Sari la conținut

Culturism si fitness

P   T   R
 Share

Postări Recomandate

@gixer -> nu o sa ajung sa fiu prea slabit. Nu tin regim special. Sunt doar atent la ce mananc (nr total de kcalm, fara multe grasimi, prajeli..etc)

@Dannys -> Mersi de ajutor. Cred ca o sa iau doar proteine si NO-Xplode deocamdata. Cat despre rezultate spectaculoase...am luat inainte ceva proteine de la MusleTech (Cell-tech) (doar 900 de g) si sincer se vede vine diferenta.

Editat de DariusB
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

atunci e bine.. tu te cunosti cel mai bine.sigur o sa aibe rezultate bune cu atat mai mult daca iti lucrezi corespunzator fiecare grupa.

spor si bafta.

baga si ceva poze daca nu te deranjeaza.

Link spre comentariu

sa imi spui si mie cum e produsul NO-Xplode. m-am uitat pe net si am vaz. ca e destul de laudat. m-ar tenta si pe mine sa il iau dar astept pareri ;)

Link spre comentariu

azi am vazut un reportaj care confirma parerea mea despre pregatirea fizica. ;)

zicea ca cei mai puternici muschi din corpul uman sunt muschii...masticatori.

din cauza ca ii folosim cel mai des si cel mai mult: si cand vorbim si cand mancam...si cand roadem guma.

:)

Link spre comentariu

uite unul care nu s-a multumit sa aiba doar o pereche de muchi foarte puternica

Prea tare tipul; nu sunt foarte convins ca poti sa ajungi la masa aia musculara cu genul asta de exercitii insa un lucru e cert, antrenamentul facut cu greutatea propriului corp este ideal pentru mare parte din grupele musculare.

Link spre comentariu

vad ca din nou a-ti dat-o pe slabit, ce sa zic, am dat jos in 5 luni de la 98 la 70 kg... cum? simplu. mancare buna, am incercat sa merg pe dieta echilibrata, alimente sanatoase, miscare, alergare in fiecare zi 5km in 15-20min, ca altfel e facuta degeaba, sala de 4 ori pe saptamana si lucrat la sala nu vb la telefon si alte chestii cum se obijnuiesc, poate ca si la sala unde mergeam eu erau oameni seriosi fiecare cu treaba lui, te ajutau, iti dadeau indicatii daca ceva era gresit, deci nu mergeti la o sala de fitze...

Detalii pe link-ul din semnatura.

Si ca suplimente, vreau sa va spun ca am inceput cu carnitina lichida, rezultate cat de cat vizibile la cantar, dupa ce am intrerupt si am urmat 2 luni de mancat sanatos, s-a vazut diferenta. Acum toata vara nu am mai facut nimic, sala nu, miscare mai rar, macare aiurea, gratare si alte aiureli, s-au pus 3km la loc care nu se vad de altii, doar de mine.

Acum cu inceperea facultatii puteti urmarii zilnic pe blogul meu, zilele de antrenament, alimentatie, suplimente.

Un sfat care vi-l pot da si sigur o sa vedeti diferenta, cardio, dar alergare nu bicicleta sau alte aparate care te misca ele nu tu pe ele. 30-50 minute tineti pulsul cat mai sus posibil. Luati mai un prieten si faceti concurs, care poate alerga mai repede o periada de timp, cine ajunge primul la 5km si o sa vedeti ca asa nu va mai plictisiti la alergat. Atentie, dupa 30-50 minute pe banda, oprirea sa mai dureze cel putin 10 minute, alergare usoara 5minute dupa care 5 minute de mers. Asa evitati accidentarile si ametelile de la opririle bruste din alergat. De asemenea nu uitati de incalzire!! cel putin 10 minute inainte de alrgare si inainte de a incepe exercitiile la sala!! La alergat incalziti bine, gambele si zona inghinalilor.

--------

Si in legatura cu: TU CAT RIDICI, CAT IMPINGI LA PIEPT? Astea is abureli, daca impingi cu 5k maxim nu are nimic, important e ca executia miscarii sa fie cat mai corect executata, in timp cresti in forta, masa. Iar cei care au pus xx kg pe ei de la un anumit produs, cat este masa musculara? nu prea este, rezultatele se vad peste ani de sala, nu peste cateva luni...

Link spre comentariu

30-50 minute tineti pulsul cat mai sus posibil.

Da-mi voie sa cred ca pulsul aproape de maxim, la alergare, timp de 30-50 min e pt atletii cu experienta. Am alergat destul ca sa stiu ca in 25 min de alergare medie cu ruperi de ritm in care cresteam viteza, iti iese pe nas.

--------

Si in legatura cu: TU CAT RIDICI, CAT IMPINGI LA PIEPT? Astea is abureli, daca impingi cu 5k maxim nu are nimic, important e ca executia miscarii sa fie cat mai corect executata, in timp cresti in forta, masa. Iar cei care au pus xx kg pe ei de la un anumit produs, cat este masa musculara? nu prea este, rezultatele se vad peste ani de sala, nu peste cateva luni...

Sunt convins ca daca ai curiozitatea sa vezi mecanismul refacerii musculare ai intelege de ce cresterile in masa musculara SUNT VIZIBILE in cateva luni. Exercitiul cu greutati implica micro leziuni la nivel de fibra musculara, cresterea survenind ca urmare a procesului de refacere, proces care este mult mai rapid in cazul unei alimentatii corespunzatoare si evident, in cazul suplimentelor alimentare (un shake proteic in timpul antrenamentului si / sau imediat dupa este sfant). Ca sa nu mai zic ca si tipurile somatice joaca un rol f important in ecuatia asta, endomorfii spre ex luand in masa musculara mai rapid decat ectomorfii (care in schimb nu prea au depuneri de tesut adipos).

Link spre comentariu

@guiutu -> Interesant progresul ...dar sunt curios cum merge de aici inainte. E normal ca in primele cateva luni sa vezi/sa ai rezultate mai spectaculoase. Problema apare cand organismul deja se obisnuieste cu stilul de viata mai activ. Suplimentele sau substantele pentru slabit se folosesc in special sa treci de bariera asta. Organismului ii ia putin timp sa ajusteze metabolismul in functie de cantitatea de efort. Dupa efectul initial (scaderea drastica in greutate (dat jos grasime)/ cresterea de masa musculara) metabolismul se modifica si nu o sa mai fie asa de facil sa vezi rezultate.

Practic rezultate notabile se vad intre evolutie-part1 si part2...apoi cam stagnezi

Editat de DariusB
Link spre comentariu

Practic rezultate notabile se vad intre evolutie-part1 si part2...apoi cam stagnezi

Stagnez din cauza ca nu mai m-am axat pe slabire, iar substante miraculoase pt slabit nu am mai luat de fel, doar mancare buna. Abia astept sa vina 1 octombrie sa intru in sala :moron: de la 1 puteti vedea in fiecare zi pe blog, programul, antrenamente, mancare.

Sunt convins ca daca ai curiozitatea sa vezi mecanismul refacerii musculare ai intelege de ce cresterile in masa musculara SUNT VIZIBILE in cateva luni. Exercitiul cu greutati implica micro leziuni la nivel de fibra musculara, cresterea survenind ca urmare a procesului de refacere, proces care este mult mai rapid in cazul unei alimentatii corespunzatoare si evident, in cazul suplimentelor alimentare (un shake proteic in timpul antrenamentului si / sau imediat dupa este sfant). Ca sa nu mai zic ca si tipurile somatice joaca un rol f important in ecuatia asta, endomorfii spre ex luand in masa musculara mai rapid decat ectomorfii (care in schimb nu prea au depuneri de tesut adipos).

Stiu si eu ca muschii nu se fac in sala, acolo se stimuleaza cresterea lor, ei cresc "stand in pat", adica in perioada de refacere, ceea ce este elementul de baza pentru un culturist. Sa nu uitam insa si de stretching. Este abordat de culturistii profesionisti, pentru fiecare grupa musculara, dupa executarea fiecarui element.

Editat de guiutzu
Link spre comentariu

"as dori" ca tu sa fi citit ce s-a postat pana acum, ai fi vazut ca s-a vb despre cateva produse de slabit care au avut rezultate mai mult sau mai putin satisfacatoare.

bai dannys dar ce ai frate de te iei de toata lumea care pune intrebari? am intrebat si eu la un moment dat o chestie si la fel ai sarit, ca de ce nu am citit, etc

nu are sens sa ne lansam intr-o polemica, dar e ok ca lumea sa puna intrebari, de aia e un forum. daca nu ai chef sa ii raspunzi (sau nu stii) nu o face.

(iti consuma mai putina energie decat sa incerci sa pari cul)

Mesaj completat

Stiu si eu ca muschii nu se fac in sala, acolo se stimuleaza cresterea lor, ei cresc "stand in pat", adica in perioada de refacere, ceea ce este elementul de baza pentru un culturist. Sa nu uitam insa si de stretching. Este abordat de culturistii profesionisti, pentru fiecare grupa musculara, dupa executarea fiecarui element.

perfect adevarat

Link spre comentariu

bai dannys dar ce ai frate de te iei de toata lumea care pune intrebari? am intrebat si eu la un moment dat o chestie si la fel ai sarit, ca de ce nu am citit, etc

nu are sens sa ne lansam intr-o polemica, dar e ok ca lumea sa puna intrebari, de aia e un forum. daca nu ai chef sa ii raspunzi (sau nu stii) nu o face.

(iti consuma mai putina energie decat sa incerci sa pari cul)

Mesaj completat

perfect adevarat

pai ne luam,pentru ca se intreaba ceva ce s-a mai discutat.

din cauza lui "n-am chef" /"mie prea mult",unii revin cu aceleasi intrebari.

pai daca tu nu iti faci timp sa te interesezi de ceva ce,personal te intereseaza,de ce sa imi iau eu (cel care raspunde) timp sa zic ceva ce s-a mai zis?

Link spre comentariu

pai ne luam,pentru ca se intreaba ceva ce s-a mai discutat.

din cauza lui "n-am chef" /"mie prea mult",unii revin cu aceleasi intrebari.

pai daca tu nu iti faci timp sa te interesezi de ceva ce,personal te intereseaza,de ce sa imi iau eu (cel care raspunde) timp sa zic ceva ce s-a mai zis?

nu te obliga nimeni sa raspunzi :moron:

Link spre comentariu

Am zis sa mai postez si eu pt ca nu am mai avut activitate demult desi am citit tot la zi :moron:

Am inceput de o luna Unydine si Proteina amestecata cu creatina, dimneata cum ma trezesc si seara exact la culcare (nu suportam deloc creatina la gust si am amtescat cam 8 linguri in 1 kg de proteina ) ... am reusit sa scap de vreo 7 kg (incepusem sa dau jos dinainte sa iau chestiile astea cam cu o luna 2 dar greu si aveam un prag la 86kg sub care nu scadeam), dar cu alergat de 5 ori pe satamana la fel si sala ...am reusit.

Unydine iau cum ma trezesc si imediat dupa micul dejun ...asa scria pe prospect ..desi ei zic ca poti si 4 comprimate pe zi eu am ramas la 2

pun si eu o poza ca tot imi spuneati acum ceva vreme sa pun una :D.

Scuzati-mi frazele lungi ....sunt pe fuga :D

Tin sa mentionez ca 3 ani nu am bagat nimic in mine ...decat mancare si aia cam putina si sport la greu...cu ce am ales acum sa iau nu am extra forta sau balarii de genul asta ....dar parca ma regenerez mai repede plus ca imi compenseaza mesele ...

post-11089-1284558428_thumb.jpg

Editat de upi
Link spre comentariu

2 poze din Grecia...

am slabit 2 kg desi am mancat mancare de bufet suedez.... chiar m-am mirat

nu am crezut ca o sa ard suficient prin inot.Oricum inainte nu prea m-am tinut de sala corespunzator o luna si ceva.

20100907dsc0693.jpg

20100907dsc0824.jpg

Link spre comentariu

Si mie mi s-a intamplat la fel, tot in Grecia! Am mancat ca spartul dimineata si mai ales seara pe la taverne, pe la 21,30 abea incepeam masa. Cand am ajuns acasa m-am suit cu frica pe cantar jurand ca am pus cel putin 3 kg...cand colo nimic!Chiar eram la aceeasi greutate!

In schimb am dat-o aici in acelasi stil si intr-o saptamana am pus cele 3 kg preconizate! :moron:

Cred ca mancare lor e mai buna si fara sa ne dam seama am facut mult mai multa miscare cu inotul pe acolo!Alta explicatie nu gasesc!

Link spre comentariu

Sunt un pic cam sceptic in legatura cu : INSANITY 60-Day Total-Body Conditioning Program :laugh:

Dar despre P90X Extreme Training System ce parere aveti? Chiar dau rezultate?? :P :cheers:

http://www.youtube.com/watch?v=CIpSoMgTsaw

Editat de WickedAssHell
Link spre comentariu

2 poze din Grecia...

am slabit 2 kg desi am mancat mancare de bufet suedez.... chiar m-am mirat

nu am crezut ca o sa ard suficient prin inot.Oricum inainte nu prea m-am tinut de sala corespunzator o luna si ceva.

God damn it man, u`re hot !!! :cheers:

Pana la urma n-am inteles, ai ajuns la o concluzie cu inotul? Exista destule pareri cum ca inotul regulat e mult mai indicat decat alergarea pe banda, de ex.

NO-Xplode: azi am luat prima "doza", cea de acomodare a organismului. Am luat-o by the book, cu 45 min inainte de antrenament si min 2 h dupa ultima masa de dinainte de antrenament. Am ramas surprins de pomparea data. Plus ca problemele cauzate de oboseala, respectiv dureri de cap la antrenamentele grele cu greutati, au fost ca inexistente in seara asta. In ciuda unui antrenament destul de intens.

Eu personal sunt constient ca nu o sa arat niciodata ca gixxxeru`, pur si simplu datorita tipului somatic; cel mai mic exces caloric duce la depuneri adipoase in cazul endomorfului din mine. Asta in cazul in care am totusi o alimentatie cat de cat corespunzatoare...

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Culturism si fitness