pinnochio Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Acum 8 ore, foxbat a spus: daca ai pana de curent de peste 15 min..pa pa Eroare.Facut astazi proba.Lasat pompa centralei(60w) doar pe bateria auto.A mers 7,5 ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Mi-am luat și eu o menghină, da' nu m-am uitat cât are deschidere pentru țevi, sunt curios dacă intră jambele moto în ele (cu ceva de protecție, din cauciuc de 4-5 mm). https://www.magazinulcuscule.ro/scule/menghine-prese/menghine-rotative/yato/yt-6505-menghina-rotativa-360deg-100-mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 3 ore, pinnochio a spus: Eroare.Facut astazi proba.Lasat pompa centralei(60w) doar pe bateria auto.A mers 7,5 ore. da, pe bat mare cu Pb asa e. 480W, deci cam 40 Ah. pesemne ca o s-o incarci in gen 3 zile :)) nu vad care este eroarea. am postat ca rapsuns la varinta ta(CAre este ok, fara discutie) oferind si o alta. spor! PS mai ai putin si te vad in EV:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 3 ore, Lucian_M a spus: Mi-am luat și eu o menghină, da' nu m-am uitat cât are deschidere pentru țevi, sunt curios dacă intră jambele moto în ele (cu ceva de protecție, din cauciuc de 4-5 mm). https://www.magazinulcuscule.ro/scule/menghine-prese/menghine-rotative/yato/yt-6505-menghina-rotativa-360deg-100-mm fix menghina aia o am si eu, numai ca eu o tin prinsa de un scaun, da-mi idee cu ce protejezi jamba ca nu m-am gandit inca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Are un prieten niște cauciuc de 5 mm cu striații fine, sigur îl deposedez de o bucățică de 100 cm2. Dacă nu merge schema, fac niște bacuri magnetice și aia e. Magneți am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Prinde până la 44mm diametru, deci nu bagi cauciucul ăla decât la ceva scutece! Bacuri de Al trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Văzut ulterior, sunt curios ce iese la probă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat 37 minute în urmă Share Postat 37 minute în urmă 2 buc cornier de Aluminiu,prinse pe bacuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate