Stephon Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 (editat) O mare rugaminte: INCERCATI SA NU VA DATI CU PRESUPUSUL SAU SA VA LUATI LA P..A PE TOPICUL ASTA! Va rog! Acum am apelat la bunul simt al fiecaruia! Radu nu este intr-o stare prea buna! I s-a facut tomografie si se asteapta sa fie citita! Vina o stabileste politia si nu mai presupuneti aici care, ce, cum si ce vina a avut! O sa va mai tin la curent cat pot si cum mai aflu cate ceva! Va multumesc! Editat Iunie 27, 2011 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guduno Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Pai eu despre accident intrebam! Imi vad de ale mele, e o intrebare cat se poate de normala. Vezi sa nu iti maresti semnatura cu inca unu. DiareeM, credeam ca la intrebarea cu viteza te-ai pripit, ca sa te afli si tu in treaba, dar la faza cu semnatura colegei noastre, imi dau seama ca esti "scurt" rau...la minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kitkat_2202 Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 am vorbit cu cineva de la spital. o sa ne anunte in curand daca va fi nevoie sa ne strangem sa mergem sa donam sange pentru el. cum am vesti, va anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Radu nu este intr-o stare prea buna! I s-a facut tomografie si se asteapta sa fie citita! E constient omul? Mai are alte rani in afara de cap? Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 am vorbit cu cineva de la spital. o sa ne anunte in curand daca va fi nevoie sa ne strangem sa mergem sa donam sange pentru el. cum am vesti, va anunt. Ufff... am aflat si eu acum. Multa sanatate lui Radu! Suntem alaturi de el! Va rog postati neaparat daca e nevoie de sange! Eu pot veni oricand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Se pare ca baiatul era constient cand l-a luat salvarea, are rani in zona capului. din ce vad in pozele puse de el, avea un Schubert S1.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Mi-a scris cineva acum pe mess, care se pare ca stie detalii. Redau aici, nu pot verifica info: „Radu avea prioritate, aia nu s-a asigurat, el a intrat cu capul in masina, am auzit de la politie ca are traumatism cranio-cerebral, masina era praf in partea stanga, geamul spart, era sange mult, lui ii curgea sange din nas si din urechi” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 am vorbit cu cineva de la spital. Fi draguta, cand mai vorbesti cu acel cineva, intreaba si tu cat a avut testul glasgow si posteaza aici, mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 nasol... sa ziceti daca e nevoie de sange. Doamne ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 (editat) Sa speram ca ii vor citi tomografia cit mai repede. Zicea mai sus RADOS despre o eventuala mutare la urgenta floreasca. Probabil stie despre ce vorbeste... Luati legatura cu familia pentru o eventuala mutare. Cred ca e foarte important ce doctor se uita la tomografia ta si apoi iti pune un diagnostic. Multa sanatate. LE: la un doctor bun, de cele mai multe ori, se ajunge prin ajutorul prietenilor si din vorba in vorba. Editat Iunie 27, 2011 de Serban.S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 http://www.ciao.ro/stiri/social/18889-grav-accident-in-zona-cotroceni.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btibia Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Salutare, Chiar daca nu cunosc pe nimeni de aici si nici pe el, daca este nevoie de sange anuntati aici [dau refresh la fiecare 5 minute] sau SMS me [nu o sa pot raspunde la telefon din 2 motive: ori sunt la volan; ori sunt la scoala moto incep la ora 20] si vin imediat la orice spital din bucuresti. Sanatate multa si sa auzim de bine! Doamne nu-l lua la tine ca mai este nevoie de el aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Mi-a scris cineva acum pe mess, care se pare ca stie detalii. Redau aici, nu pot verifica info: „Radu avea prioritate, aia nu s-a asigurat, el a intrat cu capul in masina, am auzit de la politie ca are traumatism cranio-cerebral, masina era praf in partea stanga, geamul spart, era sange mult, lui ii curgea sange din nas si din urechi” da normal ca nu s'a asigurat, de parca alta grija n'avea?! da normal ca nu s'a asigurat, de parca alta grija n'avea?! auzi comentariu.."sper ca moare! asa merita toti motociclistii, nu exista mila! sper ca avea familie acasa ca sa aiba cine plange " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Doamne sfinte... tin pumnii sa isi revina cat mai repede Radu. Pentru orice ajutor, care vorbiti cu el va rog sa ne anuntati. Nu are rost sa stresam familia acum cu sute de telefoane. Sa ne transmita cineva apropiat tot ce se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 (editat) da normal ca nu s'a asigurat, de parca alta grija n'avea?! auzi comentariu.."sper ca moare! asa merita toti motociclistii, nu exista mila! sper ca avea familie acasa ca sa aiba cine plange " Si comentariul tau e si mai tare care nu stie, crede ca vorbesti serios Multa sanatate motociclistului implicat in accident!! Sper sa auzim vesti bune! Editat Iunie 27, 2011 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 (editat) Eu nu am gustat gluma proasta SilviuCBR de pe ciao.In schimb despre celalalt coment . Editat Iunie 27, 2011 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Eu nu am gustat gluma proasta SilviuCBR de pe ciao.In schimb despre celalalt coment . ba, 1 - comentariul despre femei la volan imi apartine si mi'l sustin, oricand. 2- primul comentariu este de pe site, al vreunui cocalar intors tare impotriva motociclistilor, a noastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Din pacate...vestile nu sunt deloc bune! radu este in coma de gradul 4 cu 10 fracturi craniene! DOamne-ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btibia Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Fuck!!! Sa sperăm ca o sa-si revină. Doamne ajută! Ăinem pumnii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Are careva idee unde sta?Il stiu pe un tip care vroia sa vina in garajul meu cu un vfr si statea prin Drumul Taberei.Dupaia am auzit ca se uita dupa ceva de inchiriat. Nu mai am numarul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Din pacate...vestile nu sunt deloc bune! radu este in coma de gradul 4 cu 10 fracturi craniene! DOamne-ajuta! Mi-am imaginat ca e de rau, dar nu ma asteptam la asa ceva. Doamne ajuta si multa sanatate, Radule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Din pacate din coma de gradul 4 se revine foarte greu. Nu ma injurati, nu vreau sa fiu antipatic, dar asta e adevarul. Sper totusi sa fie o exceptie. Putere de lupta omului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Din pacate...vestile nu sunt deloc bune! radu este in coma de gradul 4 cu 10 fracturi craniene! Doamne-ajuta! Asta inseamna in mare, exitus cerebral ! Imi pare rau! Baiatul are nevoie de un miracol ! Ps: D.ra Kitkat, nu mai este necesar, am aflat in mare ce ma interesa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_25 Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Multa santate lui Radu. Sa-i tinem toti pumnii si sa ne gandim la el. Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_fazer Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Suntem alaturi de tine Raducu.Multa sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate