marga_iulian Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 Piese hornet 600 2004,vezi semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 For your viewing pleasure : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 For your viewing pleasure : nice...sa vina primavaraaaa!aici deja sunt 5 grade,deci semne bune anul are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Straic Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 nice...sa vina primavaraaaa!aici deja sunt 5 grade,deci semne bune anul are ma mut la BM in acest caz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 da chiar ca .. george vezi ca venim peste tine .. poate mai faci rost de potiune magica )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 pai cu potiune magica nici nu mergem cu mobrele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 da chiar ca .. george vezi ca venim peste tine .. poate mai faci rost de potiune magica )) haideti voi numa,elixirul tineretii exista din belsug aici yuhuuu....azi 6 grade tot mai caldut,zapada dispareeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 (editat) yuhuuu....azi 6 grade tot mai caldut,zapada dispareeeee www.youtube.com/watch?v=Cg-VF9fg2ZU Editat Februarie 21, 2012 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 cica vineri 8 grade si vineri 12. o fi bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Nu prea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 mie-mi spui ca am mobra la vopsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 (editat) mie-mi spui ca am mobra la vopsit. si eu... dar Viespea iese la soare si aer curat saptamana viitoare cel tarziu.a primit lant de distributie nou,ulei nou,o sa toarca exact ca o pisicuta...una turbata Editat Februarie 21, 2012 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 dar Viespea iese la soare :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga_iulian Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 /index.php?/topic/673982-parbriz-hornet-2003/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 bai nene .. eu vreau sa scot topcase-ul de sub masa din bucatarie .. tre sa fac o prindere la hornetzica si o placa givi ceva?aveti idee ? sau cineva care vinde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 bai nene .. eu vreau sa scot topcase-ul de sub masa din bucatarie .. tre sa fac o prindere la hornetzica si o placa givi ceva?aveti idee ? sau cineva care vinde? vorbste cu irina,vezi daca mai are gand sa vanda "sculele" ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Straic Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 eheee si a venit si vremea mea asa mai discutam, abia astept sa o montez. multumiri colegului George si colegului Alex care mi-a vopsit-o. Hai cu primavara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 Ataaaaaat !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 eheee si a venit si vremea mea asa mai discutam, abia astept sa o montez. multumiri colegului George si colegului Alex care mi-a vopsit-o. Hai cu primavara!!! S-ar putea să-ți arunce ulei de pe lanț pe carena de la codiță Âşi nu numai, din cauza apărătoarei de la lanț care e prea scurtă. La mine aÂşa face, la tine poate e mai lungă Âşi nu-mi dau seama. O să vezi tu când o să ieÂşi cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 (editat) S-ar putea să-ți arunce ulei de pe lanț pe carena de la codiță Âşi nu numai, din cauza apărătoarei de la lanț care e prea scurtă. La mine aÂşa face, la tine poate e mai lungă Âşi nu-mi dau seama. O să vezi tu când o să ieÂşi cu ea. arunca si la mine ca tot asa scurta e. eheee si a venit si vremea mea asa mai discutam, abia astept sa o montez. multumiri colegului George si colegului Alex care mi-a vopsit-o. Hai cu primavara!!! problema e ca trebuia sa-i dai gaurile de prindere dinainte sa o vopsesti. acum risti sa puste putin vopseaua daca nu sunt date cu grija. Editat Februarie 23, 2012 de kristy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 S-ar putea să-ți arunce ulei de pe lanț pe carena de la codiță Âşi nu numai, din cauza apărătoarei de la lanț care e prea scurtă. La mine aÂşa face, la tine poate e mai lungă Âşi nu-mi dau seama. O să vezi tu când o să ieÂşi cu ea. chiar si cu prelungire de 3cm ajunge de pe lant una alta pe costum/codita/ce-o mai fi...rezolvarea,un spray bun de lant si un lant curat tot timpul @Straic:sa o porti sanatos.frumoasa foc culoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 (editat) I-am pus şi eu prelungire, nu ştiu de cât e. Găsesc ulei doar pe partea interioară a numărului, dar e foarte puţin. Deobicei ung lanţul doar pe interior, turez până la 50-60km/h şi apoi şterg cu o cârpă ce e pe exteriorul lanţului. Editat Februarie 23, 2012 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 Genial Straic-ule Abia astept s-o vad montata. Hai cu primavara ! eheee si a venit si vremea mea asa mai discutam, abia astept sa o montez. multumiri colegului George si colegului Alex care mi-a vopsit-o. Hai cu primavara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 I-am pus Âşi eu prelungire, nu Âştiu de cât e. Găsesc ulei doar pe partea interioară a numărului, dar e foarte puțin. Deobicei ung lanțul doar pe interior, turez până la 50-60km/h Âşi apoi Âşterg cu o cârpă ce e pe exteriorul lanțului. exact...sare putin orice ai face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 (editat) I-am pus Âşi eu prelungire, nu Âştiu de cât e. Găsesc ulei doar pe partea interioară a numărului, dar e foarte puțin. Deobicei ung lanțul doar pe interior, turez până la 50-60km/h Âşi apoi Âşterg cu o cârpă ce e pe exteriorul lanțului. pai foarte gresit faci. daca folosesti de la motul ai sa vezi ca pe spray ai de urmat pasii pe care trebuie sa ii faci, anume: 1 agiti spray-ul 2. ungi lantul pe interior. 3 stai minim 5 minute Ai sa observi ca in momentul in care ungi lichidul este mai subtire iar dupa ceva timp se face ca mierea. astai si motivul pentru care se asteapta. nu este nevoie sa invarti dupa ce ungi. ai sa vezi ca lagarele lantului sau rolele cum vrei sa le spui se invart in mers fapt ce duce la o ungere uniforma dupa ceva km de mers. Evident forta centrifuga va arunca surplusul de solutie daca este in excces. Editat Februarie 23, 2012 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate