warlock Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 greu de crezut......... o casca mai silentioasa ca Shubert nu o sa gasesti. o casca mai usoara din acesta clasa la fel nu o sa mai gasesti. te invit sa dai o tura cu casca mea (R1). cea mai proasta casca pe care o am (mai am un caberg open face, airoh flip-up). dintre toate schubertu shuiera de la 50kmph, din cauza materialului din zona inferioara (panza perforata) Si eu am crezut ca o sa am liniste in ea, a fost o teapa uriasa. Comparand cu C3, nu seamana la nimic, doar la sigla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Dar QM 1 ? E tot asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Salut...intrebare pt cei priceputi dintre noi : se poate strange partea rabatabila(sper ca e corect spus) la un flip-up Schuberth c2 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leontiev Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Salut! În ce sens strânge? Blocare în poziția închisă? Cu bine, Cristi L. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Valentino - uite aici manualul http://schuberth.klaxmedia.de/uploads/media/c2man_eng_01.pdf Detaliaza un pic problema ca poate te pot ajuta/indruma, ca si posesor de C2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 13, 2014 Admin Share Postat Mai 13, 2014 (editat) O rugaminte la cine are S1 Pro/J1 sau R1, m-ar interesa o poza din interior, sa-mi dau seama cum vine pozitionat inelul acela de burete care inconjoara calota.. Editat Mai 13, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Daca nu e tarziu maine, te ajut eu cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 13, 2014 Admin Share Postat Mai 13, 2014 Nu-i tarziu, merci, le-am dat jos sa le spal si nu mai stiu cum vine buretele ala circular..are doua ciocuri mai inalte si nu-mi dau seama daca alea vin in spate sau fata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Din ce imi aduc aminte partea cea lata cu cele doua ciocuri vine in spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Luv, ia vezi daca te ajuta. SH_Manual_S1Pro_1007_D_V12.indd - S1Pro_manual.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Aveti idee pe la noi unde as putea gasi ochelarii de soare pt C3 (marime L) ? Aveam cateva zgarieturi fine pe ai mei si m-a mancat in poponeata sa ma apuc sa ii polishez cu o solutie pt plexi. Si i-am mucificat de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 La UM nu au pe stoc si se pot comanda abia peste 2-3 sapt. Incearca cu un telefon la Kronau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 13, 2014 Admin Share Postat Mai 13, 2014 @cozmino, merci pt.manual, ma uit mai pe seara.. Ochelarii se comanda de la Kronau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 (editat) se pare ca si captuseala pe care mi-au inlocuit-o s-a dezlipit dupa doua luni si aproximativ 2000km, in acelasi loc. in stilul asta trebuie sa imi iau cateva interioare de rezerva sau sa le duc la croitor. sau sa schimb casca o sa merg la United sa vad ce se poate face, care e problema. nu am spalat niciodata interiorul. Editat Mai 13, 2014 de tibosee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 13, 2014 Admin Share Postat Mai 13, 2014 Merci frumos, nu mai este nevoie de nicio poza, m-au lamurit instructiunile din manualul lui cozmino! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Opinia mea / Schuberth flip up cu intercom de la BMW este cea mai buna combinatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 si eu zic ca e foarte ok Schuberth, dar de ce se dezlipeste asa usor interiorul? C3 Pro tot asa face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 eu l-am si spalat, are 1 an jumate acusi si nici vorba de dezlipit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leontiev Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 3 Pro tot asa face? Salut! Eu nu am pățit nimic până acum.O am de aproape 1 an, cumpărată din Riga, spălată cam la fiecare 3 săptămâni (sau mai des, dacă situația o cerea) și nu a pățit nimic. În condițiile în care din luna decembrie și până acum am condus aproape zilnic... Cu bine, Cristi L. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Tibosee, captuseala e doar lipita in locul ala sau e si cusuta? Varianta 1 - Ma gandesc ca poate avea legatura cu modul in tragi casca pe cap, mai ales ca s-a intamplat in acelasi loc. Varianta 2 - Un defect de fabricatie intr-un anumit lot. In acest caz ar trebui sa fie si alti patiti undeva pe net (eu n-am gasit nicaieri). Am gasit in schimb discutii despre alta problema a interiorului si anume, aparitia unui punct de presiune pe frunte si disconfortul asociat.Se pare unii au cerut interior de S2 si le-a fost trimis (free of charge), altora li s-a cerut bani pe el iar altii mai norocosi au cumparat C3 cu alt interior (subtil modificat la nivelul fruntii). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 casca nu ma strange deloc, cand o trag pe cap e deschisa, deci e chiar larguta, fata de cum e cand o inchid. ea nu e cusuta acolo, e doar lipita. cand o pun pe cap o pun drept..a inceput sa se dezlipeasca si in stanga. si nu am mers mai mult de 2 luni. cu comfortul nu am treaba, e chiar foarte ok, comoda..nu ma strange nicaieri si nu o simt. doar la gat, unde strange cureaua aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 (editat) Atunci banuiesc ca te duci cu ea inapoi, ca ar trebui sa fie inca in garantie, nu? M-am uitat si la a mea (S2) si intr-adevar e lipit acolo. La C2, in schimb, e cusuta acea bucata si pare mult mai "sanatos" materialul. Cam asa arata ale mele dupa 1an (S2) si 3 ani(C2), folosite cu cagula si rar(la karting) fara. Tu cum o folosesti, cu sau fara cagula? Editat Mai 17, 2014 de cozmino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) interiorul tau arata impecabil. eu o folosesc cu cagula cand e frig si fara cand e cald. are garantie, da. o sa ma duc la ei sa vad ce zic am lasat-o la ei pana la urma, a zis cel de acolo ca o tine trei saptamani pentru ca o trimite in germania. i-am zis de problema cu interiorul care s-a stricat de doua ori, dupa doua luni fiecare, de problema cu vantul care intra prin dreapta (alt C3 din raft avea luft mai mic decat al meu) si de problema cu viziera care s-a zgariat pe interior, unde se freaca de un plastic. are mai multe urme de frecat chiar pe zona unde lucreaza cand o ridici, in stanga si in dreapta. le-am spus ca vreau alta casca, sa nu o mai repare pe asta ca e clar ca are o problema, ei spunand ca sunt singurul care are problemele astea. nu pot sa imi dea alta, nici banii pe ea, au zis ca o repara. sa vedem ce ii mai schimba si cum arata cand se intoarce. pana atunci merg cu un Airoh de 500 lei care are un an, e praf, dar care are interiorul perfect, tot de mine purtata Editat Mai 20, 2014 de tibosee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Tibosee, citeste aici (incepand cu Cap III - Drepturile consumatorului) , daca n-ai facut-o deja: http://www.comaccent.ro/general_images/Legea_449-12_11_2003.pdf Tu cunosti situatia mai bine si folosindu-te, de drepturile tale si obligatiilor lor, vezi ce solutie se gaseste. Termenul de 3 sapt. mi se pare exagerat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibosee Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 (editat) hai ca m-a sunat seful de magazin sa imi spuna cum sta treaba cu casca: - daca nu se confirma ca imi intra aer in casca suport eu transportul. nu am inteles cum vine asta, eu trimit casca la schuberth pentru mai multe probleme, prima cu interiorul dezlipit de doua ori in 4 luni, problema cu viziera zgariata pe interior, pentru ca freaca pe un plastic, problema cu vantul pe care il simt in casca numai din partea dreapta. o vreau verificata si eventual schimbata. daca nu intra prea mult vant in ea inseamna ca celelalte probleme se exclud si platesc sa imi schimbe interiorul? spunea ca ei au un tunel aerodinamic unde testeaza casca cu niste senzori, si daca se incadreaza in parametri inseamna ca nu are nimic, deci eu platesc. I-am spus ca C3-ul din raft pe care il au expus nu are luftul meu, ca se vede cu ochiul liber ca aia se inchide cum trebuie.. Nu a recunoscut, spunea ca nu poti sa iti dai seama asa, cu toate ca se vede de la o posta, am pus si pozele pe pagina cealalta. - uzura de pe interiorul vizierei cica e normala, chiar daca casca e aproape noua, daca dupa 4 luni de purtat se zgarie asa, singura, deci nu ca am zgariat-o eu, cum ar trebui sa arate dupa 6 sezoane?? - faptul ca acum imi tin casca 3 saptamani e nimic, captuseala rupta mi-au schimbat-o in doua luni ! Eu sper sa imi rezolve toate problemele, sa imi dea viziera noua, sa imi dea alta captuseala, nu stiu de la ce casca, S2, C3 Pro, nu conteaza si sa imi rezolve luftul stanga-dreapta, sa nu mai intre atata curent. Tibosee, citeste aici (incepand cu Cap III - Drepturile consumatorului) , daca n-ai facut-o deja: http://www.comaccent.ro/general_images/Legea_449-12_11_2003.pdf Tu cunosti situatia mai bine si folosindu-te, de drepturile tale si obligatiilor lor, vezi ce solutie se gaseste. Termenul de 3 sapt. mi se pare exagerat. merci pentru link..interesant Editat Mai 22, 2014 de tibosee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate