe proteine, deci daca nu ai muschi poti arde grasimea foarte usor pentru unii, foarte greu pentru altii, gandind. Nu doar la femei goale, desi imaginatia e un mare consumator de energie si solicita diferite parti din creier, orice fel de gandire intensa consuma grasimi. Dupa cum spuneau niste savanti (idioti in comparatie cu orice culturist care se respecta) creierul are 2% din masa corporala si consuma 25% din glucoza. De unde provine glucoza aia cand nu mananci dulciuri dar ai grasimi in corp are o explicatie simpla epntru savanti (idioti in comparatie ...) si nu are nevoie de explicatie pentru culturisti. Culturistii nu analizeaza cum functioneaza lucrurile, ei le spun lucrurilor cum sa functioneze - a la Chuck Norris facts, dar mai serios - Chuck Norris mai zambeste uneori, culturistii doar fac antrenamente scurte si intense si pauze intre ele. Complete, cel putin asa spun electroencefalogramele.

Pentru persoanele fara simtul umorului ultimele paragrafe sunt bazate pe fapte reale dar nu au nici o legatura cu unele sporturi de care se vorbeste aici. Gandirea nu e un sport, nu functioneaza cu antrenamente scurte si intense, trebuie exersata permanent si aerobic ;)

exista un fenomen in organim care se numeste catabolism si , in lipsa proteinelor in alimentatie, organismul secreta un hormon care desface din celulele musculare pentru a obtine energie si alte substante necesare. Nu are legatura antrenamentul la sala cu inteligenta, gandirea in general, s-au creat idei preconcepute in jurul culturistilor, deoarece multi incercand sa se evidentieze prin ceva anume au ales sa faca muschi , si s-a nimerit poate de , multe ori ca acestia sa fie mai reudsi un pic, dar asta nu datorita ridicatului greutatilor . Sunt si destui tipi destepti care umplu salile, dar acestia practica acest sport atat cat trebuie pentru a fi sanatori si puternici, si nu se lauda cu asta .

un exemplu pe care toti il stim este Arnold, care desi a castigat de 7 ori mister olimpia, totusi nu e prost nici pe departe. In rest pot sa dau multe exemple Flex Wheller desi nu exceleaza probabil in inteligenta practica si arte martiale ( un exemplu care sa ii lamureasca si pe karatistii de pe forum ) . Un om destept in primu rand ar trebui sa stie ca practicarea unui sport este benefic pentru sanatatea fizica si psihica in acelasi timp . Asa am fost facuti, asta este ... in trecut aveam nevoie foarte mult de muschi, de forta fizica, eram nevoiti sa facem efort fizic, acum lipsa acestuia ne pericliteaza sanatatea la unii mai mult la altii mai putin .

Editat de mariusspuneceva
Link spre comentariu

Vizitator AdrianB1
multi incercand sa se evidentieze prin ceva anume au ales sa faca muschi , si s-a nimerit poate de , multe ori ca acestia sa fie mai reudsi un pic, dar asta nu datorita ridicatului greutatilor . Sunt si destui tipi destepti care umplu salile, dar acestia practica acest sport atat cat trebuie pentru a fi sanatori si puternici, si nu se lauda cu asta .

I love you. La modul inocent, normal :wacko:

Link spre comentariu

aikido nu inseamna cum sti sa te bati. aikido e ce faci tu ca sa eviti sa ajungi la bataie.

pentru mine inseamna atac (priza/lovitutra) la gat, pentru altul inseamna atac la ochi,coloana vertebrala, testicule, genunchi, prize si lovituri pe centri nervosi.... puncte unde pregatirea fizica si rautatea NU CONTEAZA.

Iar mi se demonstreaza ca aveam dreptate, exact acum imi confirmi si tu: aikido e ceea ce faci ca sa eviti sa jungi la bataie! :) Pentru ca deobicei agresorul cand te vede cat de nejutorat si stangaci esti te lasa in pace si rade pe sub mustata.

Iar asta cu loviturile pe centrii nervosi iar m-a facut sa zambesc. La viteza cu care se intampla lucrurile in realitate loviturile pe centri nervosi se intampla in cel mai fericit caz din nimereala! :wacko:

Oare ala din filmuletz de ce nu o fi aplicat niste lovituri pe centri nervosi? Ah, pentru ca il decimase ala si il calcase in picioare....dar deh, poate daca stia aikido se descurca.

;)

Editat de Niko
Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Culturism si fitness