Dan Cata Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Daca catalogul producatorului motocicletei are trecute si dimensiunile, cu alte cuvinte, daca le poti afla de undeva, suni frumos la ei si ii intrebi: aveti x*y*z ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Compatibilitate despre care am citit, dar pe care nu o pot verifica: Cureaua de distributie la Ducati 916 si, probabil, 748 este aceeasi cu cea care se pune pe Renault Clio cu motor de 1.1 litri din 1995. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 cel mai probabil cureaua aia nu e produsa nici de Ducati si nici de Renault Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Pentru ca e produsa de Gates care-i, poate, cel mai mare producator de curele. Doar ca nu stiu codul Gates. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 de curand am avut probleme cu starter clutch la hayabusa mea se potriveste de la alt model suzuki din pacate era noapte si motoreta de pe care am luat era jumatate desfacuta si nu am vazut ce era cred ca eraun gsx k2 sau k3 de 750 sau 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzestos Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Salutare, Am o problema, mi s-a faramat un semeringul de la pompa de apa(cred ca de acolo e)si pierd ulei, problema e ca nu-l gasesc pe nicaieri, deci please help me!!! nu stiu pe unde sa mai caut. Am sunat peste tot, inclusiv la kawa. Dimensiunile lui sunt 12x36x6.E pentru un gpz500s din "99. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 Ceva potriveli de bobine de inductie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Da, se potrive orice seamana cu a ta daca are acceasi rezistenta, primaru si secundaru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator litlle wayne Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Salutare, Am o problema, mi s-a faramat un semeringul de la pompa de apa(cred ca de acolo e)si pierd ulei, problema e ca nu-l gasesc pe nicaieri, deci please help me!!! nu stiu pe unde sa mai caut. Am sunat peste tot, inclusiv la kawa. Dimensiunile lui sunt 12x36x6.E pentru un gpz500s din "99. incearca skf in bucuresti noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Salutare, Am o problema, mi s-a faramat un semeringul de la pompa de apa(cred ca de acolo e)si pierd ulei, problema e ca nu-l gasesc pe nicaieri, deci please help me!!! nu stiu pe unde sa mai caut. Am sunat peste tot, inclusiv la kawa. Dimensiunile lui sunt 12x36x6.E pentru un gpz500s din "99. Am cautat ieri pe catalogul on-line a unei firme de aici din CZ care aduce tot neamul de semeringuri si rulmenti... si nu am gasit dimensiunea asta. Cea mai apropiata de ce ai tu e 12*35*10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 nu stiu daca am postat bine, dar eu gasesc compatibile aceste doua aripi : Una e de motocicleta si are un pret de peste 150 E, cealalta e o aripa de remorca sau rulota si e doar 58 RON, fara transport. http://www.remorci-rulote.ro/Aripi/Aripa-m...00--pID659.html Mesaj completat Si una e de aici: http://www.motorrad-burchard.de/pages/prod...6.00x15vn1500se Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightfox Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Salut. Am o problema cu telescopul de spate de la aprilia pegaso 600 din 91. vreau sa stiu daca e compatibil ala de pe 650 si daca are cuineva unu de vanzare mai accesibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Salut. Topicul asta este despre compatibilitati piese auto cu moto. Auto-moto. Pentru intrebari legate de compatibilitati piese moto-moto faceti va rog topicuri in sectiunea principala Service iar despre cumparare in sectiunea Bursa - Cumparari - Piese de schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 senzorii lambda de pe F650gs-uri sunt fix acelasi reper (inclusiv lungimea cablului si forma mufei) cu sondele lambda de pe masinile BMW seria 3 si 5 dintre 1998 si 2003... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 (editat) Simeringurile furca fata de la BMW, R1100 RS... Orice simeringuri care au diametrul interior-exterior identic . Nu conteaza grosimea. Simeringul original are H 11 mm, iar eu am montat 2 simeringuri de 6 mm, in prealabil date putin pe smirghel. In 10 000 km nu au cedat, asa ca merg in continuare cu ele. P.S. Cele cumparate de mine au cost 6 RON (ambele) si le-am luat de la un magazin cu piese pt utilaje agricole Editat Septembrie 30, 2010 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Simeringurile furca fata de la BMW, R1100 RS... Orice simeringuri care au diametrul interior-exterior identic . Nu conteaza grosimea. Simeringul original are H 11 mm, iar eu am montat 2 simeringuri de 6 mm, in prealabil date putin pe smirghel. In 10 000 km nu au cedat, asa ca merg in continuare cu ele.P.S. Cele cumparate de mine au cost 6 RON (ambele) si le-am luat de la un magazin cu piese pt utilaje agricole Parca aveai un autobus albastru.Acum ti-ai luat tractor U650? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Nu stiu daca ajuta pe cineva, dar postez si eu aici: E un nenea pe Strada Vaselor, in Bucuresti, care toarna orice din cauciuc, la comanda. Mie mi-a turnat niste inele mari de cauciuc de-mi trebuie la remorca, dar cine stie, poate ii trebuie cuiva de pe aici chiar la moto niste repere de cauciuc. Nu mai stiu cum il cheama, stiu doar cum se ajunge la el: Intrii pe Strada vaselor de pe Calea Mosilor, treci de prima intersectie (100m) si apoi exact prima poarta pe stanga, o poarta mare de tabla ondulata. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 (editat) foarte interesanta si utila informatia. am o intrebare suplimentara. ai idee cum lucreaza nenea: - dupa schita tehnica - dupa piesa similara - ochiometric (ii arati / explici ce trebuie si el face si proiectare si executie) sar'mana Editat Decembrie 10, 2010 de scabron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Micro contact frana fata BMW F650/99, original AB=120roni , microcontact identic de la magazin componente electronice =1 (un) ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 foarte interesanta si utila informatia. am o intrebare suplimentara. ai idee cum lucreaza nenea: - dupa schita tehnica - dupa piesa similara - ochiometric (ii arati / explici ce trebuie si el face si proiectare si executie) sar'mana Mi-a zis: "orice, bucsa, tampon, sa-mi aduci sa vad si facem". Mai multe nu stiu, ca la ceea ce am avut eu nevoie avea deja mulaj (desi la 20 magazine nu am gasit, nici nu auzisera de asa ceva). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 (editat) Da ceva date de contact de-a lui ca si eu is interesat Editat Decembrie 10, 2010 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 furtune benzina! la un 636 un "stut" de bezina de 10 cm intre rezervor si filtru costa la reprezentanta cca 10-12 euri!pe "LIZEANU' e un magazin auto care au furtune pt bezina sau motorina la metru.la un fi de 0.8 cm costa 13 roni metru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 Corect numa vezi ca daca e motoru pe injectie iti trebuie furtun cu insertie deia textila pt injectie ca pompa scoate ~ 3 bari si nu vrei sa iti tzasneasca benzina pe motor incins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 Da ceva date de contact de-a lui ca si eu is interesat In Buc la Maica Domnului intre Lizeanu si Tei sunt cateva mag de componente electronice. Gasesti cate vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 Corect numa vezi ca daca e motoru pe injectie iti trebuie furtun cu insertie deia textila pt injectie ca pompa scoate ~ 3 bari si nu vrei sa iti tzasneasca benzina pe motor incins e cu insertie textila + ca vinzatorul e "foarte interesat " la ce si cum il folosesti(mai rar oameni ca el). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate