Sari la conținut

Camere HD pe Moto - Totul Despre

John Paul
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Functia de 4K pt mine este absolut o beshina ......pt ca nu am unde sa ma bucur de 4k, si nici nu fac editare profi ca sa ma leg de cine stie ce detalii.Prefer de exemplu sa poata un 720 la 240 fps :)

Corect!

Am mai luat un gimball precum si un ram mount pentru el. Ambele sunt OK, atata ca la viteze mai maricele gimball-ul nu rezista in bataia vantului. Filmari nu am, deocamdata sunt in probe. Oricum nu sunt cine stie ce regizor asa ca ceea ce filmez, filmez pentru mine nu pentru iutub :)

Editat de TheHuskyCrobats
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Check. Altceva ce sa imi mai iau?

Pai depinde ce vrei sa faci :D

Functia de 4K pt mine este absolut o beshina ......pt ca nu am unde sa ma bucur de 4k, si nici nu fac editare profi ca sa ma leg de cine stie ce detalii.Prefer de exemplu sa poata un 720 la 240 fps :)

Pt tine. Acum. Dar sunt multi care au monitoare TV-uri cu rezolutii mai mari de clasicul full hd. Si e destul de clar ca va deveni un standard in viitor :)

PS - faci slow mo-uri ?

Link spre comentariu

https://www.amazon.com/dp/B010Q588D4/ref=tsm_1_fb_lk

Salutare, am go pro 4 silver si card de 64 sandisk microsd clasa 10, 80mbs/s, hd, in uz de doua luni.

de o sap.t dupa aprox 5 min. De filmare camera se inchide si la deschidere afisaza : sd card error.

mentionez ca pana sa achizitionez cablu hdmi am tot mutat cardul din go pro in tableta si invers.

am formatat cardul cu ajutorul telefonului dar totnu vrea .

Aveti alta solutie de recuperare a cardului?

Multumesc!

Editat de GAVROCHE
Link spre comentariu

Pe mine mă enervează gopro 5 black că face filmele mari.

I am redus setările la 1028 și chiar și la 700+

Degeaba

Link spre comentariu

Bitrate-ul se stabilește automat in funcție de rezoluție și frames....

Eu merg pe 1028 cu 48 FS

Link spre comentariu

nasol atunci, n-ai ce sa faci decat sa-ti iei un card de 128 ca sa-ti ajunga, si cand le transferi pe calculator le comprimi cu alt soft :)

Link spre comentariu

Parca am mai scris pe aici, NU recomand folosirea cardurilor Sandisk la action cam si mai ales la cele auto din cauza unui algoritm ciudat la scrierea consecutiva a fisierelor video, acestea pot deveni corupte si va da eroare.Da, sunt carduri bune, fiabile, au viteza, insa nu sunt pentru asa ceva.

Daca ti se inchide camera totusi, tind sa cred ca nu e (doar) de la card...Formateaza-l in camera, da un reset la setarile de fabrica si vezi dupa cum se comporta.

Link spre comentariu

Parca am mai scris pe aici, NU recomand folosirea cardurilor Sandisk la action cam si mai ales la cele auto din cauza unui algoritm ciudat la scrierea consecutiva a fisierelor video, acestea pot deveni corupte si va da eroare.Da, sunt carduri bune, fiabile, au viteza, insa nu sunt pentru asa ceva.

Daca ti se inchide camera totusi, tind sa cred ca nu e (doar) de la card...Formateaza-l in camera, da un reset la setarile de fabrica si vezi dupa cum se comporta.

salutare,

camera se inchide dupa 1 min. Dupa ce inregistrarea se opreste si eate afisat sd card error.

Am activat oprirea automata daca nu o folosesc si e aprinsa.

am resetat,formatat dar tot nu vrea.

Ce card bun pt. Go pro recomandati?

Multumesc!

Link spre comentariu

Am cumparat anul trecut in GitUP 2, card de 64. Si pana acum sunt multumit de el. Singura problema este durata bateriei... Cea originala tine vreo 40 min, si am mai luat cateva de sjcam care tin in jur de 30 min.

Are cineva idee daca se poate gasi un waterproof case pentru GitUP cu cablu, cum e la SJCAM?

ceva de genul asta?

post-70239-0-20125100-1494852685_thumb.jpg

Link spre comentariu

Am cumparat anul trecut in GitUP 2, card de 64. Si pana acum sunt multumit de el. Singura problema este durata bateriei... Cea originala tine vreo 40 min, si am mai luat cateva de sjcam care tin in jur de 30 min.

Are cineva idee daca se poate gasi un waterproof case pentru GitUP cu cablu, cum e la SJCAM?

ceva de genul asta?

Se potriveste carcasa w de gopro 3-4 ,modelul decupat lateral , dar trebuie sa rezolvi hand-made etansarea cablurilor in zona mufelor .

Link spre comentariu

Multumesc, am cumparat sony 64, 95 mb/ read si 70mb/s write, functioneaza fara eroare.

Cu cat si de unde? Da un link te rog. Si eu trebuie sa mi-l schimb, ca nu mi-l vede pc-ul.

Editat de ubermuri
Link spre comentariu

Sa va mai aduc cateva noutati de pe meleagurile Asiatice:

-Am incercat sa aduc Gitup Git2 iar, insa nici la importul acesta nici la penultimul nu m-am "sincronizat" cu stocul lor.Agentul care mi-a fost alocat mi-a comunicat ca vor mai primi saptama viitoare un lot de senzori Sony (cam 1000 de bucati) iar acesta va fi ultimul, sunt probleme in producerea acestui model din cauza distributiei limitate de senzori de la fabrica Sony, in consecinta vor renunta la productie si vor produce doar modelul Gitup GIT2P, cu senzor Panasonic de 16Mpx, acelasi senzor precum SJCAM SJ6 Legend.Avand in vedere ca SJ6 este superioara lui Git2, mai ales ca senzorul este de o generatie mai noua, tind sa cred ca nu va fi o dezamagire, din contra, plus ca pretul va fi mai mic, cu mult mai mic.In continuare se lucreaza la Git3 si un alt model 4K real.

-la SJCAM, se lucreaza deja la un model de camera auto DVR, vor sa intre pe piata de camere auto se pare.Momentan nu am alte informatii, va tin la curent.

-S-a lansat si SJ6 Legend Air, o varianta mai slaba a lui SJ6 Legend, cu un senzor mai slab, fara al 2-lea ecran si cu procesor propriu, dezvoltat "in house" de SJCAM, fiind un model ce se va regasi exclusiv la distribuitorii SJCAM din Europa si America, insa din pacate pretul este destul de mare sa merite efortul, cu aproximativ 5$ mai putin fata de SJ6 Legend, asa ca nu merita achizitionat, momentan.

Cand mai am noutati si timp, va mai scriu pe aici.

Editat de Minu
Link spre comentariu

care e diferenta intre camerele de mai jos?

GitUp Git2 Sony IMX206 16Mpx 2K WiFi (Pro Packing) / SJCAM SJ6 Black si un GoPro4 de exemplu? GoPro tine la pret doar din cauza marcii sau si din alte motive?

Vreau ceva pentru moto (si nu numai) si nu-s decis cat sa investesc.

mersi

Link spre comentariu