bulanov Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Toata stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu_r Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 sunteti prea tari !!! eu am motor decat de vreo 5 luni si sincer am avut ceva capcane intinse de serpenntine si trafic prin care am trecut cu bine insa e destul de naspa daca nu ai si ceva noroc mai ales ca incepator si sa stiti ca ajuta si daca ai cateva sute de km facuti cu bicicleta (am mers si pe strada si prin padure .. ce mai , peste tot) acesta este motivul pt care tin sa il felicit pe vishe (esti tare frate) cat despre mentor esti de dat la ziar (bravo si tie )-am si eu un baiat de merge pe moto de vreo 20 de ani ,care are rabdare cu mine si ma ajuta sa inving si sa previn stangacii de incepator - expeditia a fost super ,pozele misto , catzaratul extrem , naratiunea demna de publiicat Felicitari amandurora sunteti mari bai baieti ; asteptam cu nerabdare povestiri sau invitatii la plimbari d-astea PACE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free rider Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 bravo bogdane Salut,imi place mult emblema voastra,mi s-a intamplat mai rar sa vad o emblema cu mesaj crestin intre bikeri.Felicitari!! Sunteti cumva un club crestin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Toate fotografiile sunt bune. Cu ce aparat ( si cu ce obiective ) ati fotografiat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Decembrie 14, 2010 Autor Share Postat Decembrie 14, 2010 Multumesc pt felicitari! Aparatul a fost un D90 cu obiectiv 16-85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Toata stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipi_sb_honda Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Foarte interesant , tot ce ati facut. Cred ca multi de pe acest forum ar fi vrut sa fi facut ce ati facut voi.FELICITARI si succes in continuare. Si eu visez de mult la o tura ca asta . Dar parca am fost cu voi tot drumul, foarte frumos povestita. BRAVOO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Ma numar si eu printre cei care au citit mai tarziu acest topic, deci cu acelasi decalaj va transmit sincere felicitari! Mi-a placut mult atitudinea voastra si "sinceritatea" unei astfel de excursii. Bafta pe mai departe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 In lungile zile de iarna citim si savuram astfel de povesti si ne pregatim pentru sezonul urmator. Si eu ma consider inca un incepator (anul trecut 2010 am luat permisul in Mai), dar tot in primul an am facut si primul drum afara tarii (Serbia/Croatia/MunteNegru - retur) in total pe sezon (2010) aproximativ 10.000 km, deci depinde de fiecare cit de increzator in sine este. Totul este sa mergi cu cap si fara ifose de smecher. Anul asta ma gandesc la Alpi asa ca acest post il am deja in Favorite Felicitari baieti si la mai mare, poate ne vom intilni vreodata sa povestim la o bere linga un cort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlaviuSB Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 foarte tare. pe mine ma tenteaza sa merg in partea estica a lumii dar pe sub marea neagra. Bine cu mobra ca cu masina am fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_corobea Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Felicitari, mi-am adus aminte de vremurile cand aveam simson si plecam cu un rucsac de scule dupa mine. Mult succes in viitoarele calatorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Februarie 21, 2011 Autor Share Postat Februarie 21, 2011 He he, am trecut si prin perioada aia, numai ca in loc de Simson am avut IJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Foarte tare Pt anul asta pregatesc o excursie lunga, deocamdata fara destinatie precisa; daca mai pleci pe undeva da de stire poate mergem impreuna sa ies si eu mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Februarie 22, 2011 Autor Share Postat Februarie 22, 2011 Pe la vara ( cel mai probabil jumatea lu august) planuiesc o tura in Rusia, zona Caucaz pt a incerca sa urc pe Elbrus. In functie de buget si de timp am in vedere ca ruta de intoarcere un ocol al Marii negre prin Turcia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tito75 Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 (editat) Eu acum m-am inscris pe forum si intamplator am citit povestea turului tau. Complimenti di toata inima. Si combinatia ALPINISM+MOTOCICLISM= adrenalina 200% . PS. In avatar sunt in fata panoului de pe Stelvio eund ai poza si tu ci Vishe. Editat Iunie 25, 2011 de tito75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 felicitari, asta da plimbare moto nu pot decat sa spun ca sunteti "acei nebuni" cu care asi iesi mereu la o astfel de tura te mai felicit inca o data pentru caracterul tau, faptu' ca l-ai luat pe Vishe cu tine(fiind incepator) spune multe iar ce-i ce critica lucru asta au uitat de unde sau cum au plecat... in urmatoarea "plimbarica" sa aveti noroc de aceeasi vreme(fara cei 500 km) pe care ati avut-o aici si nu in ultimul rand sa ramaneti la fel, aceiasi nebuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinarici Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 felicitari pentru cei mai curajosi motociclisti ! si putin inconstienti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iunie 27, 2011 Autor Share Postat Iunie 27, 2011 Multumim pt felicitari. Din pacate pt anu asta tura de Rusia a picat pt ca zona Elbrus e inchisa turistilor straini din cauza unor atentate teroriste de prin februarie Deocamdata ne gandim la o tura asemanatoare tot prin Europa vestica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Multumim pt felicitari. Din pacate pt anu asta tura de Rusia a picat pt ca zona Elbrus e inchisa turistilor straini din cauza unor atentate teroriste de prin februarie Deocamdata ne gandim la o tura asemanatoare tot prin Europa vestica. anul trecut ,atunci cand va citeam povestea visam...nu aveam nici carnet nici cal.acum le am pe amandoua si vreo 10000 km facuti din martie pana in prezent, pe drumurile patriei,bulgaria,toate cu buget redus(cort,sandwichuri de acasa,gratar mobil,etc).daca vreti companioni dati de veste... ps:inca o data respect..recunosc ,citindu-va povestea mi am dat seama ca se poate...ca visele pot deveni realitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany92moto Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibisorul Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Salutare...Frumoasa tura si...Felicitari atat lui Vishe cat si tie.."Conducatorule" Cred ca ai avut un aparat "bunicel" la ce poze au iesit. ..Hai sa fim sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 intradevar..........felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 Acum citesc si eu topicul...in primul rand felicitari si in al doilea rand poate ma poti ajuta...marti plec si eu in austria, slovacia, ungaria....spune-mi te rog ce intelegi tu prin a campa "clandestin"...am inteles ca "afara" nu iti poti pune cortul oriunde....ca vine politia si te ia la rost...voi cum ati reusit acest lucru? Unde ati pus cortul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iulie 27, 2011 Autor Share Postat Iulie 27, 2011 In Austria de exemplu l-am pus intr-o parcare pe autostrada.(deaia fara benzinarie dar cu toaleta si robinet cu apa termala afara ) In Italia la campie intram pe drumurile de pamant dintre lanurile cu porumb, de fiecare data au trecut masini biciclete sau tractoare dimineata pe langa noi si nu ne-a zis nimeni nimic. Tot in Italia la munte am avut cortul pus mai multe zile pe marginea unui drum forestier destul de circulat, la fel nu am avut nici o problema. In Franta am dormit o noapte pe marginea unui drum (RGA) si iar n-am avut nici o problema. Nu stiu exact legislatia franceza in domeniu dar din ce am inteles de la un endurist francez la ei campatul nu ar fi problema in schimb daca iti parchezi motorul sau masina la mai mult de 1 m distanta de sosea e grava treaba. Oricum daca-ti pui cortul pe inserat nu chiar la vedere si-l strangi repede dimineata si nu lasi gunoaie nu cred ca-ti zice nimeni nimic. Am vazut multi ciclisti dormind pe marginea drumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate