cristirus Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 (editat) Salutari, tuturor! Incepand de astazi, am intrat si eu grupul posesorilor de Hornet. Intrucat m-am hotarat sa nu ma mai dau tare pe strada, mi-am vandut R1-ul pe care l-am avut, mi-am luat un alt R1, acelasi model, doar pt circuit, iar pt strada am ales Hornet-ul. Mi-am luat un 2008 pt ca m-a atras aspectul lui, in primul rand. Foarte multe nu stiu despre el, asa ca daca sunt ceva hint-ul pe care ar trebui sa le aflu, feel free to share. 1920625_10203435542149945_1523403593_n.jpg 1011080_10203435552670208_780612485_n.jpg 1782085_10203435552910214_1742060177_n.jpg 1625510_10203436668458102_435175810_n.jpg Hopa, intamplarea face sa ne semene un pic motoarele ) tot din Bistrita eu am cumparat-o in noiembrie anu trecut, din 2009. Editat Martie 10, 2014 de cristirus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 E gata, facem club de hornetisti in Bistrita. Am mai vazut unul albastru, astazi, cu numere rosii. Cred ca e un 2004. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 si eu trebe sa il inmatriculez. nu ma prea grabesc sa il scot. ii unu albastru de prin 04-05 la mine la bloc. is multe in oras dar modelul asta PC41 nu am prea vazut. am vazut mai demult 1 galben. in Beclean am vazut iara unu negru (din cauza lui era sa am accident ca era intr-o parcare si eu ma uitam dupa el si o franat masinile in fata mea:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 (editat) Eu deja i-am facut actele, vineri l-am programat la RAR. Daca apuc sa-i scot numarul tot vineri, in weekend am iesit la o tura. Editat Martie 10, 2014 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 no pai sa o stapanesti sanatos, sa nu te plictisesti din cauza trecerii de la 180 la 102 cai si ne vedem prin trafic ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Doamne-ajuta! Sa ne vedem sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Ce codita este aceea? Nu am mai vazut asa ceva. Poti sa mai pui o poza doua? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 (editat) Desigur, o sa pun vineri, cand o duc si la ITP, pt ca plec din localitate. Este o codita aftermarket. Odata cu mobra, am primit la pachet si piesele stock (codita cu manere, suport numar, lampi semnal, toba si ghidonul). Mie-mi place foarte mult si toba ce-i pusa acum pe ea. Editat Martie 10, 2014 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Manualul de reparație după 2007 versiunea italiană, dacă l-am mai pus, mă scuzați. http://www.sendspace.com/file/ad2yqj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LEPRONE Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 poate cineva sa-mi ofere poze si dimensiuni pentru un cric central montat pe un hornet de 600, fabricat pana in 2005? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Desigur, o sa pun vineri, cand o duc si la ITP, pt ca plec din localitate. Este o codita aftermarket. Odata cu mobra, am primit la pachet si piesele stock (codita cu manere, suport numar, lampi semnal, toba si ghidonul). Mie-mi place foarte mult si toba ce-i pusa acum pe ea. Mersi mult, astept. E super toba, numai ca nu e omologata pentru strada (din cate stiu eu) si nu-mi place sa ma complic cu politistii si nici sa trezesc oamenii. De aceea am preferat Mivv-ul din poza. Am lasat catalizatorul si astfel nu face foarte mult zgomot, am card de omologare, toate bune, si la nevoie in 1 minut am si silencere la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Manualul de reparație după 2007 versiunea italiană, dacă l-am mai pus, mă scuzați. http://www.sendspace.com/file/ad2yqj Merci! O sa-l iau cand ajung acasa. Mersi mult, astept. E super toba, numai ca nu e omologata pentru strada (din cate stiu eu) si nu-mi place sa ma complic cu politistii si nici sa trezesc oamenii. De aceea am preferat Mivv-ul din poza. Am lasat catalizatorul si astfel nu face foarte mult zgomot, am card de omologare, toate bune, si la nevoie in 1 minut am si silencere la loc. Arata foarte bine si Mivv-ul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Salutare!Rog pe cineva din Cluj sa ma ajute la inceputul saptamani viitoare cu o cheie de bujii pt Hornet 2001.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Codita aia e foarte tare. Sa o pilotezi cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Isi vinde un prieten Hornetul de 600 fabricat in 2001 culoare rosie cauciucul din spate nou cu parbriz montatstare foarte buna atat mecanic cat si estetin numar de kilometri 43000 pret 1700 Eur. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul 0740686893. S-au schimb cu enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Codita aia e foarte tare. Sa o pilotezi cu placere! Multumesc! Sper ca in weekend sa fie vreme buna, sa facem primii km impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LEPRONE Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Am rugamintea la voi sa nu mai aglomerati topicul cu subicte paralele despre plimbari si altele, discutati strict despre modelul de mobra pentru care este topicul creat, sunt unii care nu apreciaza divagatiile si au dreptate. Pentru calatorii si impresii exista ariile dedicate. Multumesc de intelegere! se pare ca regulile si rugamintile nu au efect la hornetisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borisache Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 ideea cu plimbarea si cu adunarea era despre cei cu honda hornet daca la asta se face referire mesajul tau LEPRONE, tocmai pentru a discuta live despre motoretele model hornet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Va rog pastrati tematica topicului. Aici nu se vorbeste de iesiri, intalniri, etc. Acum ca m-am ,,abonat" si la acest topic o sa urmaresc replicile. Cine posteaza off topic ia warn si daca recidiveaza pasibil cu suspendare. Sunt topicuri dedicate de iesiri si alte discutii. Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 (editat) Așa și dacă vrem să ne întâlnim doar între noi hornetiștii care e problema ? E interzis s-o discutăm pe topicul Hornet ? E o chestie a noastră, de ce trebuie s-o pun aiurea dacă privește comunitatea Hornet ? Tu mi-ai șters postul anterior ? Nu am văzut pe nimeni să se plângă de chestia asta, doar tu și Luigi păreți foarte îngrijorați. Pe mine chiar mă interesează DOAR Hornet, vreau să văd niște modificări chestii etc. Nu trebuie să dau nimănui socoteală de ce aș vrea să întâlnesc niște hornetiști la un moment dat și asta n-o pot face pe topice generale de întâlniri Editat Martie 14, 2014 de adrianm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Așa și dacă vrem să ne întâlnim doar între noi hornetiștii care e problema ? E interzis s-o discutăm pe topicul Hornet ? E o chestie a noastră, de ce trebuie s-o pun aiurea dacă privește comunitatea Hornet ? Tu mi-ai șters postul anterior ? Nu am văzut pe nimeni să se plângă de chestia asta, doar tu și Luigi păreți foarte îngrijorați. Pe mine chiar mă interesează DOAR Hornet, vreau să văd niște modificări chestii etc. Nu trebuie să dau nimănui socoteală de ce aș vrea să întâlnesc niște hornetiști la un moment dat și asta n-o pot face pe topice generale de întâlniri Fiind topicul Hornetistilor propun sa se voteze. Pe de alta parte eu propun sa se deschida un topic separat de ,,intalniri, plimbari, intruniri ale Hornetistilor" cum de altfel au TDM-istii, Transalpistii, etc. Voi decideti. Moderatorii au actionat aici in urma reporturilor vizavi de acest subiect, al iesirilor. Astept deci votul vostru. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 (editat) Eu nu vad nici o problema daca vorbim aici de intalniri daca ne referim la Hornetisti. Topicul a inceput cu o parere pro si contra legata de model, deci nu vad care ar fi problema. Dar ideea cu un topic nou doar pentru iesiri Hornet nu este rea, se pot aduna acolo poze care sa faca o istorie frumoasa peste cativa ani Editat Martie 15, 2014 de cristirus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kronnos Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Acum cateva sute de pagini veteranii hornatisti nu aveau nici o problema sa organizeze intalniri aici. Daca nu ma insel ce saptamanala din Bucuresti asa a aparut, asa ca nu cred ca are rost sa ne inflamam pt un post. Intradevar un o sectiune speciala pt asta ar fi f. utila. E soare, haideti la plimbare, forumeala..dupa :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 (editat) Moderatorii au actionat aici in urma reporturilor vizavi de acest subiect, al iesirilor. Astept deci votul vostru. Oare pe cine l-a deranjat ca se discuta si despre altceva in afara de uleiuri? Si ce e cu excesul asta de zel al moderatorilor? Eu votez pentru permiterea oricarei discutii referitoare la Hornet! In primul rand nu stiam ca este un topic strict mecanic (pt asta exista service) sau de vanzari (pt asta exista bursa), plus ca nu am dispozitia sa urmaresc inca un topic pe acest forum. Am cautat topic-ul colegilor din Bucuresti, "Hornets Red Carpet" parca se numea si nu am reusit sa il gasesc. Oricum, acela a supravietuit o perioada pt ca numarul participantilor era suficient, insa pt 2 oameni din Bistrita, 1 din Cluj si 1 din Zalau nu cred ca are rost sa existe un topic separat. Editat Martie 15, 2014 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 (editat) Fiind topicul Hornetistilor propun sa se voteze. Pe de alta parte eu propun sa se deschida un topic separat de ,,intalniri, plimbari, intruniri ale Hornetistilor" cum de altfel au TDM-istii, Transalpistii, etc. Voi decideti. Moderatorii au actionat aici in urma reporturilor vizavi de acest subiect, al iesirilor. Astept deci votul vostru. Numai bine! De ce nu și topicele "Aria service a Hornetiștilor" "să râdem cu Hornetiștii" "Probleme de sănătate ale Horneților" . E topicul hornetiștilor ce să mai votăm, pt ce altele ? Văd un exces de moderare, dacă e cineva deranjat să spună el ce-l doare nu mai duceți voi moderatorii grija altora inutil. Eu nu am văzut pe nimeni să se plângă aici că apar topicuri de plimbări, întâniri. Pe mine mă interesează direct niște întruniri Hornet pt că vreau să văd niște distanțe ale etrierilor față de furcă și disc - specific Hornet etc Și eu votez împotriva aberațiilor și a pumnului în gură, evident permiterea oricarei discutii referitoare la Hornet, mi se pare aberant să propui așa un vot Kato din Arad ! Editat Martie 15, 2014 de adrianm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate