Seku_ro Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Din pacate am ajuns prea tarziu sa vad ceva calumea tot ce stiu e ca motociclistul in mare parte e ok, l-a luat salvarea...din cate am vazut eu statea pe picioarele lui dar acuza dureri la umaru drept mai multe n-am vazut, cert e ca a alunecat la sensu giratoriu care duce spre inmatriculari Pipera, e mult nisip pe jos. motocicleta este o honda cbr numar inmatriculare B 321 ZEN Daca il cunoaste cineva sa stie ce e cu el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Ahem,si uite asa epopeea sezonului 2012 incepe! Trambitele si Tobele va rugam:Trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. PS:sa se faca baiatu bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 A mai fost un accident aseara la Iancului.Nu cunosc detaliile,m-a sunat un coleg care mi-a zis ca motociclistul se vaita de un picior! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 A inceput sezonul ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 E si normal, seara este inca rece, asfaltul rece, gumele reci... astenie de primavara, senzatii tari dupa iarna... si nea. Apoi urmeaza sa se invete iarasi soferii cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Soferii-s pe locul doi, multi au uitat sa mearga, altii n-au stiut niciodata dar au avut noroc pana acum... si vorbesc la general sa nu se atace curvele virgine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Soferii-s pe locul doi, multi au uitat sa mearga, altii n-au stiut niciodata dar au avut noroc pana acum... si vorbesc la general sa nu se atace curvele virgine. :lol: total off topic. eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Inca e ok, doar accidente usoare..sper sa ramana asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zts13 Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Si eu cu prietenul meu era sa facem ieri accident in Salajan cand un mos senil a vrut sa faca stanga si in loc sa se incadreze pe banda pe care trebuia,a iesit de pe o straduta direct pe contrasens,ne-am oprit cam la un metru de el.Culmea nesimtirii care a fost...tot el era nervos ca ce nu putem sa il ocolim??Mai erau 2 masini in spatele nostru si toata lumea s-a luat de el,ca e nebun si etc,iar el nu avea nici o treaba,o tinea pe a lui ca sa ne dam din drumul lui....el aflandu-se inca pe contrasens.Plus inca zeci de situatii destul la limita in care se schimba banda peste noi,sau ti se taie calea in 10 metri.Oricum anul asta chiar mi se pare ca majoritatea merg foarte haotic,nu stiu din ce cauza.Insanatosire grabnica celor care au avut evenimente neplacute si asfalt cat mai uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Si eu cu prietenul meu era sa facem ieri accident in Salajan cand un mos senil a vrut sa faca stanga si in loc sa se incadreze pe banda pe care trebuia,a iesit de pe o straduta direct pe contrasens,ne-am oprit cam la un metru de el.Culmea nesimtirii care a fost...tot el era nervos ca ce nu putem sa il ocolim??Mai erau 2 masini in spatele nostru si toata lumea s-a luat de el,ca e nebun si etc,iar el nu avea nici o treaba,o tinea pe a lui ca sa ne dam din drumul lui....el aflandu-se inca pe contrasens.Plus inca zeci de situatii destul la limita in care se schimba banda peste noi,sau ti se taie calea in 10 metri.Oricum anul asta chiar mi se pare ca majoritatea merg foarte haotic,nu stiu din ce cauza.Insanatosire grabnica celor care au avut evenimente neplacute si asfalt cat mai uscat tuturor Ai dreptate, de pe locul de pasager traficul este un haos total ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 anul asta chiar mi se pare ca majoritatea merg foarte haotic,nu stiu din ce cauza. Din cauza caldurii de afara, conform legilor termodinamicii, prostia din capul lor a inceput sa creasca in volum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zts13 Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Ai dreptate, de pe locul de pasager traficul este un haos total ! De pe orice loc as fi sunt de parere ca e un haos,ca intamplarea a facut sa nu fiu eu cea care merge cu moto,ci doar sa fiu pasager nu cred ca are vreo legatura.Mi se pare haotic pentru ca se intampla din ce in ce mai des sa fi aproape de un accident si pana acum cel putin a fost numai din cauza conducatorilor auto,vorbesc doar in numele meu.Am si permis de B,nu am nimic cu cei care merg doar cu masina,dar mi se pare de bun simt sa te asiguri cand schimbi o banda,sau traversezi o intersectie,sau iesi de pe o straduta.Plus ca eu m-am referit la trafic ca este haotic in general,nu numai pentru motociclisti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 (editat) Oricum anul asta chiar mi se pare ca majoritatea merg foarte haotic,nu stiu din ce cauza. Asa e in primul sezon. Pe urma incepi sa te obisnuiesti... Editat Martie 20, 2012 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 ...si accidentul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Este inceput de sezon, soferii inca nu s-au obisnuit cu prezenta moto in trafic. Cine a iesit deja in trafic stie la ce ma refer. Ochii mari si claxoane multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Este inceput de sezon, soferii inca nu s-au obisnuit cu prezenta moto in trafic. Cine a iesit deja in trafic stie la ce ma refer. Ochii mari si claxoane multe! PAI MAI IESITI SI VOI CU AGRGATELE PE STRAZI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geeoboss Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 am iesit duminica pana la valeni , un lucru este clar, este nisip foarte mult pe sosele ,trebui multa atentie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infoline Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 A inceput sezonul si nemernicii de soferi nu se dau dreq deoparte sa dam si noi in trotinete cum trebuie. Mama lor de jegosi, nu-si mai poate dezmorti omu' tobele sport!!! La fel si cu pietonii...ce puii mei cauta sa treaca strada pe trecere, prin fata motoarelor?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Iar au aparut pe forum plictisitii cu nevoie de atentie. Era sa vad acum 2 zile un accident chiar pe o straduta; unu cu un berlingo/doblo/ceva de marfa vroia sa o intoarca si daca nu-i dadea un claxon mobristul, se urca cu spatele pe el. Bine ca aveau amandoi viteza mica dar ati prins ideea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Este inceput de sezon, soferii inca nu s-au obisnuit cu prezenta moto in trafic. Cine a iesit deja in trafic stie la ce ma refer. Ochii mari si claxoane multe! O alta problema este ca in general cei care ies la prima raza de soare sunt incepatori disperati sa stea in sa. Eu ii felicit pentru entuziasm dar sa o ia mai usor. Inca e frig pe motor, inca avem asfaltul rece. Tot ce trebuie sa faca este doar sa mearga mai prudent. Sanatate maxima accidentatilor si poate au mai multa grija data viitoare. Intr-adevar si mie mi se pare ca este haos mai mare in oras in primavara asta. Si asta o vad de la volan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 A inceput sezonul si nemernicii de soferi nu se dau dreq deoparte sa dam si noi in trotinete cum trebuie. Mama lor de jegosi, nu-si mai poate dezmorti omu' tobele sport!!! La fel si cu pietonii...ce puii mei cauta sa treaca strada pe trecere, prin fata motoarelor?? Tu te plictisesti pe aici sau ce? Adica ti se pare normal ca pietonii sa zburde pe rosu sau ce? Nu ca motociclistii ar concura la campionatul de melci, dar tu ce vrei concret sa demonstrezi aici? Esti cumva conservar frustrat de statul in trafic si totusi nu ai curajul sa treci pe 2 roti sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Adica ti se pare normal ca pietonii sa zburde pe rosu sau ce? Sunt unii care chiar sunt idioti. Sar pe trecere ca pe tarlaua lu' masa. Capul in pamant si pas grabit (sau nu). Nu se uita stanga-dreapta deloc. In alta ordine de idei, urarile uzuale de pe aici: sanatate motociclistului, fierul se repara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 A inceput sezonul si nemernicii de soferi nu se dau dreq deoparte sa dam si noi in trotinete cum trebuie. Mama lor de jegosi, nu-si mai poate dezmorti omu' tobele sport!!! La fel si cu pietonii...ce puii mei cauta sa treaca strada pe trecere, prin fata motoarelor?? Ai gresit forumu`, aici nu e loganclub.ro. Credeam ca de cand sunt inchise inregistrarile nu mai au acces toti plictisiti de viata, da se pare ca au mai ramas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 ...si accidentul? pai ce accident? de acuma sa vezi tu ce ai de intavat. franari cu fata, cu spatele, cu ambele, DOT la cauciucuri, care e moale si care e tare, care are profil in V su care U, rapoartele la cutie, probleme la injectie, cum se unge lantul si la cati km, care e pata de contact la cauciucu 180/50/17 fata de 190/55/17 daca is puse pe janta de 180. pfffff o sa fie o vara lunga si frumoasa. sper sa se mai ieftineasca benzina sa mai poata iesi lumea si cu motoru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Inca e frig pe motor, inca avem asfaltul rece. Sunt tari in care temperaturi actuale in Romania sunt considerate excelente pentru mersul pe motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate