cry_ss Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Suruburi cred ca astea-s bune: http://www.louis.de/_1048fe6f20d8caf72f82d8f44e980960e8/index.php?topic=artnr&artnr=10006195 Cat de scumpe sunt clemele alea? Nu , nu sunt bune, ma refer la suruburile de carena, cele care au umarul acela pt distantare.Si clema aferenta care are filet in interior si care pozitionata pe interior poate face strangerea...poate ma exprim gresit, dar o sa caut o poza spre exemplificare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Nu , nu sunt bune, ma refer la suruburile de carena, cele care au umarul acela pt distantare.Si clema aferenta care are filet in interior si care pozitionata pe interior poate face strangerea...poate ma exprim gresit, dar o sa caut o poza spre exemplificare. Ia un surub si o clema si mergi la Fabory, pe Preciziei, s-ar putea sa gasesti ce cauti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Ia un surub si o clema si mergi la Fabory, pe Preciziei, s-ar putea sa gasesti ce cauti. Omule, apreciez cu sinceritate sfatul, insa....sunt la oarece sute de km distanta.Daca as stii ca este ce caut la pret rezonabil , as da comanda pe un online. Pana atunci imi bat capul sa gasesc un strungar si materiale bune. S-auzim de bine! Cleme se pare ca am gasit... http://piesepiaggio.ro/cleme/3758-clema-montare-carene-pt-surub-m6-20-buc.html M-ar interesa, la fel , un online rezonabil , pentru suruburi.Care ar fi cam asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 mi-amintesc ca acum ceva vreme (nu recent) cineva postase despre un site care are exact ce cauti tu. cauta pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Outblast Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 http://piesepiaggio.ro/suruburi/11731-set-suruburi-aluminiu-drc-m6-20mm-rosu-4-buc.html http://piesepiaggio.ro/suruburi/11730-set-suruburi-aluminiu-drc-m6-25mm-rosu-4-buc.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcelm Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Hello, Am nevoie de un kit de reparatie pt anvelope tubeless si o pompa manuala de benzina (pt scos benzina din rezervor, daca vreau sa demontez rezervorul). V-as ruga sa-mi indicati cateva site-uri de unde as putea comanda aceste lucruri. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Ce stiti despre sculele Stanley ? Am reusit sa pun mana pe trusa asta - http://www.vendaria.ro/ProductDetails.aspx?ProductKey=31307 la un pret bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 La banii aia cred ca ti-ai dat si tu seama ca trusa aia e super JMECHERA. Adica ai tubulare cromate, lucrate frumos, bling bling... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Trusa aia a fost la Black Friday la emag vreo 250RON doar ca se numea black&decker, bani pe care nu ii merita; in opinia mea e cea mai joas speta de chinezarie, am avut de-a face cu o trusa cumaprata de batranu' de la rusi acu multi ani care avea acelasi tip de clichet care e bun doar de batut snitele, tubularele se deformeaza daca surubul e mai strans, surubelnita aia se rupe la primul efort. mai bine iti iei Rothewald de la louis, tot o chinezarie dar parca mai inchegata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 Intre timp a ajuns si trusa. @marcone vorbesti in necunostinta de cauza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 (editat) Intre timp a ajuns si trusa. @marcone vorbesti in necunostinta de cauza. Astai trusa, http://www.emag.ro/set-stanley-75-tubulare-1-2-3-8-si-1-4-in-sistem-metric-1-87-193/pd/E9DWTBBBM/?ref=vp_ap_assoc a fost 250 la promotie. Astept feedback dupa ce-o pui la treaba. Pana una alta, ce firma comercializeaza rulmenti de buna calitate (SKF, Timken), presetupe pompa aia, oringuri si simeringuri? Am de reconstruit o pompa de apa si vreau ca cumpar cat mai multe repere afermarket. Editat Decembrie 9, 2012 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Baza Tehnica Alfa, este pe Plevnei. Aduc rulmenti Timken, simeringuri, O-ring-uri etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 (editat) Feedback pozitiv: www.rulmenti.ro, gasesti tot ce ai nevoie in materie de rulmenti, oringuri, simeringuri, oamenii sunt serviabili, comanda se onoreaza de pe o zi pe alta Feedback neutru: www.badi.ro desi au preturi mai bune la rulmenti cam cu 40% decat primii dar primesti raspunsuri in 2 peri, se pare ca in afara de rulmenti nu prea au nimic din ce scrie pe site.As apela la ei daca am nevoie strict de rulmenti si nu gasesc in alta parte mai aproape decat Straulesti. Editat Decembrie 12, 2012 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto.consumabile Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 aduce cineva SNAP-ON ? www.piese-motocicleta.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 La Targul din toamna era o firma cu scule snap-on. Nu am retinut-o pt ca ma depasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 BGS produc scule pentru gama profesionala, am cumparat de la ei un compresmetru si o trusa de surubelnite.Foarte bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 Da voi chiar credeti ca el chiar a fost de interesat de SNAP-ON sau sa isi promoveze site-ul? Sculele BGS sunt ok dar daca le iei de pe sculebgs.ro e o problema. Au sediul pe Electronicii intr-o fosta platforma industriala si cred ca ei isi apara afacerea cu haite de caini. Mai bine intrati cu masina in curte pana in fata "magazinului". Dupa ce ajungi in sediul lor parca ai ajuns in targul de la Valea Cascadelor. Aceeasi senzatia mi-a fost oferita de dezordinea si murdaria de acolo. Chiar daca pe site nu scrie ca nu se vinde la persoane fizice atunci cand ajungi sa dai banii te trezesti ca nu iti da nici un bon/factura/garantie. Nu a fost o intamplare ca am fost si in vara pentru niste biti si acum cateva zile pentru o cheie dinamometrica. Daca e sa fac o comparatie cu sediul Draper din Bucuresti......ma apuca rasul. Nu stiu daca aia e repezentanta BGS in Romania dar nu se poate sa iti creeze mai multa placere sa mergi prin piata la rusi decat prin sediul lor. Pacat de sculele BGS ca merita o prezentare mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 (editat) Nu ma pricep si va intreb ce parere aveti despre compresoarele fara ulei? cu sau fara butelie? M-ar interesa pentru suflat lantul, calculatorul, umflat rotile, fara vopsire. Am gasit asa ceva. Sau mai bine un Scottoiler? Editat Decembrie 31, 2012 de lostheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 Aceeasi dilema o am si eu. Am de gand sa iau un compresor pentru suflat praful, umflat rotile si eventual pus o cheie pneumatica pe el. Ce sa iau, cu sau fara ulei, si la cati litrii? Ca si frecventa de folosire, sa ii zicem ca e pentru hobby. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 (editat) BGS produc scule pentru gama profesionala, am cumparat de la ei un compresmetru si o trusa de surubelnite.Foarte bune! Nu stiu cum sunt BGS la calitate, sculele lor sunt produse in aceeasi fabrica din Taiwan/China laolalta cu numerosi alti producatori pe care ii gasim si pe piata autohtona. Pot sa aiba unele scule foarte bune si altele execrabile, sau un lot foarte bun si unul foarte prost depinde de la ce furnizor isi procura marfa. Au ramas foarte putini producatori de scule care mai au activitate de productie in tarile de bastina, cei mai multi doar formuleaza un set de cerinte de proiectare si dau comanda in China. Producatori in house: Germania: Hazet, Gedore, Stahlwille, Elora, Knipex, Wera, Wiha Japonia: KTC (cu divizia de "lux" Nepros), Koken SUA: Snap-on, Matco, Mac Restul au transferat mai mult sau mai putin toata activitatea de productie catre China/Taiwan pastrand foarte putin din portofoliu in tarile de bastina (Facom, Beta, Draper, Britool, Bahco) ajungand sa aiba inconsistenta dpdv calitativ in gama. Chiar si producatorii mai sus amintiti au o marca "de buget" cu scule fabricate in Taiwan/China: Vigor (detinut de Hazet), Carolus (detinut de Gedore), BluePoint (Detinut de Snap-on). Sau suba celasi brand sa fie o serie ok (Draper Expert) si una facuta la maxim de profit cu minim de calitate (Draper simplu - chinezarii pe fata) Pe de alta parte, sunt companii din China/Taiwan care au capatat o mentalitate orientata spre calitate si ofera produse apropiate de calitatea numelor consacrate: Toptul de exemplu care produce scule pentru Facom. Eu unul am ajuns de la a cumpara o intreaga trusa a unui producator "ofshorat" la a comanda doar reperele care-mi trebuie de la un producator in house. Si nu ies mai scump. Exemplu: decat sa iau un set intreg de surubelnite de la sa zicem baietii astia cu nume de firma de paza si protectie, ma duc in Hornbach si iau la bucata surubelnita care-mi trebuie de la Wiha, nemteasca 100% cum ar veni Editat Decembrie 31, 2012 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 eu am scule Draper si Stanley...Draper sunt englezesti si sunt foarte bune..Stanley sunt chiar profi...Topex sunt iar foarte bune...ProLine...sunt poloneze...si sunt bune..Silverline sunt iarasi bune...englezesti Yato. poloneze.....destul de bune....dar daca vrei sa cumperi cel mai bine este sa iti iei de pe ebay.uk,... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 vad ca de unior nu spune mai nimeni nimic. sunt niste scule foarte faine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 asa-i...si IUS iarasi..care is facute la Brasov din cate am inteles..si sunt profesionale..(am cumparat surulbenite).si foarte ieftine..se gasesc in Baumax..si chiar is heavy duty... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 asa-i...si IUS iarasi..care is facute la Brasov din cate am inteles..si sunt profesionale..(am cumparat surulbenite).si foarte ieftine..se gasesc in Baumax..si chiar is heavy duty... ieftine? sunt comparabile cu unior la pret. dar da, sunt foarte bune si ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 eu am luat 2 surulbenite tip nuca.una dreapta una cruce ambele magnetizate la varf..cu 5 lei bucata..deci eu zic ca sunt ieftine...cel putin la mine in Cluj.)..acuma clichetii si cheile cu clichet si alea is mai scumpe..dar decat sa dai de doua ori banii pe niste black&decker de cacao mai bine dai odata pe astea .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate