JAGI Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 Mai nasol cu zonele de protectie (piscinele cu pietris), fara ele, te cauta 3 zile prin buruieni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 (editat) Mai nasol cu zonele de protectie (piscinele cu pietris), fara ele, te cauta 3 zile prin buruieni. Se intampla si la case mai mari Pe circuitul asta din clip, nu stiu cum le dau voie cu motociclete... cu pomii aia pe marginea pistei, te simti in siguranta maxima. Editat August 7, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat August 10, 2014 Share Postat August 10, 2014 s`au pus poze noi pe fb de la adancata..incepe sa arate bine treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 am trecut astazi pe acolo cand ma intorceam de la mare si se lucra intens ,era ceva agitatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 am trecut astazi pe acolo cand ma intorceam de la mare si se lucra intens ,era ceva agitatie Poze, video, timpi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 ce zici denis? cand facem track day adancata? deschiderea e in uikendul cu tg secuiesc in septembrie- etapa de autoslalom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Daca ne lasa sa intram, weekendul de dupa secuiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Mda,mai schimbam si noi treptele de viteza. Abia astept sa fie gata,sper doar sa nu fie o mare bataie de joc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Nu vedeti digurile de pamint de linga pista? Mai e mult pina departe. Eu am cheltuit banii alocati anul asta pt circuite, ultima 1000euro din 2000E total. Asa ca poa sa se amine Adancata pina la anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Eu mai am sa-mi iau costum, cauciucuri si motocicleta. Serios. » Post actualizat in 11 Aug 2014 12:36La anu' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Are si diferente de nivel sau e doar plat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Are si diferente de nivel sau e doar plat? Cred ca e plat... nu am fost la fata locului, dar stiu zona, si e zona de campie, plata. Si nici din poze nu pare vreo portiune mai ridicata. Mai multe poze gasesti pe facebook - Motor Park Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Din ce stiu asta de la Adincata este plat. Cel de la Tg Mures are diferente de nivel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 buuun...deci trebe sa imi vand motoarele ca sa imi fac o racheta de pista.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abalamuc Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Circuitul este ce trebuie !! o sa va placa !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Ui la el, n-aveai somn la ora aia? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 nu ca nu s-au mai organizat si pana acum, dar asta pare mai reala. http://rosbk.ro/ro/component/content/article/1-latest-news/231-anunt-ultima-etapa-2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 http://stirileprotv.ro/stiri/social/investitie-de-8-milioane-de-euro-la-50-de-km-de-bucuresti-pista-de-raliuri-disponibila-oricui-pentru-100-de-euro-pe-zi.html?fb_action_ids=703888099705410&fb_action_types=og.likes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 Reportaj mai prost ca asta nici ca putea sa iasa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 Reportaj mai prost ca asta nici ca putea sa iasa.... ca un comentariu - f tare sa spui ca nu punem stratul final ca nu avem experienta, sa vedem ce se intampla. DAR e circuit? E! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 (editat) ca un comentariu - f tare sa spui ca nu punem stratul final ca nu avem experienta, sa vedem ce se intampla. Asta nu e chiar un lucru rau. Cand au reasfaltat astia un Drum National in zona mea, au turnat vreo 3 straturi cam in 2 ani de zile. A nu se intelege ca s-au miscat incet... ba din contra, cred ca a fost cea mai serioasa firma de asflatare din cate am vazut. Nu imi venea sa cred cat de repede asfalteaza kilometri intregi de drum. Insa a durat 2 ani, fiindca au turnat prima data un strat de baza, si l-au lasat asa cam un an de zile. Intre timp, in multe locuri au aparut crapaturi/denivelari, si au scos de tot bucatile alea, pana au dat de pamant... au pus piatra, si tot ce trebuie si dupa aia au umplut gaurile cu asfalt. Dupa ce au reparat tot drumul, au turnat un alt strat. L-au lasat si pe ala o perioada de timp, si abia dupa aia au venit cu ultimul strat (final). Asa ca e mai bine si pe circuit sa astepte o perioada (in care circuitul este utilizat) sa vada ce se intampla cu asfaltul, sa remedieze eventualele denivelari ce vor aparea, si dupa aia sa toarne stratul final, decat sa se grabeasca sa il toarne acum si sa se trezeasca peste un an de zile ca circuitul trebuie reasfaltat. Editat Septembrie 14, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Cand vine vorba de asfaltarea unui circuit de curse se schimba datele ecuatiei. Ce au facut baietii aia in 2 ani trebuiau sa faca in 6 luni maxim. Doar ca la noi e mai greu(bani,oameni, etc). Cat despre compozitia asfaltului de la Adancata, va dau un exemplu. Pentru asfaltul de la pista de incercari facuta de Renault, pentru Dacia(cea din apropierea Bucurestiului), s-au facut teste si incercari pe mai multe versiuni de asfalt vreo 3-4 luni de zile in laboratorul de mixturi asfaltice de la Fac. de Constructii. Asa ca aveti rabdarica. Baietii astia fac circuitul din banii lor si vor ceva cat mai profesional. Am incredere ca o sa faca ceea ce tebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Oare de circuitul de la Tg. Mures se mai aude ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate