xploiter Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 Vin si eu cu al meu. Facut acum vreo 2 ani la Rares de la Spunk (Bucuresti) Acu zilele astea mai incep unu, dar ceva mai mic si simplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 hop si eu =)) nu sunt vreo mare grozavie, dar tot la categoria tatuaj intra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Hop si eu Facut acum ~3 ani de Alex Caligari la Black ink studio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 nu stiu la voi cum e...DAR durerea facerii unui tatuaj e mizilic comparat cu mancarimea vindecarii unui tatuaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 Scarification: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Salutare. Poate cineva sa imi recomande un salon de tatuaje in Timisoara? Ma duc saptamana viitoare in vizita la sora mea si as vrea sa imi fac un tatuaj de vreo 30-40 de cm2, colorat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutul19 Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 Salut, am vazut zilele trecute prin Sibiu un tip cu un tatuaj pe brat , o motocicleta si un cort , am tot cautat pe net , da nu am gasit tatuajul ala. daca aveti vre-un model gen , mi-a placut enorm si as vrea sa il fac si eu. multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 Poate ca l-a facut el gen schita si artistul l-a adaptat si personalizat. Asa am facut eu, desenul in Paint ))) daca iesea exact ca ala facut de mine, radea si mama de mine )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutul19 Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 Poate ca l-a facut el gen schita si artistul l-a adaptat si personalizat. Asa am facut eu, desenul in Paint ))) daca iesea exact ca ala facut de mine, radea si mama de mine )) posibil , regret ca nu l-am intrebat detalii, dar totul s-a intamplat prea repede si nu prea intru in vorba asa . dar acum imi pare rau, si cred ca asa voi proceda si eu , cum ai facut si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Decembrie 10, 2017 Share Postat Decembrie 10, 2017 (editat) Petre Tattoo Studio - super baiet, recomand oricand ! Editat Decembrie 10, 2017 de ulei_moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 8, 2021 Share Postat Martie 8, 2021 La 16.02.2021 la 0:13, Starcream a spus: Salutare! poate recomanda cineva un artist in Bucuresti care sa se descurce cu stilul trash polka? Cred ca poate am intarziat la petrecere dar vezi la Hasky - Red Ink Tattoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Aprilie 21, 2021 Share Postat Aprilie 21, 2021 Hola, revitalizez un pic topicul de tatuaje. Am aici un inceput de sleeve cu cover peste tatuaje vechi de 12 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Aprilie 21, 2021 Share Postat Aprilie 21, 2021 Acum 1 minut, Starcream a spus: Am întârziat și eu :). Am abandonat, cicatricea pe care vreau sa o acopăr e prea proaspătă Arată bine, unde l-ai făcut? La Hasky - Red Ink Tattoo. Am inceput la el partea asta de Irezumi. Vezi pe instagram ce face (Hasky77) si daca iti place. Daca nu, si iti plac alte stiluri mai sunt si altii foarte buni in Bucuresti, dar depinde mult de ce stil ai vrea sa faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Aprilie 21, 2021 Share Postat Aprilie 21, 2021 Primul tatuaj, la 1 minut dupa terminare si dupa 1 an si doua luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Aprilie 21, 2021 Share Postat Aprilie 21, 2021 Probabil ferit de soare ca sa ramana tipla cum a fost imediat dupa ce a fost batut. O intrebare pentru cunoscatori, ca aftercare dupa ce s-a vindecat, voi cu ce crema va dati (de hidratare)? Am gasit una de la Farmec pentru maini cu glicerina si vitamina E. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 21, 2021 Share Postat Aprilie 21, 2021 Pentru tatuaje îți recomand asta: Acum 8 ore, lacroyx a spus: Probabil ferit de soare ca sa ramana tipla cum a fost imediat dupa ce a fost batut. O intrebare pentru cunoscatori, ca aftercare dupa ce s-a vindecat, voi cu ce crema va dati (de hidratare)? Am gasit una de la Farmec pentru maini cu glicerina si vitamina E. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Aprilie 22, 2021 Share Postat Aprilie 22, 2021 (editat) Acum 9 ore, Flower-Power a spus: Pentru tatuaje îți recomand asta: Asta ca hidratare dupa ce s a vindecat nu? Că așa în primele 10 zile eu ii dau cu Sorry Mom Editat Aprilie 22, 2021 de lacroyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 22, 2021 Share Postat Aprilie 22, 2021 Eu am folosit Sorry Mom, pastreaza culorile bine. Dupa un timp am renuntat la creme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Aprilie 22, 2021 Share Postat Aprilie 22, 2021 Acum 38 minute, Starcream a spus: Eu n-am folosit nimic niciodata, nici protectie de soare. Imi place sa se vada trecerea timpului pe ele. Daca ai tot piciorul si toata mana facuta parca nu ai vrea sa mergi din 5 in 5 sa le mai retusezi. Adica mi-a ajuns o data nu mai am nevoie sa le bat a 2-a oara, asa ca mai bine fac un pic de mentenanta :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 22, 2021 Share Postat Aprilie 22, 2021 Acum 3 ore, lacroyx a spus: Asta ca hidratare dupa ce s a vindecat nu? Că așa în primele 10 zile eu ii dau cu Sorry Mom Nu. Asta era crema cu care m-am dat în primele 10 zile. După cele 10 zile eu folosesc cremă cu factor de protecție 50 pentru că vreau să evit migrarea culorii. Este un tatuaj estetic și de-asta țin cu dinții să nu își schimbe culoarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Decembrie 18, 2021 Share Postat Decembrie 18, 2021 (editat) La cine făcut? Daca tot dam poze sexy pun și eu cu peptul: Acum 1 oră, Clit Eastwood Jr. a spus: fresh out da box Și să nu uit: să-l porți sănătos!! Editat Decembrie 18, 2021 de SenorPink Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Decembrie 18, 2021 Share Postat Decembrie 18, 2021 Acum 15 minute, Clit Eastwood Jr. a spus: Multumesc! La Coma stein l-am făcut. Nu știu dacă e cunoscut sau nu, dar mie mi-a plăcut maxim de el. Moama, te duci la sala, sexy Nu trebuie sa fie cunoscut, trebuie sa facă artă și să iasă țiplă. Iar au tau pare bine realizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Ianuarie 13, 2022 Share Postat Ianuarie 13, 2022 Work in progress Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Ianuarie 14, 2022 Share Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 13 minute, Clit Eastwood Jr. a spus: Moama, nu te-ai uitat la bani Arată bine, câte ore a ținut ședința? Și câte mai estimezi până e gata? Pai pentru antebraț am avut nevoie de 2 ședințe de 5-6 ore pentru fiecare parte. Pentru brat doar partea din fata 5 ore așa cum vezi. Iar azi am făcut partea interioara contur 3 ore. Cred că încă 3 ședințe și e gata, mai ales că sunt ședințe de dat cu grebla și umplut Ca un calcul poți pune 300/h, având în vedere omul e foarte ok prețul. Prin alte părți iau și câte 500-600 de euro per și de lucru. Și cum arată conturuconturul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Ianuarie 14, 2022 Share Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 16 minute, Clit Eastwood Jr. a spus: Moama, multă terapie prin durere E foarte bun pretul de 300 pe oră, unde? Arată si bine, așteptăm rezultatul final, după vindecare Red Ink Tattoo - Hasky. Si da sa vedem rezultatul final. Că vindecare am inceput sa fiu fan al foliilor astea de ultimă generație care îți lasă pielea sa respire și care fac viața mult mai confortabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate