ninja_skija Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 In momentul asta le dau drumul acasa celor doi de la IML. Mada ramane in Bucuresti, asteptam sa aflam ora pt maine, pe Qaz il conduc acum fratii acasa, asa cum si-ar fi dorit. Eu personal probabil voi asista la slujba din Bucuresti iar apoi o sa fug dincolo la Qaz sa imi iau la revedere. Putere familiilor si celor apropiati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 R.I.P. :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 platim pretul unei infrastructuri de rahat. tin minte ca mereu cand treceam pe acolo ma uitam la bucata aia de asfalt care era pe langa canal si mereu ma minunam cum naiba sa lasi asa ceva in drum ca si cu masina te zguduia bine cand treceai peste ea. oricum arata drumurile de parca abia s-a terminat razboiul. jenant. pacat ca se lasa cu pierderi de vieti omenesti. bine ca s-au apucat acum sa astupe gropile si urmele din zona aia. no comment. later edit: daca vrei sa vedeti hal de strada va recomand str Tudor Arghezi din spatele TNB cu intrare din str Batistei. arata cel putin ca dupa o explozie nucleara iar politia nu face nimic cu cei care pun cutii in drum si iti cer taxa daca parchezi acolo. si e la nici 100 m de ambasada americana. asta e romania... Dzeu sa-i ierte.Durerea prietenilor e normala. Restu doar faceti posturi vb despre taxele de drumuri pe care de fapt motociclistii nu le platesc, despre datul in judecata a primariei, administratiei drumurilor si eventual arhitectul care a proiectat cheiul dambovitei si nu l-a prevazut cu zona de degajare cu nisip fin si cauciucuri.Groapa sau nu, bautura sau nu, caine evitat sau nu....viteza era prea mare ptr portiunea aia de drum, noaptea in care putea fi orice - caine, groapa sau niste tzigani care furau gardurile dambovitei sa le duca la fier vechi. Cand doi oameni mor pe loc, aia chiar e viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Pe Qaz l-am cunoscut cand si-a luat Viraga de sunetul careia era atat de mandru. Lucra si statea la mine in cartier, la 3 statii distanta si ne vedeam sa mai surubarim din cand in cand. Era un singuratic, dar datorita motorului si-a facut multi prieteni si s-a simtit foarte bine. M-a ajutat de fiecare data cand am apelat la el si incercam sa ne sprijinim, ca intre prieteni... Era un urias bland, vorba lui Placebo, si nu imi vine sa cred ca nu mai e aici... nici nu vreau sa imi imaginez ce e in sufletul parintilor pe care si asa ii vedea destul de rar. Sunt inca socata de vestea mortii celor doi. Un inceput trist de sezon... Mergeti cu mare grija, lasati viteza, ca toata tara asta e o mare groapa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
galatzi_mic Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 De ce Doamne ? ( Dumnezeu sa-i ierte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadRider Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Odihneasca-se in pace. Doar atat se mai poate spune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Aseara mi s-a aratat la TV stirea, si am fost ferm convinsa ca gropile/craterele cat si iluminatul si "sufletul" celorlalti participanti la trafic sunt de vina si pentru acest accident si pentru destule ce vor mai veni. Nu i-am cunoscut dar asta nu inseamna ca nu imi lasa un gust amar acest accident. Sunt revoltata cand vad stiri facute doar ca sa fie ceva senzational, fara nici o legatura cu adevarul. Din pacate realitatea este ca pana nu moare cine trebuie sau mai rau, cine nu trebuie, sau pana nu isi rupe masina Xulescu sau Yculescu, gropile astea nu vor disparea. Asa ca fiti cu ochii in patru mai mult ca pana acum, pentru ca sunt mult prea multe cratere, si nu din alea de poti trece prin ele si gata, nu sunt din alea care te arunca in stalp, care iti rup roata sau in care cazi cu jumatate de masina! Be very very careful! Cred ca ar fi cazul sa invatam ceva din acest eveniment tragic...si anume sa nu ne lasam niciodata pe tanjeala, sa fim mereu vigilenti, pentru ca pe aceste drumuri mereu apar obstacole ( chiar si in cateva ore). Tot timpul trebuie mers avand in gand faptul ca suntem pe soselele din Romania si ca, din pacate, orice lucru rau este posibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Cheltuielile de inmormantare sunt foarte mari,de aceea va rog sa-mi spuneti cum putem ajuta familiile? cine se ocupa de strans? sunt sigura ca oricat e binevenit... multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Chiar asa : cine unde si cand se strang banutii ptr ajutor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boaba_bw Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 (editat) Va rog sa ma iertati daca sunt off-topic sau daca intereseaza pe cineva,dar acum 30 de minute am trecut pe acolo ,exact pe langa locul accidentului si se reparau gropile din asfalt...Adica astupau urmele... oricum banda 1 era dezastru... Ce sa mai... Tragedie... RIP ps : Nici macar nu poti sa le spui gropi... Editat Martie 22, 2010 de Boaba_bw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tina_pisi Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Odihneste-te in pace Qaz ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GABONE77 Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 vad ca se tot vorbeste de viteza, se stie oficial ce viteza aveau la momentul producerii nefericitului eveniment? de murit poti sa mori si daca dai cu capul de bordura nu trebuie sa fii racheta umana ca sa dai coltul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubcsi Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 R.I.P. familiilor... stiu prin ce trec acum. Asa au murit si fiica mea si prietenul ei, FazĂŠk, ( MOTORORULT asa il stiati pe Forum). Au trecut aproape 3 ani de atunci. (1 iunie 2007-Oradea). R.I.P. :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stalky36 Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Trist.... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 RIP si tarie de otel familiei inafara de faptul ca ar trebui sa se organizeze ceva pe tema gropilor din bucuresti, adaug si faptul ca Antena1 precum si celelalte posturi de stiri ce au avut reportaje ar trebui sa prezinte un drept la replica al nostru si anume, nu viteza ucide ci drumurile si conducatorii patriei iubite. la 40 km/h daca ai pus motorul jos se duce mai mult de 40m asa ca sa nu ne mai spuna ca viteza ucide! PROSTIA UCIDE SI LIPSA INFRASTRUCTURII UCIDE acolo este un tronson de drum marcat cu limita de 60km pe ora si nu poti sa mergi mai repede decat daca vrei sa mori coincidenta face sa merg zilnic pe acel sector de drum si pot spune urmatoarele: 1. lumina este inexistenta (adica nu este luminat slab - NU ESTE LUMINAT CLAR) cu toate ca sunt stalpi montati doar ca nu ii aprinde nimeni, doar pe partea cealalta de chei merg lampile 2. capcanele sunt capcanele gurilor de canal care nu sunt la nivel si pe deasupra s-a mai taiat si asfaltul in jurul lor fara a fi semnalizate de nici un fel de catre cei care se ocupa de drumuri sau APA NOVA, nu stiu. 3. asfaltul este deteriorat intre benzi (cratere de tip sant cam pe o portiune de 300m dinspre vacaresti spre vitan) deoarece nu s-a ingrijit nimeni sa le astupe dupa dezapezire. 4. exista niste denivelari de ciment care se manifesta urat daca nu le vezi (adica au sapat unii si au pus mai mult ciment decat trebuie, se vede si pe reportaj, aceste denivelari fiind adevarate trambuline si la 40 km/h - vezi banda 2) 5. aprope de targul vitan soseaua este denivelata, adica asfaltul este numai valuri de la calitatea deosebita a acestuia ce sa mai, trebuie sa luam atitudine, sa iesim in strada si sa cerem justificare banilor pe care ii dam in benzina, roviniete, impozite, altfel nu se poate. DOAR MISCARI DE STRADA FRATILOR, chiar si VANDALISM CA LA GRECI, numai miscarea de masa poate face ceva, iar daca ne strangem ati vazut ce iese la EXISTAM IN TRAFIC COMUNITATEA MOTOCICLISTICA NU FACE NIMIC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Sunt perfect de acord cu tine. Te rog sa-ti pui o singura intrebare : Daca groapa nu era acolo, si aveam sosele civilizate si iluminate, le cresteau sansele sa ajunga acasa intregi, cu 90% ? Si daca judeci la rece si raspunzi cum as raspunde eu, cine are 90% din vina ? Odihneasca-se in pace ! Ce aveti maaa???Canalul ala e (cuvant urat)..nici nu stiti cine a condus mototu` Ce viteza aveauetc...Asa ati facut si cand am avut eu accident..1000 de idioti cu chestii din alea avea costum ..dc aveam plm ..daca daca daca...D-zeu sai odihnesca in pace! dar problema e ca 99% dintre motociclistii cu moto sport sunt sifilitici (inclusiv eu)..mergi cu 100-150 in Bucuresti..la ce te astepti? Apari la tv numai ca s-ar putea sa ai nesansa ca tu sa nu`ti vezi reportaju Numai prostii debitati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 (editat) Mada a ajuns la capela... Cine doreste sa mearga.... Ora inmormantarii o vom afla mai pe seara . Editat Martie 22, 2010 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tassadar Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 (editat) Dzeu sa-i ierte.Durerea prietenilor e normala. Restu doar faceti posturi vb despre taxele de drumuri pe care de fapt motociclistii nu le platesc, despre datul in judecata a primariei, administratiei drumurilor si eventual arhitectul care a proiectat cheiul dambovitei si nu l-a prevazut cu zona de degajare cu nisip fin si cauciucuri.Groapa sau nu, bautura sau nu, caine evitat sau nu....viteza era prea mare ptr portiunea aia de drum, noaptea in care putea fi orice - caine, groapa sau niste tzigani care furau gardurile dambovitei sa le duca la fier vechi. Cand doi oameni mor pe loc, aia chiar e viteza. Este adevarat ca rovinieta nu se plateste la mobre dar impozit anual se plateste la orice e inmatriculat cu certificat de inmatriculare. In carburant se gasesc alte taxe pe care si motociclistii le platesc cand alimenteaza la pompa. Tu nu stii de toate astea sau la tine platesc parintii ? Editat Martie 22, 2010 de tassadar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Ce sa mai, trebuie sa luam atitudine, sa iesim in strada si sa cerem justificare banilor pe care ii dam in benzina, roviniete, impozite, altfel nu se poate. DOAR MISCARI DE STRADA FRATILOR, chiar si VANDALISM CA LA GRECI, numai miscarea de masa poate face ceva, iar daca ne strangem ati vazut ce iese la EXISTAM IN TRAFIC COMUNITATEA MOTOCICLISTICA NU FACE NIMIC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Chiar asa : cine unde si cand se strang banutii ptr ajutor ? Si eu astept acest raspuns... daca il stie cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Dzeu sa-i ierte.Durerea prietenilor e normala. Restu doar faceti posturi vb despre taxele de drumuri pe care de fapt motociclistii nu le platesc, despre datul in judecata a primariei, administratiei drumurilor si eventual arhitectul care a proiectat cheiul dambovitei si nu l-a prevazut cu zona de degajare cu nisip fin si cauciucuri.Groapa sau nu, bautura sau nu, caine evitat sau nu....viteza era prea mare ptr portiunea aia de drum, noaptea in care putea fi orice - caine, groapa sau niste tzigani care furau gardurile dambovitei sa le duca la fier vechi. Cand doi oameni mor pe loc, aia chiar e viteza. Faptul ca dobitocii asfalteaza acum arata ca nu ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackman Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 (editat) ...literele imi fug din fata...nu pot sa scriu mai nimic...plang si durerea mi-o pot exprima doar prin...lacrimi in tacere...Mada am sa fiu acolo sa-mi iau ramas bun... :rose: Condoleante familiilor, prietenilor si celor care au avut norocul sa-i cunoasca pe acesti doi oameni deosebiti... Qaz , Mada ... Editat Martie 22, 2010 de Blackman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana23 Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 E terifiant...in continuare nu pot sa cred ca nu mai e printre noi..un om deosebit, unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut..e revoltator ca politia nu demareaza o ancheta.Se pare ca tot prietenii vor deslusi conditiile misterioase in care a murit..Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 :rose: Adio Qaz , adio Mada ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 (editat) RIP si tarie de otel familiei ce sa mai, trebuie sa luam atitudine, sa iesim in strada si sa cerem justificare banilor pe care ii dam in benzina, roviniete, impozite, altfel nu se poate. DOAR MISCARI DE STRADA FRATILOR, chiar si VANDALISM CA LA GRECI, numai miscarea de masa poate face ceva, iar daca ne strangem ati vazut ce iese la EXISTAM IN TRAFIC COMUNITATEA MOTOCICLISTICA NU FACE NIMIC? SUSTIN ACEST LUCRU!! Este ultima solutie ca sa putem fi bagati in seama si poate sa se faca demersuri in rezolvarea unor probleme. Editat Martie 22, 2010 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate