lexysexy Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 Care esti din Bucale si te bagi la o intalnire de Aprilici intr o seara pe afara la o ciunga o vorba un cicoriko? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 Eu ajung pe 27 Aug in Bucuresti cu mobra mai animam topicul cu 2 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 Mi-am dus azi italianca la shooting. A, am uitat sa mai zic ca in perioada 14 - 18 august voi fi cu italianca in Vama Veche, impreuna cu mini-gashca mea de la Mures. Care vreti, care puteti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 langa o apa. Am reusit sa scot un consum de 5.75 % (mers pana in 120 km/h) Iar pe virajele de la Bicaz/Poiana Largului un 6.5% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 Deci nu sunt singurul cu consumuri OK... "Like" la prima poza, a doua e un pic rece pe a/n. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 Inca una color pt tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 @hellicks: More action shots please Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Inca una color pt tine Hai, ma! Fa jantele la fel, ca nu e greu! Atata merita si ea, nu? @hellicks: More action shots please Postam, postam, numa' sa mai vina cateva de la pozar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Hai, ma! Fa jantele la fel, ca nu e greu! Atata merita si ea, nu? Am schimbat janta fata, de aia e rosie. Cel care a vopsit-o, a vopsit-o peste bucatile de plub de echilibrat si a vopsit cu tot cu simeringurile de la rulmenti :| :| Asa era cand am luat-o :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 (editat) Hai ca dau si eu putina culoare topicului. Denis, ia d-aci 2 poze facute de mine la Hungaro, far' sa-ti dai seama. P.S. Nice pics, Hellicks. Editat August 13, 2013 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Nu vrea nimeni cu haprilica o intalnire la bucale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Nu vrea nimeni cu haprilica o intalnire la bucale? Vin maine. Am vb cu 2-3 de pe forum sa ne vedem maine dupa 19:00 (da-mi pm cu nr tau) si te sun maine. PS: cei 2-3 nu-s Aprilisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Nu vrea nimeni "aaaaa" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Zii un loc . Si o ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 saptamana viitoare... luni marti miercuri joi, cand vreti, vrei, pe la academie, constitutie, habar am, hai cu propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 La intalnire cum te recunosc , o sa ai ochelarii aia D9 props ? Sau dupa ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Dupa mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 180km/h + caine = "inger ingerasul meu...." Hiu!!! Ps: kebap de caine 4 free inspre Harsova! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Nasol! Verifica jambele, roată faţă si discurile. După astfel de incidente, pot apărea probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Am avut noroc mare ....totul e intact. Da experienta a fost ... haba haba haba!!! Constantenii la plimbare; CT-Baia-Jurilovca-Tulcea-Macin-Horia-Harsova-CT . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Sa va fie de bine. Frumos filmuletul Referitor la incident, pff ... ai fost foarte aproape. Bine ca s-a terminat asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Denis ... eu maine pe la 11-12 ajung in Buc. Ne adunam la un cico sa ne pozam atelajele care este ? plm ca doar noi 2 suntem in tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Scuze, acum am vazut mesajul plm ca doar noi 2 suntem in tara Da, cam trist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 Duminica inca sunt pe la Rasnov. Am dat nas in nas si cu Adrian p'aici...am inteles ca avea ceva probleme cu un cauciuc ...i'au cam iesit sarmele si era cam indandurat de cum o sa ajunga acasa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate