LordRhadoo Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Bebelusele iar si iar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 daca se uitau frumos....... inca ceva, mi-am dat seama in weekendul asta ca ne-am cam transformat in japonezi, adik de aia care au tot timpul inaintea ochiului un aparat foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 daca se uitau frumos....... inca ceva, mi-am dat seama in weekendul asta ca ne-am cam transformat in japonezi, adik de aia care au tot timpul inaintea ochiului un aparat foto Hai ca la un salon moto/auto, etc ceva merge....dar aia stau non-stop cu el la ochi cred ca si inainte de culcare fac o poza la ceas sa arate la ce ora s a culcat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Hai ca la un salon moto/auto, etc ceva merge....dar aia stau non-stop cu el la ochi cred ca si inainte de culcare fac o poza la ceas sa arate la ce ora s a culcat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Offff, carcotasilor! Eu inca mai salivez si dupa motoare si dupa fetele care le calareau! Si nu neaparat in ordinea asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Offff, carcotasilor! Eu inca mai salivez si dupa motoare si dupa fetele care le calareau! Si nu neaparat in ordinea asta! mah da-le.... de fete.ie naxpa ma.motoreta e mai de pretz mah da-le.... de fete.ie naxpa ma.motoreta e mai de pretz n'apai ce bucurie sa-ti mai aduca o femeie?mai ie si proaste si fudule si mai e si ...d'alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 (editat) Si cateva de la mine... Editat Mai 11, 2006 de samolapraga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 i'ai sabotat lui caty legatura la net sau tzi'ai facut rezerve de ciorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Doamne fereste....nu-i asa Ro ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 De mah, alea bipede erau cam cum sunt majoritatea motoretrelor din .ro, la a doua (treia, shaptea...) mana. Dej reprezentative per total pt fenomenu motoretistic din tara asta zic io. Si stii ce se zice despre motoarele second (+1, +2, etc.) hand: nu te uita la ceasuri, ca oricum is date inapoi. Vezi cum merg cand dai tura de testare si in ce stare sunt componentele. ..................perfect adevarat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Dar fetele astea de ce nu poarta echipament complet, iunclusiv casca pe motociclete??? Uite asa invatza lumea sa merga in pantaloni scurtzi cu sapca in cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 mishto poze, mishto aparat tre sa ai...samolapraga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maximusGT Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 chiar este nevoie de sistemul NOS de cate ori a fost folosit? cum se comporta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 samolapraga, de ce ai pus poze asa de mici? nu pot sa le pun pe desktop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gliga Laurentiu Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 (editat) p.. ... /index.php?...e=post&id=76482 woooaauuw ...!!!! Te rog frumos incearca sa-ti aduci aminte la ce stand ai vazut cricul asta lateral, ca sunt innebunit dupa el si poate incerc sa-l comand ! Multumesc mult ! Editat Mai 11, 2006 de Gliga Laurentiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 de departe cea mai frumoasa poza: iar astea 1 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 /index.php?...e=post&id=76482 woooaauuw ...!!!! Te rog frumos incearca sa-ti aduci aminte la ce stand ai vazut cricul asta lateral, ca sunt innebunit dupa el si poate incerc sa-l comand ! Multumesc mult ! la standul asta era...in dreapta tipei...dar nu stiu cum se numea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 /index.php?...e=post&id=76482 woooaauuw ...!!!! Te rog frumos incearca sa-ti aduci aminte la ce stand ai vazut cricul asta lateral, ca sunt innebunit dupa el si poate incerc sa-l comand ! Multumesc mult ! este motocicleta lui Tiberiu Troia! Il poti gasi la magazinul din cadrul statiei de metrou Romana-Moto-Market, parca se numeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 /index.php?...e=post&id=76482 woooaauuw ...!!!! Te rog frumos incearca sa-ti aduci aminte la ce stand ai vazut cricul asta lateral, ca sunt innebunit dupa el si poate incerc sa-l comand ! Multumesc mult ! te-au ajutat colegii k eu chiar nu stiam. eram atent mai mult la motoare decat la stand.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karelia Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Hai ca la un salon moto/auto, etc ceva merge....dar aia stau non-stop cu el la ochi cred ca si inainte de culcare fac o poza la ceas sa arate la ce ora s a culcat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gliga Laurentiu Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 este motocicleta lui Tiberiu Troia! Il poti gasi la magazinul din cadrul statiei de metrou Romana-Moto-Market, parca se numeste. Multumesc ca ai fost amabil si mi-ai raspuns, insa e o mica/mare problema ... eu sunt din Targu Mures si nu stiu cand mai ajung prin Bucuresti (poate la concertul lui Billy Idol ) Pe mine m-ar fi interesat daca acea piesa se gaseste intr-un magazin din Romania si daca se poate comanda ... Daca stie cineva il rog frumos sa ma ajute ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Didis Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Multumesc ca ai fost amabil si mi-ai raspuns, insa e o mica/mare problema ... eu sunt din Targu Mures si nu stiu cand mai ajung prin Bucuresti (poate la concertul lui Billy Idol ) Pe mine m-ar fi interesat daca acea piesa se gaseste intr-un magazin din Romania si daca se poate comanda ... Daca stie cineva il rog frumos sa ma ajute ! Incearca sa-i contactezi prin numerele de telefon de pe site-ul MotoMarket, poate ti le pot expedia intr-un fel sau altul. Daca nu sunt bune numerele de acolo, zi-mi si incerc sa aflu altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 (editat) O sa postez cateva poaze de la SMAEB 2006. Revin (Intentionam sa le pun acum de la serviciu dar am probleme cu netul si merge jalnic, le pun de acasa, dar macar va salut ) Asfalt uscat si salutari cu farul! Editat Mai 12, 2006 de alias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gliga Laurentiu Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Incearca sa-i contactezi prin numerele de telefon de pe site-ul MotoMarket, poate ti le pot expedia intr-un fel sau altul. Daca nu sunt bune numerele de acolo, zi-mi si incerc sa aflu altele. Multumesc baieti ! ... Le-am trimis un mail si sper sa imi raspunda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate