mariuspmg Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 Salut, Gasesc pe cineva care sa-si doreasca aceasta toba finala? Eu as prefera una stock. Doresc sa schimb si deflectorul Puig cu unul touring. Ma intereseaza un schimb avantajos pentru ambele parti. Sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 Salut, Gasesc pe cineva care sa-si doreasca aceasta toba finala? Eu as prefera una stock. Doresc sa schimb si deflectorul Puig cu unul touring. Ma intereseaza un schimb avantajos pentru ambele parti. 20120725_183901_resize - Copy.jpg 20120725_183728_resize - Copy.jpg Sa auzim de bine! Salut. Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 Sal,dupa cum ti-am zis in privat mi-ar placea si pretul ii ok dar uite saraca ii pe masa de operatie si nu stiu cum rez evacuarea inca pai unde mai e sv? vad ca ai trecut serios la treaba. spor. de abia astept sa o vad gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 (editat) Sal,acum sint la munca si moto ii la caldurica (masa de operatii ) la coc motors pina in aprilie cind vin acasa sper ca o sa facem o tura impreuna,nu? Editat Decembrie 19, 2014 de romyc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 neaparat cind e gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiokoti Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 Salutari la toti. Sunt un viitor posesor de frumusete pe 2 roti. As dori totusi un pic de ajutor... Am de ales intre Suzuki sv650N cu vreo 56000km sau un Kawasaki ER6-N tot cu vreo 56000km. Kawasaki e mai scump cu vreo 2500 ron. Intrebarea mea e care ar merita mai bine? Am citit diferite forumuri straine in care se scrie ca Suzuki desi e mai vechi e mai buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 Din ce an e Svu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiokoti Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 Nu stiu sigur, dar e ori din 1999 ori din 2000. Kawasaki e din 2006. Suzuki-ul e inscris, Kawasaki nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 Alege Kawasaki. Datorita anului exista posibilitatea ca Eru sa aiba km mai apropiati de realitate. Sv-ul sigur,nu. In plus eru e pe injectie si asta inseamna un consum mai bun. Sa nu mai zic ca la revanzare iti va fi mai usor sa o dai,fata de sv care are o varsta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 Avand in vedere ca-s vreo 500 euro diferenta inseamna ca er-ul e pana in 2000e, sigur nu e teapa aia ce a mai aparut pe aici revopsita si cu mai putin kilometri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiokoti Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 Acel Suzuki are ceva toba custom cu care tipul mai facea prostii pe la intalnirile moto In rest stiu ca e intretinuta. Kawasaki-ul e 8500 ron si e adusa din Italia.Suzuki e 1400 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Ianuarie 2, 2015 Share Postat Ianuarie 2, 2015 Salut si la multi ani! Tot am auzit mitul legat de mersul pe ploaie, patrunderea apei la bujia cilindrului din fata si de aici probleme. Dar ... nu am inteles cum procedez in caz de. Asadar, sa zicem ca ma prinde vreodata ploaia si incepe sa-mi faca probleme, iar pana acasa mai am ceva distanta pana ajung. Cum procedez ? Voi ati patit vreodata treaba asta ? Sau trebuie sa ploua serios ca sa ajunga apa acolo ? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Ianuarie 2, 2015 Share Postat Ianuarie 2, 2015 Eu nu am pățit-o deși am mers pe o ploaie torențială de nu vedeam nimic și a fost ok. Sunt pe aici colegi care au pățit-o. Cred ca mare lucru nu ai ce face pe loc, poate dacă ajungi într-un garaj sau ceva sa usuci bujia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiokoti Postat Ianuarie 2, 2015 Share Postat Ianuarie 2, 2015 Asta cu bujia e in cazul SV-ului... nu? M-ar interesa daca un motor pe injectie e mai fiabil ca unul pe carburatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiokoti Postat Ianuarie 2, 2015 Share Postat Ianuarie 2, 2015 Intrebarea mea nu era cu privire