mumy Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 RIP CONDOLEANTE FAMILIEI SI PRIETENILOR ...OARE NU SE POATE SI FARA DIN ASTEA?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasaki_axx Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 RIP CONDOLEANTE FAMILIEI SI PRIETENILOR ...OARE NU SE POATE SI FARA DIN ASTEA?? RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob_dbr Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 (editat) RIP offf ma ingrozesc cand vad atatea accidente !!! parca nici nu imi vine sa imi mai iau moto Editat August 20, 2006 de bob_dbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnymoto Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Am auzit si noi ieri, cand eram la Pitesti. Pacat , mare pacat , Odihneasca-se in Pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1NebunDupaMotoare Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Asta a fost aseara in jur de 9:30pm? Nu pot sa cred. Am trecut pe acolo. Am depasit coloana si in dreptul accidentului am vazut un TIR oarecum pe contrasesns si un trabant cam terfelit. Cei care deja erau acolo nu m-au lasat sa opresc. E vb despre acelasi accident? Ce mizerabil... Odihneste-te in pace, Razvane! nu e. accidentul de care spui tu era undeva intre Izvoarele si Homoraciu (2 localitati spre Valenii de munte) si la ora aia am fost pana la cheia sa vad ce mai era... nimik nu mai amintea de accidentul cu Razvan. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 OFFFF. Fir-ar sa fie de treaba... Acum m-am intors de pe drumuri, prin aceleasi meleaguri... Odihneasca-se in pace si sincere condoleante familiei si prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Cred ca o sa aflam cateva detalii suplimentare de la Daci cand se intorc de la Brasov. ce a spus bubu e tot!! am ajuns la putzin timp dupa producerea accidentului, dar nu se mai putea face nimic, din pacate!!! pentru cel care mai vroia sa vada ceva cand a trecut prin zona, mai bine ca nu a vazut, pentru ca imaginea era shocanta!!! RIP!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Odihneasca-se in pace... Sincere condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sybo Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quad.yamaha400 Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 RIP CONDOLEANTE FAMILIEI SI PRIETENILOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Sa fie iertat! Nu l-am cunoscut , dar avand in vedere ca stam in acelasi cartier mai mult ca sigur l-am vazut si de fiecare data intorceam capul sa-l urmaresc. Mare pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat August 21, 2006 Admin Share Postat August 21, 2006 Razvan era cel mai bun prieten al meu si eram ca fratii! Dumnezeu sa-l odihneasca! Cel mai bun suflet pe care l-am cunoscut vreodata! Razvane n-o sa te uitam niciodata! O sa fii mereu in inimile noastre. Multumesc ! era finul meu si m-a anuntat politia de accident acum o ora jumate ! Era un baiat tare bun ! Dumnezeu sa te ierte Razvane ! Odineasca-se in pace ! Condoleante. Dumnezeu sa-l ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Dumnezeu sa-l ierte.. Pacat... Condoleantze prietenilor shi familiei... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Parca ar fi o norma... unul pe saptamana... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Sa-i fie tarana usoara. Pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIPSON Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Majoritatea din clubul Dac Motors a ajuns acolo la foarte scurt timp.Imaginea a fost socanta si ma facut sa ma ghindesc mult timp la ce se poate intimpla.Nefericit moment pentru toata comunitatea moto din romania.Viata ne rezerva suprize neplacuta dar dupa asa ceva ramii socat. Condoleante familiei si prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Am citit in weekend topicul asta dar n-am facut legatura cu Razvan cel pe care il cunosteam eu. Azi mi-a spus o colega si am inlemnit. N-am cuvinte! Pana acum n-am scris pe topicurile cu accidente. De fiecare data citeam si speram macar sa nu fie unul pe care il cunosc. Super baiat, linistit si de gasca! Cred ca D-zeu ii ia alaturi de el pe cei mai buni! RIP Razvan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 R.I.P. Dumnezeu sa-l odihneasca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate