Jane Roe Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Lume nebuna!!! http://www.adevarul...._790720921.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WZY Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Tocmai ce am vazut si eu la stiri. Oamenii sunt nebuni, se drogheaza :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 -1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Ce inconstienti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 -1 speechless ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Scaunul electric, platesc eu curentul consumat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 (editat) Ce inconstienti! inconstienti? atunci cind treci cu hummeru' peste cineva, cu intentie? asta nu e inconstienta ! daca erau romani, cred ca sareai in sus, ca numai romanii pot sa fac de'astea. dar fiind germani, esti finut: "inconstienti". Scaunul electric, platesc eu curentul consumat. stai linistit ca nu-i iarta nimeni. pe unul l-au si impuscat... Editat Octombrie 12, 2012 de chv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 (editat) wow, politia romana ar trebui sa invete, "Un alt martor povesteste ca soferul a iesit din masina cu un obiect ascutit si a navalit peste celalalt politist, care a fost nevoit sa foloseasca arma din dotare tragand patru gloante asupra germanului.." Editat Octombrie 12, 2012 de Tsunami Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 (editat) Faine commenturi pe site. Se vede cata cultura este printre cititori. Editat Octombrie 12, 2012 de mistery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 " De la granita cu romania" si "motopolitist". Daca era "granita cu Botswana" si "gardian public" stirea avea impact 0. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Plagiat dupa vice cocalarul de tuzla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Bine ca nu erau romani ca sa mai aiba subiect de barfa presa occidentala si nu numai....iar ala din cate stiu eu e un Humvee in toata regula. Nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Finetty Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 (editat) wow, politia romana ar trebui sa invete, "Un alt martor povesteste ca soferul a iesit din masina cu un obiect ascutit si a navalit peste celalalt politist, care a fost nevoit sa foloseasca arma din dotare tragand patru gloante asupra germanului.." Sa invete ? iti garantez ca nu au ce sa invete...singura problema este ca pe ei, nu ii apara legea iar dupa ce trag 1 singur glont, fie el si de avertizare, urmeaza o ancheta interna prin care trebuie sa justifice de ce a tras si cum si sa declare absolut tot...asta necesitand timp pe care il pierzi aiurea, iar daca in urma anchetei se concluzioneaza ca putea rezolva si altfel acel incident, risca si puscarie...nu se pune problema de destituire din functie...numai spun ca se traga in cineva in legitima aparare...eu ca cetatean ce detin o arma, legal, am mai multe drepturi si nu ma ancheteaza atata cat ii ancheteaza pe ei daca trag in cineva in legitima aparare. nu o spun din auzite, ci din cunostinta de cauza. Deci, noua ne trebuie doar legea. Editat Octombrie 12, 2012 de Finetty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Sa invete ? iti garantez ca nu au ce sa invete...singura problema este ca pe ei, nu ii apara legea iar dupa ce trag 1 singur glont, fie el si de avertizare, urmeaza o ancheta interna prin care trebuie sa justifice de ce a tras si cum si sa declare absolut tot...asta necesitand timp pe care il pierzi aiurea, iar daca in urma anchetei se concluzioneaza ca putea rezolva si altfel acel incident, risca si puscarie...nu se pune problema de destituire din functie...numai spun ca se traga in cineva in legitima aparare...eu ca cetatean ce detin o arma, legal, am mai multe drepturi si nu ma ancheteaza atata cat ii ancheteaza pe ei daca trag in cineva in legitima aparare. nu o spun din auzite, ci din cunostinta de cauza. Deci, noua ne trebuie doar legea. Inca un gabor ne-motociclist pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 (editat) Sa invete ? iti garantez ca nu au ce sa invete...singura problema este ca pe ei, nu ii apara legea iar dupa ce trag 1 singur glont, fie el si de avertizare, urmeaza o ancheta interna prin care trebuie sa justifice de ce a tras si cum si sa declare absolut tot...asta necesitand timp pe care il pierzi aiurea, iar daca in urma anchetei se concluzioneaza ca putea rezolva si altfel acel incident, risca si puscarie...nu se pune problema de destituire din functie...numai spun ca se traga in cineva in legitima aparare...eu ca cetatean ce detin o arma, legal, am mai multe drepturi si nu ma ancheteaza atata cat ii ancheteaza pe ei daca trag in cineva in legitima aparare. nu o spun din auzite, ci din cunostinta de cauza. Deci, noua ne trebuie doar legea. pai atunci angajati gardieni publici ca astia fac uz de arma letala can vrea poola lor... Editat Octombrie 12, 2012 de Sergiu_KB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 . Deci, noua ne trebuie doar legea. Siiigur , legea va lipsea , ca in rest numa' Rambo avem in militie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 inconstienti? atunci cind treci cu hummeru' peste cineva, cu intentie? asta nu e inconstienta ! daca erau romani, cred ca sareai in sus, ca numai romanii pot sa fac de'astea. dar fiind germani, esti finut: "inconstienti". Eram ironic, flex. Eu radeam de postarea anterioara a mea, cat de inconstienti sa fie aia sa se urce drogati la volan. Plm, handicapatii mintal se urca, mare scofala.. Da-i in plm de nemtzalai, bine ca l-au impuscat pe ala. Si aia care comenteaza acolo la ziar sunt complet retardati. Si celor care zic ca e greu pt politai, ca au de completat acte and shit daca trag, cand vezi ca iese ala cu ranga la tine scoti pistolul si tragi nu te mai gandesti la acte si (cuvant urat). Decat sa planga ma-sa acasa mai bine sa completeze un teanc de hartii 2 zile, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 fu#ui in gura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Sa invete ? iti garantez ca nu au ce sa invete...singura problema este ca pe ei, nu ii apara legea iar dupa ce trag 1 singur glont, fie el si de avertizare, urmeaza o ancheta interna prin care trebuie sa justifice de ce a tras si cum si sa declare absolut tot...asta necesitand timp pe care il pierzi aiurea, iar daca in urma anchetei se concluzioneaza ca putea rezolva si altfel acel incident, risca si puscarie...nu se pune problema de destituire din functie...numai spun ca se traga in cineva in legitima aparare...eu ca cetatean ce detin o arma, legal, am mai multe drepturi si nu ma ancheteaza atata cat ii ancheteaza pe ei daca trag in cineva in legitima aparare. nu o spun din auzite, ci din cunostinta de cauza. Deci, noua ne trebuie doar legea. pai eu nu ma refer la paramecii din politie, ma refer la ministru Sa invete ? iti garantez ca nu au ce sa invete...singura problema este ca pe ei, nu ii apara legea iar dupa ce trag 1 singur glont, fie el si de avertizare, urmeaza o ancheta interna prin care trebuie sa justifice de ce a tras si cum si sa declare absolut tot...asta necesitand timp pe care il pierzi aiurea, iar daca in urma anchetei se concluzioneaza ca putea rezolva si altfel acel incident, risca si puscarie...nu se pune problema de destituire din functie...numai spun ca se traga in cineva in legitima aparare...eu ca cetatean ce detin o arma, legal, am mai multe drepturi si nu ma ancheteaza atata cat ii ancheteaza pe ei daca trag in cineva in legitima aparare. nu o spun din auzite, ci din cunostinta de cauza. Deci, noua ne trebuie doar legea. da mah, e viata, ta, e vorba de prietenul tau, eu iti garantez ca daca as fi fost in locul lui si ii intuiam intentia de a lovi colegul cu hummerul, trageam mult inainte. mare branza ca ma suspenda pe perioada anchetei (cu plata) l-am "ars" pe unu in armata. cu o pietricica de 7.62, dupa 2 focuri in aer de avertisment. aveam in incarcator 5. doua in aer, unu in picior. a avut noroc unguru ca i-a trecut pe langa os. am si luat o permisie de 5 zile. si o declaratie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Esti batrin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 nu, dar trag repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 nu, dar trag repede Pe vremea mea , cind erai in garda aveai 5 boabe in sector. Deci , esti bosorog. Zic bine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 unde-ai facut? medias? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Eram ironic, flex. Eu radeam de postarea anterioara a mea, cat de inconstienti sa fie aia sa se urce drogati la volan. Plm, handicapatii mintal se urca, mare scofala.. Da-i in plm de nemtzalai, bine ca l-au impuscat pe ala. Si aia care comenteaza acolo la ziar sunt complet retardati. Si celor care zic ca e greu pt politai, ca au de completat acte and shit daca trag, cand vezi ca iese ala cu ranga la tine scoti pistolul si tragi nu te mai gandesti la acte si (cuvant urat). Decat sa planga ma-sa acasa mai bine sa completeze un teanc de hartii 2 zile, nu? ihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Pe vremea mea , cind erai in garda aveai 5 boabe in sector. Deci , esti bosorog. Zic bine ? Alora cu IQ redus li se dadeau intr-adevar 5 din 30. Erau cazuri exceptionale, trebuia sa fii retardat mintal ca sa ti se reduca ratia de pline. In general, 99.99% aveau 30/30 mai ales in garda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate