m4v3rick Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 ai grija cu trantitu de pamant, sa nu o iei ad literam, ca-i pacat de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 ai grija cu trantitu de pamant, sa nu o iei ad literam, ca-i pacat de motor Doamne fereste sa ma trantesc de pamant cu motoru. Dupa cum ziceam sunt cel la tanar SV-ist prezent la intrunire si inca depind de altii financiar....si deaia zic ca tre sa ma trantesc de pamant (evident echipat in combinezon ) ca sa ii dovedesc lu' mami cat de mult imi doresc ca ajung la intrunirea nr.2 ( sper sa nu fie nevoie de astfel de practici necurate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Doamne fereste sa ma trantesc de pamant cu motoru. Dupa cum ziceam sunt cel la tanar SV-ist prezent la intrunire si inca depind de altii financiar....si deaia zic ca tre sa ma trantesc de pamant (evident echipat in combinezon ) ca sa ii dovedesc lu' mami cat de mult imi doresc ca ajung la intrunirea nr.2 ( sper sa nu fie nevoie de astfel de practici necurate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
avic71 Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 (editat) Ma , parca erau suzete.Acum sunt buburuze ? Sunt si eu de acord cu inca un drum , dar daca se poate "doresc" cel putin o luna de refacere PS : Chiar a tinut schimbatorul ala. Merci Vic Si sa te refaci miraculos cu placere ,cand vine vorba de "carperli" nu dau inapoi Editat Mai 12, 2009 de avic71 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 (editat) Haidati cu voturile!!!! Editat Mai 13, 2009 de pepsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Haidati cu voturile!!!! la naiba...pe mine nu ma lasa sa deschid pagina, netu de la serviciu ... dar votez diseara de acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_C Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 la naiba...pe mine nu ma lasa sa deschid pagina, netu de la serviciu ... dar votez diseara de acasa Asa iti trebuie.Sa vezi cum e. Radeai de mine ca nu pot sa deschid ala de transfer de fisiere. (glumesc) Daca vrei votez eu si pentru tine Ma , care ai votat ca nu ti-a placut prima intalnire ??? Cred ca e unu care a stat acasa si nu a venit (de oftica) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Well, am votat de doua ori . pentru ca pot hahahah. O data la munte, apoi la mare. Cum va fi, numai sa fie. Aseara m-am intalnit cu un sv-ist pe mosilor-obor... nu stiam cine e. Asadar, multe SV-uri in Bucurestiul asta . Avea B-xx-GJI . Il demascam, il prindem la colt si il informam de actiunile noastre. Ce rau sunt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Salut! Citesc topicul acesta de ceva vreme , dar scriu abia acum pentru ca de vineri sunt proaspata posesoare de SV 650 s - an 2000, o minunatie albastra care mi-a luat mintile de la primul drum impreuna. Saptamana trecuta mi-am vandut Aprilia Pegaso care mi-a fost tovarasa de drum timp de 1 an, si acum "invat" din nou sa merg pe motoreta...sunt ceva diferente destul de importante fata de un enduro-touring... IN curand voi pune si poze cu XENA (asa o cheama ) ,si la urmatoarea intrunire de SV-uri voi participa cu siguranta, si voi aduce cu mine si un miar , tot S ( fostul proprietar al XENEI tocmai face un up-grade la SV 1000). Pana atunci, ne-om vedea la ARC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Balauru123 si Szerso : Va urez cat mai multi km impreuna cu motoretele . Sa aveti grija intotdeauna si drumul sa va fie liber Astazi o sa ajung si eu pe la arc...daca nu va sperie cativa nori pe cer. . Am reusit sa merg prin parcare cu sv650s 2003 (cel al lui @ balauru123, multumesc ) si am simtit diferentele. E putin mai inalt , mai ascultator . Imediat m-am urcat pe a mea si tind sa ii dau dreptate lui @ avic71 cand spunea despre ghidonul meu ca se misca ciudatel...greu. Acum am observat si eu acest lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 @Szerso: sa va intelegeti si sa va iubiti la drumuri de toate tipurile. @Redpik: daca nu ploua vin si eu la arc, daca ploua parca nu as fi chiar atat de incantat sa fiu si ud pe frigul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_C Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 @Szerso: sa va intelegeti si sa va iubiti la drumuri de toate tipurile.@Redpik: daca nu ploua vin si eu la arc, daca ploua parca nu as fi chiar atat de incantat sa fiu si ud pe frigul asta Stabiliti o ora pentru arc , ca n-o sa stati 7 ani acolo ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 @Redpik : e vreo diferenta intre cum raspunde la acceleratie cel din 2003 fata de cel vechi? De exemplu pe mine ma deranjeaza ca pe un drum mai cu gropi, de le socuri, imi mai scapa uneori mansonul un pic de sub control si smuceste nu foarte frumos. Sunt curios daca si cel pe injectie face la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 (editat) eu la 6.30-7 sunt acolo Mi se pare mai domoala acceleratia, de la gaz inchis complet in sus. Cred ca asta e injectia. Desi daca te inveti si pe carburatie poti scapa de smucituri. Eu le mai controlez , desi maneta mea stiu sigur ca se misca mai greu (s=ar putea sa trebuiasca unse cablurile). Poate deasta e mai putin temperamentala. E problema V-urilor . Un prieten s-a speriat cand s-a plimabat cu ea. A fost primul lui V si a zis ca e stricata acceleratia . Totul tine de incheietura. Parerea mea. Editat Mai 13, 2009 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 In general injectia nu are acele socuri, la masini chiar exista un mic delay intre momentul in care apesi pedala si momentul in care inceapa sa traga. carburatia e bruta, ce-i zici aia face nu sta pe ganduri @Tija: si mie mi-a facut figuri pana am invatat sa o tin si ma enerva ca ma concentram sa misc finut mansonul si oboseam din cauza asta destul de repede. acum e mai ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balauru123 Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Salve. Cu placere Redpik. Daca mai vrei sa dai o tura ne intelegem...numai sa ai grija fiindca imi place tare mult de ea. Azi i-am facut botezul pe ploaie. Mers pana in Voluntari la R.A.R. pentru identificare pe o mica ploicica...trafic si udeala pe jos. Dar a fost ok, s-a comportat exemplar si mai scotea si aburi la stop . Probabil nu ii plac baltile. M-am speriat putin cand am vazut norii de pe cer avand in vedere ca e primul meu drum pe sosea (cei 5 km de azinoapte nu se pun fiindca era uscat si liber), dar a fost ok pana la urma. Apropo caut o oglinda dreapta, pentru modelul 2003+ . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 @radu86 : Daca is singur nu prea am nici eu probleme, cu pasager e insa cam suparator. Si cum majoritatea drumurilor noastre sunt ori rele ori foarte aglomerate (ori si una si alta) si eu prefer sa le evit pe cele aglomerate....cred ca ajung sa-mi iau ceva gen V-strom sau sa revin la 4 in linie :-(. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 (editat) eu in weekend am mers cu pasager la drum lung si am constatat ca vibreaza mult mult mai tare . Cand sunt singur e destul de ok, dar cu pasager imi amortesc mainile urat . Nu renunta la frumusete de motoreta ... poti sa-i mai umbli la reglajele cablului de acceleratie. Editat Mai 13, 2009 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristianMotoRider Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Redpik si eu am avut acceleratia mai grea si dc...surubul era prea strans lam desfacut un pic si acum parca e reglat din fabrica si fie care si-l poate regla cum doreste..in functie de mana care o are(indemanatic,neindemanatic)iar cei care isi supara pasagerele cu smucituri si vor sa nu le mai supere folositi ambreajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
torqu3 Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Daca is singur nu prea am nici eu probleme, cu pasager e insa cam suparator. Si cum majoritatea drumurilor noastre sunt ori rele ori foarte aglomerate (ori si una si alta) si eu prefer sa le evit pe cele aglomerate....cred ca ajung sa-mi iau ceva gen V-strom sau sa revin la 4 in linie :-(. cred ca te referi la ceva smucituri,mi se intampla si mie insa extrem de rar,ori motorul meu nu face ori mana mea e formata pe sv .trebuie vazut daca nu ai probleme tehnice ,cabluri ,carburatoare desincronizate,bujii,etc. in cazul in care tehnik e ok,atunci problema e in alta parte,motorul raspunde brutal ,dar nu.i greu de controlat(singur ,sau cu o pers +bagaje). cat despre 4 linie yo nu vreau sa ma mai intorc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 @radu86 : Daca is singur nu prea am nici eu probleme, cu pasager e insa cam suparator. Si cum majoritatea drumurilor noastre sunt ori rele ori foarte aglomerate (ori si una si alta) si eu prefer sa le evit pe cele aglomerate....cred ca ajung sa-mi iau ceva gen V-strom sau sa revin la 4 in linie :-(. motoru in V este unul mai "nervos" de felul lui incepand sa impinga/traga inca de la o turatie mica, Cine a mers pe un in-line-4 si apoi pe un V-twin si baga mana in gaz la fel cum o facea pe cel cu 4, va avea parte de o surpriza cel putin neplacuta, daca nu chiar foarte urata. Dupa ce te-ai obisnuit cu un V-twin si te sui pe un inline4 pana in 4000-5000rpm zici ca stai pe loc sau mai bine te dai jos si o impingi Daca vrei sa schimbi SVul pe un V-strom, mare branza nu o sa faci, este exact acelasi motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 @radu86 : Daca is singur nu prea am nici eu probleme, cu pasager e insa cam suparator. Si cum majoritatea drumurilor noastre sunt ori rele ori foarte aglomerate (ori si una si alta) si eu prefer sa le evit pe cele aglomerate....cred ca ajung sa-mi iau ceva gen V-strom sau sa revin la 4 in linie :-(. singurul lucru naspa pe care il simt cu pasager este faptul nu pot lua succesiuni rapide de curde deoarece se simte ca suspensia spate e prea moale. in rest eu zic ca se comporta foarte bine, ba chiar pot sa ma aplec mai usor cu pasager decat fara, o simt cumva mai aderenta si stabila, cand sunt singur parca prea e fulg. si un pic trebuie renuntat la turatiile foarte joase atunci cand merg cu pasager(gen 3000 de ture) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristianMotoRider Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 (editat) turatia sv-ului este de 4500 daca te uiti si pe cadru iti scrie,deci daca mergi constant functionarea optima al motului este la 4500, adica nu vibreaza nici prea tare nici prea incet.la 3000(daca cunosti bine motorul) simti ca nu prea ii place,asa parca e chinuit parerea mea(parca ar zice ,,hai ma,numai atat iti bati joc de mine si bunica ta m-ar tura mai tare?,,) Editat Mai 13, 2009 de khrisstyan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 bunica.... Uite ca nu m-a dus capul sa umblu la surubul acela . Mersi . Eu tot cam pe acolo o tineam in turatie 4200-4700 rpm... Cat despre curbe si pasageri, nu pot decat sa spun ca sta foarte bine pe viraje, oricat de mult te-ai apleca poate c-am fost cam zurliu, dar mi-a placut stabilitatea ei fata de cea cand eram solo. Se aseaza bine si acolo sta . Mie mi-au placut si succesiunile rapide (nu stiu daca si pasagerei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 bunica.... Uite ca nu m-a dus capul sa umblu la surubul acela . Mersi . Eu tot cam pe acolo o tineam in turatie 4200-4700 rpm... Cat despre curbe si pasageri, nu pot decat sa spun ca sta foarte bine pe viraje, oricat de mult te-ai apleca poate c-am fost cam zurliu, dar mi-a placut stabilitatea ei fata de cea cand eram solo. Se aseaza bine si acolo sta . Mie mi-au placut si succesiunile rapide (nu stiu daca si pasagerei ) Eu cred ca statea asa bine pe curbe pentru ca pasagera pilota mai mult mobra decat tine, tu erai mai mult spectator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate