rook Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 http://www.citynews.ro/mures/eveniment-29/...-un-mort-75530/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 (editat) Cineva scrie acolo: "am carnet de mai mult de un an.. si conduc mai bine decat altii care conduc de 20 de ani... " ... Un altul scrie asa (incercand sa ia apararea celui care a facut accidentul, a omorat un om si nu are permis): "ba sunt in masura sa spun ca nu va face inchisoare...pt ca stiu ce are in spate...si pe cine are....si ca a condus fara permis......si daca isi lua permisu...majoritatea sil iau pe bani nu ma cunostiinte...deci e tot una....eu da la 7 ani ma dau pe motor si nam nici un permis nimic....si inca nam avut nici un accident ....." Editat Martie 12, 2010 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 http://www.citynews.ro/mures/eveniment-29/...-un-mort-75530/ Selectie naturala... Trist. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat Martie 12, 2010 Autor Share Postat Martie 12, 2010 da mi-e sila de cei care iau apararea generic numitului michael! cred ca astfel de cazuri s-au mai dezbatut! STUPID si trist pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Dupa poza de pe City News, ar trebui sa trag concluzia ca victima e chiar faimosul stunt rider Chris Pfeiffer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Nici nu a inceput bine sezonul si a inceput distractia. Cat priveste comentariile asa zisilor prieteni ale riderului fara carnet......asta e tara in care traim. Imi este deja sila. Mortu' e de vina, ca de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 (editat) Un cocalar obosit (adica, scuze, un "inger", vezi aici: http://www.youtube.com/watch?v=W9aEsY9kl8s ), produs al sistemului de "invatamant" din Romanica, ii da motorul altui handicapat, care pe deasupra nu avea nici permis. Apoi, culmea intelectualitatii, se suie in spate, ca pasager, cu handicapatul. Imbecilul trage de gaz, cWaiele i se umfla cu aer, apoi vine curba. "Oh-oh!" + buf! Citez dintr-un alt clip cu "destepti" (cautati pe net "manelist vs. bustean"): "he's dead... motherfucker". Aerul din kwaiele handicapatului (o sa-l numim, de acum inainte, generic, Michael) functioneaza ca un airbag, iar acesta scapa. O intreaga armata de cocalari prieteni cu susnumitii, cu bibilici microscopice, incep o generoasa campanie de bocit pentru inconstientul mort si una de iertat si gasit scuze pentru inconstientul viu. -= SFARSIT =- Ba, voi va dati seama ca suntem pe aceleasi strazi cu handicapatii astia? Editat Martie 13, 2010 de BlackDirt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Un cocalar obosit Ba, voi va dati seama ca suntem pe aceleasi strazi cu handicapatii astia? Si atunci ce naiba e de facut??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 (editat) Inchizi ochii si te rogi sa nu nimeresti pe aceeasi strada cu un analfabet terminat plin de "tal3nt". Din pacate numarul lor creste si odata cu el si probabilitatea de a nas in nas cu un "reisar" de 2 bani de genul asta aflat sub asaltul hormonal specific pubertatii Editat Martie 13, 2010 de X-eL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Trebuie lasati in pace, in cazuri extreme chiar incurajati in prostie... Natura isi va face treaba negresit. E doar o chestiune de timp.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fules Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Poate is preteni cu astia pe care iam vazut /index.php?...p;#entry1298845 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Cred ca fenomenul "fara permis" o sa tot creasca, motocicleta a devenit ultima fitza. "Daca te plimb cu asta mica, s-a terminat cu jmecheria" Motorul meu cand a fost furat, a mers doua luni prin bucuresti cu un cioroi fara casca deasupara, fara numar de inmatriculare si bineinteles,fara permis cioroiu'. Pe el nu il vede politia...Pe mine m-au oprit in absolut fiecare noapte, in acelasi loc, toata luna august(mai putin in noaptea in care a fost furat). Culmea, motocicleta am gasit-o la nici 3 km distanta. Ne mai miram ca dau coltu' din cand in cand niste raceri de ocazie, cand politia rutiera chiar nu-si face treaba? Atata vreme cat functioneaza sfanta spaga, o sa tot vedem cascadori de genul astora. Ramane sa speram ca nu o sa ne loveasca pe noi sau pe cineva drag noua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 fara permis...am inteles,dar motorul al cui e? nu cred ca un pustan de 18 ani are bani de asa ceva, cred ca parintii cu miliarde sunt cheia enigmei...daca si--ar educa odraslele sa nu se urce fara permis la volan-ghidon nu s-ar mai intampla nenorociri stupide ca asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 "vreau sa spun doua lucruri: !1 dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca pe nelutu alaturi de ingerashi si 2: referitor la toate persoanele care nus tiu ce vb si care doar acuza nu se gandesc k poate maine pot fi ei in situatia de fata? si sunt siguri k lor nu li se poate intampla nimik rau.iar pt "tot eu " care zice k lui nu i se poate intampla nimik pt k merge regulamentar si nu depaseste viteza, si chiar daca derapeaza pe ghiatza nu are cum sa fie accident fatal ,iti spun eu k ce eti-e scris nu ai cum sa ocolesti asa ca daca ti-e scris sa i-ti moara cineva in masina sau pe locul din spate pe motor tu fiind conducatorul,fie ca tu ai viteza ,fie ca nu,fie ca ai carnet de sofer, fie ca nu, tu poti sa mergi cat se poate de regulamentar, chiar cu 20 la ora si ti se poate intampla k dintr-o data sa nu i-ti mai prinda franele sau pur si simplu sa derapezi putin ,neesplicabil ,pasagerul din drea... [nn- blabla bla blablaa uri inutile]" - comenariu scris de o "roxana" (haifaiviza cu sclipici cel mai probabil) pe site acolo. Ii plina lumea de asftfel "ingerasi". Sa ne miram?! Spune ceva nemaiauzit pana acum?! Frate, fratzie, frazioare, fraztiorica, vericule... valeu ce cr..ini mai neamule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 RIP... mare pacat, il cunosteam oarecum pe cel care a decedat, avea bunici unde am si eu, l-am vazut de vreo cateva oi... totusi, ce minte trebuie sa ai sa te urci pe motor cu cineva cu experienta 0 (zero) si avnd in vedere conditiile meteo care sunt in aceasta perioasa... pacat dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 (editat) nu s-au invatat si nici nu se vor invata minte. Trist dar adevarat, legea e prea usoara la noi, indiferent de abatere. Editat Martie 14, 2010 de Ducati_RIder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 nush' daca ati remarcat dar melodia lui preferata era "florin salam - imi faci viata paradis" propun sa facem un subforum separat cu accidentele alora care nu poseda permis. stie toata lumea ca din accidente invatam ceva, dar consider ca invatam lucruri diferite din accidentul unui motociclist cu permis si ceva ani de experienta si altceva din acidentul lui nelutzu. la acesta din urma, ne mai radem, mai ascultam o manea, ne simtem bine intr-un cuvant. + ca e si o chestie superstitioasa, nu as lua o motocicleta ce a fost implicata intr-un accident mortal DECAT daca a omorat un prost din asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 nush' daca ati remarcat dar melodia lui preferata era "florin salam - imi faci viata paradis" propun sa facem un subforum separat cu accidentele alora care nu poseda permis. stie toata lumea ca din accidente invatam ceva, dar consider ca invatam lucruri diferite din accidentul unui motociclist cu permis si ceva ani de experienta si altceva din acidentul lui nelutzu. la acesta din urma, ne mai radem, mai ascultam o manea, ne simtem bine intr-un cuvant. + ca e si o chestie superstitioasa, nu as lua o motocicleta ce a fost implicata intr-un accident mortal DECAT daca a omorat un prost din asta. nu cred ca e bine sa te bucuri cand moare cineva,chiar si un prost fara permis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 nu cred ca e bine sa te bucuri cand moare cineva,chiar si un prost fara permis... De ce crezi ca intereseaza pe cineva ce crezi tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Se dovedeste iarasi ca motorul nu e o joaca. Uneori iti mai ofera si a doua sansa, uneori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albastru.vertical Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 ba ce dor mi-o fo de topicurile astea cu ispravi d'ale shlaparilor vitezani, laureati ai premiilor darwin - selectia naturala. please carry on and put them on my veins! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Este careva pe aici care a primit la nastere pe langa certificatul de nastere si carnet conducere categoria A, a carui valabilitate sa intre in vigoare peste 18 ani ? Sunt convins ca sunt multi care au invatat sa mearga pe motor strict la scoala de soferi dar multi au invatat pe "naspa". Oricum de invatat, invatam cu fiecare km... E si daca se intampla nenorocirea... se intampla... din greseli invatam, doar ca unii, din pacate nu mai apuca o a doua incercare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcow Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 bai da' parca's trase la indigo topicurile astea. sunt aia cu "ingerashu" , aia cu " bine ca murit ca dadea de mama pe trecerea de pietoni" , aia cu "era si el un suflet" si aia cu "sa va fie invatatura de minte fara carnet iti rupi mufa". pana la urma asta-i mort ca si ceilalti si nu o sa fie nici primul nici ultimul. ma indoiesc ca din groapa ii mai pasa de opiniile noastre la fel cum nu cred ca urmatorii care o sa-l urmeze in parada asta de tembeli care se nenorocesc prea devreme or sa aiba vreo jena in a face aceeasi greseala. trist e ca nu ai cum sa faci nimic ca sa-i opresti. nici nu stiu daca e vreun rost in a o face. isi cere si statistica banul ei. (50% din accidentele mortale sunt comise de cei fara carnet , 40% din accidentatii grav sub 21 de ani). pur si simplu asa stau lucrurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 bai da' parca's trase la indigo topicurile astea. sunt aia cu "ingerashu" , aia cu " bine ca murit ca dadea de mama pe trecerea de pietoni" , aia cu "era si el un suflet" si aia cu "sa va fie invatatura de minte fara carnet iti rupi mufa"[...] L-ai uitat si p-ala de mai sus, tovarasu' albastru.vertical, care are cate un orgasm de fiecare data cand se tavaleste unul cu o vitezana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albastru.vertical Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 L-ai uitat si p-ala de mai sus, tovarasu' albastru.vertical, care are cate un orgasm de fiecare data cand se tavaleste unul cu o vitezana. da ma da eo nu-s tipic. destup cate o bere cu fiecare astfel de ocazie da nu ma manifest si pe topic. d'aia nu apar si ca tipologie in enumerarea de mai sus. la sfarsit de sezon numar capacele de bere ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate