fozzy Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 A fost un accident pe Bd Ion Mihalache in jurul ore 18. O masina a intors la stanga de pe banca 1, sa o ia pe o straduta si nu s.a asigurat si un suzuki de 600 a intrat in el. Din cate am inteles erau 2 pe motor si stiu doar ca i.a luat salvarea si ca ar fi fost ok, mai departe nush nimic , motoru era facut praf in partea din fata. Nr motor B 98 GWJ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Am stat la fata accidentului pana cand motorul a fost urcat intr-o remorca. Am inteles ca pilotul si pasagerul sunt bine, probleme doar pe la glezne, dar nimic grav, pilotul mergea pe picioare.... pasagera nu stiu, am auzit doar ca nu a patit mai nimic (tot asa, glezna). Sper sa am informatiile corete. Am cateva poze... o sa incerc sa le urc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 A venit primavara. Au iesit retarzii cu carnete de Arges din barloage. Cat de redus mental sa fii sa tragi stanga de volan de pe prima banda sa intri pe "o straduta" peste contrasens. Daca exista justitie divina, intr-o zi individul o sa repete manevra dar in loc de motor o sa vina o masina de gunoi sau o vidanja peste el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 (editat) A venit primavara. Au iesit retarzii cu carnete de Arges din barloage. Cat de redus mental sa fii sa tragi stanga de volan de pe prima banda sa intri pe "o straduta" peste contrasens. Daca exista justitie divina, intr-o zi individul o sa repete manevra dar in loc de motor o sa vina o masina de gunoi sau o vidanja peste el. Era suficient sa vina tramvaiul, dar din pacate a fost o motocicleta... Bine ca nu au fost grav accidentati cei doi de pe motor! Editat Aprilie 20, 2011 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Banuiesc ca aveau viteza mica,ca vad ca motorul nu e lovit f rau. Recuperare grabnica,bine ca nu a fost mai rau. A venit primavara. Au iesit retarzii cu carnete de Arges din barloage. Cat de redus mental sa fii sa tragi stanga de volan de pe prima banda sa intri pe "o straduta" peste contrasens. Daca exista justitie divina, intr-o zi individul o sa repete manevra dar in loc de motor o sa vina o masina de gunoi sau o vidanja peste el. Sau un tir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgerdp Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 (editat) Nenorocit bucurestiu asta (banuiesc ca acolo s a intamplat ) nu prea se merita sa te dai peacolo mai bine cu 50 pana iesi din balaumc si te dai pe centura sau mai stiu eu pe unde va dati voi . Nu ca ar fi viteza, dar intalnesti tot felu de retardati cu masina , de exemplu astazi un tampit mi a facut dush cu samponul/lichidul de parbriz. M am oprit langa el la trecere si i am spus ca nu e frumos dupa care si a cerut scuze dar cel din dreapta mi a zis exact asa . "- Hai ma du te ma de aici !" Editat Aprilie 21, 2011 de georgerdp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Sau un tir tot la tir ma gandeam si eu .. ca vad ca altfel nu se invata astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 tot la tir ma gandeam si eu .. ca vad ca altfel nu se invata astia E din ce in ce mai periculos Ion Mihalache asta. (nu ca altele n-ar fi) Se merge "in palc" si haotic. Bine ca nu s-a intamplat mai rau. Off: acum cateva zile pe langa City Mall un taximetrist a intors "din scurt" de pe banda 1 taind fatza la tot ce venea de pe banda 2 numai ca - ghinion - venea si tramvaiul (a 3-a banda cum ar veni). Desi cred ca putea sa franeze oarecum, i-a dat-o "la full", n-a schitat nici cea mai mica intentie de franare. Nu ca ma bucur dar mai da-o in m..tii ma-sii de soferie... Ori o faci cum trebuie ori stai dreaq acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 E din ce in ce mai periculos Ion Mihalache asta. (nu ca altele n-ar fi) Se merge "in palc" si haotic.Bine ca nu s-a intamplat mai rau. Off: acum cateva zile pe langa City Mall un taximetrist a intors "din scurt" de pe banda 1 taind fatza la tot ce venea de pe banda 2 numai ca - ghinion - venea si tramvaiul (a 3-a banda cum ar veni). Desi cred ca putea sa franeze oarecum, i-a dat-o "la full", n-a schitat nici cea mai mica intentie de franare. Nu ca ma bucur dar mai da-o in m..tii ma-sii de soferie... Ori o faci cum trebuie ori stai dreaq acasa. si mie imi pare bine multi taximetristi sunt anti talent la volan ,si multi nu stiu ce inseamna respectul in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Am iesit si eu ieri putin prin oras, din Berceni pana la Baneasa Zoo Sincer la ce aglomeratie de dobioci este in oras sa o arzi peste max 100km/h faci parte din aglomeratie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Nenorocit bucurestiu asta (banuiesc ca acolo s a intamplat ) nu prea se merita sa te dai peacolo mai bine cu 50 pana iesi din balaumc si te dai pe centura sau mai stiu eu pe unde va dati voi . Nu ca ar fi viteza, dar intalnesti tot felu de retardati cu masina , de exemplu astazi un tampit mi a facut dush cu samponul/lichidul de parbriz. M am oprit langa el la trecere si i am spus ca nu e frumos dupa care si a cerut scuze dar cel din dreapta mi a zis exact asa . "- Hai ma du te ma de aici !" Asta cu lichid de spalare si viziera ridicata am patit si eu...naspa rau sa opresti in siguranta cu ochii inchisi printre masini in miscare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Ce buo.. Sper ca motoristul e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgerdp Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Si nu i-ai facut semn sa coboare? Sa vedem cine se duce primul de acolo? :-/ Ieri in zona Pietei Rahova unu cu o sufragerie pe roti (In zona Pietei Rahova e haos, aprovizioneaza aia in timpul zilei, masini parcate pe banda 1 desi daca nu ma insel e interzisa parcarea...chestii dinastea...multa populatie de culoare) lasa masina pe banda a 2 cu avariile puse si el statea la volan...de trecut pe linia de tramvai sau pe langa el si linie, l-am intrebat daca acolo se lasa masina si s-a uitat cam ciudat la mine.. Nu i am facut semn sa coboare din respect pentru soferul care si a cerut frumos scuze . Oricum cel din dreapta a fost obligat sa se simta penibil cu replica aia dupa ce l am ignorat iar soferul si a cerut scuze si a vorbit calm. Plus ca am gala pe 30 la Hunedoara , ma descarc acolo pe adversar , imi imaginez ca e cel din dreapta . buna motivatie nu ? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grecutzu2005 Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 motoristul e bine cred ca el era pe motor. motorul sigur era acela din poze fara masca din fata lucrez la 100 de metri de locul accidentului.. din pacate nu am vazut accidentul eram plecat de la munca. este bine e pe motor deci totul e ok. nu stiu daca mobra e stramba sau ceva de genu l-am vazut in miscare asfalt uscat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 S-a mai auzit ceva de motociclist sau de pasagera ? Stie cineva daca sunt bine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
she_said Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Buna tuturor, Sunt sora motociclistului, sunt bine amandoi, au scapat cu traumatisme usoare din cauza impactului cu solul (au fost aruncati in aer in momentul impactului). Soferul masinii are permisul ridicat pentru 3 luni de zile, urmand sa dea examen din nou. Insa la plecarea de la politie, soferul a efectuat din nou o manevra inteligenta, pe bd. Iuliu Maniu, virand la stanga de pe banda 1. Asadar, feriti-va de el! De precizat este si ca soferul are 22 ani de condus. Degeaba, se pare!.... Multumim lui D-zeu ca au scapat cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 (editat) Am avut un accident asemenator acum vreo 3 ani cu o Dacie Papuc de Calarasi. La politie a declarat ala(22 de ani de "experienta") ca asa l-au invatat sa intoarca..sa se incadreze cat mai pe dreapta sa ia curba dintr-o miscare. Probabil ca asa stie si asta, se incadreaza pe banda 1 si apoi taie 4 benzi dintr-o miscare Sanatate multa... Editat Aprilie 23, 2011 de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Am avut un accident asemenator acum vreo 3 ani cu o Dacie Papuc de Calarasi.La politie a declarat ala(22 de ani de "experienta") ca asa l-au invatat sa intoarca..sa se incadreze cat mai pe dreapta sa ia curba dintr-o miscare. Tare omu,daca asa l-au invatat,el ce sa faca,nu? Acuma,am condus si eu papuc,ce pot sa zic ca are raza de bracare cam ca un camion si are un unghi mort ff mare mai ales aia de 2 locuri,nu am mai vazut asa ceva,execrabila.Dar daca ii trebuie 4 benzi sa intoarca,macar sa se asigure temeinic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 E din ce in ce mai periculos Ion Mihalache asta. (nu ca altele n-ar fi) Se merge "in palc" si haotic.Bine ca nu s-a intamplat mai rau. Off: acum cateva zile pe langa City Mall un taximetrist a intors "din scurt" de pe banda 1 taind fatza la tot ce venea de pe banda 2 numai ca - ghinion - venea si tramvaiul (a 3-a banda cum ar veni). Desi cred ca putea sa franeze oarecum, i-a dat-o "la full", n-a schitat nici cea mai mica intentie de franare. Nu ca ma bucur dar mai da-o in m..tii ma-sii de soferie... Ori o faci cum trebuie ori stai dreaq acasa. o fi fost vreun vatman motociclist are a vrut sa-si razbune confratii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fozzy Postat Aprilie 24, 2011 Autor Share Postat Aprilie 24, 2011 Buna tuturor, Sunt sora motociclistului, sunt bine amandoi, au scapat cu traumatisme usoare din cauza impactului cu solul (au fost aruncati in aer in momentul impactului). Soferul masinii are permisul ridicat pentru 3 luni de zile, urmand sa dea examen din nou. Insa la plecarea de la politie, soferul a efectuat din nou o manevra inteligenta, pe bd. Iuliu Maniu, virand la stanga de pe banda 1. Asadar, feriti-va de el! De precizat este si ca soferul are 22 ani de condus. Degeaba, se pare!.... Multumim lui D-zeu ca au scapat cu bine! E bine atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate