bogdan_st Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Mie mi s-a parut mai slab ca anul trecut! Iar femeile...majoritatea aveau burta si vergeturi pe picioare! Iar imaginea GoldWing-ului era stricata de o blonda cu burta!! Parea mea! Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Mie mi s-a parut mai slab ca anul trecut! Iar femeile...majoritatea aveau burta si vergeturi pe picioare! Iar imaginea GoldWing-ului era stricata de o blonda cu burta!! Parea mea! Bogdan La capitolul motoare in mod categoric nu a fost mai slab ca anul trecut. Eu nu ma asteptam sa vad si m-am bucurat tare mult ca am vazut: KTM 950 Super Enduro BMW R 1200 GS Adventure BMW K 1200 GT toate modele 2006, precum si modele 2005 dar mai exotice: BMW HP2 Moto Guzzi Grisso Moto Morini Corsaro 1200 si daca reuseai sa te uiti atent intre picioarele Oanei vedeai si un Kawasaki monstruos (ZZR 1200 parca, nu stiu exact ca nu-i genul meu de motoare). Singurul lucru care m-a deceptionat este ca nu am vazut nici un Ducati 999 (mi-ar fi placut sa vad un R Xerox, dar nimic, nici un 999!) si nici Monster S4RS (sau macar S4R). Iar fetele ... avem noi preferatele noastre care au fost la fel de dragutze ca si anul trecut. Ascunse bine, erau si ceva reprezentante ale unei noi generatii de hostesse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 La capitolul motoare in mod categoric nu a fost mai slab ca anul trecut. Iar fetele ... avem noi preferatele noastre care au fost la fel de dragutze ca si anul trecut. Ascunse bine, erau si ceva reprezentante ale unei noi generatii de hostesse. Da domnule,asta e!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 (editat) Singurul lucru care m-a deceptionat este ca nu am vazut nici un Ducati 999 (mi-ar fi placut sa vad un R Xerox, dar nimic, nici un 999!) si nici Monster S4RS (sau macar S4R). Pai erau 2 bucati 999 parcate in fata salonului...la ce sa se mai osteneasca? Editat Mai 8, 2006 de Andyatf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 (editat) Ma adevarul e ca si eu m-am trezit cu o bestie scapata de sub control de era sa ma darame! Era un porshake (cred; ca nu m-am uitat la marca) d-ala cu telecomanda de se jucau oamenii mari cu el si mi l-au bagat printre picioare ca sa ma impiedic. In rest da...frumos. M-am lasat placut surprinsa de ambalarea unui motor (mi-au vibrat okelarii de pe nas) Insa mi-am revenit repede cand am simtit mirosul unic de bestie turata. In rest..mi-au placut iar mult chooparasele alea de-mi luau okii ca nu-mi mai venea sa plec de-acolo. Dragutz dragutz..... Editat Mai 8, 2006 de urzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 bah m-au capiat bebelusele alea de pe kawa de 1400...voiam si eu sa ma urc pe kawa si alea stateau lipite de motor am rugat pe unii sa le roage sa faca poze cu ele..da' un stand mai incolo, poate se dau dreacu' jos de pe kawa....dar nu au avut curajul sa le dea jos de pe moto.. slab.. sa fie o singura kawa 1400 in tot salonul si sa stea legumele alea pe ea...varza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 In rest..mi-au placut iar mult chooparasele alea de-mi luau okii ca nu-mi mai venea sa plec de-acolo. Dragutz dragutz..... Cele de la Choppers Life , da acolo pasiunea isi spune cuvantul ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 ........nici un lacat pentru discul de frana care sa aibe si alarma in cazul in care e miscat............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 io am intrat intr-un fel de transa...nu am avut ochi decat pt motoare, ba chiar am avut tupeu sa o rog pe o tipa sa isi traga piciorul ca sa pot face poza la nishte scaritze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 io am intrat intr-un fel de transa...nu am avut ochi decat pt motoare, ba chiar am avut tupeu sa o rog pe o tipa sa isi traga piciorul ca sa pot face poza la nishte scaritze... Mi se pare normal...of, la un motor nu te poti uita ca parca stai mereu sa te uiti in curu' lor...scuze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 "Tanti, tanti, puteti sa va trageti bulanu mai hacana, sa vaz mai bine metalu ?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 eu daca am vreo 5 poze cu fete e bine....m`am dus acolo sa vad motoare nu femei....pe alea le vad oricand shi oriunde....da` asha multe motoare noi shi faine nu vezi tot timpu` la noi.... mi`am facut shi eu o poza pe un virago de 750 shi mi`a stricat`o ala de la stand punand`o pe hosteasa sa se urce in spatele meu....mda... pozele mele o sa le vedetzi diseara, acuma fiind la munca nu am pozele cu mine....o sa le urc diseara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dro Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Ati prins careva o poza calumea cu Kawa 1400 ? m-a bagat in boala motoru ala si tot ce vad din el e un ghidon, un geam, si cand se vede tot e in ceata. Cu sau fara bebelusa nu conteaza, dar sa se vada ce trebuie !!! L-am pozat eu cu telefonul, dar intra la categoria ceata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geosuzu Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Ati prins careva o poza calumea cu Kawa 1400 ? m-a bagat in boala motoru ala si tot ce vad din el e un ghidon, un geam, si cand se vede tot e in ceata. Cu sau fara bebelusa nu conteaza, dar sa se vada ce trebuie !!! L-am pozat eu cu telefonul, dar intra la categoria ceata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karelia Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Care mai pune poze cu motociclete fara fete prin zona eu propun sa primeasca warn... asta iti place? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geosuzu Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 asta iti place? mie imi place cum zgarie rezervorul cu bratzara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 (editat) A trecut si mult asteptatul SMAEB 2006......dezamagitor ( parerea mea..), lipsit total de stralucire (cu ex. APRILIA+ bebelusele)...mai ales comparativ cu cel de anul trecut.. Mai frumoase (si mult mai multe decat anul trecut) erau motoarele parcate afara... Asta e, a trecut, asteptam la anul o mai buna organizare si amenajare (se vede si din pozele facute si postate aici ca majoritatea standurilor erau intunecoase si prafuite).... Editat Mai 8, 2006 de CARMELLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 HA, ultima poza e de la noi de la stand! Sa inteleg ca v-a placut...standul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 (editat) HA, ultima poza e de la noi de la stand! Sa inteleg ca v-a placut...standul? HA, Doar motociclistul din poza.. Editat Mai 8, 2006 de CARMELLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 numai atat...? sincer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 A trecut si mult asteptatul SMAEB 2006......dezamagitor ( parerea mea..), lipsit total de stralucire (cu ex. APRILIA+ bebelusele)...mai ales comparativ cu cel de anul trecut.. Mai frumoase (si mult mai multe decat anul trecut) erau motoarele parcate afara... Asta e, a trecut, asteptam la anul o mai buna organizare si amenajare (se vede si din pozele facute si postate aici ca majoritatea standurilor erau intunecoase si prafuite).... de ce dezamagitor? cum ar fi trebuit sa fie ca sa nu fie dezamagitor? ce nu a fost bine organizat? cum ar fi trebuit sa fie ca sa aiba o organizare buna? a fost mult peste cel de anul trecut, spatiu mai mare, mai multe modele si mai interesante. singura chestie care m-a deranjat era muzica data cam tare la anumite standuri de nu te mai intelegeai cu nimeni decat daca ii tipai cat te tineau plamanii in ureche si faptul ca trebuia sa ocolesti jumatate de hala ca sa treci de grupul oprit sa pozeze bebelusele (dovada ca si-au atins scopul). in rest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Primul Smaeb la care ajung .... pt mine unul a fost o experienta deosebita, pe care mi-am dorit-o mult si pentru care tin sa le multumesc in mod deosebit lui MOTOBRAND&bird eternul meu respect pentru ei ... doi oameni in adevaratul sens al cuvantului .... Incantat pentru ca v-am cunoscut pe o parte din voi ... imi cer scuze fata de cei carora nu m-am prezentat insa promit sa ajung la o intrunire imediat dupa ce termin cu zarva generata de bac si admitere, bucuros si pentru ca am reusit sa "incalec" cateva motoare pe care le vazusem doar la tv sau pe net si am reusit sa ma urc si pe 2 k-uri de 1200 cu acceptul celor de la stand care mi s-au parut destul de cooperanti (le multumesc pentru ca m-au ajutat sa ii aduc in casa Brandului un K fie el si unul de pus pe perete .. am sa pun si eu cateva poze .. asa ... ca sa fie si de la mine .. Pentru ca tot ceruse cineva poze cu kawa ... intr-adevar un motor deosebit ... nu sunt cele mai reusite poze dar .. CBR 600F .... sau ceea ce visez de ceva timp .. Spuneti si voi .. nu-i asa ca ne potrivim? .. suntem si de aceeasi varsta ... care va oferiti sa ne cununati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Primul Smaeb la care ajung .... pt mine unul a fost o experienta deosebita, pe care mi-am dorit-o mult si pentru care tin sa le multumesc in mod deosebit lui MOTOBRAND&bird eternul meu respect pentru ei ... doi oameni in adevaratul sens al cuvantului .... Incantat pentru ca v-am cunoscut pe o parte din voi ... imi cer scuze fata de cei carora nu m-am prezentat insa promit sa ajung la o intrunire imediat dupa ce termin cu zarva generata de bac si admitere, bucuros si pentru ca am reusit sa "incalec" cateva motoare pe care le vazusem doar la tv sau pe net si am reusit sa ma urc si pe 2 k-uri de 1200 cu acceptul celor de la stand care mi s-au parut destul de cooperanti (le multumesc pentru ca m-au ajutat sa ii aduc in casa Brandului un K fie el si unul de pus pe perete .. am sa pun si eu cateva poze .. asa ... ca sa fie si de la mine .. Spuneti si voi .. nu-i asa ca ne potrivim? .. suntem si de aceeasi varsta ... care va oferiti sa ne cununati ? Adica cum? Dupa ce ca te-am dus la SMAEB, mai vrei sa va shi CUNUNAM? Halal multumire! O "amenda".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Ati prins careva o poza calumea cu Kawa 1400 ? m-a bagat in boala motoru ala si tot ce vad din el e un ghidon, un geam, si cand se vede tot e in ceata. Cu sau fara bebelusa nu conteaza, dar sa se vada ce trebuie !!! L-am pozat eu cu telefonul, dar intra la categoria ceata. ia acilea,kawa by carlo ia acilea,kawa by carlo fotograf profesionist.cine vrea cd-ul cu smaeb.valabil numai pt fete,dk te simti fata cauta-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 ati vrut poze? na poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate