bandit red Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 FRATILOR ! ! ! in final eu ce comand ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Eu imi voi lua Hero Wide. M-am jucat cu una zilele astea (defapt cu mai multe camere) si e cea mai buna pentru filmari pe moto (si nu numai). Totusi, m-as feri de rechinii de la f64, care nu stiu decat sa umfle cat mai mult pretul. Ce exemplu : La f64, camera simpla, cu suportii default, costa 900 roni. Asta vine 300 de dolari. In magazinul oficial acelasi set-up e 140 de dolari. Cu diferenta de 160, daca nu ti-l iei de la romanii nostri fericiti, iti poti adauga suporti in plus (care la f64 sunt 100 de roni), un suport pentru furca, cel pentru piept, ventuza iar de restul banilor platesc transportul. Cam asta cred ca ar fi matematica, daca n-am uitat sa adaug ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 (editat) Mica mentiune, ca mi-a luat ceva sa fac calcule : toate prostiile de acolo costa in jur de 435 de dolari (cu tot cu transport, taxe), cu vreo 100 de roni mai ieftin decat daca le-ai lua din Europa. Editat Iulie 6, 2009 de Discordless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 (editat) Eu imi voi lua Hero Wide. M-am jucat cu una zilele astea (defapt cu mai multe camere) si e cea mai buna pentru filmari pe moto (si nu numai). Totusi, m-as feri de rechinii de la f64, care nu stiu decat sa umfle cat mai mult pretul. Ce exemplu : La f64, camera simpla, cu suportii default, costa 900 roni. Asta vine 300 de dolari. In magazinul oficial acelasi set-up e 140 de dolari. Cu diferenta de 160, daca nu ti-l iei de la romanii nostri fericiti, iti poti adauga suporti in plus (care la f64 sunt 100 de roni), un suport pentru furca, cel pentru piept, ventuza iar de restul banilor platesc transportul. Cam asta cred ca ar fi matematica, daca n-am uitat sa adaug ceva Camera de la F64 nu e cumva asta de 190 de dolari? Editat Iulie 6, 2009 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Ba da, e versiunea Wide normala plus suportul de casca. Oricum nu schimba nimic, preturile din Europa sunt mai mari decat cele din State (chiar si cu toata taxele + transport). La suma finala iesi mai bine daca ti le iei din America in loc de Uk/Romania/etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Mi-am luat HERO wide 170 Super, sunt incantat si arata super cool Am comandat doua (si pentru un amic) dar se pare ca l-a lovit criza Asa ca mai am disponibila o camera HERO Wide 170 cu card SD de 2GB (nou nouta) doar am desfacut pachetul sa ma asigur ca sunt toate componentele. Aviz amatorilor...................!!! Mesaj completat Detalii la 0751 333 630 SUPER PRET ! ! ! 650 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 chiar nu mai intra nimeni pe aici? Eu mi-am luat o camera din asta si filmeaza uimitor de bine pentru banii la care este! Are un lucru care pe mine ma chinuie de cand am luat-o: sistemul de prindere e aiurea, cu elastic si trebuie atasata pe o parte a castii. Are si sitem de lipire pe casca, dar nu ma risc, inca, pana nu ii gasesc pozitia perfecta... Suporta card SD de maxim 8 Gb.Pe un card de 1 Gb, filmeaza in jur de 20 de minute si nu papa baterii. Una peste alta, la banii astia e de luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Eu mi-am luat o camera din asta si filmeaza uimitor de bine pentru banii la care este! Are un lucru care pe mine ma chinuie de cand am luat-o: sistemul de prindere e aiurea, cu elastic si trebuie atasata pe o parte a castii. Are si sitem de lipire pe casca, dar nu ma risc, inca, pana nu ii gasesc pozitia perfecta... Suporta card SD de maxim 8 Gb.Pe un card de 1 Gb, filmeaza in jur de 20 de minute si nu papa baterii. Una peste alta, la banii astia e de luat Eu am prins pe casca si nu am emotii deloc. Se prinde super comod. Sunt foarte incantat de ea. Pe cardul de 2 GB filmeaza aproape o ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Eu am prins pe casca si nu am emotii deloc. Se prinde super comod. Sunt foarte incantat de ea. Pe cardul de 2 GB filmeaza aproape o ora. Eu nu vorbeam de Hero. Aia e clar ca se prinde mult mai ok. Eu vorbeam de asta: http://www.chinavasion.com/product_info.ph...t-camera-30fps/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 (editat) salut. solutia mea e una prea simpla si ieftina. nu e cine stie ce dar se poate aplica pe orice motor,e usor de asamblat si e destul de ok. 3 chesti:- banda izolatoare( pentru ca e flexibila si se poate intinde sa ramana stransa) -aparat foto digital cu loc pentru trepied - trepied mic. mod de atasare. eu am luat trepiedul si l-am pus sub piciorusul de la pasager, apoi l-am prins cu banda izolatoare.capul trepiedului se poate roti si schimba dupa cum doriti voi.camera se poate pune si pe orizontala si pe verticala.eu am pus-o pe verticala.Dupa fixarea trepiedului insurubati camera pe suportul trepiedului.La scarita se poate baga o mica pana pentru a bloca scarita sa se plieze inapoi din cauza vantului :)Verificati sa fie totul strans si bine fixat.altfel o sa o pierdeti pe drum. trepiedul care il am e foarte ieftin. Undeva la 7 lei.se gaseste si prin real din cate stiu. atasez poze cu ce am folosit si mai tarziu pun si un filmulet. Editat Iulie 23, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 (editat) Orice inventie si inovatie se poate face, dar Hero este conceputa pentru sport-actiune si poate fi folosita cu succes si in mediu acvatic ( scufunfari, rafting, enduro...) Banda izolatoare si o camera obisnuita nu prea rezolva aceasta problema Editat Iulie 24, 2009 de red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 asta e filmuletul de test. Mesaj completat Orice inventie si inovatie se poate face, dar Hero este conceputa pentru sport-actiune si poate fi folosita cu succes si in mediu acvatic ( scufunfari, rafting, enduro...)Banda izolatoare si o camera obisnuita nu prea rezolva aceasta problema mie imi place ce am reusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravemaker Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 (editat) asta e filmuletul de test. Mesaj completat mie imi place ce am reusit Arata foarte bine clipul...ma asteptam la mai multe trepidatii pe imagine.Buna alegerea de sonorizare(State of trance) Eu am incercat tot asa cu o compacta dar de la Sony in 30 fps (640X480) si din cauza vibratiilor motorului, baraia imaginea rau de tot! BTW ce parametri de filmare ai folosit ? rezolutie...fps? bafta Editat Iulie 24, 2009 de ravemaker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Uite cum filmeaza chinezaria. Inca nu au terminat de procesat astia de pe youtube. Cand or sa termine, o sa se vada mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Imaginea e super ... insa fundalul sonor in prima parte ... prea colorat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Imaginea e super ... insa fundalul sonor in prima parte ... prea colorat ! Stai linistit, prima oara pusesem Anda Calugareanu - Ce bine )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 cam crosetezi masinile alea... grija mare dar asa e in bucuresti in traficul ala mizerabil. filmeaza desul de ok.e misto si unghiul.iti da asa un feeling .... mie imi place sa se vada si motocicleta... prefer un ungi fix.da senzatie de gameplay.e parca mai personala. o sa mai filmez intr-o zi cand ma duc mai tare si pe curbe cu asfalt bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 cam crosetezi masinile alea... grija mare dar asa e in bucuresti in traficul ala mizerabil. filmeaza desul de ok.e misto si unghiul.iti da asa un feeling .... mie imi place sa se vada si motocicleta... prefer un ungi fix.da senzatie de gameplay.e parca mai personala. o sa mai filmez intr-o zi cand ma duc mai tare si pe curbe cu asfalt bun. Eu chiar aveam impresia ca merg linistit Bine, am si avut cateva exemple care mai aveau un pic si puneau genunchiul jos printre masini Cand mi-oi repara mobra mea, o sa ii fac prindere si pe motor. Pana atunci, merg pe un xt125 care nu e al meu si nu pot lipi camera de motor. O sa mai fac niste filmulete sa mai pun pe iutube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 Eu chiar aveam impresia ca merg linistit Bine, am si avut cateva exemple care mai aveau un pic si puneau genunchiul jos printre masini Cand mi-oi repara mobra mea, o sa ii fac prindere si pe motor. Pana atunci, merg pe un xt125 care nu e al meu si nu pot lipi camera de motor. O sa mai fac niste filmulete sa mai pun pe iutube ideal e sa filmezi afara din oras... cu atat mai mult ca tu poti sa mergi si offroad.o plimbare filmata offroad e super.asta sa faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 Uite cum filmeaza chinezaria. Inca nu au terminat de procesat astia de pe youtube. Cand or sa termine, o sa se vada mai bine camera vad ca e eftina dar transportul cat a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 an filmat azi putin prin ungaria.. pun filmul mai imediat Mesaj completat Mesaj completat Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 camera vad ca e eftina dar transportul cat a fost? Camera mi-a luat-o un prieten care vinde camere d'astea. Ea, cu totul, a ajuns la 160 lei. Nu stiu mai multe detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Camera mi-a luat-o un prieten care vinde camere d'astea. Ea, cu totul, a ajuns la 160 lei. Nu stiu mai multe detalii... intrebare:ai idee cam cat tin bateriile?adica cat poti filma in continu? ca ma btae gandul sa-mi iau si eu una.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Am umplut cardul de vreo 5 ori pana sa se duca o pereche de baterii, nu acumulatori. Daca ai acumulatori adevarati, merge camera de n-ai greturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandel Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Am si eu Gopro Hero Wide de vreo 2 saptamani, iata observatiile mele: - filmeaza decent in lumina naturala, dar cand este innorat sau pe inserat mai bine o inchizi - daca este montata pe o suprafata care vibreaza, marginile imaginii apar in "valuri" - ce este cel mai deranjant, este ca nu are niciun led de stare in partea din spate. Asa ca nu stii daca e oprita sau daca filmeaza decat uitandu-te in partea din fata, unde se afla led-ul, displayul si obiectivul (destul de dificil in mers) - actionarea butonului de start cu manusile in maini, a functionat in 80% din cazuri - sunet acceptabil - cu acumulatorii veniti cu ea (Vivanco 800mAh) incarcati in incarcatorul Vivanco (10h), filmeaza max. 45 min - cu acumulatorii Vivanco de 800mAh incarcati intr-un incarcator rapid (2h), filmeaza max. 5 min - cu acumulatori Sanyo Eneloop de 800mAh incarcati 8h in incarcator Sanyo normal (am inteles ca incarcatoarele QuickCharger nu dau acelasi randament), filmeaza mai mult de 1h:15min. Sanyo Eneloop se gasesc la Media Galaxy (incarcator overnight+4 acumulatori aprox. 60RON) Merita banii? Tinand cont de faptul ca filmeaza wide, ca e shock si water proof, ca gasesti o gramada de accesorii de fixare pt ea, eu zic ca e ok. Si atat. Asta am filmat cu ea sambata trecuta, fisierele originale se vad mai bine, dar nu extraordinar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate