Sari la conținut

08.08.2010 - SOFER INTRAT PE CIRCUIT MOTO LA CARANSEBES


monsteristu'
 Share

Postări Recomandate

Referitor la poza de mai devreme, asa am preluat-o din presa orei respective, ca fiind a soferului.Rectific, ca asta era cica copilotul , dar poarta aceeasi vina (mhdah...asta daca va fi vreuna).

Ca actualizare, va dau un citat din presa din Resita, dupa ce a fost adus nemernicul la Parchet, cu propunere de arest preventiv 29 zile.Ordinea este invers cronologica, primul fiind cel mai actual,asta pt ca ziarul face update la articol :

 

""""

Tânărul care a intrat duminică pe pista concursului de motociclism a fost arestat pentru 29 de zile. În urma analizei probelor biologice, a rezultat că acesta avea o alcoolemie de peste 2 mg/l.

REÂŞIĂA - Probele biologice de sânge Âşi urină recoltate de la Cristian Ungur au fost trimise luni dimineață la Institutul de Medicină Legală din TimiÂşoara. În urma analizării acestora, a rezultat o alcoolemie de 2,35 mg/l alcool la prima probă Âşi de 2,10 mg/l alcool pur în sânge la cea de-a doua.

 

Ancheta lui Cristian Ungur, tânărul care se afla la volanul maÂşinii ce a intrat duminică pe pista pe care se desfăÂşura concursul de motociclism, a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul CaraÂş-Severin.

 

Luni, la ora 18, după ore de audieri, instanța a hotărât arestarea sa pentru o perioadă de 29 de zile. De neînțeles este de ce judecătoarea a restricționat accesul presei în camera de consiliu, deÂşi inițial acceptase acest lucru.

 

În sarcina lui Cristian Ungur, procurorii au reținut infracțiunile de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție Âşi ultraj contra bunelor moravuri Âşi tulburarea liniÂştii publice. Contrar celor săvârÂşite de către Cristian Ungur, prietenii Âşi apropiații săi, care se aflau ieri dimineață în fața Tribunalului CaraÂş-Severin, spuneau că acesta este un copil deosebit, care nu ar fi avut alte altercații sau probleme în trecut.

 

Tot luni a venit la Judecătoria ReÂşița Âşi Lucian Brânzei, pasagerul din dreapta al autoturismului Alfa Romeo care a intrat pe pistă. Tânărul spune că în seara de duminică, după incident, a fost bătut de către motocicliÂşti chiar de față cu polițiÂştii, la CaransebeÂş, afirmație făcută Âşi de altfel Âşi de către Âşofer.

 

Avocatul lui Cristian Ungur, Gheorghe Ciulei, a declarat presei că va face recurs la decizia de cercetarea a clientului său în stare de arest preventiv, decizie care va fi judecată de către o instanță a Tribunalului CaraÂş-Severin în termen de maxim trei zile de la declararea acesteia. De asemenea, s-au mai făcut observații Âşi cu privire la modul în care a fost organizată competiția pe aeroport, inclusiv la modul în care organizatorii au avut în vedere securitatea competiției Âşi cum a fost posibil ca un autoturism neacreditat să ajungă pe pistă.

 

Inițial, procurorii aveau intenția de a-l acuza pe Cristian Ungur de tentativă de omor, însă aceasta nu a putut fi dovedită Âşi nici nu a rezultat din declarațiile acestuia, fapt pentru care s-a rămas la vătămare corporală din culpă.

 

Asta deÂşi Cătălin Cazacu, unul dintre cei accidentați, a spus că Âşoferul nu a schițat nici un gest de frânare. Pe de altă parte, Brânzei spune că au vrut să plece acasă, nu era nici un drum semnalizat Âşi brusc cineva le-a aruncat un cauciuc în fața maÂşinii, moment în care s-au panicat, astfel rezultând incidentul. Cert este că ambii pasageri ai autoturismului sport erau sub influența băuturilor alcoolice.

 

?Probele biologice de sânge Âşi urină au fost trimise în dimineața zilei de 9 august la Institutul de Medicină Legală din TimiÂşoara. În urma analizării probelor biologice recoltate de la conducătorul auto Ungur Alexandru Cristian, a rezultat o alcoolemie de 2,35 mg/l alcool la prima probă iar la a doua 2,10 mg/l alcool pur în sânge?, a spus agentul Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IJP CaraÂş-Severin.

 

 

 

Ancheta incidentului de pe aeroport continuă

 

REÂŞIĂA - Ancheta lui Cristian Ungur, tânărul acuzat că s-ar fi aflat la volanul autoturismului sport care a intrat duminică pe pista pe care se desfăÂşura concursul de motociclism, a fost preluată de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul CaraÂş-Severin, urmând ca tânărul să fie prezentat instan?ei cu propunerea de arest preventiv.

 

În sarcina acestuia procurorii au reținut infracțiunile de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0.80 g/l alcool pur în sânge, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție Âşi ultraj contra bunelor moravuri Âşi tulburarea liniÂştii publice.

 

Contrar celor săvârÂşite de Cristian Ungur, prietenii Âşi apropiații săi, care se aflau în această dimineață în fața Tribunalului CaraÂş-Severin spune despre Cristian Ungur că este un copil deosebit, fără să fi avut alte altercații sau probleme în trecut, un adevărat prieten pe care te poți baza.

 

Nimeni nu-?i poate explica gestul de duminică al tânărului, însă spun că acesta nu era în nici un caz un tip îngâmfat sau încrezut, care să facă abuz de situația financiară a familiei sale.

Anchetatorii aÂşteaptă încă rezultatul probelor de urină Âşi sânge, care au fost trimise spre examinare la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Regional de Urgență TimiÂşoara.

 

 

scuze pt lungimea postului , mai util poate va era un link : http://www.caon.ro/stiri/im:caon:news-cara...100808-03404736

Editat de cry_ss
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 588
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

incredibil si adevarat... in Romania nu ma mai uimeste nimic... intr o societate sanatoasa un astfel de exemplar ar fi fost executat pe loc.. dar cum la noi se respecta drepturile omului si vrem democratie,pai atunci face oricine ce vrea.

nu imi vine sa cred !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca era in Sua treaba in maxim 1 min era declarat terorist atentator Al-Queda, se dadea alarma de grad 0 si era inpuscat pe loc. Daca totusi cumva scapa ca si asta de la noi, atunci tot era declarat terorist si avea parte de o vacanta de minim 25ani la Guantanamo!

 

Si daca era negru si ala de l-a impuscat alb iesea cu razmerita pe strada... dream on! nu e asa cum vezi in filme nici la ei. Daca era in US treaba, 99% credeau ca treaba face parte din spectacol si cereau popcorn.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. organizatorul trebuie sa previna actiuni de-astea violente. el are raspunderea!

nu poate asigura siguranta, nu organizeaza concursul. e foarte simplu.

 

2. ai voie sa parchezi acolo peste noapte? te lasa cineva? daca nu e pazit atunci nu este privat. la metro de ex. nu te lasa inauntru pentru ca e privat. la ikea nu cunosc

 

3. nu exista "pe buna dreptate"

a fost lovit trebuie sa raspunda si cel care l-a agresat

 

Scuza-ma tu ai iesit v-o data din casa??!!! Sau traiesti intr-o alta tara cu grad de civilizatie de la Suedia in sus? :baldy:

 

1. Ia organizeaza tu orice fel de manifestare, ca tare as fi curios cum o sa previi absolut orice. Pe pariu ca iti fac probleme daca chiar vreau.....nunumai eu, aproape oricune cu o imaginatie chiar normala poate face asta. Adica daca cade un meteorit peste spectatori si mor cativa organizatoru face puscarie??!!!! Eu mai degraba cred ca, organizatorul plateste o asigurare de daune la o firma de asigurari si se spala pe cap de orice eveniment neplacut de genu asta.

 

2.Aha, deci 90% din terenul din Romania nu e privat, deci nici terenul lui bunica nu este privat ca nu e pazit. Ce intelegi tu prin pazit? Super tare, nici nu mai putem sa facem circuit atuncia ca tre sa ne limitam la 130kmph. ;)

 

3.Hai mai, ma lasi, aici ai fost cel mai lame......mai bine ii lua foc masina cu ei inauntru, da daca n-a fost asa, decat sa scape cu spaga tot mai bine si cu un cap spart si o mana si un picior rupte :blbl:

Mesaj completat

Si daca era negru si ala de l-a impuscat alb iesea cu razmerita pe strada... dream on! nu e asa cum vezi in filme nici la ei. Daca era in US treaba, 99% credeau ca treaba face parte din spectacol si cereau popcorn.

 

Daca era negru clar il declarau "muslim" si il faceau verisor de-al 2-lea cu a 3-a nevasta a lui Bin-Laden :)

......si culmea se mai si gaseau dovezi cum ca, in contul lui s-a transferat 1 mil de $(suma cliseu de filme) acum 3-4 ani de la Bin-Laden, si pe care nu a platit nici impozit(nedeclarata....pai cum sa o declare daca nici nu a primito in fapt la data respectiva), ahaaaaaa, deci inca 8-10 ani de puscarie si de la fisc :D

Mesaj completat

incredibil si adevarat... in Romania nu ma mai uimeste nimic... intr o societate sanatoasa un astfel de exemplar ar fi fost executat pe loc.. dar cum la noi se respecta drepturile omului si vrem democratie,pai atunci face oricine ce vrea.

nu imi vine sa cred !

 

Drepturile omului defapt nu exista!!! Exista numai cele ale infractorului......daca existau drepturile omului, atunci cei pe care i-a prejudiciat nu erau oameni?!!......cu asta trebuie inceput daca e sa o luam logic, pt ca el a inceput!

Editat de RaceTuning
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E clar ca aveam o lege schiloada si aiuristica. Dat fiind ca ce s-a intamplat s-a intamplat pe un aeroport - adica nu pe un drum public - Codul Rutier nu se aplica acolo, ci doar Codul Penal. Bine, automobilistul ala poate fi belit pentru ca a condus beat pe drum public dar doar dupa ce a facut ce a facut, si ce a facut el nu e accident de circulatie. Eu l-as incadra la atentat terorist (chit ca probabil nu exista asa ceva in Codul Penal), dar procurorii si judecatorii il vor incadra desigur la ceva din culpa (adica involuntar, adica dupa ce a baut 8-10 beri si s-a urcat saracul baiat nu vroia sa omoare pe nimeni, a fost pur ghinion ca nu mai era in stare sa stapaneasca masina aia). O tara de cacao, cu o legislatie de cacao, gandita sa iasa intotdeauna bine fiii de smecheri.

Eu as paria pe 2 ani cu suspendare. Si daca as avea TIR si l-as stii pe ala l-as plezni la prima ocazie (cum bine spunea cineva mai sus).

Offtopic: Ai voie sa inmatriculezi TAB? Si daca da, ce categorie iti trebuie pentru asta?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Offtopic: Ai voie sa inmatriculezi TAB? Si daca da, ce categorie iti trebuie pentru asta?

 

Nu e nevoie de Tab.....pt actiuni de genu e nevoie doar de o masina veche(deci din sher) cu cat mai multi cai si cat mai ieftin posibil ca sa nu iti para rau daca pateste ceva fara ca sa poti sa iti recuperezi paguba :baldy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si daca as avea TIR si l-as stii pe ala l-as plezni la prima ocazie (cum bine spunea cineva mai sus).

Offtopic: Ai voie sa inmatriculezi TAB? Si daca da, ce categorie iti trebuie pentru asta?

 

RIIIIIIGHT... toata lumea pe aici e pusa pe omor... daca ai avea o bata si ala ar fi legat de scaun maxim, probabil, i-ai da o flegma... Daca as avea TIR, daca as avea TAB, riiight... daca as avea bilute e mai corect, nu? :baldy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

RIIIIIIGHT... toata lumea pe aici e pusa pe omor... daca ai avea o bata si ala ar fi legat de scaun maxim, probabil, i-ai da o flegma... Daca as avea TIR, daca as avea TAB, riiight... daca as avea bilute e mai corect, nu? :blbl:

 

Corect, toti i-am da o flegma sau 2....d-alea cu muci totusi ;) :D ......nu putem spune pe un forum public ca am rupe bota de "beizbol" de capu lui :baldy:

Editat de RaceTuning
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

RIIIIIIGHT... toata lumea pe aici e pusa pe omor... daca ai avea o bata si ala ar fi legat de scaun maxim, probabil, i-ai da o flegma... Daca as avea TIR, daca as avea TAB, riiight... daca as avea bilute e mai corect, nu? :baldy:

Daca ai vehicul greu si mergi regulamentar si te asiguri executi absolut la intamplare tampiti care incalca flagrant regulile, cu inconvenientul ca trebuie sa stai sa completezi hartoage si sa-ti repari masina si in timpul asta ai ceva probleme cu leafa, si oricum nu am voie sa conduc asa ceva. Ma gandeam ca alternativa la TAB ca vehicul de timp liber ca daca se strica si intra in service asta este si intre timp ma duc la servici pe scuter sau pe moto...

Sau tu inca crezi povestile alea cu zane ca asta care a dat tura pe aeroport nu avea obiceiul sa bea decat suc si ca in viata lui nu a incalcat nici o regula de circulatie pana acum 2 zile?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca ai vehicul greu si mergi regulamentar si te asiguri executi absolut la intamplare tampiti care incalca flagrant regulile, cu inconvenientul ca trebuie sa stai sa completezi hartoage si sa-ti repari masina si in timpul asta ai ceva probleme cu leafa, si oricum nu am voie sa conduc asa ceva. Ma gandeam ca alternativa la TAB ca vehicul de timp liber ca daca se strica si intra in service asta este si intre timp ma duc la servici pe scuter sau pe moto...

Sau tu inca crezi povestile alea cu zane ca asta care a dat tura pe aeroport nu avea obiceiul sa bea decat suc si ca in viata lui nu a incalcat nici o regula de circulatie pana acum 2 zile?

 

Cum nu cred in zane, basme si povesti, nu cred nici in justitiari de motoretism.ro :baldy: Lumea se agita pe topicurile de genul asta ca are timp de frecat... in realitate, 99% din cei care zic "i-as rupe capul", "i-as face cutare" n-ar face nimic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum nu cred in zane, basme si povesti, nu cred nici in justitiari de motoretism.ro :baldy: Lumea se agita pe topicurile de genul asta ca are timp de frecat... in realitate, 99% din cei care zic "i-as rupe capul", "i-as face cutare" n-ar face nimic.

 

Offtopic dar cu legatura la ce ai spus ;) Referitor la o posibila atitudine spontana a unora neafectati direct, dar in functie de gravitatea situatiei ... In Bucuresti,P-ta Kogalniceanu,motocicleta furata noaptea dintr-o curte,luata la pas si incercare de a fi pornita la aproximativ 200 metri de locul din care a fost furata. Proprietarul sesizeaza lipsa motocicletei,iese in strada ,il prinde pe hot ,ii "sparge" direct fata cu pumnii,putinii trecatori care au inteles ca ala era "jmecherul"-hot,au sarit si ei pe el,ala ajungand pe jos si intors in suturi in toate directiile S-A BAGAT SUB O MASINA si striga sa vina politia.

In final a ajuns si la Politie.

Editat de Aran
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Offtopic dar cu legatura la ce ai spus :baldy: Referitor la o posibila atitudine spontana a unora neafectati direct, dar in functie de gravitatea situatiei ... In Bucuresti,P-ta Kogalniceanu,motocicleta furata noaptea dintr-o curte,luata la pas si incercare de a fi pornita la aproximativ 200 metri de locul din care a fost furata. Proprietarul sesizeaza lipsa motocicletei,iese in strada ,il prinde pe hot ,ii "sparge" direct fata cu pumnii,putinii trecatori care au inteles ca ala era "jmecherul"-hot,au sarit si ei pe el,ala ajungand pe jos si intors in suturi in toate directiile S-A BAGAT SUB O MASINA si striga sa vina politia.

In final a ajuns si la Politie.

 

Intrebarea e: daca aia care au sarit si ei la omor cand hotul era deja cu mufa sparta mai sareau daca ala era functional si stiau ca impinge motor furat... eu am dubii majore.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa primele 25 de pagini citite atent:

Am fost astazi la "cea mai lovita victima" la Casa Austria....

Artur este praf ...

Tricoul rosu care zboara in imaginile "socante" este un foarte BUN prieten, care a fost sbulberat ...

 

Lumea asta e doar stramba si gresita, poate politic, poate legal, poate ca asistenta medicala...

 

Sper sa scape si cel vinovat sa plateasca. Moral ar trebui sa ... sufere la fel ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nenorocitii nu se lasa , o tot dau cu organizatorii , ca nu au anuntat politia , sa asigure securitatea evenimentului. Cine , Politia Romana ???? :baldy: ;) :D Aia ce naiba sa faca acolo , ca radar nu puteau sa monteze , o spaga nu puteau sa faca , sa traga nu pot , nu impresioneaza pe nimeni cu prezenta , deci , ce sa faca acolo ? Poate sa le dea betivu' ala niste flegme si sa le ia chipiele , ca la asta au antrenament , in rest ?

Mesaj completat

Mi-a mai venit o idee. Daca era campionat de enduro , cum facea politia sa pazeasca traseul ? O ardeau 100 de gabori prin padure , printre copaci ? Mergeau cu motoarele alaturi de concurenti ? La Paris-Dakar cum prodedeaza , daca ne gindim cite mii de kilometri are traseul ala ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si eu am remarcat aseara comentariul acestui medic, care spunea ca NU LE-A FOST PUSA VIATA IN PERICOL. Eu cred ca unui pieton ii este pusa viata in pericol indiferent de gravitatea accidentului, pur si simplu dc a fost atins, viata i-a fost pusa in pericol, iar faptul ca nu a fost accidentat mortal se poate pune strict pe seama norocului!

Astia sunt medicii carora le-a dat liber Basescu sa plece in Anglia...acolo te aresteaza si pt vorbe, nu numai pentru fapte, nu ca la noi, cei care NE-AM LUAT RATZIA DE LIBERTATE invers proportional cu bunul simt pe care-l avem!

 

Adica ce vrei sa spui?

Medicul a fost intrebat ce parere are despre starea pacientilor si el a raspuns. Era parerea lui. Cand cineva e "spulberat" de o masina, victima a unui "carnagiu", sau scos "dintre fiarele contorsionate" cum le place la nebunie sa impresioneze celor din mass-media, evident ca o fractura simpla de gamba e destul de banala. Ma ocup de urgente din '97 si ceea ce va cutremura pe majoritatea dintre voi, pentru noi e rutina de zi cu zi, mai ales intr-o tara "traumatica" ca Romania.

Am lucrat si in Anglia in urgenta - lumea statea 4-5 ore sa fie consultata fara sa cheme televiziunea si sa injure personalul medical si nu te aresta nimeni pentru vorbe, mai mult, politistii trebuiau sa elibereze un cetatean pe care il prinsesera daca nu puteau sa-l duca la sectie si sa-l acuze oficial in 2 ore, ceea ce uneori se intampla daca era si traumatizat din cauza ca se statea mult in urgenta. Iar nebuni au si ei, nu va faceti griji...

E posibil sa existe o anumita simpatie fata de acel Olariu, fiind fiu de medic, dar asta nu prea poate sa schimbe prea mult datele problemei. In justitie nu va conta interviul de la TV ci certificatul medico-legal al victimei, stabilit de un medic legist - daca victima considera ca este examinata necorespunzator se poate adresa laboratorului din Bucuresti. De regula insa partile cad la pace pentru ca "money talks" - si am inteles ca familia nu duce lipsa de mijloace de despagubire - asa ca va ramane doar problema alcoolemiei, tulburarea linistii publice si mai stiu eu ce vor scoate procurorii pe rol daca au chef. Dupa care urmeaza procesul, a carui final va depinde de iscusinta unui avocat, care sigur va fi cel mai bun posibil, din nou banii intervenind decisiv. Cu alte cuvinte, daca nu a murit nimeni restul se aranjeaza...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mare mirare daca nu or sa scoata vinovati si spectatorii sau victimele la modul: "cine v-a pus sa stati in fata lu' ala?"

Am vazut la unele posturi de stiri cum se marseaza pe ideea ca nu ar fi fost autorizat de politie sau nu s-ar fi stiut ca e un concurs acolo pe aeroport.

Nu stiu cum sa mai faca sa il scoata pe kretinul ala nevinovat.

"era beat dom'le, nu mai stia ce face"

"s-a speriat "

 

Victimele lui se pare ca nu mai au nici un drept.

Cum zicea acel cacao de director de spital din caransebes:

"are o simpla fractura de tibie" si

" nu are fractura craniana are numai o fractura a oaselor fetei "

 

Nenorociti.

Se pare ca in tara asta nu mai avem speranta decit de judecata lui Dumnezeu. Pacat ca judecata aia vine cam tarziu...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...

Cu alte cuvinte, daca nu a murit nimeni restul se aranjeaza...

Restul se aranja si daca murea cineva, sunt atatea cazuri. Pur si simplu nu ii intereseaza nici macar o viata de om, ajungem ca in Africa sa ne rugam la "sky spirits", ca sa ii pedepseasca ei pe criminali, ca justitia nu isi face datoria, si rolurile de a pedepsi, dar mai ales de a preveni prin frica fata de pedeapsa, nu sunt execrcitate.

Pe de alta parte si unii oameni sunt mai dobitoci din fire.

Se zice ca in Turcia cand taiau degetele in public pentru furat, in timpul executiei erau alti hoti care bagau mana in buzunar, desi vedeau pedeapsa chiar in fata...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, si sa fii optimist... Numa' ca pesimistul e doar un optimist bine informat! In 2-3 zile se linistesc spiritele si parca vad ca aproba recursul si ii dau drumul linistit acasica, tat'su il trimite intr-un loc ferit la refacere etc. In urma ramane doar suferinta victimelor si viata merge inainte, la un moment dat alt specimen comite o fapta similara, urla lumea (pe forum) 2-3 zile si ciclul se reia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu iau apararea acelui idiot notoriu, care i-a lovit pe acei oameni CU INTENTIE, nu din culpa.

Dar nici cu nea' Muresan de la Federatie nu mi-e rusine. Poate asa intelege si el necesitatea unui CIRCUIT ADEVARAT, nu mizeria aia de la Caransebes! Pe un circuit adevarat nu poti intra cum vrea coiul tau stang pe pista. Am fost la Pleven si am vazut o mizerie de circuit si organizare, dar nimeni nu a intrat cu masina pe pista sa dea tururi ca asa vrea muschiul lor, bulgarii pana si la asta sunt mai buni decat noi, chiar daca se dadeau pe o roata pe linia "boxelor" cu un pasager, doi sau chiar trei. Nimeni nu a fost accidentat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa va lamuriti cum sta treaba cu parnaia si celelalte in romanica va povestesc pe scurt un caz:

Un dobitoc de ciorditor din locuinte a intrat peste o cucoana in casa. A atacat-o, a lovit-o si a fugit cu prada. Cand l-au prins au reusit sa-i treaca in cont 7 dosare (sapte furturi de acelasi gen). Pedeapsa pe hartie : 7 (sapte) ani de puscarie. A executat 2 (doi) si a fost eliberat pentru buna purtare. La scurt timp dupa eliberare a intrat in casa peste o tanara ca sa fure, a fost surprins de aceasta. Ca urmare a injunghiat-o, a violat-o si apoi i-a dat foc de vie.

Nu e poveste, s-a intamplat acum cateva zile in Fagaras.

Deci pentru sapte talharii cu intrare prin efractie si violenta a primit sapte ani, a facut doi si a fost eliberata pentru buna purtare. Si asta nu era baiatu' lu' Ungur. Deduceti mai departe cata puscarie va face cretinul asta de la Caransebes. Mai ales ca avocatul deja i-a facut probabil planul: iresponsabilitate de moment cauzata de consumul excesiv de alcool. Daca asta nu scapa decat cu o cura de dezalcoolizare mare minune...

Editat de speedy.k
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

S-a gandit vreo secunda cineva DE CE a intrat idiotu' pe circuit?

Fiind mai pragmatic, ma gandesc la faptul ca, de obicei, se pleaca de la bani.

A verificat cineva la casele de pariuri cati bani s-au pus pentru cursa asta?

Nu's de ce, dar am impresia ca multe lucruri s-ar lamuri, din aceasta perspectiva.

Parerea mea este ca intentia a fost de a se opri cursa.

De ce?

Ca de obicei, money talks, cum spunea cineva mai sus.

Numa' bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...