la bujii. Cum am mai scris mai sus, ar trebui sa aleg intre doua modele de motocicleta si nu stiu care ar fi alegerea potrivita. Tot citesc de SV si sunetul lui inconfundabil... Ca e buna pentru incepatori... motorul e fiabil... dar mi-ar place si Kawasaki-ul datorita design-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kar_ile Postat Ianuarie 3, 2015 Share Postat Ianuarie 3, 2015 Am mai intrebat parca, dar mai intreb poate a aparut cineva care stie. Merge montat motor de sv650 pe cadru de tlr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiokoti Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 Stiu ca e un topic despre Suzuki, dar as mai avea ceva modele despre care as intreba. Am mai zis ca am de ales intre Suzuki SV650n si Kawasaki ER6n. Numai ca acum au mai aparut doua modele care imi fac cu ochiul... Si anume Honda CBF600 si Kawasaki Z750 ambele din 2004. Ce ziceti voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 Tu habar nu ai ce vrei. Ia frate ce iti place cel mai mult, ce iti incanta inimioara, dar ai grija sa fie, pe cat posibil, cat mai noua si mai ales, in stare foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 A desfacut cineva comanda de ghidon, ce-a cu semnalizarea ? Imi merge cam greu comutatorul de la semnalizare, plus ca are tendinta sa raman blocat cand il actionez in oarecare parte. As desface sa curat / ung putin pe acolo, dar mii sa nu-mi ramana piese cand pun la loc. M-am uitat pe internet dar nu am gasit ceva gen tutorial si nici in carte nu pare a fi dat. Ma gandesc ca nu ar trebui sa fie mare filozofie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 A desfacut cineva comanda de ghidon, ce-a cu semnalizarea ? Imi merge cam greu comutatorul de la semnalizare, plus ca are tendinta sa raman blocat cand il actionez in oarecare parte. As desface sa curat / ung putin pe acolo, dar mii sa nu-mi ramana piese cand pun la loc. M-am uitat pe internet dar nu am gasit ceva gen tutorial si nici in carte nu pare a fi dat. Ma gandesc ca nu ar trebui sa fie mare filozofie. Baga spray pentru contacte.Are efect ca wd-40,adica unge si curata.In plus nu afecteaza contactele electrice. Eu am cumparat unul de la carrefour si il tot folosesc de 1 an fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Desfacut, curatat cu grija, montat la loc, gresat. Merge vaselina normala ? Pusa in strat subtire, pertinent, nu ca la planetare. ) Sau ce recomanzi pentru ungere ? Multumesc pentru raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Pentru lubrefiere poti sa folosesti o vaselina normala (dupa ce ai curatat in prealabil), dar sa ai grija sa nu dai pe contacte cu ea pentru ca nu conduce curentul. Pentru contacte exista un spray special. Daca vrei, poti sa-ti imprumut eu asa ceva: http://www.duecielectronic.it/index2.php?lang=eng&menu_1=prodotti&cat=lubrificazione&menu_2=N-77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boghi13 Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 intrebare de om nepriceput vaselina grafitata, sau chiar grafit direct nu merge? are proprietati de respingere a apei, conduce curentul, pare o alegere buna...am si eu un ghidon dat jos si comenzile desfacute deci probabil ca o sa am si eu de curatat / gresat, astept sa treaca frigul un pic ca dehh hala e neincalzita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 Sa traiti intru multi ani. Pun o intrebare in numele unui prieten care nu are cont aici.Mobra: SV650 2003.Intrebare: se poate pune un 180/55 pe spate? Daca da, merita? Daca si-a mai pus cineva, cum se simte? Daca nu, care ar fi marimea maxima recomandata? 170? Sau 160-ul cu care vine stock este idealul?Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 Stai asa: deci SV650 si SV1000 nu au aceleasi jante? Intreb pentru ca vad pe net ca SV1000 vine cu 180/55 stock pe spate.(Intrebarea mea ramane pentru cei care au incercat eventual marimi mai mari de cauciuc pe janta stock). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate