The Flying Dutchman Postat Martie 15 Share Postat Martie 15 7 hours ago, Unreal2 said: Salutare, In linkul tau, vezi in josul paginii raspunsul la intrebarea adresata de @Stanciu. Adminul i-a raspuns ca sustine pana la 150kg. Personal nu am folosit asa ceva si nu am idee unde ar putea fi montata la un pat cu balamale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 Am intrebat si eu acum ceva vreme repet intrebarea: are cineva leviere BeadPro de la Motion Pro? Nimeni nimeni? Costa destul de mult pt doua fiare si as fi vrut ceva feedback. In Timișoara cred că există 1 sau 2 locuri unde iti pot schimba cauciucurile si costa gen 100 lei pe roată. Prefer sa fac asta singur si in plus nu vreau sa ma plimb cu rotile dupa mine si sa astept dupa alții. Din ce am văzut cu aceste leviere poți ușor impinge talonul in interior, singura chestie pe care nu o pot face momentan cu ușurință.. (pot dar implica un toc de ușă un cric hidraulic si o bucata de lemn) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 3 hours ago, B.B. said: Am intrebat si eu acum ceva vreme repet intrebarea: are cineva leviere BeadPro de la Motion Pro? Nimeni nimeni? Cam nimeni. Daca nu te superi, te rog sa consideri si cele de mai jos: - levierele sunt profi dar destul de scumpute, sa zic asa. - ca sa te "servicezi" acasa iti mai trebuie o serie de lucruri cum ar fi: rim protection (plasticele alea), stand sau masina de echilibrat (eu am avut unul static), pasta de dat pe jante, plumbi. Astea costa si ele. - exista riscul real sa "ciupesti" jantele (o spun din experienta). - zici ca te costa 100 lei pe roata, adica 200 pe motocicleta, conteaza si ce periodicitate ai la schimbat cauciucuri, daca le schimbi o data la doi-trei-patru ani nu-ti bate capul s-o faci singur. Eu aveam niste leviere mai ieftine, niste plastice de protejat jantele, un stand de echilibrat static, o amaraciune de cric hidraulic si niste lemne de fag. S-a asezat praful pe ele de cativa ani (cu exceptia standului pe care l-am vandut), de cand am observat ca ceea ce fac aia la vulcanizare in 15 minute eu fac intr-o ora si jumatate sau chiar doua si mai ciupesc si jantele cel putin o data pe fiecare, datorita nerabdarii si/sau lipsei de experienta. Bottom line: daca ai timp, schimbi cauciucurile des si ai mai multe motociclete, poate se merita. Daca nu, vulcanizarea rulz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 Doar cu levierele e al naibii de greu, din experiență o zic. Se găsește set pentru schimbat și echilibrat, cost total cca 1000 lei, la care se adaugă pastă, protecții jante, plumb, compresor baban, tun pneumatic (am avut nevoie săptămâna trecută și am apelat la vecin, că el are unul). La câți ani schimbi anvelopele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 Acum 6 ore, B.B. a spus: gen 100 lei pe roată. Prefer sa fac asta singur si in plus nu vreau sa ma plimb cu rotile dupa mine si sa astept dupa alții. 100 lei/roată cu ea dusă în mână? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 Așa zic și eu, e al dreq de mult, de obicei 25-30 lei de bucată. Că nici nu se rup în două curățând adezivul vechi de la plumb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 3 hours ago, ENEOS said: 100 lei/roată cu ea dusă în mână? 48 minutes ago, Lucian_M said: e al dreq de mult Banatu-i fruncea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 Ce sume aveti voi acolo? E peste 150 lei de roata pe oriunde te uiti. Iar ca sa beneficiezi de garantie, trebuie montat la service autorizat, in 2022 am platit 253 lei pentru anvelopa spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 Acum 16 minute, Pandy a spus: am platit 253 lei pentru anvelopa spate. Dar te-ai dus cu 🏍, nu cu roata în mână! Sper... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 O fi fost o roata de Fierrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 Ce de patroni pe aici... Obrazul subțire cu cheltuială se ține, deh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 Mama! 250 o roata! Chiar si cu demontat, montat si intretinut lantul pare exagerat. Ori a fost la vreo reprezentanta in foame mare... Sper sa nu citeasca alti vulcanizatori pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 235 spate, 200 fata, ies bani frumosi, n-am ce comenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 Anul trecut in toamna am fost cu patru roti auto din aliaj de 18" la un astfel de service pentru reconditionarea lor si schimbat anvelope. Locatia - Bucuresti. Operatiuni efectuate: - demontat anvelope de pe jante - sablat - vopsit electrostatic - aplicat lac protector - montat valve si anvelope noi. Calitatea serviciilor excelenta. Pretul: 900 lei, sau 225 lei/bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 Mi se pare un pret foarte ok, daca si jantele au iesit cum trebuie. Si nu ca as fi full de bani (ca nu sunt), dar toate chestiile alea la un loc mie mi se pare a fi o oferta buna, in special la 18 inch (cu cat e diametrul jantei mai mare, creste si pretul final). Auzi, spune si unde ai rezolvat si daca se pot trimite jantele prin curier, poate am jante moto de facut si sa nu fac ture aiurea prin Piatra Neamt, s-ar putea sa se iasa mai bine cu tot cu transport curier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 Mai mult decat multumit, mi s-au parut foarte buni si pe partea de executie si de comunicare. Poti trimite jantele la ei cu curierul, eu am trimis anvelopele, spre exemplu. Ai PM cu datele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 Primit, multumesc! Ca idee, sa vada si ceilalti, asa au iesit la mine in zona, jantele cu galben, adaptoarele cu negru. Am dus totul dezasamblat, fireste. Refuz sa le sablez eu si sa le vopsesc la pistol, nu rezista mult vopseaua. In camp electrostatic e altceva, au iesit ok. Cu pistolul meu de sablat nu iesea mai nimic, in plus ma chinuiam degeaba. A fost 500 si ceva toata afacerea + 160 km de plimbare cu masina (doua drumuri de 8 km). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandi Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 On 3/16/2024 at 6:10 AM, B.B. said: Am intrebat si eu acum ceva vreme repet intrebarea: are cineva leviere BeadPro de la Motion Pro? Nimeni nimeni? Costa destul de mult pt doua fiare si as fi vrut ceva feedback. In Timișoara cred că există 1 sau 2 locuri unde iti pot schimba cauciucurile si costa gen 100 lei pe roată. Prefer sa fac asta singur si in plus nu vreau sa ma plimb cu rotile dupa mine si sa astept dupa alții. Din ce am văzut cu aceste leviere poți ușor impinge talonul in interior, singura chestie pe care nu o pot face momentan cu ușurință.. (pot dar implica un toc de ușă un cric hidraulic si o bucata de lemn) Pe langa BeadPro care sunt de depresat mai ai nevoie de alte 5 leviere ca sa-ti faci munca usoara, eu le folosesc pe cele de la X Grip. Nu as recomanda sa schimbi o anvelopa tubeless la levier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 Merge, daca stii secretul si ai levierele potrivite. Totusi evit sau ii pun pe baieti sa isi cumpere anvelope TT, nu TL, ca e jale la montaj manual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 Schimbă băieții la circuit cu dispozitiv din ăla manual de numa'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 La capre e lejer, la cioapar e durere, flancurile sunt foarte dure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 (editat) cand aveam service (bine ca am scapat de clientii vietii) eu luam 300 de lei de roata. pentru ca e o manopera urata, murdara si de multe ori dureaza cat pe dreq pentru ca mai gasesti si etrierii cu probleme. de curatat si uns era 200 de lei pe etrier. lantul il intindeam daca era cazul, refuzam efectiv sa ung lanturile cu orice fel de smecleu. tot patruj' de mii tine un lant in medie, asa ca nu merita bataia de cap. Editat Martie 17 de MotoS Garage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 La 16.03.2024 la 21:22, ENEOS a spus: Dar te-ai dus cu 🏍, nu cu roata în mână! Sper... Da. La 16.03.2024 la 21:28, The Flying Dutchman a spus: O fi fost o roata de Fierrari. TA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 7 ore, Lucian_M a spus: La capre e lejer, la cioapar e durere, flancurile sunt foarte dure. Cel mai rău m-am chinuit la un bmw f650 cu roata spate, opinca era veche și tare ca lemnul, iar janta are canalul f puțin adânc. Mai aveam puțin și tăiam anvelopa veche cu flexul. Și asta pe mașină de deranjat, dar nu intra capul mașinii și am tras cu leviere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unreal2 Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Apropo de jante... Aveti idee unde pot indrepta janta fata cu spite de la un Dragstar in Bucuresti? Am dat cu ea intr-un sant transversal si s-a strambat vreo 2mm, suficient cat sa inceapa sa trepideze sus jos de la 60km/h. La 15.03.2024 la 18:24, The Flying Dutchman a spus: In linkul tau, vezi in josul paginii raspunsul la intrebarea adresata de @Stanciu. Adminul i-a raspuns ca sustine pana la 150kg. Personal nu am folosit asa ceva si nu am idee unde ar putea fi montata la un pat cu balamale. Am vazut raspunsul, datorita lui am ales-o. Dar nu am gasit pe nimeni care sa foloseasca asa ceva la un pat rabatabil si de aceea am intrebat. In mod normal, ar trebui montata pe capete in partea de jos a patului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate